- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaB-V8
csendes tag
válasz
mikk2000 #1800 üzenetére
iPON-ban vettem. Remélem azért a durva részek, amiket írtál kimaradnak
Nekem a leg szarabb, hogy vissza kell vinni, (gépet darabokra szedni, ráadásul ki tudja meddig nem használhatom). Szóval elhiheti a kisker, hogy nem jókedvemben szivatom
Amúgy télleg ilyen drasztikusan leszívja a procit a hangképzés?
-
GaB-V8
csendes tag
Olyan jó érzés, hogy ennyi segítőkész és okos emberrel vagyunk itt körülvéve.
De komolyan! Megnyugtató! Köszi nektek...Ezt a video karis dolgot még majd megejtem, mielőtt beviszem.
Amúgy kb mire számítsak, meddig ülnek rajta? (még sose kellett visszavinni semmit)
-
GaB-V8
csendes tag
Nos.
Olyan szűz XP-t raktam fel, hogy még nem is volt szőrös, és hát úgy se ment a hangkártya. Felraktam a cd-ről a drivereket, ahogyan régebben, amikor még minden ment simán, de most cseszett megszólalni. Azt továbbra sem érzékelte, ha kihúztam vagy csatlakoztattam egy be vagy kimenetet. Ezek szerint akkor mostmár 100 %, hogy az alaplappal van a gond?
-
GaB-V8
csendes tag
válasz
mikk2000 #1734 üzenetére
Linux
Nemhiszem, hogy valaki állítgatta volna. Amikor én megnéztem, akkor is HD Audio állásban volt. Ellenben, amikor a jumperekről beszéltünk én kipróbáltam AC97 módra kapcsolva is, meg néztem a manual-t is.
A következő persze a szűz OS lesz, de XPAmennyi ideig a live-okat próbáltam életrekelteni, talán már az XP is felment volna. Persze a live egyszerűbb lett volna, ha hajlandó elindulni. Biztos nem jól csináltam valamit, mert nem sok közöm van a linuxokhoz. (Bár egy iso kiírásán és egy CD-ről bootoláson nem sok mindent lehet elrontani
) Na de majd jövőhétenkiderül az igazság. addig nem jutok a gépem közelébe.
Jó volna, ha csak ennyi volna a gond, hogy új XP kell. De az előérzetem mást mond.Köszönök mindenkinek minden segítséget.
-
GaB-V8
csendes tag
A black pantert próbáltam, kb hasonló volt a siker.
pörögnek a sorok, majd:
Loading basic cd-rom modules: RENDBEN
Finding compressed loop image: /dev/cdroms/cdrom?/linuxre: 335: mount:: not found SIKERTELENUnable to find the compressed cd filesystem, dropping you to a limited filesystem.
/bin/ash: can't access tty; job control turned off
asszem valahogy kipróbálom egy frissen telepített windowsal majd. (csak hétvégén nem leszek a gép közelében)
-
GaB-V8
csendes tag
kiírtam cd-re az ISO-t, elkezd róla bootolni, pörögnek a sorok, aztán egy ilyen részhez ér:
Starting USB support
Waiting for usb devices............... (rakja a pöttyöket, aztán megáll)és ezt írja:
You are maybe using an unsupported boot device (eg. SCSI or PCMCIA CD-ROM)
Try to copy all data from CD/USB to your IDE hard discash: can't access tty; job control turned off
és javasolja, hogy ctrl+alt+del-el indítsam újra a gépetAz usb vezérlőt letiltva is ez történt..
-
GaB-V8
csendes tag
-
GaB-V8
csendes tag
-
GaB-V8
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1713 üzenetére
Igen, ez a tüskesor nálam is megvan
De melyik tüskékre tetted a jumper?
-
GaB-V8
csendes tag
-
GaB-V8
csendes tag
Erről a jumperről írnátok egy kicsit bővebben? (még nem találtam meg a user's manualban).
Hol kéne lenni ennek a jumpernak? Az előlapi hangkimenet tüskéin nekem nincs semmi (és még sose volt). Április óta megy a gép így.
Jó volna, ha garancia helyett egy jumper volna a megoldás
-
GaB-V8
csendes tag
válasz
Gorneck #1684 üzenetére
Igazad van, ez eszembe se jutott
De igen, most néztem, és oké.A bemenetek se működnek.
A hangszórót meg bármelyik kimenetbe dugom, nincs hangja (bár nemtom, hogy kéne-e, hogy legyen, mert még sose próbáltam)A bemenetet Sound Forge-al néztem. Semmilyen jelet nem mutat a 'jelszintmérő'. Korábban viszont ott volt egy -60 -70 dB-es zaj
-
GaB-V8
csendes tag
Kérlek, segítsetek, kiakadtam!
Valami gáz van az integrált hangkártyámmal. Egyszercsak megszűnt a hang. Zene lejátszás közben. Realtek High Definition Audio-t eltávolítva, újratelepítve változatlan a helyzet, legfrissebb audio driverrel se lett jobb, biosban is letiltottam aztán vissza, attól se... És a Setup defaults se javított a helyzeten.
A Realtek HD Audio Manager belöltődik system tray-be, mintha minden rendesen menne. Azt írja az eszközkezelő, hogy minden tutin megy, winamp is úgy tesz, mintha lejátszana, csak nem hallatszik ki. Mikrofonból se megy be jel. És a legfurcsább, hogy amikor egy hangszórót csatlakoztatok, vagy kihúzok, akkor ugye erről egy buborék is szokott szólni. Na mostmár ez se megy, pedig kéne, mert be van pipálva a kis kockája a beállításoknál...
Mondjatok valami jót, mert már el vagyok keseredve...
-
GaB-V8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám már rég óta, és már nagyon idegesít, remélem tudtok segíteni.
DS3 alaplapom van, IDE-s winyó és dvd-író van benne csak.Valami nem jó, mert nagyon sok dvd-t elront az író, és a Nero szerint a tárolószint állandóan ingadozik. Általában 80-98% között ugrál, de egy írás folyamán 5-10-szer leesik 12 %-ra, és ilyenkor az írási sebesség is visszaesik. Gondolom meg is állítja az írást egy pillanatra. Aztán van hogy visszaellenörzésnél meg hibát talál.
Általában 4x-esen írok. Ezt még a régi gépemmel is meg tudtam írni úgy, hogy a tárolószint 98%-ra volt szegezve. Pedig az egy 700-as Celeron volt. Persze ugyanazzal az íróval. (ami egyébként egy Plextor, és ezért is idegesít, hogy nem működik rendesen, mert hát jóval drágább volt).Azért ide írok, mert én az alaplaphoz kötném a problémát. A régi gépben minden faszán ment.
Szóval remélem tudtok segíteni
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest