- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Mastre
tag
válasz
shteer #31789 üzenetére
Ilyenre, én sem emlékszem, hogy föl sem rakták. Volt már olyan, h 2-3 kanyar után elhagyta az anyát, de ilyen még nem volt szerintem.
Rossz volt az első pisztoly, a szerelő cserélni akart. Lerakta az egyiket, erre a nyalókás elengedte Buttont.
Egyértelműen a nyalókás a hibás. -
válasz
shteer #31219 üzenetére
McLaren
Lewis Hamilton (4th)
“Rossz rajtot fogtam ki, mindkét Ferrari elment mellettem. Mivel a verseny hosszú, ezért a csapat azt kérte tőlem, hogy maradjak kint ameddig csak tudok, de túlkormányzással küzdöttem végig, és hogy őszinte legyek nem éreztem magam túl jól ezekkel a gumikkal. A negyedik helyezés így jó eredmény, különösen az előző két verseny után, így nem panaszkodhatok. Azonban teljesítmény szempontjából nem voltunk olyan gyorsak mint az előző három versenyen. Köszönettel tartozok a csapatnak a boxkiállások alatt nyújtott jó teljesítmény miatt, sokat fejlődtünk ezen a területen."Jenson Button (6th)
“Elfogadható volt a rajtom, de a mezőny nagyon egymásra torlódott a kettes kanyarban és így a külső ívre szorultam ki, ezért Nico megelőzött. Nem volt elég az egyenesben a sebességem ahhoz, hogy megelőzzem, így egy késői fékezéssel a kettes kanyarban előztem meg, amire szerintem nem számított. Számomra a futam közben ez volt a legjobb mozzanat. Elég jó versenytempóm volt, de kb. a verseny felénél elromlott a KERS Hibrid az autóban, amely nem csak a kigyorsításoknál hanem a féktávon is gondot okozott. Így nem volt valami jó a verseny, de ahhoz képest ahogy az autó működött nem rossz 8mp.-el a második Ferrari mögött beérkezni a célba. Sokat kell még dolgoznunk Silverstone előtt." -
Oliverda
titán
válasz
shteer #31221 üzenetére
Nem fújt diffúzorral.
Amúgy fogalmam sincs. Kérdezd őket.
Flashcash: Az RB már a tavalyi autót is a fújt diffúzorra építette. A tavalyi McLaren pedig csak az év második felében kapta meg a fejlesztést amivel szívtak is egy jó nagy sort. Azon is úszott el a VB szvsz. Pont Silverstone-ba hozták el először, aztán a pénteki nap után le is kellett szedniük mert annyira nem működött jól. Ennek ellenére ott tudtak lenni közvetlenül a Red Bull mögött. Amúgy állítólag a McLaren már Barcelona-ban kipróbálta a saját nem fújt rendszerét, és nem volt vele gond.
Arra én is kíváncsi leszek, hogy azok a csapatok mennyit lépnek majd előre, akik eddig egyáltalán nem használták a megoldást.
-
remington2
senior tag
-
stvnppp
senior tag
válasz
shteer #29539 üzenetére
Egy kis magyarázat ScrabsF1-tól... A két megoldás közül kedvezőbb valamelyik, mert az eddigiek alapján ha a felső lap keskenyebb, akkor nagyobb a végsebesség? A ScrabsF1 csinált egy elemzést a Williams és a Renault montreal specifikus szárnyairól is, aminél az alsó lapok meg vannak görbítve, hogy még kevesebb legyen az ellenállás nyitott DRS-nél.
hunny meg Oli kicsit elbeszélt egymás mellett.
Nem megfelelő szárnyakat vitt a Mclaren Montrealba, ami miatt nagyobb a leszorító erő, mint a többieknek, ezért volt, hogy elmaradt a végsebességük a többiektől. Ezt Witmarsh úgy reagálta le, hogy reméli, hogy esős futam lesz, mert az nekik az előzőek miatt kedvezne. -
Vistaboy
veterán
válasz
shteer #29495 üzenetére
De egyébként milyen szemétség már? Az a pirinyó, fehér hajú potentát meghosszabbítja a F1 szerződését a Hungaroringgel, mert tetszik neki a szervezés, egy rakás pénzt kap érte az ország, erre pont a TV nem adja le, aki a közbenyomott reklámokból megszedheti magát?
MOD: Nem értem, miért nem éri meg nekik.
-
sekli
addikt
válasz
shteer #28791 üzenetére
Már csak azért sem csak szerencse, mert nézhetnénk azt is, hogy ha nem lett volna SC és mondjuk Button nyer, akkor micsoda szerencséje volt.
Márpedig, ahhoz, hogy ne jöjjön még egyszer SC szerencse kellett volna, lévén tavaly például négyszer jött és az elmúlt négy év átlaga is 2/futam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
shteer #28790 üzenetére
Ezzel nem fogok vitatkozni, túl bátor volt. Massánál legalábbis. De Massát se kell félteni, tudta, hogy vagy enged és Hamilton elmegy(amivel rossz íven lesz, és ha Massa ügyes, akár vissza is előzheti a kövi kanyarban), vagy zúzda lesz. Hát, Massa okosan zúzdázott. Amióta tavalyelőtt lecsúszott a VB címről, amikor akár tényleg megérdemelte volna, azóta kezd egyre unszimpatikusabbá válni. Maldonados esetről fentebb idéztem.
mod:
Nem is ezt mondtam, jól vezetett persze. De ilyen szerencsés körülmények nélkül abban már nem vagyok olyan biztos, hogy nyert is volna. Sőt.
-
remington2
senior tag
válasz
shteer #28439 üzenetére
Mér' ne?
Amúgy is visszafelé is működne, szóval hátrány senkit nem érne.
Sokszor a kers + a drs miatt már így is majdnem ugyanilyen a helyzet, és jó a futam, mert van izgalom. Az ilyen dögunalom pályákon, mint ez, ahol a fenti eszközök nem hatásosak, meg plusz izgalom lenne.
Meg is írom a FIA-nek.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest