- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fer
őstag
válasz
trident #3454 üzenetére
Gyanítom, hogy te sem a gyári procihűtőt használod, hanem olyat ami előröl hátrafelé fúj, ahogy az enyém is, így nekem is kellet rátennem egy 5cm-es ventit, de én csak 5volton járatom! Ha feltennéd a gyári inteles hűtőt, akkor az elég levegőt kavarna arrafelé is, és nem kéne az északi hidat külön hűteni!
-
mikk2000
őstag
válasz
trident #1808 üzenetére
Természetesen rendes hifis hangdobozokra gondoltam, egy füles meg se közelítheti azt a teljesítményt. Mielőtt megkérdeznéd hogy miért írtam ha egyszer ez genius fülessel kombinált miki akkor nyilván a fülesen hallgatod, akkor válaszolok hogy azért mert lehet hogy a miki lénye hogy a szádhoz közel legyen és ne kelljen hajolgatni egy fix asztali mikihez, tehát a füles rész csupán támasztási/felfogatási célt is szolgálhat akár, ami mellett még dönghet a hifi.
Azt hiszem kimaradt a felsorolásodból a legfontosabb, amit pedig írtam, hogy egy sima hangrögzítő programmal rögzíts felvételt, és ha az jól sikerült, akkor a neteddel, annak kihasználtságával, vagy a csevegést megvalósító progival lesz gond, mert egy mikrofon jelét feldolgozni nem igazán bonyolult dolog, visszhagot megvalósítani az külön programot igényelne egyébként
-
mikk2000
őstag
válasz
trident #1804 üzenetére
Szép leírás csak pont a lényeget hagyod ki, tehát hogy mi az a program amiben ezek a hibák jelentkeznek, mivel mások jelzik a hibát ez netes felhasználást jelez, az IP pedig nem optimális folyamatos beszédátvitelre. Ettől függetlenül :
a, kipróbálod egy másik mikis fülessel, akár a boltban is adnak rögtön másikat próbálni
b, tiszta alkohollal lepucolod az érintkezőt, megvárod míg megszárad, majd 9-10x ki be dugod a csatlakozóba (határozottan), majd megint megtisztítod, és megvárod míg megszárad.
c, nem rögtön chatprogramra/online játékra vetni magad, hanem felvételt készítessz valamilyen audio felvevő programmal, majd azt visszahallgatva el lehet dönteni hogy a chatprogram hibás-e/vagy ha az valamilyen online játék akkor annak a hangmegvalósítása nem oké nálad pl mert maga a játék elveszi a (feltöltési) sávszélességed nagy részét. Vagy csak simán töltessz is fel közben ami megeszi a sávszélt.
Nem tudom mekkora hangszóróid vannak, de a sima begerjedés is szóba kerülhet, tehát ha 2*100W-al megy a COD pl, az bizony visszajut a mikibe, és begerjed.
-
trident
csendes tag
Alapfeszültségen a 3 GHz-et már nem értem el, feszültséget nem akarok emelni, rambeállítások után ez maradt tartós használatra: [link]
Már alapállapotban is teljesen alkalmas arra amire használom a gépet, remélem jódarabig ki fog tartani a konfiguráció, mert eddig nagyon korrekt számomra. -
Rick4
félisten
a sata II az sajnos tényleg nagy parasztvaktás. azért nem csak úhy megy a golog, hogy ma a sataI-gyel 150MB/sec, holnap a sataII-vel 300MB/sec....ez a csatolófelület elméleti max átvitele, nem pedig a vinyó tényleges tányérforgatás közben leolvasott és továbbított adatmennyisége....örülj neki, hogy ennyi, és nem kevesebb...
volt egy asus p5nd2 sli lapom, nforce 4 chipsette, ahhoz képest csak a folyékony fém volt forró, de valahol írták, hogy 170 fokig nincs gond. elég egy jó kis keszeszthuzat neki, venti elöl befelé, venti hátul kifelé.. -
bLL^
senior tag
Az NB SB sütős témával kapcsolatban, igen grillbárt lehetne nyitni az alaplapon.
Három alternatív megoldás lehet: Thermalright HR-05 [link], Gorneck NB hűtője (képeket kérj tőle) vagy tegyél rá egy ventit ozt kész
SB már gázosabb, de arra is ráfér egy hűtő mert nekem az miatt halt meg az S3as alaplapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest