- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....
-
kumpl
aktív tag
Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott...
-
kumpl
aktív tag
Feltettem az F12-t. Hát ez még rosszabb, mint az F11. Még azokkal a beállításokkal sem tud elindulni, mint az F11-el... 9x333-on 1,45V-al a POST-nál újraindult..... Ez van. Én maradok az F10-nél... Hogy miért nem őriztem meg az eredetit...(A netről leszedett F10-el nem olyan jó, mint az originállal, de 100x jobb, az F11, 12-nél...)
Nincs meg valakinek az F10-es, ami nem a netről való, hanem az alaplapról?
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
Tudnál egy képet dobni a tekert kábeleidről a gépeden belül? (Hú, ezt félre lehet érteni, rossz az, aki rosszra gondol...)
Más: Milyen drivereket kell feltelepíteni, úgy értem melyik a legújabb, meg mi kell? Az inteles cuccokhoz még nem értek. Van vanami inf izé, meg ... Szoval mit töltsek le, honnan, melyiket. Eddig a gyári cd-ről telepítek, de az autómatán nyomja...
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
Értam. Tehát, ha 300-as fsb-nél van a strapváltás, akkor nekem gyorsabb lesz 298-on?
De ha már jóval meghaladom azt a bizonyos értéket (fsb-vel), akkor nem lesz lassabb az egész, nem? Annyit azért nem számít a memória sávszélesség, ugye? (Legalábbis AMD-nél nem számított semmit, ott mindegy volt, hogy Duálban 2x annyi volt az olvasás, nem vettem észre semmi különbséget...) -
kumpl
aktív tag
Rusher (#5051) : Végülis nem oldódott meg. Megpróbálom, amit te is csiná
ltál. Nekem úgy szokott még Auto-n is jó lenni, hogy alapra állítottam mindent a biosban.Kiléptem, aztán visszaléptem, beállítottam a tuningot, és akkor 16x-os lett. De ha bármit állítottam úgy hogy nem volt alapon a bios, máris 1X...
Nem lesz inztabil a rendszer a magasabb PCI-E freki miatt? Mert az AGP nem szerette....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest