Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nah, a Ferrari mindent megtett ami mostanában az F1 célja:
- Költségcsökkentés: spóroltak az üzemanyaggal Massánál
- Környezetvédelem: ugyanígy + Kimi hamar kiállt.Amúgy fura volt, hogy Massa ilyen hamar jött elsőre (9 kilóval volt nehezebb Buttonnál). Vagy az autó evett valamiért többet (ekkor lehet, hogy mégsem a csapat cseszte el az utolsó tankolást), vagy elfelejtették letekerni a motort a safety car alatt... ez utóbbit mostanában kinézem belőlük...
Arra azért kiváncsi lennék, hogy miért tart 4 körig meghozni egy döntést arról, hogy visszavegyenek vagy tankoljanak... vagy csak Massa nem engedelmeskedett?
-
7Heads Drago
veterán
A DDD csapatok közül szinte csak a Brawn tartja már magát csak.Már akinek az elejétől fogva van.
Ebből is látszik hogy jól felfújták az egészet. -
deniro2
senior tag
válasz
laci666
üzenetére
Oké, akkor úgy kérdezem, hogy, ha az egész Brawn csapat számára nyilvánvaló, hogy a 2 kiállás a nyerő, akkor szerinted Barikát csakazértis 3 kiállásra teszik, mert annyira szerelmesek Button-be? Úgy, hogy nem tudhatják, hogy Vettel milyen tempót menne, ha esetleg kiszabadúlna Massa mögül, hogy a Ferrari és a Red Bull hogy használja a kemény keveréket, etc.? Ennyie elfogult és korlátozottnak tartod őket? Az egy dolog, mikor a jobban preferált versenyző javára trükköznek esetleg azzal, hogy elöbb vagy késöbb hozzák ki a boxba hasonló üzemanyagszint mellett, de direkt a elcseszett taktika egy logikátlan hülyeség.
-
válasz
D@ni88
üzenetére
Ezen felül Massánál lehet hogy még -1 pontot köszönhetnek a versenymérnökének. Ha egyszer 100% hogy nem fog végigérni, akkor igenis addig ordítozzon a fülére, amíg Massa azt nem teszi ami a legjobb a taktikának. Nem javasolgatni kell, hanem kihozni a taktikából a legjobbat.
-
lenox
veterán
válasz
Integra
üzenetére
En is pont ezt gondoltam a verseny kozben... Vagy Massanak kell menni mas csapatba, mert ez a csapat szar, vagy aki a hulyesegeket csinalja, ki kene rugni. Ha nyomja es nem er be, az segitett volna ebbe az iranyba mozditani a helyzetet. Nem tudom mekkora arcvesztest kepesek meg kirugas nelkul bevallalni...
-
D@ni88
addikt
válasz
proof88
üzenetére
hát igen, ő megett mindent... de hát ez van, ilyen hibák, hogy nem küldik ki még egy körre, okés, ős se akart, de végülis egy beosztott, parancsolni lehet neki. Aztán ma gázpedál probléma, beszarik a KERS. Massának keveset tankolnak. Úgy elmennék pár embert megruházni oda...
-
laci666
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Csak hát ha megvan kötve a keze úgy nehéz kikaparni

-
laci666
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Nem tudom te hogy vezetnél amikor rájönnél hogy át vagy verve és hiába nyomod gázt a taktika miatt nem nyerhetsz, hát gondolom szarul és ez volt olvasható Rubens arcáról a verseny végén.
-
zed1983
őstag
Button-nak grat
Ferrari : Vicc, igaz sebességben már jobbak, de nincs forma1-es hétvége, hogy ne bakizzanak
, ennyit fogyaszt az "új" ferrari?
Massa volt a legnehezebb az élmezőnyben, ehhez képest, akkor jött mint Vettel... -
proof88
addikt
Pedig milyen lelkes voltam, mikor Rai olyan jól rajtolt... pfff...

-
jpm
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
akkor inkább a Torro Rosso nyert, mentek ketten vagy 1,5km-t

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
tibi666

laci666,venember83: És a végén amikor ugyan olyan gumin voltak kinnt, hasonló üzemanyag szinttel akkor mennyivel is volt gyorsabb Button? Jó sokkal. Az elején meg csak tizedekkel, századokkal volt gyorsabb nála Barichello, igaz több bengát vitt, de mennyivel? +2 kör?
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szerintem Massával ismét a boxban szúrtak ki, a második kiállásnál 1mp.-el rövidebbet tankolt Vettelhez képest és ez hiányzott neki a végén. Jó taktikával Vettelt maguk mögött kellett volna tartaniuk.
-
deniro2
senior tag
válasz
laci666
üzenetére
Nyilván Brawn és a többiek olyan hülyék, hogy ezért a 2 pontért Button javára megkockáztatták, hogy Massa és Vettel is bejön Barika elé...
Nem valószinübb, hogy úgy volt, ahogy mondták és nem tudták, hogy bírni fogja-e a lágy keverék a hosszú etapon, de Button-nél megpróbálták a 2 kiállást, ami akár visszafelé is elsülhetett volna...? -
Szerintem nem így volt. Néztem élőben a verseny utáni Ross Brawn interjút, gyakorlatilag ott az jött le, hogy most kivételesen nem 100%-ig örül Button győzelmének. Egyébként annyit mondott, hogy 'Barrichellonál nem működött második csere szett lágy gumi és ezen ment el a taktika. Buttonnál pedig nem akartak átmenetileg sem beragadni Rosberg mögé ezért váltottak kétkiállásra. Jelenleg még nincs csapatsorrend, egyetlen szabályuk van, hogy a pilótáik ne lökjék ki egymást.'
-
7Heads Drago
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Neki ott ki kellet volna autóznia a különbséget.
Az 1. és 2. etapon tényleg jól ment. De Button se volt tőle messze. Ő ezt a 3. és 4.-en viszont sehogy se. Pedig neki jóval kevesebb kör volt a gumijaiban és mégis lassabb köröket ment mint Button. -
ronaldo
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, a Shell mérnökei rengeteget dolgoztak rajt.
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Tempója? Kié a leggyorsabb kör? Kinek volt a legtöbb üzemanyaga csapaton belül? Ki volt az első helyen? Ennyit erről, most kiszúrtak Rubensszel, vagy neki kellett volna erélyesebben megmondani, hogy akkor ő is módosít 2 kiállásra. Ez az élete története, hiába lázadozik, élvezze még azt a pár versenyt, ami előtte van.
-
Ősgyík
tag
Nekem eddig az jött le, hogy Vettel úgy vezet, mintha sineken autózna. Mégpedig azért, mert ha elöl van nagyon gyors, általában hiba nélkül, ha meg valaki mögött autózik biztos, hogy ott is marad amíg vmi nem történik az előtte lévővel.

-
7Heads Drago
veterán
A Ferrari megnyerte a Spanyol Környezetvédelmi Fődíjat a ma bemutatott teljesítménnyel.
Itt van érte a kupa:
Kimi a maga 18 körével se fogyasztott sokat.
Nem értem mire várnak a boxban. Miért nem dobják ki a nem megfelelő embereket. Kezdem azt hinni hogy Schumi nem akar a fő hülye lenni. Aki a kártyákat keveri és az akinek a boxban kéne ellenőrizni, irányítani a dolgokat át kéne ülniük a tribünre. -
laci666
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Miért ne let volna meg a sebessége elég ha már előtte van, és előtte is volt csak hát el kellett cseszni a taktikáját hogy Button nyerjen. Eddig se bírtam ezután se fogom bírni Buttont

-
tibi666
senior tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
vettel előzzön, ha nyerni akar, ne kocsikázzon le 200 km-t 1 másodperces távolságban.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa kente már el nem egyszer ennyire Kimit. Még fogja is. Mégsem láttam ilyen nyilatkozatokat tőled, majd emlékeztetlek.

Schumit küldjétek már el focizni bakker, nem jó ha ott van a pályánál. Már Kimi automatische kiesése mellett a taktikai Probleme is általánossá válik személyével

-
Ijk
nagyúr
Sajnálom Barrichellot, szerintem csapat intézte el neki az 1. helyet, mondjuk tény, hogy Button gyorsabb. Esélye még simán megvan a vb-re, csak sajnos vesztes típus.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
RoyalFlush
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Lehetett izgulni, kibírja e Massa autója a célig, vagy kifogy az üzemanyag és megáll valahol előtte
Kész vicc.(#41764) Viktor77: attól, hogy helytelenül írja le, még ugyanúgy mondja
-
Brent
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Most nem. De csak azért mert hiányzott a tudjuk ki!
-
Peat;)
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez a taktika hülyeség volt nem kicsit. Nem hinném hogy ő kapja meg (már logikusan pontok miatt) a jobb versenymérnököt és ez ma látszódott is, ez hülyeség hogy menet közben egyoldalúan módosít egy pilóta...bár ma nem cikizem a retekklubbot mert nem volt Palik.
Ameddig nem váltottak őt lehetett várni első helyre, elcseszték. De mi ez a Ferrarihoz képest.
Egy Schumacher/Alonso és a mögöttük felépített csapat már a vb-ért kezdene harcolni egy ilyen autóval. Én a gyárban lévőket sajnálom, kidolgozzák a belüket a semmiért. -
SzalaiG
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hiányzott a Palik. Akkor jobb lett volna a Shell!

-
AMD Power
titán
A Ferrari hétvégi teljesítménye Kritkán aluli. Egy vicc + szégyen egyben.
De a jó Button hozta megint a 10 pontot ez a lényeg.

-
Motion_Blur
félisten
Hogy-hogy Button ismét Barrichello előtt végzet? A kérdés természetesen költői

Kár, hogy Vettel nem tudta futni a saját versenyét, megkergethette volna Buttont.
Ferrari meg no komment, fasza az új autó

-
-
7Heads Drago
veterán
Barchi miről beszél már megint? Kamuzik. Azért nem tudott előre menni, mert kék meg sárga zászló volt. Kár hogy ez csak akkor számított volna ha előzni kellett volna neki. És előtte meg nem volt senki. Ha csak simán azt mondja hogy rossz volt a gumi, akkor egyszerűbb lett volna és hihetőbb is.
De legalább a leggyorsabb kör az övé lett. -
-=Sziszi=-
aktív tag
A Spanyol GP végeredménye

Kicsit unalmas verseny volt. Gratula Buttonnak
Webbernek, Vettelért meg kár. Jó lenne már látni tiszta körülmények között mit menne.
Ferrari továbbra is semmi

laci666: Barikának nem biztos, hogy meg lett volna a tempója. Ez a sok "ha". Kezdheti írni a második könyvét.
-
laci666
senior tag
Rubens-sel jó kitoltak pedig simán nyerhetett volna, csak hát a rajtnál Rubens otthagyta Buttont és ezt nem nézték jó szemmel és valahogy előre kellet hozni,tehát sz@passuk meg a csapatársat taktikát kellett választani.
Vettel-el is jó kiszúrt a csapatvezetés,hogy hagyták Massa mögött autózni.
Ferrarinak meg a vezetéssel kell valamit csinálni mert ez nem sokáig mehet így. -
Kraptor
őstag
Na Pailk nem volt ma és nem mondta le a Shell reklámot, meg is lett a baj...

-
SzalaiG
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Ha akkor rászól a vezér, h ENGEDD EL!!!! MUSZÁLY!!! akkor csak egy helyet bukik.

-
7Heads Drago
veterán
Időközben fény derült Heikki Kovalainen kiesésének okára is: a finn McLarenjét ugyanaz a váltóhiba sújtotta, mint a pénteki szabadedzésen. Hogy Kimi Räikkönen miért adta fel a versenyt 17 kör után, azt még vizsgálják a Ferrarinál, de a finn azt mondta, "a gázpedál vezérlésével lehetett valami baj." A feltételezésekkel ellentétben a rajtnál még működött a KERS Räikkönen autójában, de később elkezdett rakoncátlankodni, ezért is nem tudta megelőzni Nick Heidfeld BMW-jét.
[link] -
Ez kész, ez szégyen.. Én Massa helyében beszóltam vna csapatrádión, hogy b**tok meg!!! Hihetetlen amit művelnek.. Végre látszik, hogy jó a kocsi, Massa kihozta amit tudott, erre rászólnak, hogy nincs elég benzin.. Én itt toltam volna bele a szekeret a falba és gyaloglok haza a helyében.. Bőven belefért volna a boxban még annyi, hogy elég benya marad, és ugy is visszajön Vettel elé.. hihetetlen.. Ha ezek után nem hullanak fejet a ferrarinál, akkor pakoljanak és menjenek haza

-
fekeandras
őstag
válasz
tuskooo
üzenetére
Inkább érjen be az XY. de még pontszerző helyen minthogy egy előkelő helyről kiessen 1 körrel a vége előtt.Ezt elcseszték nagyon.Bár ha Massa már akkor visszavesz a tempóból egy kicsit mikor először rászóltak talán még Alosnso előtt is végezhetett volna.Bár a komplett csapat kudarcán ez mit sem változtat.
-
ronaldo
őstag
Szerintem kár volt itt a helyre menni. Úgy látszik, a RBR még jobb, mint a Brawn, tőlük nem lett volna szégyen kikapni. Inkább meg kellett volna nézni élesben, mit tud az autó. Mert pl. ma versenyen nem sok adatuk lehet a kemény keverékes futásról, tekintve hogy az utolsó etapot kézifékkel kellett végigcsinálnia...
-
venember83
nagyúr
Így, hogy beadták közvetítésben, hogy nincs elég üzemanyag, nincs mit elkamuzni, fejek kell hulljanak. Nem az autóval volt a baj, nem a pilótával, nem a többi versenyzővel, nem a sebességgel, hanem a csapatutasításokkal. Nem igaz, hogy nincsenek megfelelő sportvezetők, akik a Ferrarinál kívánnak dolgozni.
-
Brent
aktív tag
Ez a Ferrari sportot űz abból, hogy cumiztatja a pilótáit...
Vettel & Webber
meglettek volna a Brawnok ha nincs ott Massa! -
7Heads Drago
veterán
A Barchi rajongókat kérdezem hogy hol van Buttonhoz képest? Mert nekem 2-esnek tűnik az a szám a neve előtt.
-
V.L.
aktív tag
Az egész ferrári csapat elment raikönennel cornettózni és elfelejtettek massának tankolni. Mi lesz ezek után? A pilótáknak maguknak kell majd tankolni és kereket cserélni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nkboy
senior tag
Azt megértem, hogy az idei kezdet nem lett az igazi, fogjuk rá a tavalyi hajtásra. Azt már egyre nehezebben tudom megérteni, hogy időmérőkön szinte mindig hibáznak. De azt már nem tudom agyilag felfogni, hogy még az üzemanyagot sem tudják kikalkulálni! Ez lenne a Ferrari?

-
Ijk
nagyúr
Ilyen jót még nem röhögtem forma1-en amit most a ferrari összehozott

Mondjuk Vettelt meg akarták verni, a boxban bekockáztattak ezzel -1 hely (Vettel így is úgy is elment volna). Igazából nagyot nem buktak vele, csak vicces. -
PazsitZ
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Milyen balhé? Mint ami már eddig is volt nem egy? Látod sokra mentek vele...
-
ronaldo
őstag
Itt egy politikai, méghozzá magyar politikai hasonlattal lehetne élni a Ferrari kapcsán. Kérdés, hogy ők ezt hogy kezelik le. Vajon történik-e valami? Vagy jó magyar szokás szerint mindenki marad a helyén

-
keIdor
titán
De mekkora egy nyomi lett ez a Ferrari hihetetlen...

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ugye én mondtam hogy elromlik, eltörik, eltaktikázzák aztán kenhetik a hajukra..

Hmmm....már mindkét Ferrari pilótának ugyanannyi pontja van. Vajon ezután melyiket fogják inkább támogatni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tuskooo
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Szerencsétlennek mégis mit kellene csinálnia? A csapat elb@ssza a versenyét...mondd azt egy versenyzőnek, hogy na most akkor állj félre, mert miattunk lőttek a versenyednek.
-
fekeandras
őstag
Ez nagyon necces volt...
Elképesztő felelőtlenség volt a csapattól és Massától egyaránt.
Ebből tuti nagy balhé lesz csapaton belül a futam után.
Összerakhatja a kezét a Ferrari, hogy nagy nehezen átvergődtek valahogy a célvonalon.Elképesztő mázli. -
pityeszka
őstag
Szégyen!Legalább megállna az a mocskos autó!Szégyen!
-
Pá
addikt
Szánalom.
-
puttputt
őstag
Mondtam, úgy fog átcsorogni..., ha...
Majdnem az lett, hogy leparkolt
-
SzalaiG
addikt
F@sz Massa és bré vezetés!!!!!

-
A francba, ebből simán lehetett volna egy 3-ik hely, ha nem olyan a csapat, amilyen

B+, Alonso is elment

-
Integra
titán
én massza helyében tüntetőleg elfogyasztanám a ferkából a benyát, aztán szépen leparkolnám a korlát mellé és hazasétálnék. hagy lássa mindenki, hogy valami nem jó

-
Bermi
aktív tag
kár, szépen ment Massa. de legalább az autó sokat javult, ez biztató. -
Oliverda
félisten
A mester ismét remek munkát végzett.

-
SzalaiG
addikt
Megette a fene. Scumit a csapat élére!
-
Vazallus
tag
Eddig katasztrófa a Ferrari.
Kimi autójába van kers de nem működik
majd leáll
Massánál szarul számolják ki a benzint..szerintem ezt már direkt csinálják
-
Pá
addikt
Ferrari lol.
-
puttputt
őstag
Ezek óriási idióták. Makettautókat nekik!!!

Ezt most kinek a nyakába varrják? "Raikkonen versenymérnökének?"
-
IreN!CuS
őstag
válság van nem volt elég benya a boxban

-
Ijk
nagyúr
Ferrari!!!

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ennyit fogyaszt az "új" ferrari?
Massa volt a legnehezebb az élmezőnyben, ehhez képest, akkor jött mint Vettel...

Kész vicc.