- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szerintem senki sem lopja a pénzt, mert különben azt írtam volna hogy lopjál jobb gépet
A DVDrip sebessége jelentősen függ a kódoló minőségétől és beállításaitól, meg attól is hogy 2 procit támogat vagy csak egyet... te pedig a játékok miatt kérdeztél, amire fenntartom amit írtam.
Az FPS nem a VGA-nak kell hanem a te szemednek. A 25 akár elég is lenne, ha az lenne a minimum viszont ez akár 50-60FPS átlag és 100-200FPS maxhoz is tartozhat... Ha a vsync be van kapcsolva akkor a maxot behatárolja a megjelenítő.
A (hagyományos crt) TV amúgy 50Hz, váltottsoros. A 25, helyesebben 24FPS az a mozifilm. -
conair
tag
Én azt mondom, hogy később lehetőséged van venni 1gb ramot ha lesz rá pénzed, jó alaplapot választottál így az alapon 1,8 körül járó procidat fel tudod tekerni 2,6-3ghz közé ahol már nagyon szépen teljesít, de video kártyád mindenképpen szűk keresztmetszet amivel nemigen tudsz mit kezdeni, ha lesz pénzed cseréld ki és vegyél egy x1950prot vagy egy 7900gs-t esetleg még jobbat ha játszani szeretnél. Sajnos a vga-d miatt kénytelen vagy alacsonyabb felbontásokban játszani gyengébb textúrával, de lehet, hogy jobb karival meg a memóriából is kellene több.
-
mikk2000
őstag
Gyereknek meg kell magyarázni hogy új játékokkal ne akarjon játszani. Arra a konzol való.
Attól hogy a procit tuningolod, a játékok alap-motorjáról a VGA kártyáról még akkor se esett szó. Egy 7600-assal nem fog a gyerek hasítani új játékokban, ami ráadásul passzív. A 2x512MB ram is enyhén szólva vicc, ha már új játékok, akkor minimum 2x1GB.
Nem mondom, hogy nem érdemes belemélyedned a tuningolásba, de drasztikus változásra a fentiek miatt ne számíts. Azt már meg sem említem hogy néhány ''új'' játék olyan minősíthetetlenül szarul lett megírva, hogy még a tiednél jóval erősebb konfigokon is szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eredeti játékok OFF topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest