- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #1409 üzenetére
Én adtam helyből, de nincs tapasztalatom a hasznosságáról. Kinek van kedve több 10 órás tesztet futni amiatt hogy +0,1V tényleg kell-e neki vagy nem?
Ha az MCH kevés az azért erőteljesebben szokott jelentkezni, ezt viszont tapasztaltam. Butaság kijelölni egy célt pl 3ghz-et, meg kell nézni épeszű feszekkel mit bír, és ha többórás tesztek alatt sincs hiba, akkor kicsit még lejjebb venni (5-10%), és ami kijön így, akár pl 2,86ghz, akkor annak kell örülni, vagy venni erősebb hűtéseket és még tovább adagolni a feszt...vagy megvenni drága pénzen egy elve erősebb procit és nem tuningolni
Ramon csodálkozom a sima value Kingston 667-esem 800-on hiba nélkül ment (mint ahogy általában a 667-esek), +0,2V-al. Egyébként a +0,1V nem azt jelenti hogy +0,1V-ot kap a memória, lehet hogy csak +0,05V lesz abból (főleg terhelés alatt). Nekem a mostani Adatám pl 2V-al kéne menjen 4-4-4-12-őt, de csak 2,1V-al megy hiba nélkül, viszont ha megnézem terhelés alatt az már csak 2,05V (most nem mennék bele hogy ez a "szoftveres" mérés mennyire pontos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest