- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftmf
tag
Ajaj... A videókártyákon a ddr2 vs ddr3 nem ugyanaz, mint a rendszermemóriáknál. Nagyon nem.
Támpotok VGA-hoz, ami Neked jó lenne: minimum 128 bit memória sávszélesség, MINDENKÉPP ddr3-as memória, és ne legyen a 8000es széria alsó kategóriája. Nem éri meg. Hiába dx10, a legalapabb dx10-es game is kiakasztja.
Példa: Anno a 6600gt-m (128MB DDR3, 128 bit) jobb volt, mint a 7300gt 256MB DDR2vel.
-
mikk2000
őstag
PD 925-ben az a jó, hogy 2x2MB-os
A Core2 E2140 ami olcsóbb az meg 1 MB azért ez számít nem?A technikai paraméterek egyáltalán nem állnak egyenesen arányban a teljesítménnyel, különben nem kéne tesztelni a különböző konfigokat hogy mit tudnak
A processzorok elég bonyolult felépítésűek ahhoz hogy ki tud találni az az 1 mega cache mennyit számít. Röviden azt tudnám mondani, hogy ha azonos felépítésű procikat nézel, akkor lehet megsaccolni hogy a magasabb freki gyorsabb működést, a nagyobb cache pedig feltehetőleg gyorsulást eredményez. Ez esetben viszont két teljesen eltérő felépítésű termékről van szó.
Szerintem nézegess összehasonlító teszteket, ha nem hiszel azoknak akik a core2-őt ajánlották. Én magam egyébként nem tudom hogy a kettő közül melyik a nagyobb teljesítményű - és nem is érdekel. -
ftmf
tag
Valóban... a proci dolgot benéztem.
Ennek ellenére (főleg ha olcsóbb is) ajánlom a 2160at. Simán megy 2x2,8-on alapfeszen, de bőven bír többet feszemeléssel. Ezt biztosan mondom, nekem ez van. PD925ről nincs tapasztalatom, ezért arra nem mondok semmit. Te döntésed.Örülök, hogy meggondoltad magad a deszkával kapcsolatban. Jól jársz vele.
-
ftmf
tag
Szerintem azt a lapot ne vedd meg. Legalább 965-ös chipsettelt szereltet szabad megvenni. A proci is inkább Dual Core E2160 legyen.
Az általad összeállítod konfigból ítélve szűkös a keret. Ha így van, akkor a proci maradhat, de a lapot ne vedd meg. P35-ös chipset még jobb lenne, de 965 alatt semmiképp.
Tényleg: mennyit szeretnél költeni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest