- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
hoffman_ #1779 üzenetére
Én sem véletlenül vettem A-Datát (...)És ha (...) te is (...) dícséred,akkor tényleg tudhat valamit...
Én nem dícsértem, csak közöltem hogy nekem a 800+ -os változat van. Egyébként anyáztam annó rendesen, amit hoztak az hibás volt, modulonként külön-külön is, mivel külföldröl lett rendelve eltartott egy ideig míg kicserélték égjenek lassú tűzön.
A továbbiakban azt írod szívsz a lappal de konkrétan és részletesen nem, így nem derül ki mit és hogyan próbáltál, így nem is lehet érdemben hozzászólni. Ha a sata eszközökkel vannak gondjaid, esetleg próbálj más kábelt, mert a giga gyárira sokan panaszkodtak, jmicronnak meg vannak új driverei a honlapján. Én XP alatt natív sata-ként hajtom és nincs velük gondom. AHCI meg ügye nem megy XP alatt az intel vezérlőn tehát nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest