- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #41002 üzenetére
A lényeg, hogy csak egy szinkronhang van, ami súlyosan beszédhibás.
-
válasz
hunnylander #40993 üzenetére
Én úgy tudom Ricciardo-t "Rikárdó"-nak kell ejteni, BBC-sek ezt mondták.
-
Máté94
addikt
válasz
hunnylander #40993 üzenetére
Maradjon csak "Rikkiárdó", ez bántja a fülemet, di Resta-t meg úgy mondja, mintha magyarul úgy, magyarosan lenne leírva, nincs benne az angolos hanglejtés.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #40663 üzenetére
Mondjuk Marko szava nem tudom kinek ér bármit is. Oké, Vettelnek biztos jól esik, mikor a seggét nyalja, de azt leszámítva...
RBR orra, nem tetszik. Remélem legalább gyors lesz
Egyébként furcsa, hogy úgy tűnik a lotus-renault inkább felfele irányba vezette ki a kipufogót, míg az RBR úgy tűnik közép-alsó állásba.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40616 üzenetére
Összejöttek a szájcinger kisasszonnyal, úgyhogy újra a régi formájában 'tündökölhet'
-
MPowerPH
félisten
válasz
Az lehet, de futamon határozottan sokkal gyengébb. Monza nekem örök emlék, Hamilton mit összeszenvedett ott Alonso mögött, Button meg elsőre elment.
Év végén Button neve mellett 43 -al több egység szerepelt, mint Hamilton neve mellett.Azt hiszem ez számít, nem a futamgyőzelem, és nem az IM eredmény.
-
!Overdose!
őstag
válasz
És idén egy körösek lesznek a futamok?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40606 üzenetére
Akkor jól tippeltem. Mondjuk nem volt túl nehéz ügy.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40591 üzenetére
#40575 ?
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #40591 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40581 üzenetére
Közben rájöttem magamtól is hogy a monocoque elejét kénre reszelni ahhoz hogy szintbe lehessen hozni, de azért köszi a cikket
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40567 üzenetére
Arról még nincs semmi hír, hogy James Key melyik Angliában székelő csapathoz szerződött? Én a McLaren-re vagy a Lotus-ra tippeltem amikor megláttam a hírt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40567 üzenetére
Bármelyik csapat módosíthatja az orr részét akár olyanra is mint a McLarené. Szerintem se marad a Ferka féle lego/balta forma. A Lotus íveit fogják átvenni szvsz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40507 üzenetére
"Ez a kipufogó versenyképtelen lenne, mert túlontúl körbe van zárva"
Ez igaz, de akkor a Ferrarié? Szerintem jelen formájában átégetné a fölötte lévő idomot
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40481 üzenetére
Én még a Lotus és a Williams autókat várom krokodilorr nélkülinek.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #40456 üzenetére
Totál hozzá nem értőként gondolom olyan ívet választottak ami a légáramlatokat oda tereli ahol azok nem zavarnak/vagy fel tudják használni. Csak begurították a szélcsatornába, máskülönben meg a ferrari totál unalmas autókat készített az elmúlt években. Végre mertek változtatni, ez is valami, egy top csapat ne legyen szürke, max festésben mint mclaren.
Red Bull lesz érdekes, ha valóban hajló orruk volt/van nekik azért rendesen bekavar a változtatás.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hunnylander #40460 üzenetére
Köszi!!
-
McCartman
őstag
válasz
hunnylander #40462 üzenetére
ff , de mostanra megbirkózott vele.
-
McCartman
őstag
válasz
hunnylander #40460 üzenetére
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ. -
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #40456 üzenetére
Egyre jobban várom a keddet. Newy mivel rukkol elő.
Aztán remélem Monza-ban bejelenti, hogy jön hozzánk!
High res képekről tudsz már valamit? Mert kellene wallpapernek. Mert ezek az 1280x800-asok semmirevalóak!
-
Xirtam
veterán
válasz
hunnylander #40449 üzenetére
Nem azért a 300 Ft-ért de piros szín miatt látod így. Mert igazából íves! Olyan mint a Force India-é. Wéber Gabi szerint pont a Force India az eddigi legszebb.
Figyeljétek meg első időmérőt az F2012 nyeri. Én fogadni is fogok Alonso-ra.
Higgyétek el, hogy jó lesz ez. Most felírhatják a moddik, hogy ha nem a mienk a pole az első futamon jöhet az 1 hetes ban!
-
andy83
aktív tag
válasz
hunnylander #40424 üzenetére
"Ha majd nézegeted a fotóügynökségek tesztgalériáit, láthatod, hogy tele lesz a lehető legideálisabb oldalnézetekkel. Nos az ilyen fotóknak a rivális csapatok is megrendelői és még a publikusaknál is jobbakat kaphatnak, persze nem ingyen."
Szerintem azzal a box utcában 1m-re mászkálnak a rivális csapatok egymástól, megoldják maguk az ipari kémkedést a kasztni méreteit illetően...
szerk.: viszont azt csak most látom h TheChos3nOne a 2006-os és a 2012-es autót említette, én a 2000-hez néztem őket, ott jobb szög...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40411 üzenetére
Attól még, hogy ilyen módon csökken, szvsz nem lett sokkal kevesebb az esélye annak, hogy megismétlődjön egy Webber-féle repülés.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40404 üzenetére
Tudomásom szerint az FIA az alacsonyabb orrmagassággal a ráfutásos balesetek esélyét szerette volna csökkenteni. Amennyiben ez igaz, akkor egy újabb epic fail lett az eredménye ennek a kezdeményezésnek is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40404 üzenetére
De az orr felső részén lévő szint emelkedést miért nem ívelik át mindenhol úgy mint a McLarennél? Nem az a logikus ha nem törik meg levegő?
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #40281 üzenetére
A fekete felni vajon maradni fog?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #40286 üzenetére
A krokodilnak jól áll a zöld. Na de piros krokodilt ki látott már?
Amúgy én azt hittem, hogy a max. orrmagasságot jobban megvágták. Reménykedtem, hogy visszatérnek az ilyesmi orrformák. A szinte teljesen vízszintes megoldások sosem jöttek be igazán. A 2001-es Jordan is ilyesmi volt.
-
Oliverda
titán
válasz
The new McLaren is a complete rework according to director of engineering Tim Gross. "A bit of the fuel system is the same, but almost everything else on the car has changed."
"We have set ourselves tough and ambitious targets, and we aim to deliver those by the first race and have a championship-winning car," explained Goss. "This car is a complete rework from nose to tail, and there is very little that is carried over. A bit of the fuel system is the same, but almost everything else on the car has changed.
"There were a few features we have pushed quite hard from the beginning of the project. I am proud of the whole team and the efforts so far, and from now we go to the next phase of the project which is really wringing the performance out of it. We have a good track record of that – we have big plans, upgrades for the front wing, rear wing, floor and bodywork are already planned."
In typical McLaren style he goes on to explain that "Every part has been assessed for weight and performance."
Btw a hátulja engem is inkább az MP4-24-re emlékeztet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Hasonlóak az én "érzéseim" is
még több kép: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #40278 üzenetére
Thx
Mennyire tetszik a kis jövevény? Lehetséges hogy a teljes orr kialakítás változni fog az első versenyig? Mert a szárnyak tuti.
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #40206 üzenetére
Ubi+Epiphany alatt olyan, mint amilyen az általad mellékelt képen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hunnylander #40226 üzenetére
Ezen hol lesznek a szponzorok logói?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Letisztult, minimál. Eddig jó
-
rocket
nagyúr
válasz
Nagyon szep egyedi design
-
McCartman
őstag
válasz
hunnylander #40216 üzenetére
gondolom már megoldottad , mert nálam rendesen megjelenik a bézs téma. (ff)
-
!Overdose!
őstag
válasz
Nálam egyforma. Win XP SP2 + Mozilla Firefox 10.0
-
válasz
Nálam jó,ugyanolyan a kettő
-
PazsitZ
addikt
válasz
Nálam sem olyan, de ahogy elnézem a wordpress cache-eli a css-t. [link] Cache: wpfb, atom-core, atom-style, mediaelementjs-styles
Vagy, ha mégis jónak tűnik, akkor lehet rossz css-t mergel össze assetnek.(#40205) hunnylander Kétszer is átolvastam a cikket, én nem találtam red bull másolós részt.
Egyébként kb. inkább azért szedték le, mert gyakorlatilag úgy sikerült tálalni a nyilatkozatot, hogy a saját versenyzőik bénák. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ubuntu+Opera 11 alatt olyan, mint Pá-nál.
-
attisx
addikt
válasz
Itt szintén ugyanaz, mint Pá-nál... (Opera 11.61)
-
Pá
addikt
válasz
Nálam ilyen
Win7 + Chrome (legújabb stabil) -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nem egyforma a kettő. Felül írtad a tárhelyen rendesen a fájlokat? A te böngésződ nem cacheből dolgozik véletlen, és azért mutatja jól?
Szerk: Nálam is olyan mint Pá-nál, XP+firefox 9.0.1, és miközben megnéztem a firefox pontos verzióját, le is szedte a 10.0-t azzal is ilyen.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #38906 üzenetére
Nekem mind1. Nem baj de nem is örülök neki.
-
prmcsk
addikt
válasz
Tipikus "píár".
Ha a kocsi nem húzza a csapatot, egy név majd fogja.
Van az a pénz, amiért bárki elmegy tölteléknek ?
Jön még vissza "tubica" is... -
venember83
nagyúr
válasz
Jó lesz újra F1 autóban látni, de kétlem, hogy nagyban segítené a Lotus fejlődését, viszont ha kap egy viszonylag versenyképes csomagot, láthatunk majd tőle szép megmozdulásokat.
-
D@ni88
addikt
válasz
Tényleg igaz!!!
-
Gyusz
őstag
válasz
Nagyon örülök, hogy visszatér, annak viszont nem annyira, hogy a Lotushoz megy. Valahogy nem szimpatikus a csapat, főleg Eric Boullier.
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #38598 üzenetére
Remeljuk igaz lesz, jo lenne szezon zarokent egy kaosz futam
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hunnylander #38211 üzenetére
Köszönöm
Közben találtam, azt hittem amik első hsz-ben vannak, csak szabadedzésre jók, tévedtem
-
törölt tag
válasz
hunnylander #38172 üzenetére
Hú, ezt akkor benéztem kissé.
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #38148 üzenetére
utólag tudtam meg csak
Robi BALBOA: igen és mutat rá
-
Qorthral
őstag
válasz
hunnylander #35041 üzenetére
Jól tetted, hogy leírtad, engem pl érdekelt, hogy miért nem fejezte be és jó volt látni az ezt igazoló számokat.
Szóval köszönöm! -
kukinyo
addikt
válasz
hunnylander #35040 üzenetére
Te biztos "haza beszélsz" azért látod így.
Én és még sokan mások se így látják. -
IreN!CuS
addikt
válasz
hunnylander #35041 üzenetére
Úgy értem ő mindenből gyenge főleg amiben van Hamilton is.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
hunnylander #35026 üzenetére
Teljesen felesleges.....hidd el....
-
kukinyo
addikt
válasz
hunnylander #35026 üzenetére
Ezek szerint itt majdnem mindenki laikus?
Olvass vissza a tegnapi napra. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33230 üzenetére
Tökéletesen leírtad hunny!
Csak az a baj, hogy a sok fikázó ezt nem fogja elhinni.
Charlie is biztos azért nyilatkozott így, mert nem volt kedve megbántani minket -
ToBeY
nagyúr
válasz
Ez nem csak amolyan udvariasság szembe dicsérés?Nyilván ha megkérdik tőle mi a véleménye a pályáról és magyaoórszágról,nem fogja azt mondani béna elavult sz@r.élő adásban
-
válasz
Ez magára a pályára vonatkozik, ami eddig szép és jó, de a nézők részéről se ártana fejleszteni, lelátók, megközelíthetőség, stb, ott vannak azért hiányosságok bőven.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33233 üzenetére
A Ferrari akár csomagolhat is
-
rocket
nagyúr
válasz
hunnylander #33207 üzenetére
Cipot felismertem Hamilton laban az nem eleg ?
-
Matthewus
őstag
válasz
hunnylander #33207 üzenetére
Írj a Vodafone Magyaroszágnak /Twitteren fenn vannak, szerintem ők tudnak válaszolni mindkét kérdésre./
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hunnylander #33107 üzenetére
Igen-igen, arra gondolok. Máshol sem az? Baaaz ez mekkora lehúzás már... Kerestem a 2008-as VB sapiját is, az nem is volt a GPshopnak természetesen.
Illetve a honlapon csak.Sőt, már a honlapon sincs. -
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #32558 üzenetére
Az igaz, hogy Lajosé szebb volt, de az ökörhugyozás kissé túlzás, besokalt az első két kanyarban, viszont mindkettőt jól hozta vissza, és utána szépen lendületesen tolta. Vettelé se teljesen nulla, mert azért még emlékezhetünk Lucca Badoer(alias LookHowBadYouAre)-re, de azért ennek a mozgáspályájának leírása már tényleg mutat valami hasonlóságot a jeges vízben trappoló ökör húgycsövéből kipenderülő ureum által lerajzoltakkal...
-
Oliverda
titán
válasz
"I'm on a high: that lap was a real boost!"
proof88: Hátha megcsinálja azt mint Barcelona-ban.
-
Stafni
aktív tag
válasz
Vettel csak azért maradt le, mert unatkozik elől és mindenki fikázza, hogy soha nem előz.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #32550 üzenetére
Szerintem semmi különös nincs benne, inkább Webber körét kellene elemezni, ő az első kanyarban lecsúszik, kintről fordul, aztán a következőnél még el is fékezi, és mégis jó lett az ideje. [link]
-
Haart
addikt
válasz
hunnylander #32550 üzenetére
Mégsem volt elég az 1. helyhez
-
Superman
nagyúr
válasz
hunnylander #32428 üzenetére
Számomra a döntései inkább bénának tűnnek, minthogy egy remek csapatfőnök képe bontakoznék ki előttem. Mondom számomra, de ez relatív....
Biztosan félrecsúsztak a fejlesztésekkel, de ez már nemcsak ebben az évben van/volt így.
Tudom, mi a különbség technikai igazgató és csapatfőnök között. Ráadásul, ha nem derült volna ki, kedvelem Buttont és Hamiltont is, éppen ezért bosszantó, hogy egyre hátrébb kerülnek.
S int tudjuk egy idő után bűnbakot kell keresni. Vagy Whitmarsh lesz az, vagy a technikai igazgató.
Visszatérve erre a hétvégére: meg lennék lepve, ha Hamilton/Button ötödiknél jobb pozíciót szerezne, de még ez is kérdéses....
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #31399 üzenetére
Mondjuk vicc, hogy egy háromszoros olimpiai bajnok csapatot kelljen népszerűsíteni világszinten.
-
Jofi81
őstag
válasz
hunnylander #31396 üzenetére
Ja, hogy poén.
Azt hittem, lemaradtam valamiről.
-
Jofi81
őstag
válasz
hunnylander #31393 üzenetére
Miért Mitsubishi?
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #31292 üzenetére
Igen, de mellette még ott a DTM is. Egyébként igen, az F1 túl nagy fa, bár azt meg kell jegyezni, hogy az Audinak a fejszéje sem kicsi, talán a legnagyobb. Szóval nem ez állhatott a háttérben.
A Ferrari és az McLaren azért nem fejleszt LeMans -ra olyan technikát, amivel összetettben versenybe szállhatnának a győzelemért, mert ezt csak diesel motorral lehetne megvalósítani. Szvsz, Ferrari elásná magát, ha egy olajkályha lenne az embléma mögött.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #31292 üzenetére
Nincs kedvük krákogó dieselt bepakolni a kocsijukba, majd ezzel égetni magukat?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #31270 üzenetére
Vagy csak rászóltak tegnap, hogyha ennyire lebecsüli a McLarent, akkor Silverstone-ban félház lesz, aztán az senkinek se jó. Se a csapatnak, se a szervezőknek, se Bernie-nek, se a vatta-cukor árusnak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #31273 üzenetére
Ez azért érdekes, mert az említett újságírók általában lojálisak a McLaren és Hamilton felé. Miért értelmezik félre tudatosan a twitteres bejegyzést, ez nem értem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #31270 üzenetére
Akkor miért nem azt írta, hogy ne foglalkozzatok azzal amit tegnap mondtam?
Mert ez így nagyon kétértelmű!
-
Z0C!
őstag
válasz
hunnylander #31105 üzenetére
zsír, akkor lassan megkezdődnek a streamek, akkor teló töltőre fel és nézzük
köszi
-
Z0C!
őstag
válasz
hunnylander #31103 üzenetére
már megy a közvetítés?
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #30862 üzenetére
Szerintem is versenybaleset volt, és mind a ketten benne voltak. Mert elfértek volna, de fék is van az autókban.
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
Button nem az a típusú ember aki szándékosan kilökné csapatársát, ugyanakkor olvastam, hogy Button ebben a körben más íven húzódott ki oldalra, mint az előzőben, tehát tudta hogy valahol ott van Hamilton.
A képen Button autója mögött olyan igazi vízfüggönyt, ami nagyon korlátozná a látást nem lehet látni. Elképzelhetőnek tartom, hogy szándékosan csinálta, de ezt nem tudhatom."hogy unalomba fulladjon a bajnoki verseny, úgyhogy nem lepett meg, hogy a versenybírók elnézőek voltak." - Pontosan, ezért is tiltják be pont most a forró befújásos diffúzorokat.
-
!Overdose!
őstag
válasz
"de akkor igazán leszokhatna már az FIA versenybalesetek túlbüntetéseiről"
Teljesen egyetértek!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #30846 üzenetére
Nem hiszem hogy Hamilton bevette volna JB ártatlan dumáját.
Csak muszáj neki ezt kommunikálnia
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #30837 üzenetére
Mondjuk egy ideje már nem autózza ki Hami azt amit az autóval ki lehetne. Ha szeretik a Mclarennél nem tudom minek akarna ugrálni, Red Bullnál mint új srác kikezdenék elég hamar ha rossz passzban lenne jövőre is. A Red Bull meg nem mondható jobb autónak összességében. Szerintem Hamilton a legerősebb formáját Alonso mellett mutatta meg eddig az f1-ben. Alonso meg kb tavaly amikor Massát beállították másodhegedűsnek..és ha már év elején megteszik, de nincs ha. Érdekes hogy valakinek tilos vetélytársat odarakni és akkor tud jól teljesíteni, míg másnak olyan vetélytárs kell aki meg tudja verni, most pl Button jó formája majd előhozz a régi Hamit szerintem.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hunnylander #30830 üzenetére
majd ha visszavonult és visszatér...Schumi effektus
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nem lőnének vele mellé, az biztos, de nem hiszem, hogy a McLaren elengedné a saját nevelését...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Inkább Lewis Hamilton's plan
-
kisza25
félisten
válasz
hunnylander #30755 üzenetére
én nem mondtam, hogy csak ez persze az autója alapvetően rossz konstrukció, még visszatérése előtt láttam vele egy hosszabb riportot és akkor került ez többek között szóba...
itt tényleg sok minden közrejátszik, 3 év kihagyás, teljesen új autók(hosszabb) teljesen új szabályok, Buttonra tervezett autoés közben a többiek is fejlődtek, röviden nincs sok esélye
-
.bableWes
őstag
válasz
hunnylander #30664 üzenetére
nemtudom ki mit mond de nekem a legemlékezetebb párhárc az Alo és Schumi között volt 2005ban imolában.
na az kéremszépen gyönyörü volt! -
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #30664 üzenetére
Nem csak a DRS, a gumi különbségek miatt is megvannak azok a kikerülések...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #30574 üzenetére
Lehet nincs humorérzékem, de röhögni kéne ezen a taplón?
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #30578 üzenetére
Képzelem: "The F., fuckin' I.A. banned my lil' homie, just becuz' the color of his face..."
-
attisx
addikt
válasz
Na mindjárt jön a szalaipanni, oszt' bannolja a PH!-t...
-
Sirpi
senior tag
válasz
Itt van eredeti hangsávval.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander #30492 üzenetére
Besírtam...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
láláláláláwowowowjálájálálá...
LOL!
ezeket is fsza lehet hallgatni.
-
C0d3r
addikt
válasz
Az arab Palik?
0:25 kész. -
frame>24
addikt
válasz
Pfff...lol LÁLÁLÁLÁLá, végén Massa-nál meg már megfullad a slejmjében.
Ezentúl arab stream-eken nézem."jellá, jellá!"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Atyaég... ezek idióták
Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest