- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
JJános #25618 üzenetére
F1 2011 Australian Grand Prix Onboard Highlights
Nézd ezt addig míg nincs más.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JJános #17053 üzenetére
Na jó, de arról a csapat tehet, hogy rossz a viszonyuk. Ha nem volna kedvezményezés, simán eldőlne a pilóták közt, ahogy a Mekinél is. Győz a jobbik.
Utóbbi csapatnál ráadásul plussz, hogy a két pilótának teljesen eltérő a stílusa, így ritkán akadnak össze kritikus helyzetben.
-
hunnylander
őstag
válasz
JJános #16933 üzenetére
2008-ban Spában is mennyire okafogyottá vált a dolog Kimi kiesésével.
Tiszta sor, hogy vissza kellett volna engednie Kubicát. (Érdekes módon Spában ez is megtörtént, mégpedig a Versenyirányítás jóváhagyásával.)
Továbbá az előnyszerzés tovább lett kihasználva más versenyző ellen is. Ha Kubicát visszaengedi, nem tudja előzni a következő autót akkor és ott, amikor és ahol megtette. Sőt, szabályosan lehet, hogy meg se tudja előzni Kubicát, 10-20 kör alatt se, vagy az egész futamon se!
Én már amikor láttam, hogy előzi a következő autót majd láttam, hogy Kubica kiesik, már éreztem, hogy 'Alonso neked véged', mert a stewardoknak, RC-nek nem lesz más választása.
És így is volt, ugyanis a Ferrari már a visszaengedést egyeztette Charlieval. Meg akarták tenni (de Alonso makacssága elhúzta a dolgot, mert magának kellett volna megtennie azon frissiben), és akkor elfüstölgött Kubica a pályáról.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JJános #16769 üzenetére
Pl:
"Miután a Red Bull közvetlenül a Brit Nagydíj időmérője előtt úgy döntött, hogy az új első szárny egyetlen épen maradt verzióját Sebastian Vettelnek adják, Martin Whitmarsh kijelentette: a McLaren soha nem vetemedne arra, hogy egyenlőtlen helyzetbe hozza két pilótáját." a5.hu
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános #16630 üzenetére
Igen, Koba ismét villantott. Remélhetöen ezek után megérkeznek az elsö raklap yen-szállitmányok a Sauber-tanyára...
Barika meg jol mutatja, hogy mennyit ér a marketing és PR marhaságok. 2-3 éve még külön gyülölö klubja volt, miután tavaly oroszlánként küzdött, mikor a gombos aludt, és most, hogy az ifju titán Hulk valahogy nem tud kinöni az árnyékábol, valahogy csendesebb lett körülötte minden. Relativ teljesitménye Kubicáéval vetekszik, ennek ellenére jo autpora csak akkor van esélye, ha a Williamsnál jövöre valami nagyot durrantanak a lapra... -
hunnylander
őstag
válasz
JJános #15257 üzenetére
Töltsd újra, kattints a lejátszó gombra vagy a közepére.
Ha nem működik a proxy-s BBC portál, nézzétek ezt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JJános #15000 üzenetére
Egyetértek. Massán már látszik, hogy megszokta a dolgot, már nem is próbál előre menni, mert tudja, a csapat úgyis elveszi tőle a VB-címet (In memoriam 2008). Alonso meg... Hát... Ő profibb annál, hogy ettől a haját tépje, de azt mind tudjuk, hogy egy jó csapattal mire képes még "rossz" autóban is (Renault). Szóval ott van a nagy gebasz. A többi élcsapat előre megy, ők meg -ahogy írtad is- hátra.
De azért a RB-t se kell ilyen téren félteni, vannak náluk is nem várt hibák bőven.
Csapatmunka szempontjából -szerintem- a Merci a legjobb. Nagyon jó tím van a box-ban is, és ebben az évben csupán az ominózus időmérő-gixerük volt. Nem vagyok a McLaren ellen, de én örültem volna, ha Button beragad Schumi mögé egy 30-40körre, mert akció kéne már az öregnek, hogy edződjön. Meg is lehetett volna, ha a Mekik nem fejlődnek ekkorát...
-
PazsitZ
addikt
válasz
JJános #14946 üzenetére
[link] Vettel had been able to save fuel when running behind other cars early on, and he had enough extra petrol on board to be able to run one more lap at full power before he too would have had to turn his engine down.
Christian Horner: He had managed to save an extra kilogramme of fuel - as both cars start the race with the same amount of fuel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
JJános #14918 üzenetére
Nem is volt, Webber a végén 1:29:2-et ment ha jól rémlik, ugye övé lett a leggyorsabb kör. Itt is az látszik, hogy az RBR Vettel-t szeretné nyomni. Olyan mértékben belassult akkor, abban az egyenesben Vettel lazán állva hagyta. Ekkora különbség pedig csak az említet eset következtében alakulhatott ki.
"Webberrel valószínűleg virágnyelven tudatják, hogy ha a helyzet a komolyra fordul, Vettelre összpontosítanak."
Elég szomorú.
-
prmcsk
addikt
válasz
JJános #14127 üzenetére
Részemről is zárom, de...
Már régen leírtam, hogy Alo 6. Sumi 7. és nincs bünti, mert az utcsó körös SC. szabály és a kijelzések ellent mondtak egymásnak.
Azt is leírtam már, hogy szerintem Lonzi akkor és azért kezdett pánikszerűen gyorsítani, mikor látta, hogy valaki oldalt döngetne el mellette és ez elbizonytalanította a szabályértelmezést illetően.
Reflexből cselekedett, ha tudatos lett volna a gázadása, nem riszáltatja meg a verdát, mert azt még egy óvodás is tudja, hogy ezzel gyorsulást és időt veszít...shev7 Szerintem sántít a hasonlat, mert ha egy hivatalos rendezvényen részt veszel és annak lerendezési szabályzatában leírják, hogy nincs repi, akkor neked hiába mondja bárki, hogy ingyen vihetsz, ha megcsípnek szabályt szegtél. Vissza kell adnod a portékát.
Nem mondhatod, hogy nem olvastad a szabályzatot, vagy, neked x mondta, hogy viheted...
-
prmcsk
addikt
válasz
JJános #13991 üzenetére
Nem kéne ebbe (is) belevonni másokat, esetünkben Hillt...Ő egy volt a négyből.
Hiába dumál már sumi is, hogy versenykörülménynek értelmezte a SC.-os meg a kijelzős káoszt. Mindenki tudta így ő is, hogy az utolsó körben vannak és az utolsó körre talán mások a SC. szabályok.
Ha nem ismeri a 2010.-es szabályzatot, ezek után megtanulja, ha meg ismeri és mégis meglépte, vagy meglépették vele ? No comment...Ezt a "brilliáns" előzést én is meg tudnám csinálni bárkivel, ha az előzendő a helyes szabályértelmezés okán nem is számítana rá...
-
MPowerPH
félisten
válasz
JJános #13991 üzenetére
Persze, mert pályán nem sikerült neki, még egy klasszisokkal jobb autóval sem. Neki ez jutott, soha nem a vezetésben jeleskedett, csak a szája járt.
Oliverda: Most már megkérdezem... Te miért érzed magad olyan felsőbbrendűnek itt a fórumon? Mer Te vagy a jani, vagy mer van egy szar Phenom II X4 965-öd
? Vazzeg, mintha valami nagy góré lennél, úgy lenézel mindenkit. Szerintem most már állítsd le és vedd észre magadat... Ki a rák vagy Te hogy ilyen stílust engedsz meg magadnak másokkal szemben. Az ilyet mifelénk eltapossák mint egy férget.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
JJános #12651 üzenetére
Csak egy kép a videóból, magát a versenyt te is megtalálod a neten.
Nowhereman: Köszi, ne is mondd meg, mert bár én is néztem anno a futamot, de akkor még csak 14 éves voltam, úgyhogy azóta elfelejtettem pár dolgot.
Majd most bepótolom.
Jut eszembe, valaki nem tudná megmondani, hogy honnan szerezhetném be az 1994-es San Marino-i Nagydíj felvételét (Ahol Ayrton Senna meghalt)? Jöhet privátban is, ha olyan. Magyar kommentárral lenne a legjobb, de ha nincs, angol is megteszi.
Köszi.
-
Peat;)
veterán
válasz
JJános #12554 üzenetére
Szerintem ez az autó a rossz egy üres duma. Rosberg jó pilóta de nem ennyivel. Igenis használható az az autó, csak nem tud rászokni Schumi. A helyett hogy ezt közvetítené a csapata, inkább ők is az autót szólják le. Nekem nem Schumival van bajom, mert mindenki látja, hogy próbálkozik. Nekem a csapat tűnik totál idiótának, ahogy megpróbálják levenni a terhet az öregfiú válláról, de olyan túlzásokba esnek hogy inkább rárakják azt. Nekem az jön le a csapat nyilatkozataiból, hogy az elsődleges cél nem egy vb autó összerakása, hanem egy Schuminak maximálisan kedvező autó összerakása. A kettő meg nem biztos hogy ugyanaz, de lehet. Nem értek hozzá, de a kommunikáció már szánalmas, így az autó úgy a gumi, meg nyerhetett is volna..Schumi közben meg totál korrekten viseli a gondot. A csapata csinál bohócot belőle.
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános #12554 üzenetére
A korábbi autói nagy része sem volt jobb, de mindig roppant gyorsan rátalált arra, hogy hogyan vezesse őket a megváltozott körülmények közt. Most erre nyersen fogalmazva : képtelennek tűnt... A gumi mindenkinél fogyott. Még a vajkezű gombos gumijai is simára koptak a végén./érdekes, hogy mikozben az új inter akár 4 másodperccel is gyorsabb volt, mindenki kettő interrel kínozta magát végig a távon, holott az új készlet 5-6 kör alatt kifizetődhetett.../
-
GuB3Ra
aktív tag
-
törölt tag
válasz
JJános #11717 üzenetére
PS-ben minden jobb és gyorsabb (jó gépen
),..és piszok jól használható, persze az ingyenes progi az viszont legális.
Nekem most nincs fent PS, de most (kivételesen) egy véleményen vagyok Oliverda-val, ez a két kép PS-ben semmiképpen sem 1 óra.
..és ezzel term. nem Hunny' ellen beszélek, inkább a PS mellett, aki nem az alapoktól építkezik annak a PS szinte mindent megcsinál...és mivel annyi ideje fejlődik, már az effektjei is kielégítik (messze) egy átlag felhasználót...mert azok is jól méretezhetőek.
Csak hát piszok drága, csak annak éri meg aki ki is használja a benne rejlő lehetőséget, sok mindenre (lehet) képes egy okos ingyenes képszerkesztő is. -
törölt tag
válasz
JJános #11713 üzenetére
?
Dolgoztál már photoshop-l? döbbenetes mi munkát el lehet vele végezni, ...azt nem mondom hogy vegyél egyet hogy kipróbáld..de ha nem találkoztál még vele akkor hajrá.
hónapok múlva is okoz meglepetéseket.
De még ide is igaz hogy igazán szép dolgokat vagy az alapoktól, vagy jó alapanyagból lehet csinálni.
..bár nem tudom hogy ez PS egyáltalán, mert elég sok progi képes jó munkára. -
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
raczger
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest