- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JJános #34875 üzenetére
Rubinho' valszeg nem fog törni,...illetve valószinűsíthetően kevesebbet fog törni önhibából mint tette volna azt mondjuk Senna. ...és ezek szerint mégsem tudott annyi szponzorpénzt megmozgatni Bruno mint amennyit mi innen feltételezünk,...mert ha igen, akkor Brawn se' perc alatt lecserélte volna Rubinho'-t.
Egy ilyen üzletnél ez tiszta matek,...mert ez még lehet másként is ám, csak pénz kérdése.Én mondjuk semmi többet nem látok Senna-ban mint egy idejekorán jó kezekbe került versenyzőben, a versenyzésében és vezetésében sem látok semmit. De sokan nagyonszeretnének látni benne valamit, és ezért talán látnak is,..vagy csak egyszerűen én nem látom benne a lényeget..nem tudom. Mindenesetre én nem hoztam volna a csapathoz Rubens helyére, csak ha tenger sok pénzt hoz.
-
Calogero
addikt
válasz
JJános #34428 üzenetére
Roland Ratzenberger volt azaz osztrák srác.
-
bdav
őstag
válasz
JJános #34305 üzenetére
"Nem is értettem hogy lehet még szponzor, amikor esik össze az egész cég."
egyrészt amit az f1be tolnak az aprópénz ahhoz képest amennyi kéne nekik. Másrészt meg van gondolom egy aláírt szerződésük h. x millió usdt adnak a Renaultnak. Ha ezt nem teszik meg az nem túl szerencsés megoldás.
-
zed1983
őstag
válasz
JJános #34277 üzenetére
Így van legyen csak meg az a létszám amit megszoktunk, na persze gondolok itt magára a csapatra és a két pilótára is
Mekkora hülyeség lenne ha formula2 osztályból töltenék fel a létszámot, sztem jobb ötlet ha egy istállóban 3 pilóta lenne
Ferrari 1. KIMI, 2. FELIPE, 3. S.VETTEL
-
Oliverda
titán
válasz
JJános #34038 üzenetére
Kovalainen: Fantasztikus lenne legyőzni Lewist
Itt a barátja. -
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
JJános #32912 üzenetére
Fékezéskor a hőből tudják visszanyerni az energiát.
Az előzőnél gond lehetne a nagy végsebességgel is. A visszanyert energia menne az egyenesben, és a végére túl nagy sebességet érnének el, ha előnyt akarnak belőle, ez viszont megnövelne a fék használatot is.
A KERS-et is gondolom a kanyarból kijövet fogják használni, hogy jobb legyen a gyorsulás, mert a végsebességet most a szárnyállás, hasmagasság, pálya karakterisztikája stb.. korlátozza rendesen.
Már most sem lehet rossz egy ilyen gépnek a gyorsulása, hát még KERS-el -
Viktor77
titán
válasz
JJános #32900 üzenetére
"Elnézést kérek minden Massa szurkolótól, és mindenkitől akit irritál a maszat név."
Itt a gond. Rajtad kivül senkit nem irritál, ebben biztos vagyok. Egész egyszerűen nincs miért bocsánatot kérned (max talán a viselkedésed miatt).
Ahogy már írták, a sonka Hamilton rövidített nevéből ered, egyáltalán semmi sértő nincs benne. És szokj hozzá, hogy használni fogják (ahogy a többiek gúnynevét is).
Ezért biztos nem fogok szólni senkinek, bannolni meg főleg nem.Viszont az ilyen menjen tényleg pls off-ba, én is hibáztam feljebb, hogy nem így írtam.
-
PazsitZ
addikt
válasz
JJános #32900 üzenetére
Ki érzékeny a becenevekre?
Most ki hozta fel a becenév témát?
Egyébként én is szoktam használni a Maszat nevet, de nem tulajdonítok hozzá negatív jelentéstartalmat...
Ferkázni is szoktam, de ebben sincs semmi.
Aki pedig lát benne valamit az max sajnálni tudom.Amúgy hunny felsorolta a topikban engedélyezett Hamire alkalmazható neveket [link], olyan bunkók vagytok, hogy nem ezeket használjátok
-
Integra
titán
-
wildrain
addikt
válasz
JJános #32900 üzenetére
Nem is tudod, hogy miért sonkáznak, de ki vagy tőle akadva... nagyon érett gondolkodás.
Egyébként semmi sértő nincs benne, egyszerűen a nevéből és az időjelzőn rövidített névből adódik (HAMilton). Ugyanúgy, ahogy Massa nevéből a maszat, vagy Barrichelloéból a barika, Buttonéból a gombos, Schumacheréből a cipész. Az előbbi kettőt magad is használtad.
Egyébként meg ne hidd, hogy azért, mert most bocsánatot kértél a Massa-szurkolóktól, akkor már a sonkát nem is fogja használni senki. Vedd észre, hogy nem mindenki úgy működik, ahogy te szeretnéd, befenyítéssel meg nem mész semmire, még a moderátorok is csak röhögnek rajtad.
-
ktg3
őstag
válasz
JJános #32900 üzenetére
de miért ne lehetne fikázni ? a fikázás nem egyenlő a sértéssel...
pl én személy szerint szimpatizálok a ferkával az egy dolog
de fikázom mert ebben az évben ha mondjuk massának csak 1el kevesebb futamát rontják el akkor is vb lett volna..
tehát fikázni kell mert a olyan súlyos hibák voltak idén a csapatban mint a mekinél 2007 ben
attól nem fogjuk sértésnek venni hogyha ezt te is elmondod..
vagy vmi hasonlótcsak veled az a baj ha bármit mondok akkor felkapod a vizet
még akkor is ha teljesen jogos a kritika...ez a maszat vs sonka dolog meg olyan h nem sértés..
sértés az lenne ha azt mondanám h az a ************** akárki..ha akármilyen pilótának szar napja volt és szarul is ment akkor nem sértés azt mondani , h hát bizony xy de szarul ment mert tény..
az igazság az nem sértő ha nem fogalmazod azzá -
ktg3
őstag
válasz
JJános #32893 üzenetére
ezzel mire gondoltál? ki lenne még elvakult fan?
látod már te is sonkázol...
nem tudom melyik a nagyobb sértés a maszat vagy a sonka
de mind2 tuti halált érdemel olyan durva mind2haveromat úgy becézik h fosh de komolyan..
ő sem érzi sértésnek mert már megszokta h fosh .. pedig ez jóval durvább : )sztem akkor lenne erkölcsi alapod , és akkor tisztelnéd az embereket ha nem lennél bagoly..
de így csk magadat süllyeszted folyamatosan -
wildrain
addikt
válasz
JJános #32877 üzenetére
Én senki kedvencét nem bántom.
...És még folytathatnám. Tudod, ez az, amikor valakinek nulla felé tendál az önkritikája, és nem látja, hogy valamihez nagyon nincs meg az erkölcsi alapja.
Én vagyok a szarember, ne is mondd, már tudom előre... -
ktg3
őstag
válasz
JJános #32850 üzenetére
de te miről beszélsz???
hol bántottam?
mondom még dícsértem is..
boruljak térdre előtte? v neked az sem lenne jó mert nincs nálam a kis szőnyeg?még ha nem is a kedvenc pilótám de elismerem h az egyik legjobb pilóta ha nem a legjobb
mod: itt hagyjuk abba mert nem fogom elismerni úgysem h bármivel is bántottam volna
moderátor jöhet bant ezért nem fogok kapni bármennyire is szeretnéd.. (ha meg igen akkor jót mosolygok) há bármi hozzáfűznivalód van ezzel kapcsolatban akkor pü -
D@ni88
addikt
válasz
JJános #32247 üzenetére
Nem tom mit kell azon elképzelni, ha ránézel, vagy meghalgatsz egy interjúját, akkor látod mekkora Karó ez a .... Hamilton Szerénységből, na oda képzelsz egy akkora 1est mivel hát lássa mindenki hogy ő itt a király.
Ui: Csak arra nem gondolt ez a kis.... hogy ha villanypózna nagyságú 1est rak a kocsi orrára, akkor átszabja a kocsi aeroját, és kizárják a következő EGYSÉGES szezonból?
-
-
LOTR
addikt
válasz
JJános #31065 üzenetére
látom nem érted amit írni akarok, mert a Hamilton drukkereknek (tisztelet a kivételnek) mindig csak az jön le, hogy aki nem Hamiltonnak drukkol az biztos, hogy ellene
amúgy ha kiakadsz azért mert feltettem egy kérdést, és utána leírtam a véleményem... erre mit mondjak... inkább semmit
-
DigitXT
félisten
válasz
JJános #31045 üzenetére
arról kellene, hogy szóljon, hogy de jó lenne, ha a kedvencem győzne
Van az a helyzet, amikor az önmagában már nem elég: ilyenkor jön be
a képbe, hogy az, ami az egyik versenyző szerencsétlensége, a másik
szerencséje. Massa sem kapja már vissza pl. a hungaroringi 10 pontját.Amúgy ha lerobbanna Hamilton motorja, attól még tiszta maradna a verseny: technikai sportról beszélünk, bármi megtörténhet.
(Ha neadjisten összeütköznek, az persze más kérdés. Az a múlkori kiforgatás is erősen "vitatható" volt szerintem, még úgy is hogy nem vagyok oda Lewisért. Persze a rajt is az volt, de a kettő nem ugyanaz.)
akkor is fogok drukkolni, ha nem lest világbajnok
Én meg MS-nek.Kár, hogy nem indul többet.
Btw. anno Fisi sikeresen kivágta a hátsó kerekét: pff. -
-
stvnppp
senior tag
válasz
JJános #31000 üzenetére
Ingyen úgyse adnak, úgyis pénzt kérnének érte... Egységes motorban az a lényeg, h olcsóbb legyen. Ezzel próbálják megvédeni a kisebb csapatokat a megszűnéstől (lásd Jordan-Midland-Spyker-Force India). Lenne értelme, csak nem ebben a kategóriában... Ez azért királykategória, h a legjobb cuccokkal mennek, szinte napi fejlesztésekkel, az egységes motor mellett nemigen tudnának fejleszteni. Az autógyáraknak meg pont ez a lényeg, h ezzel tudják reklámozni magukat, h részt vesznek az F1ben, és onnan emelik át a technikát (ha igaz, ha nem). Lásd: Ferrari, BMW M5, stb. Ezért fog sok autógyár kiszállni... Más megoldás kell, de kell vmi, mert csak az 5-6 gyári csapattal elég szerény lenne a mezőny, ugyanígy a magáncsapatokkal is.
Most nem teljesen a versenyőn múlik, nézd meg Vettelt, Rosberget, mindketten vb-k lehetnének, csak nincs alattuk még jó cucc. Nézd meg Buttont, hol volt 2003ban, aztán most.
-
bajuszati
tag
-
copin
őstag
válasz
JJános #30732 üzenetére
Figyelj! Ne mond azt, hogy ha kérdezel valamit, nem válaszolok.
Megfigyeltem, hogy nekem soha nem válaszolsz. Ezek után magamban csak J "Dummy" János-ként emlegettelek. Ezért egy kicsit megszédültem, amikor megláttam a kommented. Válaszolsz? Nekem? Mi a fene.
Kettős győzelem. Az én véleményem, vagy ezt szeretném? Lehet.
Bármikor, csak legyen futam. Gyulától megtudtam, hogy bármi lehet. Hát-hát, van benne valami.
hunnylander Erre a kerdes valaszolj oszinten: ki a tehetsegesebb es ugyesebb pilota, Heikki vagy Lewis?
Ha lenne ilyen topik, akkor a költői kérdések órájában válaszolnék, azt ugyse várja senki.
Mit akarsz azzal a cikkecskevel bizonyitani, az se biztos hogy igaz es pont ugy hangzottak el azok a szavak.
Miért jössz mindig ezzel? Tolják ide a forrást, tudok angolul, szóval nem fog problémát okozni (ha finnül mondta akkor igen
) Eddig még nem jött kézzelfogható cáfolat, csak egy feltételezés, a megszokott helyről.
Es az neked miert faj, hogy Lewis az elsoszamu pilota a McLarennel? Nem ugy nez ki, hogy nem erdemelte volna ki.
Nem arról van szó, hogy megérdemelte-e, megérdemli, de akkor ne jöjjenek azzal, hogy nincs és nem is volt és lesz soha náluk #1 és #2 játékos.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest