- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szerintem senki sem lopja a pénzt, mert különben azt írtam volna hogy lopjál jobb gépet
A DVDrip sebessége jelentősen függ a kódoló minőségétől és beállításaitól, meg attól is hogy 2 procit támogat vagy csak egyet... te pedig a játékok miatt kérdeztél, amire fenntartom amit írtam.
Az FPS nem a VGA-nak kell hanem a te szemednek. A 25 akár elég is lenne, ha az lenne a minimum viszont ez akár 50-60FPS átlag és 100-200FPS maxhoz is tartozhat... Ha a vsync be van kapcsolva akkor a maxot behatárolja a megjelenítő.
A (hagyományos crt) TV amúgy 50Hz, váltottsoros. A 25, helyesebben 24FPS az a mozifilm. -
conair
tag
Én azt mondom, hogy később lehetőséged van venni 1gb ramot ha lesz rá pénzed, jó alaplapot választottál így az alapon 1,8 körül járó procidat fel tudod tekerni 2,6-3ghz közé ahol már nagyon szépen teljesít, de video kártyád mindenképpen szűk keresztmetszet amivel nemigen tudsz mit kezdeni, ha lesz pénzed cseréld ki és vegyél egy x1950prot vagy egy 7900gs-t esetleg még jobbat ha játszani szeretnél. Sajnos a vga-d miatt kénytelen vagy alacsonyabb felbontásokban játszani gyengébb textúrával, de lehet, hogy jobb karival meg a memóriából is kellene több.
-
mikk2000
őstag
Gyereknek meg kell magyarázni hogy új játékokkal ne akarjon játszani. Arra a konzol való.
Attól hogy a procit tuningolod, a játékok alap-motorjáról a VGA kártyáról még akkor se esett szó. Egy 7600-assal nem fog a gyerek hasítani új játékokban, ami ráadásul passzív. A 2x512MB ram is enyhén szólva vicc, ha már új játékok, akkor minimum 2x1GB.
Nem mondom, hogy nem érdemes belemélyedned a tuningolásba, de drasztikus változásra a fentiek miatt ne számíts. Azt már meg sem említem hogy néhány ''új'' játék olyan minősíthetetlenül szarul lett megírva, hogy még a tiednél jóval erősebb konfigokon is szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elite: Dangerous
- Acer notebook topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Videó stream letöltése
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest