- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
válasz
mikk2000 #426 üzenetére
Na kipróbáltam az ACikapcsolását, de semmi változás. Sőt a biosban több kapcsolót ki illetve be kapcsoltam ami esetleg befolyásoljatja a bootot, de semmi. Egyszerűen leáll a bott amikor a penről kellene olvasni. Én is olvastam hogy nem jó ha nagy a pen, ezért már 2 félével próbálkozom: 2 GB kinston és egy 256 MB Flash Drive-al. Persze egyik se hajlandó bebootolni
Másik gépben mindkettő tökéletes... Azt hiszem nem fogok penről bootolni, elfogyott az ötlet. Nektek gond nélkül bootol pendrivról? -
RedCat
senior tag
válasz
mikk2000 #424 üzenetére
Köszi, de már írtam hogy másik gépben tökéletes. Próbáltam már síma DOS-t feltenni a penre és arról bootolni, de akkor se bootol. Egyszerűen amikor olvasni kellene a pendrive-ot akkor lefagy a gép és csak akkor megy tovább ha kihúzom a gépből...
Az ACHI beállítást kipróbálom este... -
RedCat
senior tag
Ok, majd ma este tudom kipróbálni. A Hiren az egy boot cd tele hasznos utilokkal. Pl patricionáló, tesztelő, file kezelő, partició másoló, backup, virusírtó, stb. programokkal. Még egy mini windows is van rajta. Ha foglalkozol kicsit a saját avgy mások gépeinek javításával, mentésével, esetleg karbantartásával akkor nagyon hasznos.
-
RedCat
senior tag
Természetesen win alatt tökéletesen megy a pendrive. F12 után vagy ha biosban beállítom hogy róla bootoljon (bios is látja, kiírja a nevét) akkor amikor elkezdené olvasni akkor áll meg az egész rendszer, és addig áll ameddig ki nem húzom.
Több pendrive-ot is kipróbáltam már mind ezt csinálja. Másik gépben tökéletesen bootol a pen... -
RedCat
senior tag
SZiasztok!
Nekem usb pendriveról való bootolással van gondom. Több helyen kerestem a neten hasonló problémát de nem találtam, tehát gondolom egyedi a gondom. DS4 3.3-as lapról van szó egy E6420-as procival és 2 GB rammal. A gép szépen megy, miden oké. De ha bedugok egy bootolható pendrive-ot (én csináltam, másik gépen szépen bootol) akkor mintha megfogná a gépet (mintha nem reagálna a gombokra, persze nem mindig), és nem akar bootolni róla. A bios felismeri mert kiírja hogy USB 2.0 dirve-ot talált, látom a pen nevét is. De hiba választom ki F12-vel vagy a biosban hogy róla bootoljon nem történik semmi. Miután elmegy a post screen megáll az egész gép és mintha várna valamire. De semmi sem történik. Ilyenkor a CTRL+ALT+DEL sem segít, mintha lefagyott volna a gép. De ha kihúzom a pendrive-ot akkor életre kel a gép és bebootol a HDD-ről mintha nem is lett volna benne pen.
Mi lehet a gond? BIOS F9-es, legacy usb bekapcsolva, usb 2.0 engedélyezve. Mást nem tudom mit kellene állítani?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv. RedCat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest