- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah szervizes kolegák is azt mondták normális de nekem ez igy akkor is hihetetlen ráadásul a hőfok túl soknak tűnik mondjuk az f10 bios rádobot vagy 10 fokot az f9 bios értékéhez képest...:S
[link] -
uhh francba
)) amugy 1.27 az érték amit megadtam biosba
Viszont poén hogy kivan kapcsolva minden eist stb baromságok és ha kiapcsolok minden progit orthos boinc stb ... everest és cpu-z szerint is 1.25 kap ha indítok bármilyen progit ami leterheli a procit 1.23 lesszvalami nem kóser viszon én most alszom majd hétvégén tesztelgetek szombatig nem leszek otthon ! Nah jóécccccakát mindenkinek
-
NAh érdekes előljároban kép : [link]
mondjuk én azt nem értem ha az értékek valósak akkor miért 64 fokos a procim most core temp szerint. A szobámba 30 fokot mérek jelenleg ilyen sima szobai hőmérővelnemtom mennyire valósak az értékek nekem kamunak tűnik az 1.23 v bár kitudja várom a véleményeket.....
-
válasz
mikk2000 #120 üzenetére
vazzeg gyerekek nyugi van a lényeg hogy 3 órát játszottam meg boinc ment és vista alatt nem indult újra nemfagyott a gépem kettő igazatok van orthost nem futtattam még mert inkább játszottam végre volt kis időm és mokás hogy a lost planet DX10 ben vista alatt 10 pálya végén 4 fps felhuztam a karit lett 14 pfff
(boinc alatt persze ami ugye) mokás nah a lényeg hogy 11 pályás és végre átvittem, jöhet az orthos meg csinálok everest meg mindenféle screenshoto t hogy a nép megnyugodjon meg én is
-
boinc fut vagy két órája és pontokat gyüjtök ami fontosabb mint az orthos 100%ossan terheli mindkét magot és nem szeretném lelőni meg közba gamézom is de igérem meg lessz az orhtos kép is meg minden , a bizonyíték kedvéért ,de most game mert utolsó pályán vagyok a lost planetben egy bazi nagy csata közepén
[Szerkesztve] -
lenne olyan kérdésem hogy a CPU-Z nevű progi és az everest mennyire mér jól feszt mennyire valós az érték mert vissza vettem a feszt és eléggé kemény hogy 1.23 fesszel megy 3ghz a procim
Bizonyiték nem igéret:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Apple MacBook
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest