- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Engem sose érdekelt miből van...
Ahogy az sem, hogy milyen pl ellenállásokat raknak a lapra...tetszett a felépítése és megvettem. Évek során bizonyított...ennyi.Kb 10-20 perc alatt elszoktam dönteni, hogy milyen lapot varázsolok a gépembe...persze ebből 5-6 perc a pénztárcám bámulása...
-
Gorneck
legenda
Le kell szedned...de ezt hogy gondoltad? Most komolyan! Annak a lapnak zéró értelme...dísz...hozzánemértőknek vakítás...
Azért linkeltem amit linkeltem itt van a hátlap része valszeg ilyen a 965ös DQ6 krézije is, a hogy váltsd ki azt a kacatot is ott van a képeken...ez legyen a célod...nézd már meg... -
Gorneck
legenda
Nézd meg a képeket...de nem értem minek veszed DQ6ot...DS4 is tökéletes...nem leszel előrébb...kicsit olyan érzésem van, hogy beakarod csak magad biztosítani egy drágább lappal...pedig nem leszel vele előrébb...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Így volt feltéve a giga oldalára...de nem ott kell kutakodni ilyen esetben...ott az intel oldala.
Kingmax nagyon is jó ram...nem javítottak semmit csak szólok, legalábbis saját szemmel még sose tapasztaltam az ellenkezőjét...ami ez első reves MCHval is okádékul ment az az újjal se ment jobban...4 kit ramos tapasztalat ez...majd P35be szárnyalt mind...200mhz-et számított...sőt...1 időzítést lehetett fogni egyes kiteknél. Persze lehet csak Én fogtam ki olyan ramokat amiket rühellt a 965.
A rendszered magasan tesz a ramra...ha már megy és látszik a 4 giga jó vagy...800 Cl4nél jobb nagyon nem is kell.
A másik dolog, hogy konkrét dokumentációt sose láttam, hogy mit szögeltek az új MCH revekbe...egyébként nem mondom kétszer, hogy fesz ellátási gondok miatt voltak gondok a ramokkal...aminek aztán nem sok semmi köze egy MCH rev váltáshoz..bár kitudja...nem értek Én ehhez...X38 és X48 egy kula...de Te tudod...
-
Gorneck
legenda
Csak hogy megnyugodjál...az nem PH-s oldal, hanem az enyém...kár hogy egyes emberekbe annyi ész nem szorul, hogy az illetékest keresse és egy oldal alapján elkezd össze vissza beszélni...
1. Az oldalamra felrakott táblázatok mind a hivatalos giga oldalról származnak.
2. Az express elnevezésnek semmi köze az egészhez. Mármint a chipset revhez.
3. A 965 köztudottam nagy rakás fos ram kezelés gyanánt.
4. A ram kezelésen ezen az új mch rev kiadás sem segített.Jó ram kezelést akarsz p35öt vagy p45öt vegyél...
Holnap elkezdem lepucolni a gigaoldalakat az FTP-ről kicsit betelt a pohár...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #2648 üzenetére
Win reinstall...
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2265 üzenetére
Sztem jó lesz...de holnap kiderül...
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2263 üzenetére
6550-en ment akkor sztem igen. Bios mellik van fent?
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2261 üzenetére
Akkor meg mire vársz? Már rég a lapba ficegne...
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2259 üzenetére
Pont ez az, hogy az sem...
Hol vennéd a procit?
-
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz #2257 üzenetére
Szia,
6550nel ment vkinek a lapja gond nélkül...Qru kollégának aszhem...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Pancsermeste #2172 üzenetére
Emelj cpu feszt...
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #2065 üzenetére
Szépen fog menni no para...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #1919 üzenetére
Mert állítgatja auton a VGA órajelét...jó móka egyébként...
-
Gorneck
legenda
válasz
zonaporkolt #1754 üzenetére
Instabil gépre...szvsz...
Csökkenhet bezony...nem a slot miatt, hanem a chipset...sztem ráér még az a +1gb.
Mondjuk Én nem játszom szal vki szerint lehet kelleni fog...pláne Vista-hoz.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #1503 üzenetére
AHCI modeban telepítsd újra a teljes rendszert...valszeg jobban jársz.
Egyébként 3-4 progival is lemérve...szinte semmi gyorsulás sincs...XP alatt legalábbis biztos nem. Szal nem ér ennyit az egész...
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #1494 üzenetére
AHCI tudtommal csak úgy megy, ha úgy is installálod az XP-t vagy Pistát. No meg nem is mind1 melyik csatin próbálkozol ezzel...a megfelelőn kékhal fogad! Legalábbis engem az fogadott...
-
Gorneck
legenda
válasz
Tuco Ramirez #1443 üzenetére
Jó ötlet az mch emelés...aszhem az elég is neki...
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #1406 üzenetére
Szinte semmivel...pl: 20 év helyett 18at fog menni! De ezt nem vedd fix vminek...csak egy példa...
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #1404 üzenetére
Elég simán...
Hááát eléggé az lehet...
Előfordulhat. Sajna nem ismerem a Corsair ezen ramjait...
-
Gorneck
legenda
válasz
littlelion21 #1401 üzenetére
Igen állítsd.
Adj feszt a procinak 1.4. ramnak +0,2. Pcie 100.
-
Gorneck
legenda
Elég csak belenézni a Quad topikba...1 kis tuninghoz, kell erős léghűtés, erős táp és nem 965/975-ös lap kell...
Többen számolgattunk 110-130k (táp+proci+léghűtés) között Quad tuningra való átállás...ez azért horror...majd ha tényleg kell és ha kijött a penryn, akkor ismét elgondolkodom. Addig X300SE upgrade a program nálam...Jönnek/kijöttek a várt játékaim...
Amúgy nagyon jó a Quad...elképesztő amit tud az a 4 mag...de ezen az áron köszi de nem kérek belőle... -
Gorneck
legenda
Nekem volt olyan gondom, hogy néha néha egyszerűen megállt a letöltésem...nem program vagy egyéb hiba volt. Meg játék alatt se szarakodik.
No meg vmilyen szinten jobbnak is tartom a realtek lant.
TC-ben jobb másolási értékekre lettem figyelmes mióta ez a lapom, de érzésre minden HDD művelet vagy matató progi gyorsult...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest