Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Nem kell megsértődni, ha valakit meg akarok sérteni akkor arra elég egyértelmű és kifejező szavakat használok
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.
Ha valakinek gondja volt GB sata kábelekkel az hozzászólhat nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.