- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
MPowerPH #35902 üzenetére
Sztem a hamilton ügyet felfújják, igaz hogy pech-je van. De emlékezzünk vissza hogy más is volt már ilyen helyzetben, igaz nem sorozatosan, de anno a 2 redbull is egymásnak ment, akkor Vettel is megtorpedózta Buttont egyszer. Szóval sztem ez nagyon durván fel van fujva. De az tény hogy kicsit túlbuzgó, dehát sajna pechje is van mindig.
-
-
HERR Z
veterán
-
quby
őstag
válasz
MPowerPH #35380 üzenetére
Osztom a véleményed. '88 óta nézek F1-et, de ez a mai már teljesen vicc. Akkoriban volt ilyesmi verseny is, és mindenki élvezte....Sajnálom hogy ha két versenyző egy kis szint visz a dologba már rögtön bünti. Ennek tükrében csak úgy lehet valaki VB mint MS 2004-ben. Mert ott nem küzdött semmiért.
Görcsölnek itt hogy izgalmasabb legyen ha meg történik valami azért már valaki hibás.....
-
McCartman
őstag
válasz
MPowerPH #35380 üzenetére
Erről a témáról épp ejtett pár szót Schumi egy interjúban nemrég.
Schumacher: Ha mindenkit elküldenének, aki úgy vezet, mint én, nem sokan maradnának a mezőnyben"Ha így vesszük, talán másképp kellett volna reagálnom ('97 , Jerez) , de abban a helyzetben meg voltam győződve arról, hogy megtehettem, amit tettem. Az ember alkalmazkodik a környezethez és a szabályokhoz.
Nézzék meg mi lett a Rubens (Barrichello) elleni (2010-es hungaroringi) manőverem vége. Három éve még azt mondták volna, hogy na, ez az igazi autóversenyzés, akkor azonban már nem így volt. Azt mondtam, hogy rendben, akkor másképp kell menni. Nemcsak az autókat fejlesztik, a szabályok is változnak."persze futam után még más volt a véleménye , "Ez Forma-1, még túl sok helyet is hagytam neki, hiszen elment"
off , remélem Barrichellonak sem jut hely jövőre.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
MPowerPH #35347 üzenetére
Hát nem tudom, én beismerem hogy elfogult vagyok Schumit illetően, de a versenyeket nézve szerintem idén jobb a produkciója mint Rosbergé.
Időmérőn rendszeresen elveri Rosberg OK, de a rajtokat Schumi átlagban jobban fogja meg, és a versenytempója is jobb. Schuminak rengeteg pechje volt már idén, míg Rosbergnek ez volt az első komolyabb balszerencséje amire emlékszem. -
kukinyo
addikt
válasz
MPowerPH #35306 üzenetére
"Schumit, pedig már kitaláltak neki mindent, hogy Hill -t hozzák ki VB-nek"
Ez egy érdekes mondat.Pontosan ezt szeretném kifejezni úgy hogy ne legyek lehurrogva érte.De ezek után leírom:ez ugyan úgy működik mint a profi boxban.Ott is már a meccs előtt hetekkel megvan a győztes.Pénz beszél.És ma miről szól a "sport"? Itt is meg van az az évi favorit.Csak itt látok némi vitát.Van aki Vettelt tolja van aki hamit.Vettel brigád idén erősebb..
Jövőre ki tudja mi lesz? Csak ők.És mielőtt totál hülyének néznél egy kicsit gondolkodj el ezen. -
kukinyo
addikt
válasz
MPowerPH #35300 üzenetére
hami barátunk rájött a múltkor hogy ő sem isten (na-ná hogy nem az) ő is tud landolni a falban.Azóta pelenkázza magát versenyen,ezért nem ment rá Shumira a "megszokott" módon.De megtalálta az útját-módját hogy csak-csak még az előtte haladó a hibás.
Pfejjjjj.
Az igazság az biztos nálad van. -
-
kukinyo
addikt
válasz
MPowerPH #35292 üzenetére
"Megszólalt egy olyan, aki mindig az aktuális legjobbnak szorít"
Ezt mire alapozod? Egyébként nem állítottam az ellenkezőjét.De ez nem hamiról ,hanem Shumiról szólt.hami ismét megmutatta hogy mit tud.Sírni de azt nagyon
Vagy csak sértegetni akarsz te hozzáértő? Lepattan rólam hidd el. -
werszomjas
addikt
válasz
MPowerPH #35264 üzenetére
Hamilton vajon ezt miért nem tudta megtenni MSC -vel szemben? Inkább sírt a rádióba apucinak, hogy a csúnya és gonosz Schumi nem engedi el.
Pont Hamilton nem tartozik a rádióban sírós versenyzők közé
Sztem azért nem támadta agresszívebben, mivel az FIA megkérte, fogja vissza magát, meg sztem nem akarta, hogy itt a PH-n a F1 topikban megint elszabaduljon a káosz, HA esetleg kiesnek Schumival 1-2 agresszívabb megmozdulás után, mert lássuk be, Schumit se kell félteni ha védekezésről van szó
És Button azért zabálta meg azonnal, mivel MSC-nek már nem volt tapadása, és Button ezt nagyrészt Hamiltonnak is köszönheti, mivel ő támadta a rajt óta folyamatosan, tehát MSC is HAM is kinyomta a szemét, Button meg lett a nevető harmadik (megjegyzem, okosan
)
Tény hogy Schumi szépen csinálta amit csinált, jó volt nézni, de nagyrészt a végsebességének köszönheti mindezt.
-
shteer
titán
válasz
MPowerPH #34797 üzenetére
LOL
nálam eddig az auto-wide olyan félmegoldás volt eddig, a kép alsó és felső részéből 1-1 vékony csík hiányzott de az arányok kevésbé torzultak - mint a többi 4:3 adó esetében
F1-nél viszont csak tippelni tudtam mennyi van vissza az diőmérőből / hanyadik körnél járnak mert a számláló felső része pont kilógott
Monzánál már nem kell tippelni
hajajj, náluk mindenre lenne
-
syl5
őstag
válasz
MPowerPH #34785 üzenetére
Amíg Magyarországon pont a Magyar Nagydíj közvetítése a legsz@arabb, addig elmehetnek a sunyiba! Borzalmas volt, hogy pont a Magyar futam körítését és kommentárját cseszték el ebben az évben a legjobban...Jah hát tettek ők a nézőkre...ott voltak élőben kiélvezték az egészet...ingyen!
Arról nem is beszélve, hogy egész hétvégén azt pofázták, hogy leadják Tomi mindkét futamát élőbe, ami már akkor büdös volt, amikor megnézted a műsorújságot, továbbá ugye nem is lett csak egy felvett futam belőle...Valamint az, hogy digitálisan kódolt adást adnak le az egy dolog. Valamivel szebb a digitális adás a technológia miatt, de azt ne feledjük, hogy a digitális adás is lehet SD (analóg) felbontású. Igazán szép akkor lesz majd a kép, HD felbontású anyagot fognak sugározni. De ehhez kell majd az anyag is, nem a 4:3-as szart kell sugározni keretbe. El tudom képzelni milyen jó lehet azoknak, akiknek 4:3-as TV-jük van, és leadják 16:9-es sávban a 4:3-as anyagot...gyakorlatilag lefaragnak a képernyőjükből minden oldalt vagy 5 centit.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #34783 üzenetére
Amikor a retek elindította a digitális adását a lehető legrosszabb sávszélességű audio minőséget választotta (nyilván a legolcsóbbat), ami rosszabb mint az analóg hangja. Közben M1-en meg Dolby....
képileg nyilván sokkal jobb a digitális... mondjuk a PAL felbontás érdekes hat egy LCD kijelzőn...
-
-
Viktor77
titán
válasz
MPowerPH #34742 üzenetére
A fentebb linkelt rekordos oldal szerint nem döntött meg semmit.
John Watson 22. helyről nyert, ez ugye 22 pozició.
Sőt, ott van a hsz-ek közt ez is:
"Csak csatlakozott a legnagyobb javítás csúcsához, amit a cikkel ellentétben Raikkonen tartot a 2006-os első futam óta: akkor a 22.helyről indulva (mért kör nélkül) 3. helyen futott be a célba, és ezzel 19 helyet lépve előre a versenyen. "
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #34687 üzenetére
"Mi az oka, hogy időmérőn csak RBR állt eddig az első helyen?"
Az egyik ok Vettel, a másik ok az hogy az RB nagyon hatékonyan használja a DRS-t. Illetve amíg lehetett állítani időmérő és verseny között a motorvezérlést és változtatni a diffúzorba fújt gáz mennyiségét addig volt valódi RB fölény qualokon.
Azóta ennyire domináns az RB időmérőkön:
Silverstone: bő 1 tizedes előny
Hockenheim: fél tized
Hungaroring: másfél tized
Spa: 4 tized (a körülmények itt nem voltak konstansak)Ha megnézed, Button a 13. helyről rajtolt, rögtön jött be orrkúp cserére és 10mp-en belül végzett Vettel-hez képest..
-
Nowhereman
őstag
válasz
MPowerPH #34557 üzenetére
No vaze! Én meg első olvasatra már azt hittem hogy valamit benéztem, és De la Rosa versenyzett, oszt csak Rosberg jr. kapta meg nálad a becenevét!
Rövid leszek: Britney(Rosberg) nem inkább a jómunkásember kategória, mintsem ász. Hasznos pilóta minden csapatban, tudja amit tudnia kell, de egyenlő feltételek mellett alul maradna Lonzival szemben.
Sumi már rég lepergette a rozsda nagyját, idén már tisztán ő a jobb! Egy baj van: akkor is erőlteti a jószágot ha nem bírja! - De ha véletlenül sikerül belőni a mercit, akkor Sumi szárnyal, mint fénykorában! -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MPowerPH #34425 üzenetére
Csatlakozom előttem már postolt kollegához, szívemből szóltál. Komolyan. Kevesen látják reálisan a dolgokat, szerintem te pont ezek közé tartozol. És hogy az ellenfeleket is kiemeljem, hiába kiabálunk egymás versenyzőire kígyót-békát, Motion sem épp hülye. Egy-egy ilyen komolyabb hangvételű post hozza vissza a reményt, mert amikor niggermajmoznak, meg munkatáboroznak, akkor eldurran az agyam, hogy hova a vérbe sikerült süllyednie a topicnak.
#34485: Köszönöm.
#34488, Motion:
Én is idióta Kobáztam a pillanat hevében. elismerem(pedig csípem), de így utólag azt hiszem be kell lássam, hogy versenybaleset volt. Coulthard is lenyilatkozta, hogy Hamilton elég peches darab, de sem őt, sem Kobayashit nem hibáztatta(legalábbis a cikk alapján).
-
törölt tag
válasz
MPowerPH #34074 üzenetére
elmentem úszni, de amúgy én sem értettem, hogy miért Hamilton a bunkesz, ..már a közvetítés alatt sem...a kamera sem erre utalt, meg hát Hamilton-nak még volt egy qual-ja, szal kb. semmi nem ösztönözte arra hogy nekihúzza....Maldonaldo-t annál inkább, hiszen ő egyfelől ideges lehetett az előtte lévőkre, aztán meg arra hogy Hamilton bebújt mellé, és ezzel is lassította...szal neki oka volt arra hogy valakin dühöngjön.
Na mindegy, sokan benézték, szal végül is nem számít....csak aztán elmentem úszni, és nem tudtam kifejteni -
IreN!CuS
addikt
válasz
MPowerPH #33564 üzenetére
Szerintem mindenkit érinteni fog ugye a kérdés mennyire,nyilván a RBR Mclaren Renault kombot fogja a legjobban,de ugye nem tudunk fix számokat,hogy 5 tized vagy 1 mp.A ferrarit is megfogja viselni ha nem is annyira de mindenképp hiszen ők is használják jobb biztos nem lesz ha kiszedik mert akkor már rég kiszedték volna.
A kérdés az ha tényleg radikális autót szeretnének jövőre azzal mit fognak elérni az évadnyitóra és az 2.-3. versenyre.Mind megbízhatóság mind teljesítmény terén.És a jelenlegi RBR és Mclarenben mennyi van,főleg hogy ők esélyes hogy nem terezik újra főleg nem radikálisan hiszen mindkét autó elég radikális már most is.[CS]Blade2 : Szerintem meg igen,nézd meg időmérőn egyre közelebb vannak az RBR-hez versenyen gyorsabbak,okés nem szeretik a meleget de attól függetlenül jó és gyors ez a forma.Hiszen ha nem lenne az nem lenne 4 győzelmük.
Azt hogy nem változott az autó sokat érdekes kijelentés hiszen,sok fejlesztést nem is látunk vagy ott van a hajlékony első szárnyuk lehet arra koncentráltak és másra nem volt erőforrás.Eddig egyetlen egy verseny volt ahol nem használhatták,egy versenyből azért nehéz levonni pontosan!!!! ki mennyit veszít a fújt difivel.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
MPowerPH #33561 üzenetére
Csak ugye a RBR+Mclaren-nek már megvan az irány szinte minden szempontból,például kétlem hogy jövőre a Mclaren elveti a mostani formavilágot és megint újra tervez mindent,ugye ez előny lehet a Ferrarival szembe ,mert ugye nekik ki kell találni azt a "radikális megoldást" és könnyen járhatnak úgy mint év elején a Mclaren ami igaz bejött nekik de kíváncsi lettem volna a fogadó irodák mekkora esélyt adnak a Mclarennek év elején a téli tesztek után.
Szóval abban egyetértünk hogy a Ferrarinak a fújt difi tiltás irtó sokat segít de ha radikálisan porbálnak újítani lehet rosszul fog elsülni és semmit sem fognak nyerni vele sőt... -
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #33451 üzenetére
"Vettel egyedüli mázlija, hogy időmérőn az rbr még nem verhető."
Vettel egyedüli mázlija, hogy időmérőn Vettel még nem verhető.
És a pole-t nem az autó döntötte el tegnap...Ha Hamilton nem hibázik, simán övé az első rajthely, mivel a McLaren már nem csak versenyen hanem 1 körön is ott van.
-
iguana
őstag
válasz
MPowerPH #33365 üzenetére
szerintem mindenki tisztában van vele, hogy ez egy nem jó pálya, azonban senki sem mondhatja, hogy ennél rosszabb pálya nincs a versenynaptárban, így mindenki kegyesen hazudik.
sőt, azt sem hiszem el, amikor a pilóták azt mondják, hogy az "egyik kedvenc pályám, nagyon technikás..." én ezt úgy fordítom magamnak, hogy ennél gyengébb pálya nincs, utálom, mint a szart.ráférne egy alapos átalakítás.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
MPowerPH #32055 üzenetére
Az mondjuk érdekes lehet, hogy amikor még a forró befújást használtak, a RedBull sínen ment, a Ferrari a gyors kanyarokban messze nem tudott úgy átmenni. Lekapcsolták a rendszert, mindenki vesztett rajta valamennyit, vagyis kevesebb lett a leszorítóerő, a Redbull így is kiválóan vezethető maradt, a Ferrari pedig nem, hogy rosszabb, hanem jobb lett nélküle
Ez képtelenség, ha rontott volna az autón a rendszer, akkor nem használják már elötte sem, tehát ők is lassultak valamennyit. A fejlesztések viszont nem érhettek annyit, hogy a Copse, Maggotts és Becketts szakaszon az egyik legjobbak legyenek, mikor papírforma szerint itt még a forró befújással is szenvedtek volna.
Szemre viszont nem úgy tűnt, hogy a Ferrari maradt a korábbi "valahogy átvergődünk a gyors részen" szinten, és a RedBull romlott le hozzá, de ha csak a látszat csal, és mégis így van, akkor jobb is, hogy nem láttunk, hogy mit tudnak forró befújás on üzemmódban a 2. szektorban. -
Misi 007
őstag
válasz
MPowerPH #32013 üzenetére
A smileydból nem tudom megállapítani hogy komolyan gondolod-e de a McLarennél is volt.
Elég azt a bizonyos tavalyi Török nagydíjat megemlíteni.
De 2007-ben is őrjöngött Hamilton hogy Monacoban nem támadhatja Alonso-t.
Sőt még nagyon messzire se kell visszamenni az időben a Hakkinen Coulthard-os időkre gondolva. -
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #32007 üzenetére
Van aki most Hamilton őrült, pedig tavaly még minden olyan megmozdulásáért pocskondiázta amiért idén magasztalja
#32005 a 2004-es Ferrari sokkal jobban a mezőny fölé nőtt versenyen mint idén a Red Bull. volt olyan futam ahol Schumacher 8 kör alatt 17mp előnyt rakott össze magának. ilyet idén hol látsz versenyen?
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest