- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
-
-Mike-
addikt
válasz
Oliverda #40946 üzenetére
Szerintem nincs ennyi a lotusban, max. a "nagy" csapatok rájuk irányítják a figyelmet ilyen nyilatkozatokkal, hogy addig se velük foglalkozzanak. Eddig egy Red bull, Mclaren erősorrend rajzolódik ki szerintem, a Mercedesre meg várunk, lehet ők lesznek a meglepetés pozitív értelemben.
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #40946 üzenetére
Mint ahogy a Williamstől is tartottak tavaly a teszteken. Tegnap már kifejtettem, hogy ez lehet a gyengeség jele is a Lotusnál (elmúlt évek alapján kifejezetten), idén a tesztek arra jók hogy megszokjuk a látványbeli sokkot kivéve egy autót. Hiába linkelsz, következő teszten már a Virgin lesz a vb esélyes sokak szerint. Realistáknak marad a röhögés
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #40865 üzenetére
Ha már így kukacoskodsz. Ezt írtam:
"Bár Hamilton idén szerintem rosszabb lesz mint tavaly."Szerintem, én úgy gondolom, úgy hiszem, arra számítok... Ez nem állítás, hanem latolgatás.
Ha azt írtam volna, hogy Hamilton simán csak rosszabb lesz mint tavaly... Úgy látom a mondatértelmezésed Neked is gyenge lábakon áll. És még az érvet is felhoztam, miért gondolom így. A tény pedig az, hogy Hamilton tavaly egy nulla volt, és idén nem biztos hogy egyből toppon tud majd lenni. Button lendületben van hozzá képest. Ez a tény. És megint csak előbb írsz, a hsz-emet meg nem tudod megfelelően értelmezni.
Egyébként nem kamu, tudod Te is nagyon jól. De itt van, igaz privátot nem szabad közzé tenni, de ezt a részletet mégis beteszem.
"Azért a kis csapatod tagjainak arcát megnézném amikor Hamilton versenyt nyer meg akkor is amikor majd nyer egy újabb VB címet.
"
Több időm nincs Rád.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #40858 üzenetére
Ez nem jóslat, ez tény. Ha a tavalyi év második felét nézzük, akkor Button klasszisokkal jobb pilóta, mint Hamilton.(tudjuk, hogy nem így van, nagy irónia lenne. De Hamilton elkezdett visszafelé fejlődni az elmúlt kettő évben, és 2011 végére Button alá 'nőtt') Persze, keserű az igazság, de ugye az utolsó futamok, na meg a bajnokság végeredménye elárul mindent. Na persze lehet ezt lelépő barátnőre, meg apucival ápolt rossz viszonyra fogni. Jó lenne ráncba szedni, az öntörvényűség itt nem jön be. Úgy emlékszem, ezt nem rég ő is lenyilatkozta, és ígéretet tett arra, hogy idén normális lesz, és nem fog törni-zúzni.
Bocs, de nem fogok elkezdeni kotorászni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #40847 üzenetére
Egyenlőre a tavalyi évben Te voltál a varázsgömbös. És alaposan mellé lőttel Hamilton ügyileg, csak csöndben jegyzem meg.
Szegény még a dobogó szagát sem tudta megérezni a végén, mert még arra a helyre is befurakodtak elé.
Ráadásban én most nem bocsátkoztam jóslatokba.
leslieke: Ez egy teszt.
A Merci a tavalyi autójával nyert. Ébresztő...
Úgy látom a tavalyi teszteredmények , majd az év közbeni teljesítmények elletek felejtve.
Idézem: "Megbízhatóság terén verhetetlen volt a Ferrari a télen, de a versenytempó, illetve a kvalifikációs teljesítmény miatt sem kell szégyenkezniük, kijelenthetjük, ők állnak legközelebb a Red Bullhoz."
Ez már ott megbukott, hogy im-en szabályosan használhatatlan volt az autó. Pedig akkor még minden Ferrari mániás azt hittem, hogy Alonso ott folytatja, ahol abbahagyta. Erre fel volt olyan, ahol az elején még vezetett, utána meg érett a lekörözés. -
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #40518 üzenetére
Így van elől hátul aktív torziós rugóval ellátott pull-rod ott használunk ebben az évben. Az első felfüggesztés azért Pull-rod, hogy a levegő jobban áramolhasson. Hátul pedig értelem szerűen, hogy az autó hasmagassága lejjebb kerülhessen. Ezáltal a hátsó gumimelegítési problémákat javítani próbáljuk
-
-
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda #40447 üzenetére
Mintha már tudnák, hogy teljes csőd az autó.
Egyébként nem akarom leszólni a művet, mert hátrébb már kifejezetten érdekes és szép is, de könyörgöm legalább egy kis rádiuszt adtak volna annak a két töréspontnak. Ez így olyan, mintha baltával faragták volna, holott az autó többi részén dominálnak az ívek és rádiuszok.
-
-
rocket
nagyúr
-
attisx
addikt
válasz
Oliverda #40072 üzenetére
Van egy rossz hírem: MP4-26 Reveal
-
McCartman
őstag
válasz
Oliverda #33810 üzenetére
Férjhez megy Ecclestone lánya
.. a pár az esküvőt ugyanabban a Rómához közeli, 15. századi kastélyban tartja, ahol Tom Cruise vette el Katie Holmest. -
proof88
addikt
-
MPowerPH
félisten
-
Nowhereman
őstag
válasz
Oliverda #33604 üzenetére
Az egész DRS mókát nem a Hamilton, hanem a Vettel nívójú masinisztáknak találták ki. Börni iparkodik a liblingjeinek kedvezni, szabálymódosításokkal, sportbírói ítéletekkel... Kifejezetten öröm, ahogy Trulli kiveri a balhét, mert a hátsó sorban semmilyen disznóságra se reagálnak, mert Lajos vitatható megmozdulásait várják némi boxutcaáthajtásos reményében. Ha Helmut Marko vágyainak megfelelően majd a langalétra Webbot lecserélik egy kertitörpére, aki valahogy szintén kezdi majd verni Sebikét, akkor már a következő versenyen az üléssel együtt lesz a pilóták súlya megadva -addig meg magára vessen aki magasra nőtt...
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda #33589 üzenetére
Michibata kisasszony is beállhatott volna grid girlnek, Jenson mellé. Amúgy voltak helyes lányok, de tény hogy láttam már jobbakat is. Mondjuk nekem a szőke haj a sötét szemekkel sosem jött be. Inkább a sötét haj+sötét szemek vagy sötét haj+világos szemek vagy világos haj+világos szemek.
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #33580 üzenetére
Igen.... hát nem kell őket nézni, én sem szoktam
Jah, valószínűleg, dehát akkor is.... lehet, hogy élőben komolyabb, de TV-ben olyan, mint amit a gyerekek csinálnak egy napközis táborban.
(Amúgy Alonso miért feketét kapott, ha az elsőé sárga volt a másodiké meg ezüst... gondolom a logo miatt, de fura volt akkor is)
-
törölt tag
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32698 üzenetére
Én személy szerint örülök, hogy Hamilton nyert.
Örülök annak is, hogy nem jött be, amit gondoltam az előjelek alapján. Ha ez tartós lesz, akkor tényleg jó úton halad a McLaren.
A "ha"-val kezdődő mondatoknak meg nincs értelme. "Ha melegebb lett volna, akkor ez meg az lett volna..."
Lehet, de az is lehet, hogy nem.
Egyébként egy verseny alapján azt állítani, hogy W. remek fickó...szerintem többet bénázott, mint nem, de te biztosan bennfentes vagy. Végül is ez házigazdai előjog.
Ha talán néha más véleményét is tiszteletben tartanád, biztosan nem esne le a gyűrű az ujjacskádról, igaz? De mindegy, itt mindig ez a színvonal...
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda #32565 üzenetére
Emlékszel rá mi volt,mikor Alonso is ment egy - elméletileg lehetetlen - kört a kvalin néhány hete?
Szépen visszacsúszott, mert kiderült, hogy a versenytempó nem volt elég.
No én nem kívánom Hamiltonnak ezt, sőt, igazából semmit se kívánok neki, főleg hogy nagy valószínűséggel nem száraz futam lesz (mint a fent említett) így meg majdnem mindegy,ki honnan rajtol.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest