- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #23850 üzenetére
ez egy elmélet, amivel kapcsolatban valószínûleg sohasem fog kiderulni a teljes igazság. Nincs feltétlenül baj azzal, ha az emberek ilyeneket elhisznek... Az amerikaiak Holdraszállását is sokan vitatják.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #23844 üzenetére
Gyönyörű, kár is részletezni!
-
Frenky89
addikt
válasz
Motion_Blur #23844 üzenetére
Nekem ez jutott eszembe.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23842 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #23822 üzenetére
Azt szépen megforgatta.
Hát igen, Hamilton már akkor sem volt gyenge.
Mielőtt valaki leugatna, én utálom a McLaren -t, és így Hamilton sem a kedvencem. Vettel ebben a mostani mezőnyben is maximum a 3. helyen áll.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #23822 üzenetére
Hamilton hülyét csinált Vettelből az utolsó körben...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #23797 üzenetére
Számomra az eddigi tesztekből az jött le, hogy idén a Mercedes megint egy kalap k@ki lesz, az RBR hozza a kötelezőt, a Meki egyenlőre kicsit gyengus, és nem túl megbízható. Ami a Ferrari -t illeti, szerintem az idei favorit lehet, legalábbis a szezon elején biztosan ott lesznek. Piszok gyors az autójuk, és elég megbízhatónak tűnik.
-
munky
őstag
válasz
De rossz így látni. :S
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23799 üzenetére
Ez volt az igazi F1: Schumi-Ferrari.
Most is ez kéne. -
Neoteric
addikt
válasz
Nincs info arról, h esetleg megint lesz Osztrák GP a közeljövőben?
-
Pá
addikt
válasz
aztaku... azt tudtam, hogy ramaty állapotban van, de nem gondoltam, hogy ennyire
-
D@ni88
addikt
válasz
Szomorú hogy ez a legendás pálya ide jutott
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23789 üzenetére
Akkor már lehetne inkább Hockeinheimben, most úgyis az F1-es pilóták kb fele német.
Vagy az A1 ring pl. Bár nem tudom az most milyen állapotban van.
Olaszországban is lehetne talán.3 verseny egy országban sztem értelmetlen, kettő még elmegy.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Olvastam f1 lowon , de nem mertem belinkelni
Egész korrekt kis pályának tűnik.Onboard
-
Oliverda
titán
válasz
San Marino jobb lenne...
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #23757 üzenetére
idén minden másként lesz
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #23757 üzenetére
Erős túlzással én is vezethetném a Ferrari-t ott. Szerény személyem is képes lenne produkálni egy motoreldurrantást vagy egy kiesést érő mozdulatot.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #23754 üzenetére
Szvsz sajna nem nagy dicsőség egy nem jól működő autót elgyepálni.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23740 üzenetére
Hány kilóval lett fentebb tolva a kötelező súlyhatár? Diffúzor se a régi és állítólag a gumi se olyan "gyors"... De ettől függetlenül sztem még mindig altatnak
-
Haart
addikt
válasz
Motion_Blur #23734 üzenetére
LOL
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23722 üzenetére
Button-nak elég lesz 2 kiállás, Hamilton-nak meg három kell majd.
Mondjuk ezt a nagy rácsodálkozást nem teljesen értem. Mi ezen a hihetetlen? Gondolom nem egy szett gumival tekert le 140 kör Webbo.
Hja... hogy f1slájmról idéztél. Az más.
Itt a motorsportal verziója:
"Jól sikerült a napom, amely során megpróbáltuk a lehető legtöbb időt a pályán tölteni. Javítani akarunk a megbízhatóságon, és jobban meg akarunk ismerkedni a Pirelli abroncsaival is. Napról napra egyre több információ áll a rendelkezésünkre. Szerencsére ma csak egy kisebb technikai probléma adódott, amit a fiúk még délelőtt meg tudtak oldani" – jelentette ki Hamilton a nap végén.
"Nagyszerű, hogy sikerült több mint 90 kört futnom, és nagyon remélem, hogy holnap is hasonlóan jó napom lesz" – tette hozzá a brit pilóta, akit meglepett, hogy a vetélytársak rendszeresen jóval 100 kör felett teljesítenek.
"Webber 140 kört futott, amin csak nevetni tudok. Hihetetlen, mit művelnek – fantasztikusan csinálják. Mi még nem tudtunk egyszerre ennyi kört futni, de majd ennek is eljön az ideje" – jegyezte meg a fiatal tehetség.
Hiába, a legtöbb csapat idei autójában már három tesztnappal több van. A McLaren-nek is kifejezetten jól jönne, ha Bahrain helyett inkább egy újabb tesztet rendeznének valahol.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #23719 üzenetére
Remélem nem ugranak neki a Pirellinek, hiszen ez volt a cél.
Bahrein meg mindenképpen izgalmas lenne, annyi változás történt, hogy nem létezik hogy ne lenne káosz az első futamon. Kers, szárny, gumi, több boxkiállás..a győzelem lehet hogy valakinek simán összejön, de a többi helyen nagy lesz a kavar.
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur #23709 üzenetére
az is lehet szopatnak minket, de nem csak ők hanem mindenki
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23709 üzenetére
Szvsz nem egy f1lájv kaliberű oldal...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23614 üzenetére
Mit Hamilton, inkább a mester.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23674 üzenetére
Gondolom kellett valaki, aki majd végre el tudja nekik mondani, miket kellett volna másképp csinálni.
(
)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23645 üzenetére
Én az állításomra értettem, hogy lehet, hogy igaz.
Mármint az, hogy az f1-live.hu a legbikakakibb F1 portál hazánkban. 'Tovább megyek, az egész bolygón!'
Írtam Baumgartnernek Twitteren, hogy most már akármit is fog holnap bejelenteni, először azt jelentse be, hogy ő fogja vezetni a HRT F111-et.
A Twitter egy személyes mikroblog, oda azt ír, amit akar, ha poént, ha átverést, akkor épp azt.
Zsoltival nincs bajom emberileg, de az F1-es szerződtetésének 0,01 százalékot adok. Vagy ez sok, nem?
-
Templomegere
senior tag
válasz
Motion_Blur #23645 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23640 üzenetére
"I'll go further, on the planet!"
Az a baj, hogy lehet, hogy igaz az állítás.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23624 üzenetére
Az meg a másik.
A Merci kb a minimum befektetésért várja a maximum megtérülést... jól tudjuk mi szokott a vége lenni ennek. Utálom amúgy ezt a csapatot, csak Schumi miatt drukkolok nekik, akkora egy töketlen bagázs, hogy hozzájuk képest a Domenicali féle Ferrari maga Bruce Willis másnaposan.Alig várom, hogy átmehessek egy értelmes csapatnak drukkolni, miután Schu visszavonult. (a visszavonulást viszont egyáltalán nem várom)
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23624 üzenetére
Akkor kb. ez ennyi is volt
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #23614 üzenetére
én megfogadom, hogy csak a 3. büntetésénél járok itt a topikban smiley-örömtáncot
visszamenőleg is meg kéne szórni -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23606 üzenetére
Erről hirtelen ez jutott az eszembe.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23601 üzenetére
Én a Mekivel még várnék, szinte alig futottak az új kocsival.
Én félek, hogy jók lesznek. Legalábbis nagyon magabiztosnak tűnnek. 2009-ben ilyenkor már rég ment a mentegetőzés.hunny: nem tudom most milyen oddsokkal fut csubakka, de amikor még a Renault nem erősítette meg, de azért már lehetett tudni, hogy Ő lesz a pilóta, akkor 500:1-gyel fizetett. Gondoltam, hogy megteszem, mert szerintem 500-ból egyszer csak megnyeri, de végül győzött a lustaságom.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23586 üzenetére
Örülök neki.
Remélem elveri nagyon Petrovot és Kubicával nyerő páros lesznek!
Jobbulást Robertnek! -
tomic
addikt
válasz
Ezt a tölteléket eltiltanám a sporttól is.
Miért nem lehet valami fiatal tehetséget kipróbálni akinek van kedve versenyezni , nem csak a pénzt felvenni és körözgetni.
Szőrös sosem volt jó semmire.
Max borotvát tudna reklámozni. -
!Overdose!
őstag
válasz
Jó döntés.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Örülök neki,sok sikert joda apjának
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23582 üzenetére
nem a red bullok miatt aggódom, nekik nem is volt semmi baj a hosszú etapjaikkal
-
werszomjas
addikt
válasz
Motion_Blur #23574 üzenetére
Az nem létezik, tudtommal ennek az autónak a fejlesztésében már benne van Schumacher "keze", ennek jónak kell lenni, Ross-al elég jó párost alkottak eddig, de fene tudja, lehet tényleg eljárt felette az idő, már nagyon várom azt az első futamot
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23574 üzenetére
Ez csak egy átmeneti autó
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #23560 üzenetére
Tolja neki rendesen, bár végül 7. lett.
-
válasz
Motion_Blur #23563 üzenetére
Being that the first 4 rounds of 2011 will take place outside Europe and therefore enjoy higher temperatures than normal, Pirelli will bring on the hard tires as their primary option. And since the one-step gap in tire compounds will be maintained for the upcoming season, the second tire to be made available by Pirelli will be the soft one.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23560 üzenetére
Még a végén tényleg bejön neki
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur #23534 üzenetére
én is csak lestem...
a vén majom idejét vki nem tudja beírni hány körös etapon érte el? -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23514 üzenetére
Átgondoltam a dolgot és megvan a koncepcióm, ami klappol az eddig ismert infókhoz:
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23529 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem ennyit akartak.
Valami hiányzott valamihez, feltehetőleg az autó rendbehozásához és enélkül csak ennyit lehetett a pályán.
Valamiért egyáltalán nem aggaszt. Szerintem az autó gyors lesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23527 üzenetére
Szerintem ehhez és az ilyen típusú programokhoz a Red Bullnak 50 kg lehet a bázis-üzemanyagszintje.
Persze ettől függetlenül az RB7 jó eséllyel a mezőny legjobb autója.
Holnap tűzijáték lesz, úgy érzem, sokan megnézik majd, hogy mit tud a vas. Ha ilyen lemaradt teszteltségi állapotban képes lesz virítani valamit a McLaren, akkor elégedett leszek az autóval.
-
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #23522 üzenetére
rh_sorry
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23522 üzenetére
Hát ha az teletankos vagy 100-120+ literrel kezdett, akkor az elég rosszat jelentene a többiekre nézve.
Alonso egy hosszú etapja ('race sim'):
52 1:26.338 -39.613
53 1:26.355 +0.017
54 1:26.439 +0.084
55 1:26.316 -0.123
56 1:26.524 +0.208
57 1:26.491 -0.033
58 1:26.974 +0.483
59 1:26.859 -0.115
60 1:26.795 -0.064
61 1:30.029 +3.234
62 1:27.110 -2.919
63 1:27.470 +0.36
64 1:27.601 +0.131
65 1:27.849 +0.248
66 1:28.977 +1.128 -
Dragbajnok
tag
válasz
Motion_Blur #23518 üzenetére
Hajrá Nick!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23518 üzenetére
Remélem megkapja azt az ülést. Drukkolok neki!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23514 üzenetére
Nem igazán. Az kipufogónak túl kicsi egyébként.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23505 üzenetére
Ez a kipufogó kialakítás is okozhat forró pillanatokat
Csak bele kell gondolni: Forró levegő (kipufogó sokszor narancssárgásra izzik), ez a friss szellő megy majd a felfüggesztésre. Az autó pedig a rázókőre, ahol a felfüggesztés kap majd mindent a kíméleten kívül. Mondjam tovább? -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23490 üzenetére
Nekem csak most tűnt fel Glock ideje. Mondjuk tuti üres volt a tank de ennek ellenére is jónak néz ki.
-
SzalaiG
addikt
válasz
YES!!!
Go Schumi!!!!
-
adman
tag
válasz
megcsinálták a merci hátsószárnyát?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23482 üzenetére
Milyen cérnák tartják a RedBull kerekeit
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23477 üzenetére
Hát azért én nem tennék nagy pénzt egyik csapatra se...
Az első időmérőkig nem láthatunk igazából semmit az erőviszonyokról. Esetleg a Heidfeld Senna páros mutathatja meg teljesen a Renualt erejét, hiszen ők csak szerződésért fognak harcolni. -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23466 üzenetére
még vasárnap is
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23466 üzenetére
Ez már szeretem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #23458 üzenetére
Nekem tetszett.
Remélem összejön a nyolcadik. Az lett volna a szép búcsú 2006-ban is...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23445 üzenetére
Nekem pont szemből tetszik az egyik legjobban. Illetve ha térben nézed, videón, akkor mutatja magát szépnek és koncepciójában kifinomultnak az autó.
Nekem pl. 2D-ben nagy zoomokkal ebből a szögből már nem annyira tetszik.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
kimondottan tetszik,végre nem egy "hagyományos" felépítésű autó.
-
Oliverda
titán
válasz
Azért azt nem mondanám, hogy bűn ronda, de szépnek sem szép, legalábbis szemből. Egy hangyászsün orral viszont baromi jól nézne ki.
-
shteer
titán
válasz
inkább furcsa
nekem tetszik
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #23381 üzenetére
No Vettel éppen ott mutatta be, hogy még az előzés alapjait se ugatja! Egy ilyen pályán körülbelül 15-20km/h apex fölényű autóval hosszú körökön át nem tudott mit kezdeni Sutillal - nos ez hatalmas szegénységi bizonyítvány. Sutil simán magára húzta az apexre, hogy utána már legfeljebb csak nyers erőből tudja megelőzni. Kvázi minden pattanásos gokart vagy szimulátor-bolond kölök tudja, hogy ilyenkor egy korai fék, tempós kanyar, és az egyenes végén már garantáltan lehet küldeni a "megszívtad!" üzenetet. Ha egy LAN partin szívattak volna valakit így, az még most is közröhej tárgya lenne.
Részemről Vettel ilyen irányú képességeit sosem becsültem nagyra, de ezzel minden képzeletemet felülmúlta! -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23416 üzenetére
Itt jönne ki a teljes cucc? Nem néz ki túl nagy átmérőjűnek az a cső...
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23401 üzenetére
Szép gesztus.
Remélem ül még autóba az idén!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #23398 üzenetére
Val'szeg a diffúzort mérik, de mókásan néz ki.
A 'mielőbbi gyógyulást' pedig kedves.
@23401: Szép gesztus.
-
shteer
titán
válasz
az szép - komoly mérőműszert dobtak össze
-
SzalaiG
addikt
válasz
Vajon mit jelent?
-
sviba
tag
válasz
Motion_Blur #23386 üzenetére
Csak nekem tűnik fel, vagy tényleg egyre inkább obi van feje van heidfeldnek?
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #23384 üzenetére
Hát nem tudom, ezzel a kocsival illett volna nem az utolsó futamon megnyernie a VB-t. Azért volt ott a többieknek is bőven problémájuk. Alo . . .
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #23381 üzenetére
A mezőny legjobb autójával nem volt nehéz előznie. . . De ettől függetlenül az ő VB címét is annyiba nézem mint a Button-ét!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23373 üzenetére
A próféta szóljon belőled. Nagyon örülnék neki, ha a "szőrös" ülhetne be Kubica helyére, mert megérdemli.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #23372 üzenetére
Kötve hinném, hogy létezne bárki, aki azonos verdában egy másodpercet adna neki.
A németek meg:
Sumi: nem a kor, hanem 3 év állás tette rozsdássá, de az évben már szépen kopott a rozsda. Lehet, hogy nem nekem van az egyedüli olyan sejtésem, hogy idén elkeni Rosberg nagyra nőtt arcát.
Rosberg: Webbo mellett eltűnt - csak Nakajima és a rozsdás Sumi valós benchmark?
Vettel: Nagy tempo az előzékenység és versenyinteligencia kórós hiányával. Egy agyonsztárolt Massa kaliberű pilóta.
Sutil: elég lassan akar felnőni...
Glock: Jarno úgy a futamok 90%-án verte, hogy aztán ő égesse vissza tisztesen a maradék 10%-ban.
Hulk: csak egy szezon van mögötte, még tapasztalan - de ígéretes - kölök.Az meg külön tuti lenne, ha Lonzi és Webbo se térne vissza a borotvához, és végre összejöhetne egy tiszta szakállasokból álló dobogó...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #23373 üzenetére
Én örülnék neki,Heidfeld simán beférne a mezőnybe.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #23366 üzenetére
sztem esővel is vállalható a gold4
tényleg az a best
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23364 üzenetére
Köszi!
Látom most a sima pénteki jeggyel, amúgy sem mehetek a boxutcába csütörtökön.
Egyébként ha már szóba hoztad melyik a legjobb hely? Még sosem voltam a ringen.Olyan helyet keresek, ahonnan jól meg lehet figyelni a kocsikat, nem csak ahogy elszáguld az egyenseben, hanem hogy viselkedik a kanyarokban meg ilyenek.
térkép alapján a Gold4, Silver3 a szimpatikus. Vagy esetleg a hátsó részen a Silver1 vagy a Danubius. Csak nem ismerem a helyszínt és nem tudom, hogy melyik helyről milyen a tényleges kilátás. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #23352 üzenetére
Hát, ahogy nézem az opusokat, bármi lehet.
F1 opus van 20.000 fontért is...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23334 üzenetére
Fehér, piros, fekete; egy jó tervező ezt nehezen tudja elrontani, főleg, hogy a Cosmic Motors stílusára építkezett, az meg már bevált.
Daniel Simonnak nagyon komoly CV-je van, autógyártók koncepcióautóin keresztül a Tron mozifilm járműtervezéséig...
HRTon F1
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #23312 üzenetére
Bocs, de tévedsz, a szalagkorlát hatolt be az utastérbe. Az 5-6 liter vérveszteséget pedig nem úgy kell értelmezni, hogy anniy "kifolyt" belőle. Orvosi szemmel nézve a 6 liter vérveszteség azt jelenti, hogy 6 zacskónyi vért toltak bele a műtétek során. Ergo valahol tényleg 6 liter vér folyt át rajta....
-
proof88
addikt
válasz
6 liter vér
Jarod1: te komolyan azt gondolod, hogy azért engedték versenyezni, hogy lesérüljön?
egy érdekes komment:
5-6 liter vér az a testben lévő vér 100%a... akkor most vissza kell adnia a lengyel állampolgárságot és olasznak számít ezentúl? -
IreN!CuS
addikt
válasz
lehet úgy értették,hogy egész élete során
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #23295 üzenetére
Képek alapján egész szép aztán majd kiderül mennyire lesz gyors.
-
válasz
Motion_Blur #23291 üzenetére
Tegnap a facebook-os oldalukon is írták, hogy állítólag Hülkenberg-el, és Heidfeld-el felvette a kapcsolatot a rönyó, de pont a forrás miatt inkább nem írtam be
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #23283 üzenetére
Talán lesz annyi eszük, hogy nem rakják be Sennát.
-
zuchy
őstag
válasz
Motion_Blur #23283 üzenetére
Igen, pedig szívesen látnám, hogy az új-féle kipufogó hogy működik. Kubica alatt jobban kijött volna. Hülkenberg jöhetne, vagy Heidfeld.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #23278 üzenetére
Úgy látszik az eredeti hírek a templom falával kicsit tévesek voltak.
Egyébként meg remek, hogy valaki harmadik pilóta a csapatnál, és még akkor sem kap lehetőséget, mikor az első számú balesetet szenved. Szegény akkor kicsit hiába tölti ott az idejét.Ráadásul két harmadik pilótájuk is van. Szerintem Hülkenberg vagy Sutil lenne a legjobb.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23255 üzenetére
Jobbulást neki!
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23262 üzenetére
Áhh szerintem Kimi teljesen esélytelen. Kimi kizárt. Szvsz Heidfeld lenne a legjobb, vagy max Hülkenberg a szabad pilóták közül.
MOD: Vmi friss hír nincsen? Még mindig műtik?
-
tomic
addikt
válasz
Kíváncsian várom mit szól ehhez a renault?
jobbulást neki -
AMD Power
titán
válasz
Hála Istennek!
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #23242 üzenetére
német eurosport szerint valószínűleg elveszíti a kezét...
A cikk az olasz sajtót jelöli meg, mint ezen információ forrását, úgyhogy ez még messze nem biztos.
-
apóka
aktív tag
válasz
Nagyon csúnya a belső kép. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy veszélyes sport ez.
-
D.Orion
veterán
válasz
Ojj, akkor ezek szerint mégse a sajtó fújja fel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #23235 üzenetére
Most 14h00-kor lett volna hivatalos sajtótájékoztató, de eltolták 16h00-ra.
ez sajnos nem sok jót jelent
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #23215 üzenetére
Legalább idén nem lesz kémbotrány.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23189 üzenetére
Eléggé szúrja a szememet ez a légbeömlő
Ezen kívül tök korrekt
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest