- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Az alaplap hőmérséklete az nem az északi híd hőmérséklete. Hogy pontosan hol van nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani mert nem akarok úgy járni mint azok akik nagy pofával hosszú időn keresztül rossz információt adtak ezzel kapcsolatban boldog-boldogtalannak
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy 
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy