Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
hoffman_ #33108 üzenetére
Az ára lehet, hogy lehúzás (én személy szerint a szezon utáni leárazásokkor vásárolnék, ha vásárolnék, bár nem vagyok egy merchandise-fogyasztó; olyankor megkaphatod féláron vagy töredék-áron egyenesen a McLaren Shop-ból, hazánkba is szállítanak), de maga a név-felirat a designer ötlete volt, hogy élesebb és csillogóbb legyen az írás. Hímzéssel nehéz lenne a 'kézírást' élesre csinálni és nem is csillogna ezüstösen.
Maga az anyaghasználat és kinézet nem gagyi szerintem. Lewis és Jenson fejére is ugyanezt teszik. A külső szövet jól szellőző "Ottoman-szövésű" poliészter a belsőrész meg 100% pamut.
Nekem az idei sapka az, ami már valamennyire tetszik, az előző évek modelljei kifejezetten nem tetszettek. A 2011-es színre és fazonra is előrelépés az előző évekhez.
-
attisx
addikt
válasz
hoffman_ #33093 üzenetére
Az a fröccsöntött, ragasztott műanyag szar a hivatalos leírás szerint: created by a “high frequency weld” process.
Egyedül a voda logó/felirat van hímezve... Szóval val.szeg. az official webshopból is ugyanazt kapnád, mint amit a GPshopban láttál...
Szer.: Közben látom, hogy ez már ki lett tárgyalva...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #33093 üzenetére
Nekem is vannak onnan cuccaim, de csak dísznek lógnak a szekrényben
2008-ból van 1-es rajtszámos Mubadala-s sapim, aznap hordtam mikor megvettem
mod: érdemes elolvasni Wéber facebookos bejegyzését a mai napról: [link]
"Renault: maga az ősrobbanás, minden kanyarban egy petárdagyár heti termelésének összhanghatása zúdul ki az elöl kivezetett kipufogón. Pattogó, rendezetlen hangorgia, láthatóan kiaknázatlan potenciállal."
Ennél jobban nem lehetett volna leírni tényleg
-
Kecuhun
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #32092 üzenetére
Neked akkor kötelező végignézni: Sebastian Vettel On Top Gear
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #29117 üzenetére
Hát, hm, ja. A cikk a lehető legkorrektebb, nem is vártam ilyet. Én teljesen egy húron pendülök a szerzőjével, akár én is írhattam volna. (annyi tán, hogy én nem rovom fel rossz pontnak az utólagos bocsánatkéréseket - hiába PR meló). Aki eddig sem állhatta, ezután se fogja, de azért érdemes elolvasni a cikket, szerintem a cikkíró elég objektív.
dara:
Áh, szerintem ez buziság volt
Ha Hami csinál ilyet, akkor illendőségből azért mosolygok egyet, hogy "áhh, kishülye, azért csak megnyerte", de akkor is szemétség kategóriába sorolnám
-
Nowhereman
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
hoffman_ #29049 üzenetére
A legkeményebb az, hogy ezt nem is az utolsó versenyen követte el, és még egy Prost-Senna befutó esetén is csak vékony esélye maradt volna a szezonzáróra a professzornak. Nem véletlenül sorolták a szingapúri crash-gate-et csak a második helyre emiatt, a forma1 történetének legaljasabb tettei között.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hoffman_ #28990 üzenetére
Igen, kitűnő példa arra, hogy milyen amikor két vérprofi egymásra figyelve versenyez, meg milyen amikor egy hülyegyerek abból kiindulva hogy két centivel előrébb van jogot formál arra, hogy rárántsa a kormányt a másikra, lévén ahogy sok okos ember megállapította: akkor már csak a hátsó hibázhat!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #28974 üzenetére
on: sajtóvisszhang
-
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
válasz
hoffman_ #28816 üzenetére
Ne haragudj, de teljesen elvakult vagy. Aki a kanyar bejáratánál hátrébb van, annak kell figyelnie az előtte haladóra, és nem fordítva. A szabály szerint.
És nincs ilyen, hogy bátor, hanem csak ......, és Massa nem gőgös volt, hanem a sértett fél, akinek tönkrevágták a versenyét.
-
-
sekli
addikt
válasz
hoffman_ #28801 üzenetére
Ha nincs piros zászló, hanem csak safety car, akkor is körbekocsikázott volna mindenki. Tényleg furcsa, hogy piros zászlókor ilyen nagy barkácsolás folyik a pályán, de gondolom a mögött az áll, hogy ha már úgy is áll a verseny, akkor az újraindításra minden félig roncs autót összerakhassanak, hogy minél többen legyenek. (pl Hamilton)
-
Motion_Blur
félisten
-
sekli
addikt
válasz
hoffman_ #28758 üzenetére
Nem hiszem, hogy elfogyott volna, egyrészt Alonsonak is kb negyven körre terveztek amit végig valaki mögött teljesített (volna), RB-on nyilván tovább jó a gumi. Másrészt az gyakorlatilag papírforma, hogy lesz két SC ami alatt spórolni lehet. Ki volt ez számolva. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint is jött volna még biztonsági autó ami már bőven elég lett volna nekik. Nyilván a Piros zászló az nagy bónusz volt.
lenox: Ezzel teljesen egyetértek, a második ugyan olyan szabálytalanság simán érhetne stop&go-t. De mielőtt valaki beleköt, nem Hamiltonnak ítélnék meg most stop&go-t....
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #28758 üzenetére
Értsd már meg, hogy a saját feltételezéseidet próbálod tényként kezelni. Nem tudhatod, hogy mi lett volna ha. 7 kör volt hátra, és 1:19 vége, 1:20 eleje tempót ment Vettel konstans. Honnan tudod hogy a maradék kört nem bírta volna ki? Sehonnan nem tudhatod.
A piros zászólval szerencséje volt. De ettől függetlenül megérdemli a győzelmet. Button miért érdemelte volna meg jobban? 2 seccel volt gyorsabb nála és leblokkolt Alonso mögött. Ahogyan Lonzinak se volt lehetősége komolyan támadni Vettelt, egyszer se tudott bemenni mellé.
-
kukinyo
addikt
válasz
hoffman_ #28294 üzenetére
Az hogy én drukkolok Vettelnek nem azt jelenti hogy a többit már le is írtam.
Én is szeretném (mint minden sport szerető ember) ha tényleg a végére maradna a döntés.
A legjobban annak örülnék ha csak az utolsó futamon dőlne el a VB cím.
Most így az elején még van esélyünk egy nagyon jó évadra.
Ahogy mondod ébredeznek azért a pilóták,csapatok.Van még reményünk egy izgalmas szezonra.Remélem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #28290 üzenetére
"a red bull veri a mezőny többi autóját"
Maradjuk abban hogy 1 körön nagyon jó, de általában akkor is Vettel ver csak oda mezőnynek 0.5-0.8 mp-et. Aztán versenyen meg menekül előre, mert a McLarennel Hamiltonnak jobb versenytempója van (de Malajziában pl. Button is simán utolérte a verseny végére), ez már láthattuk pár futamon idén. Úgyhogy versenyben kb. egál lehet a két autó, edzéseken meg valszeg a hatékony DRS miatt van ekkora előnyük a bikáknak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #28265 üzenetére
"vettelke vagyok egy rakétában, nézzétek a seggem"
És mi a helyzet a "webberke vagyok egy rakétában, de nem tudom kiautózni" dologgal mi van?
Kezd már unalmas meg színvonaltalan lenni ez a Vettel fikázás.
Gondolom Webber autóját most is megbuzerálták, azért kapta meg a fél mp-et. -
Oliverda
titán
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hoffman_ #27436 üzenetére
Várjál még a "rakás szar" gumikkal, mert még nem vették be a szuper-lágyat, amit gyakorlatilag híg.
Monacoban és Kanadában bevetik, és mellé a sima lágyat viszik.
Meghatározták a gumikeverékeket a Brit Nagydíjig
A lágy itt 10 kört bírt, az Monacoban legyen jó indulattal 17kör, a híg mondjuk 5-7kör, könnyű autóval talán 10kör. 78 körös a verseny, a 6. kiállásnál már inter-t fognak feltenni, vagy üres felnit.A viccet félretéve, Kanadában, szerintem simán játszik az 5 kiállás.
-
Peat;)
veterán
válasz
hoffman_ #27436 üzenetére
A 27431, reakcióm előtti lévő hozzászólásod alapján(vannak benne indulatos szavak
) kifejezetten visszavettél most, szóval annyira nem bosszantottalak fel mint a futam..ha kapsz bannt amiatt kapod szerintem, az én írásomért meg elnézést, egy szó túlzó volt.
"Bezzeg egy normális balesetet nem tudtak összehozni, hogy bejöjjön a SC, és legyen valami tényleges izgalom." Ez most komoly? A totál ölekbe hullott, azért egy fikarcnyit meg nem dolgozott lehetőség jobb? Gondolom vicc akart lenni, vagy nagyon más véleményen vagyunk.
Az új gumik és DRS minden áldott srácnak adott ott a pályán. Nem a szerencsét és nem a mesterkélt dolgokat látod, hanem azt hogy ki használja ki legjobban ezeket a dolgokat a szokásos erőviszonyokon felül. A DRS-re akkor lehetne azt mondani hogy nagyon túlzó, ha oda vissza előznék egymást a pilóták, avagy egyik körben DRS-el megelőzi egyik a másikat, majd fordítva a következő körben. De még a mai futamon sem volt ilyen.(igen most előtérbe került a DRS, egy évet lehetne adni egy rendszernek, hogy minden pályán belőjék mennyi méter az optimális, de ameddig nem kiugróan rontják el egyszerűen inkorrekt egy olyan rendszert baszogatni ami igenis előrelépés) Button-Haminál volt oda vissza dolog, de Button mindkétszer a célegyenesben vette vissza a pozíciót, mégpedig úgy hogy ameddig viaskodtak egyértelműen feltartotta Hamiltont, mert a DRS zónára mindig ott volt a seggében. Magyarul a valamivel gyorsabb versenyző még DRS-el sem nyomta le az előtte haladót, csak ha túlengedte az autót hogy utána a másik visszaelőzze. Vagy másik oldalról Button megmutatta hogyan kell védekezni a DRS ellen, ha még csak kicsit lassabb mint a támadó pilóta. Miről is beszélünk ha a pályán történtek nem azt mutatják amit írtok?
Az új gumik okoznak kiugró előzéseket, erre meg azt tudom mondani, hogy egyék meg amit főztek, mert a csapatok elmúlt évek taktikája is erősen meghatározó volt, hogy azt adták ki parancsnak a Pirellinek amit. Mert ők olyan gyártottak amit kértek tőle, így megint vicces a Pirellit basztatni, ha lehet valami miatt az a törmelék. És tegyük hozzá hogy ilyen erős elhasználódás mellett, első évben hány defekt van, alig alig, totál profi munkát csinál csóri gyár. -
Peat;)
veterán
válasz
hoffman_ #27431 üzenetére
Szerintem azok az "érdekesek" akik panaszkodnak, legunalmasabb futam, lol, hát persze totál természetesek az ilyen előzések. Egyébként nem csak a DRS szakaszban előztek. Meg Vettelre azt mondani hogy jelenleg nem top pilóta..hát égesd magad.
Bármelyik autó előz bármilyet, hát persze, azért vonatoztak nem egyszer körökig egymás mögött a pilóták...Button-Hamilton, Massa-Rosberg csata? Az volt a cél hogy hasonló sebességű autók tudjanak pozícióért harcolni a pályán, ez egy az egybe sikerült és még így sem mindig jön össze. Ha ugyanolyan állapotú a gumi és csak a DRS van az még igen melós előzés, másrészt ez a kemény 4. futam és ahhoz képest működik így a rendszer. Ti a gumiszabály hozta káoszt is totál rárakjátok a DRS-re, ez így se füle se farka. Önmagában a DRS totál jó ötlet, az első futamon meg még a sírás ment hogy nem is működik...
Szánalmas hogy még a futamot sem nézed meg de lököd a rizsát. Ha meg nézted akkor komoly gondok vannak a szemeddel és/vagy memóriáddal, mert nem azt írod ami történik. -
cyberkind
félisten
válasz
hoffman_ #26845 üzenetére
Igen, lassan 35 évesen még nem nyert semmit a tapasztalaton kívül, ugyanaz mint Bari-nál !
Vettel meg minden idők legfiatalabb bajnoka, és ha visszanézünk az időben, Vettel a Torro Rosso-val nyert egy Monza-t, azért ez nem semmi, Webber mikor nyert a Jaguar-ral, soha ! -
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #26837 üzenetére
Kellett oda azért DRS is. Amikor az utolsó előtti körben Buttont előzte, 20km/h-s sebesség előnye volt az egyenes utolsó harmadában.
A DRS 'ereje' akkor látszott a legjobban amikor Vettel előzte az egyik Renault-t, még a DRS zóna előtt kibújt szélárnyékból, de amint megszűnt a melegszél, mintha falnak ütközött volna és nem tudott tovább gyorsulni, vissza kellett menni félig mögé, viszont amikor aktiválódott a szárny, mintha kilőtték volna úgy ment el...
-
válasz
hoffman_ #26805 üzenetére
Éppen kérdezni akartam, hogy nektek mi a véleményetek erről a DRS nevezetű csodáról. De azt hiszem ez a komment sok mindent elárul
De a többiek hogy vannak vele?
Illetve Webber mi a rákért ment ilyen szarul kvalifikáción? Ha normális helyről rajtol, simán lehetett volna a pódium magasabb fokán is akár...
-
werszomjas
addikt
válasz
hoffman_ #26775 üzenetére
Kommentátorok terén ritka szerény a magyar placc.
Nem hiszem el hogy nincsenek jó kommentátorok Magyarországon, sztem csak az RTL nem keres, de mikor azon veszekedtek hogy hívják Perezt, már a lenémítás határán voltam.
De amúgy nem szól nekik senki? Olyan érdekes ez a média, tehetségtelen idiótákat foglalkoztat, és azt nézi/hallgatja ország világ, akinek meg esetleg lenne hozzá tehetsége, sose fog olyan helyzetbe kerülni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest