- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
trident
csendes tag
re: köszönöm!
Valamikor erre is sort kerítek, megnézem, ellenőrzöm a légáramlásos témát, bár ezek szerint úgy néz ki, hogy az elől+hátul+oldalt jön be
-
trident
csendes tag
Sziasztok!
965p-m van, hűtés nélkül, illetve az oldalfalról félig-meddig befújó 12 cm.-es ventivel az északi híd kifejezetten forrófejű kézzel tapintva.
Már szinte a lapvásárlás óta egy 5 centis ventit gyógyítottam rá, úgy langyos kb, de a régi, kiszuperált venti már zajos, vaciálok, hogy lenne a legjobb megoldás, ami biztonságos, csendes...Ki hogyan használja, kell-e extra hűtés, mi lehetne a legjobb megoldás?
-
trident
csendes tag
válasz
mikk2000 #1806 üzenetére
Mikrofonos fejhallgató, gondolom pár watt a teljesítménye, a hivatalos oldalon nem láttam feltüntetve ezt.
Minden alkalmazás során: hardware kipróbálása, teamspeak, team fortress 2.
-alapesetben ha semmit sem állítok, akkor egyre hangosabban "loopol" (elnézést, de igazán jó magyar szó nem jut az eszembe) - és egy masszív rave élményben lesz részem
-a fenti beállításokkal pedig visszhangzik.
-már alapesetben is látom, hogy kap jelet.
A tisztításos tanácsot megpróbálom máris, de relaítv új az alaplap, mikrofon nem is járt benne, szűz volt még...
Köszönöm, nézem.
-
trident
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam tegnap egy genius sztereó mikrofonos fejhallgatót, [link].
Miután használni akartam, szóltak, hogy felőlem csak éktelen recsegeés, ropogás, zaj hallatszik.A driverben és a vezérlőpultban kutakodtam, nagynehezen sikerült elérnem, hogy zaj helyett a hangom hallatszódjon, DE
-ha csak halkan is, de van visszhangom.
-ha valaki sokáig beszél, akkor berecseg, ropog, zajt hallok néha a másik féltől.gigabyte 965p s3 alaplapom van, (természetesen friss driver fenn) néhány ss a beállításokról:
[driverbeállítás] [ez is] [szintén] [hangtulajdonságok] [telepített programok, driverek]
Korábban elég volt csak a vezérlőpult/hangok/hardver kipróbálását futtatnom, nem kellett pöcsölnöm. Sőt tanácstalan vagyok, hogy ez most hardver vagy szoftver probléma, remélem tudtok megoldást mondani.
Találkoztatok hasonló problémával? -
trident
csendes tag
Alapfeszültségen a 3 GHz-et már nem értem el, feszültséget nem akarok emelni, rambeállítások után ez maradt tartós használatra: [link]
Már alapállapotban is teljesen alkalmas arra amire használom a gépet, remélem jódarabig ki fog tartani a konfiguráció, mert eddig nagyon korrekt számomra. -
trident
csendes tag
Ma délután próbáltam emelni az fsb-t, az alap és emelt eredményeket dokumentáltam, mivel vannak fehér foltok ezért felmerült bennem pár kérdés is, mindenesetre akinek van jó ötlete, tippe, vagy csak kíváncsi az itt egyben megtalálja: [link]
Külön köszönet Gorneck23 részére (ez szerintem még a tuning első harmada, ha megvagyok mindennel, akkor elküldöm az eredményeket) -
trident
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, a tippeket! Ha lesz végre szabadnapom akkor linkelem milyen tapasztalatok, eredmények, hőfokok születtek alapon és az elért tuninggal(hőfok, everest, 3dmark). -
trident
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja sikerült platformot váltani és újítani. Egy S3 alaplapom van (+E2160 +1950pro +2x1gb Ram +samsung sata vinyó).
Mivel mindegyik nap dolgoztam, eddig csak az összeszerelés, win telepítés, beállítást tudtam megcsinálni).
Mivel sata vinyóm nem volt, ezért kíváncsi voltam a sata2 tulajdonságaira
(Samsung Spinpoint P HD160JJ SATA II):
Ha jól tudom, ez sataI sebességnek megfelelő.
Egy vinyó és egy kombó drive van összesen.
Jumper nincs. Az alaplapon intel és gigabyte sata csatlakozóval is próbáltam.
Mindkettőn kipróbáltam, hasonlóak az eredmények.
Biosban nem állítottam semmit.
Driverekből újra felraktam a cd-n és neten található frisseket.
Érdemes tovább próbálkoznom, vagy ne baszkuráljam, a sataII parasztvakítás és az elért eredmények megfelelnek és ez az elérhető sebesség?
----
A másik kérdésem: a NB és SB elég ''sütős''.. Még nincs szembeállítva vele egy csendes 12 centis venti (codegen Briza ''mindenhol lyukacsos ház'', elől 2x8 csendes, hátul 1x8 csendes, felül üres hely, de ott is lyukacsos a tető, cpu-n csendes hyper tx, táp 12 cm csendes ventivel szerelve).
Érdemes kibányásznom az alaplapot, újrapasztázni, netán cserélni a bordákat? Vagy ne kerítsek ekkora feneket a dolognak, mert megtámogatva levegővel így is elégséges és nem kell aggódnom a bordákkal kapcsolatban?
Everest szerint 40 fokos az alaplap, terhelés közben is, bios update még nem volt, kézzel tapintva ''sütős''. Tppelni nem akarok, thermométer nincs kéznél...
---
Ófkórsz ha túl vagyok a sikeres tuningon, természetesen ide linkelem, bemásolom az everest és 3dmark eredményeket alapon és az elért tuninggal (E2160).
Szerk: igen, az #1-es hozzászólást olvastam, de sata témában járatlan vagyok, ezért kérdeztem, kérek segítséget.
[Szerkesztve] -
trident
csendes tag
Sziasztok!
Remélhetőleg pár napon belül S3 tulajdonos leszek én is. Az lenne a kérdésem, érdemes újrapasztázni az NB-SB-t? Érdemes esetleg lecserélni mondjuk zalmanra a bordákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest