Hirdetés
Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez a lemez viszont nagyon uncsi már nekem, hogy tavaly így meg úgy blabla.
Teljesen jó döntés volt, még ha nem is jött be. Nyilvánvaló volt, hogy a Ferkát-Mekit nem tudták volna behozni, a 3. hely meg így is megvolt stabilan a bömösnek.És ***va unalmas azóta is hallgatni a pampogást Kubicától, amikor közelében sem volt a vb címnek. Sokan szídják pl Hamilton, hogy milyen öntelt egoista, pedig sztem Kubica 100x nagyobb pöcsfej ilyen szempontból.
-
Oliverda
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Hozzák az idei szintjüket, nem csak csúnya az autó de lassú is.
Szerintem most isszák a levét nagy KERS pártolásnak. Mondjuk ha a KERS-re elherdált időt és pénzt az autó egyéb részeire fordították volna akkor most lehet hogy máshol állnának. A dolog pikantériája hogy a nagy konkurens Mercedes jobb KERS rendszert épített mint ők.
Erre még rájön hogy a tavaly még a pontverseny élén is tanyázó Kubica 5 verseny után jelenleg 0 ponttal az előkelő 18. helyen áll. Mondjuk tavaly rendesen kibabráltak a lengyellel amikor gyakorlatilag VB esélyses pozícióban volt és nem fejleszetették alá az autót mondván hogy ők elérték az arra az évre kitűzött célt. No comment. -
Nowhereman
őstag
No, a hétvégére Gombos kitől tart legjobban?
: [link]a meg bukiknál 1:15-nél áll...
-
JColee
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
mi lesz az időmérőn

-
AMD Power
titán
BMW nagyon gyengék.
-
stvnppp
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Hagyjad már szegényt, idén kezd visszaszokni, hogy neki is szólhat a kék zászló!
-
Vazallus
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Tényleg, mi lett Ralf Schumacherrel idő közben?
-
hunnylander
őstag
Massa próbál lemaradni, hogy tiszta legyen a pálya a gyorskörére,
erre bőszen integetnek neki a kék zászlóval, hogy húzódjon félre, mert gyorsabb jármű közeledik mögötte, de Massa mégis az ideális íveken szöszmötöl tovább és feltart egy másik pilótát.
Massa úgy tisztogatja maga előtt a pályát ahogy akarja, de meg van ám annak is az előírt módja.

-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pontosan!

-
!Overdose!
őstag
A Mester jól beszél:
Schumacher: Button tehetsége a kezdetektől nyilvánvaló volt
Az újságíró meg benézett valamit, mert 2004 Button második éve volt a BAR Hondánál.
-
LOTR
addikt
pff ez milyen volt már
Massa próbál lemaradni, hogy tiszta legyen a pálya a gyorskörére, erre Fisicella meg beelőzi és ott botorkál előtte ráadásul még integet is közben........... -
-
Oliverda
félisten
Hamilton folyamatosan gokartban képzeli magát az utolsó kanyarban.

Sikerült is egy ezreddel az élre vergődnie.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen az volt.
Nem igaz, hogy mindenki feltart mindenkit. Ennyi hülyét

-
Motion_Blur
félisten
Birka 1:15 fél..
ez már a szuperlágy ugye? -
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Nem igazán.
"The bumpy surface means the engine can easily over-rev if the wheels leave contact with the ground."
Bár nem tudom hogy mennyire tud over-rev lenni ha le van szabályozva.
-
Motion_Blur
félisten
Ham, Rai, Mas 1 tizeden belül az elején

-
válasz
venember83
üzenetére
Ezek szerint itt már csütörtökön is az "éles" motorokat nyűvik? Nem az van, hogy 8 motor van egy évre, 2 tesztelni (péntek), 6 pedig a hétvégékre (átlag 3 futamonként egy)?
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha jól értem, akkor ez engem igazol.

Mod: Hamilton feszegeti a határokat rendesen.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Engine
Superficially, Monaco may seem the least demanding circuit of the year, with just 45% of the lap spent on full throttle. Appearances, though, do not reflect reality. The bumpy surface means the engine can easily over-rev if the wheels leave contact with the ground. A driveable engine and good traction from very low revs are extremely important. -
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Viszont a terhelés is kisebb.
-
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Valamint ez már valószínűleg sokadik verseny sokaknak ugyanazzal a motorral, a spórolás jegyében.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Onnan, hogy viszonylag keveset mennek padlógázon. Bár neked is igazad van.
-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Onnan veszi hogy itt keveset mennek padlógázzal (~40%).
"a körülmények miatt nincs elegendő hűtés."
Nincs levegő? Vagymi?

-
!Overdose!
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Honnan veszed, hogy nem motorgyilkos pálya? Itt gyakran szoktak elfüstölni motorok, mert a körülmények miatt nincs elegendő hűtés.
-
Oliverda
félisten
Ahhoz képest hogy Monaco nem egy motorgyilkos pálya ez már a második ami eldurrant ma. Most Kubica volt az áldozat.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Kubica is elfüstölt. Még jó hogy nem egy motorgyilkos pálya.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
legyen úgy

most ferrari győzelemmel borul a papírforma utána visszaáll..

-
AMD Power
titán
LH-nak sok pontot kéne gyűjtenie Vasárnap.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért nem kell túllihegni az első gyúrást. Vagy van valaki, aki szerint Jarno lesz az utolsó?
Kérdés még, hogy mit hoz a meteurológia: a Red Bull az esőben... -
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Az autó itt is ugyanúgy számít, mint más pályákon. Csak az aerodinamika helyett a mechanikai tapadás a döntő. Itt erősek lehetnek a McLarenek, Kovalainen se 4. szokott lenni az első edzés végén. Ide jó az autójuk, ahogy a Ferrari is erősek néz ki. De nem hiszem, hogy a Brawn-t meg lehet majd verni. Button teljesítménye lesz a döntő, ha nem tudja eddigi önmagát hozni, azaz verni Birkát, akkor van esélyük a többieknek.
-
törölt tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
persze nyerhet.. de nem tudom, eddig se mutatta azt hogy esélye lenne..
remélem nem is fog változni 
Brawn vagy RedBull győzelmet várok

-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Hamilton idén már nem esélyes a Bajnoki címre.. remélem monaciba nem ő nyer....
örülnék ha olyan emberke nyerne aki még eddig nem nyert 
-
P00By
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
-
P00By
nagyúr
Redbullokon fent van a ddd?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
a belinkelt összes linket megnyitottam már Firefox alatt és nem megy,igaz melóhelyen vagyok . lehet tiltva van
-
P00By
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nekem ez eddig a legrosszabb!
Szaggat rendesen. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kevesebbet nagyon úgy néz ki...Massa hosszabb futásokon kemény gumival hozta az 1:18-t.
szal ezen a pályán a slick domborít rendesen.
Kiváncsi leszek mi lesz belöle, de én kinézem a '15-s időt. -
Csabee.
nagyúr
basszus nekem nem jön be a stream.. regisztrálni kell? :S
-
Csabee.
nagyúr
mikor kezdődik a szabadedzés? nálam még nem jön be a stream..

-
Motion_Blur
félisten
Tavaly Kimi már az első edzésen is 1:15-ös időt tudott futni. Kíváncsi vagyok mennyit lassultak tavalyhoz képest, szerintem kb. 2mp-et

Csabee.: fél órája tart, eddig csak Buemi, Glock és Trulli futottak mért kört
-
proof88
addikt
Szerintem Kiminek most kapuzárási pánikja van, ezért még gyorsan szeretne nyerni Monacoban.

-
Motion_Blur
félisten
Kimi kivételével már mindenki kiszagolt a pályára. Túl magas még az alkoholszint a vérében

mod: nah, ő is felébredt

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A DSF műholdas stream szerintem jobb.

-
hunnylander
őstag
-
Csabee.
nagyúr
A gyönyörű széép Monacoba érkeztünk háát
nagyon várom!
Ferrari szerintetek mit fog mutatni? ma olvastam elbukták a pert is

-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
Oliverda
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Ezen az oldalon lehet letölteni a Ferrarikról HQ képeket, amik gyakran máshol nem érhetőek el

Markgx10: reméljük a FOTA most tud erőt és egységet felmutatni

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Helyükben lennék, azonnal kilépnék, persze gondolom erre az évre a szponzori szerződések stb. miatt sem lehetséges, de én nagyon reménykedem, hogy elhagyják ezt a szánalmas szart, aztán Mosley is rájön két év múlva, hogy szart sem ér a Lolás-fosszériája.
Kicsiben ugyanez, hogy a Fradit kizárták 3 éve az nb1-ből, az RTL Klub azonnal otthagyta őket és a sporttv 130misit fizet egy évre a közvetítési jogokért. Most, hogy feljutottunk már 3 társaság szállt be a közvetítési jogokért, az RTL 500millát, a DigiTV 700m felett kínált. És ez csak a tízezred része a Forma-1-es dolognak. Egy klasszikus alapcsapat nélkül egyszerűen nem ér annyit az a szar, még ha fel is töltik noname, szar csapatokkal, akkor sem

-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
PFFF!!!!! Szóval 2 helyen is megforgatta!!!!
No nem baj, majd legközelebb...
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Monaco után lépjenek ki, és kezdjék el szervezni a 2010-es új sorozatot. Én ezt tenném."
Én is. És a Ferrari persze Ferrari motorokkal, de azért a többin még gondolkodom.

-
Motion_Blur
félisten
Kicsit visszakanyarodva Szegedhez:
Red Bull Show - Run in Szeged - Formula 1 On Board Camera -
Motion_Blur
félisten
"A Ferrarinak dolgozom, és egy nagy család vagyunk. Ez a munkám, és ez az a hely, ahol versenyezni szeretnék. Azonban bármit is csinálnak, én követni fogom őket. Egy család vagyunk, és együtt csináljuk a dolgainkat."
Monaco után lépjenek ki, és kezdjék el szervezni a 2010-es új sorozatot. Én ezt tenném. Ferrari egyenmotorokkal természetesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
remington2
senior tag
Érdekes ennek az "új" sorozatnak a terve, de nem találok benne kivetnivalót. Szvsz a rajongók (az autósport szerelmesei) inkább csak jól járnak vele. Lesz egy olyan sorozat, amely majdnem ugyanolyan, mint ez, ugyanakkor lesz egy új, amely meg más is lehet, de mindenképpen pozitívum a létezése által létrejött párhuzamosságban rejlő erő (pl. kipróbálni nem mert ötletek, kisebb csapatok, komolyabb verseny, új dolgok). Jól is kisülhet ez az egész, és ha nem, még mindig összerakhatják magukat egy sorozatba, pénz beszél-kutya ugat alapon. Láttam már karón varjút . . .
-
JColee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ilyenje már van a bömbinek is

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amikor a marketing találkozik az innovációval: érdekes dolgok születnek.

-
JJános
addikt
válasz
üzenetére
Ha meglépik, akkor lépjék meg hamar. Azt gondolom ez az érdekük. Én egy percig nem maradnák tovább, vagy besztrájkolnák, vagy lépnék.
Akkor a gyári csapatok menjenek, és csináljanak egy F11, vagy bármilyen nevű sorozatot. Ránk nézőkre számíthatnak, mi is velük megyünk.
Csak amikor megalakulnak, vigyázzanak mit hogyan hozzanak létre. Mégegy mózli ne legyen, véletlenül sem. A szabályokat hozzák maguk, és nagyhatalmú urakat se neveljenek ki. Ha ügyesek, lesz egy olyan sorozat, amit majd lehet nézni.Motion_Blur: Ezek se nagyon szegények.

-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem most isszák a levét nagy KERS pártolásnak. Mondjuk ha a KERS-re elherdált időt és pénzt az autó egyéb részeire fordították volna akkor most lehet hogy máshol állnának. A dolog pikantériája hogy a nagy konkurens Mercedes jobb KERS rendszert épített mint ők.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)