- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Nem bootoltattam még pen drive-ról, sőt a közelemben sincs most ilyen, így nem tudom kipróbálni nálam hogy muzsikál. A boot tényleg kőkemény bios funkció, tehát ahogy irta valaki lejjebb vagy végigdugdosod az összes portot, vagy bios-t cserélgetsz (aztán load setup default). Mindenképpen javaslom hogy hátul is dugd be, tehát az alaplapra közvetlenül, mert a ház usb(2?) kábele ill. azok összeköttetése okozhat problémát. Ha több embernek előjönne a hiba lehetne írni a GB-nek, mert végülis azért készülnek új biosok, mert a felhasználók hibákat jeleznek... de ha egy ilyen effektíve nem szemét lappal problematikus az usb-s boot, akkor feltehetőleg más lappal is előjöhet, ergó ha mész valahová mindenképp legyen nálad CD is...
-
mikk2000
őstag
Köszi, de már írtam hogy másik gépben tökéletes
Felületesen olvastam...
A biosban rémlik valami opció hogy az usb drive-okat kifejezetten úgy kezelje-e, én esetleg ennek az opciónak mindkét állásában megnézném mi újság. Ami linkeltem alul ott látszik az is, hogy nagyobb usb drive-ok esetén nem feltétlenül fog működni a dolog. -
mikk2000
őstag
A boot cd attól boot cd hogy van boot szektora... Nem vagyok benne biztos hogy nem-e az okozza a gondot hogy pont a korrekt indítási rész hiányzik a pendrive-ról. Szerintem formázd le, és tégy valami minimum boot-ot arra a pendrive-ra, és ha így bebootol, akkor a boot cd boot-ja nem lett megfelelően feltéve (feltelepítve) a pendrive-ra.
Ha ez a helyzet, akkor itt találsz kicsit bővebb infót mit kéne tenned:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest