Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én hülye, még 3 pontban reménykedtem Raikönnentől a futam előtt
Egyébként meg akartam kérdezni tőled, hogy volt már valami jó taktikai húzása a Ferrarinak az utolsó két évben? Én mindig azt látom, hogy elbasszák a gumiválasztást, ha eső van sosem jön össze, hogy mikor mit tegyenek fel, a bokszutcában is mindig volt valami gond tavaly.
Nem vagyok a két meccs után pánik + felelőskeresés híve, de ha jól emlékszem, már két éve nem tudott a szeretett csapatom egy jó taktikai húzást csinálni és még mindig nincs szó arról, hogy ennek következményei lennének csapaton belül
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez az info nekem kimaradt. Akkor bocs, nem figyeltem eléggé.
-
Motion_Blur
félisten
-
mexx0407
tag
válasz
venember83
üzenetére
rossz lehet az szerintem

-
PazsitZ
addikt
Picit visszaolvasva látom mindenki szépen szapulja Webber-t.
Bár lehet, de hnem ő rakta ilyen időpontra a futamot.
Egyébként pedig mivel ez is a dolga, mindenkit végigkérdezett és ezt közvetítette a fejesek felé. És csinálja ezt annak ellenére, hogy a FIA rengetegszer leszarja a véleményüket.Egyébként Kimi reakciója gondolom sokkal szimpatikusabb, aki bement a boxba kocsival együtt jégkrémezni. Ha mégis újraindultak volna a futam nehezen szállt volna vissza, rövidnadrágba és pólóba.
Persze Webbert többet mutatták, mert ő nem a boxba ment pihizni, hanem tette a dolgát.
Bár én is azon röhögtem, hogy annyit rohangál, ha újraindítanák nem érne vissza
.Továbbá a 1.5 pontra való éhség kérdése azért is fura, pont, hogy neki is érdeke lett volna SC mögött körözni párat dupla annyi pontért.

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ebben nem vagyok annyira biztos...sőt én azon a véleményen vagyok, hogy a Brawn csapat az egész évet KERS nélkül nyomja.
Nagyon sok érv szól a KERS ellen, ahogy láthattuk is hogy pl. egy esős futamon csak hátrányaival birkózol az előnyei nélkül. Egy egyébként is kevés tapadással bírkozó autóra kigyorson rányomni a KERS-t elég rizikós. ...és a Honda felesbe hagyta a KERS-t, a Brawn csapatnak azon fejlesztenie kellene..
Két futamgyőzelem...ez az ami számít, bár a mostani nem volt annyira meggyöző, de egy hét alatt nem történhet csoda. Már most nagy a hátránya azoknak a csapatoknak akik fejlesztés terén elverhetik a Brawn-t pontokban kifejezve. Amennyiben a Brawn tartani tudja maga mögött a Toyota-t, Williams-t és ha kiködlik a Red Bull valós tempója is, akkor őket is, ...abban az esetben már jól állnak a vélhetően feljövő Ferrari-val és McLaren-nel.Ráadásul már megint úgy néz ki sajnos, hogy a két nagy névnek csak 3 versenyzőjével kell komolyan számolni, Kovalainen majd besorol valahova ahova engedik...
yon lehSzerk: de egyébként a Toyota-t és a Williams-t sem lesz könnyű maguk mögött tudni, mert mindenkettő jobban áll a KERS ügyében mint a Brawn pillanatnyilag. A Brawn autóba betenni egy KERS renszert akár azt is eredményezheti hogy az eddigi pompás müködés, a béka se'gge alá esik. A Toyota nagyobb fejlesztési potenciállal, a Williams pedig kész KERS-l rendelkezik.
A Red Bull viszont kérdéses,..ebből a futamból nem nagyon lehet kiindulni, Webber pompásan helyezkedett a rajt után, Vettel meg jött a könnyű autóval...de aztán ennyi a körülmények miatt, az ő polcra helyezésükhöz kell még egy száraz futam. -
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Biztos a faggyút nem bírja...
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem az a baj, hogy ma 19-re húztak lapot a taktikusok. Az volt a baj, hogy már mind a négy alsó az asztalon volt.
A pakliból már csak felsőt....ászt tudtak volna kapni. Szvsz.Esztelenség.A birkát az én gyomrom sem bírja.

-
Xirtam
veterán
Ezt nézzétek meg!

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Lol. De optimista valaki.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De azért nekünk, 'sereghajtó' csapatoknak, jól jött ám, hogy Button csak 5 pontot kapott a győzelméért.

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem a maláj gp-re vetitve hanem a szezonra: új szabályok(pl egy gumi, aero változások)->teljesítmény visszaesés->megbizhatósági gondok(pl bahrein, san marino)->néhány pilóta hiba(pl san marino időmérő)->szerencsétlen időjárás(pl ausztrál időmérő)
-
Ijk
nagyúr
Amúgy megjegyzem Kimivel kapcsolatban, hogy ha jól jön ki a gumis bohóckodásból vszeg akkor is elszáll a KERS. És igazából pont erre gondoltam év elején, hogy szép és jó dolog ez a KERS, de másfelől még egy újabb hibaforrást jelent. Azért kíváncsi leszek hány technikai zűr lesz ezzel kapcsolatban a közeljövőben.
-
Motion_Blur
félisten
Toyota azért tűnik most meglepetésnek, mert Melbourne-ben a boxból rajtoltak. Viszont szépen csendben feljöttek a 3-4. helyekre, csak senki sem beszélt róla. Nekem egyedül birkát veszi be nehezen a gyomrom, remélem jól összeveri Button
Brawn-nak meg grat, simán kinéz nekik a VB, nem gondolom hogy a Ferrrari / McLaren "B" autók annyira ütőképesek lesznek. Illetve a szezon felétől a disznósajtokban is lesz KERS. Már ha ez eddig hátrány volt.. -
Pá
addikt
Amúgy a verseny beszólása: "Felipe baby, stay cool! "

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jajj nekünk, ha kész lesz a KERS-ük.

Na jól van, addigra a McLarenen is lesz egy überdiffúzor meg egy ütősebb aero, de én úgy érzem, hogy a Toyotaval az egész szezon alatt komolyan számolni kell, akárcsak a Brawnnal.
3. nálam is a Red Bull, az is egy veszett jószág lenne, ha lenne benne KERS, de már így is túl nagy falat. A Williams is erős, de csak Rosberg tudja kihajtani.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát szerintem sanszos hogy már idén sem a jelenlegi az első TV-je.

Amúgy meg Rosberg-nek kellene már nyerni egyet. Ráférne nagyon meg a csapatára is.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha így nézzük örülök a Brawn GP-nek.
Az csúnya lenne, ha a Toyota gyepálná a mezőnyt. Azt nem tudná bevenni a gyomrom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Jól gondolod

A harmadik erő pedig Williams / RedBull -
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nagyon erősek,bízom benne hogy idén Glock nyerni fog legalább egy futamot.És bízom benne hogy észhez tér a Ferrari,mert eddig szánalom amit csináltak.
-
hunnylander
őstag
Úgy gondolom, hogy a Toyota a második erő.
-
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Stefanonak tulajdonképpen mi lenne a dolga?

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kiminek új versenymérnöke van idén, Kimi taktikai bakija leginkább az ő és a Ferrari stratégák bakija (szerintem a Ferrarinál is van erre egy team, mint a McLarennél). A pilóta úgyszintén javasolni szokott, és mint láthattuk Glock és Heidfeld esetében gyakran a pilóta dönt, hogy melyik taktiklai húzást választja. 19-re húztak lapot, nem jött be. Szóval ez nem Stefano sara, szvsz, persze a külvilág felé ő ég leginkább és neki kell gatyába ráznia az alkalmazottait.
Kell egy F60B (leginkább az autó hátsójának és padlólemezének áttervezése miatt lesz az B, de hivatalosan nem lesz az B-nek nevezve)? Ez meg Tombazis sara, aki egy tervező zseni, az elmúlt években ő tervezett a legtöbb világbajnok autót. Most ő is valamennyire mellényúlt, akárcsak Pat Fry a McLarennél. Ez se Stefano sara, csak ezzel is ő ég.

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is pont azon filoztam, hogy vajon Luca milyen fejet vágott a futam alatt.

-
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mi is ebben bízunk.
Kérdés, hogy hol az alja.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez rátok is igaz.

-
gV
őstag
válasz
venember83
üzenetére
hanem a nyomorult, gondolkodásra csak rendkívüli erőfeszítések árán képes idiótákat, akik miatt tavaly elszállt az egyéni VB cím, idén pedig nagy valószínűséggel középmezőnyben, vagy lejjebb végeznek a vörösök az év végén.
volt olyan amikor Todtot akarták páran elkergetni és Gianni Angelli is már olyat mondott h "mit akartok még? már Schumit is megkaptátok", ennek fényében engem nem izgat h most mi van a lényeg ami még lehet, Todtnak is "kellett" 1993-1998-ig terjedő időszak, nálam minimum megkapnák ezt az időt a jelenlegiek is, de én csak egy szurkoló vok, ha lecserélik őket, belefogok törödni
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezek után csodálkoznék ha betiltanák őket... esetleg jövőre.
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Mondom, hogy hülye, csak muszáj neki valamit mondania, mert otthon mágjára dobják. -
"B"
tag
Igen,sajnos a tavalyi év vége és ez a kezdés eléggé siralmas a Ferkótól,mint csapat valami nem kerek most náluk házon belül.Olyan érzésem van mintha rossz csapatot néznék,árnyékuk önmagukhoz képest néha..Ettől függetlenül nem írom le őket,nem is szabad,képesek ők talpra állni,ahogy szokták mondani legjobbakkal is megesik..csak lassan elég lenne már a "bénázásból"..és ahogy Páis írta biztos pontokat begyüjteni.
Mai nap csúcskommentje Paliktól:Gyula GP,no comment

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
"Az eddig látottak alapján tudjuk, hogy a legnagyobb fejlődést az aerodinamika terén kell elérnünk, szóval szükségünk van az aerodinamikai fejlesztésekre, ugyanis több leszorító erőt kell generálnunk. Ez az autó kritikus pontja, véleményünk szerint." - Mert aeron kívül min változtathatnak? Felfüggesztést és fékeket. Ennyi. Óriási logika kellett a probléma azonosításához, gratulálok.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Jah, szezon 2. felében már talán bevethető lesz. Addig meg elszerencsétlenkednek. Inkább már a jövő évi autót fejleszteném és tesztelném.

A szemétláda...Domenicali elismerte rossz donteseket hoztak Sepangban
-
iguana
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
reménykedem

-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
-
joey04
titán
ezt a bénázást amit a ferrari művel. szégyen, darabjaira hullik az egész csapat.

-
iguana
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
nézd, én is így érzem, és én pipa voltam emiatt.
laikusként úgy látom, hogy jelenleg a ferrarik nem igazán tudnak odaszagolni az elsők közé, ezért megpróbáltak "meríteni", és megcsípni egy esetleges elsőséget, vagy dobogót, mivel "normál" körülmények között nem igazán lett volna lehetőségük.
nem jött be. -
Oliverda
félisten
válasz
iguana
üzenetére
Ez teljesen eszetlen húzás volt szvsz. Az épeszű keretek közötti hazárdirózás az az volt amit Glock-ék csináltak. Ha a Froce India csinálja ezt az utolsó helyről akkor azt mondom hogy oké, de úgy hogy 0 pontjuk volt/van és a 6.(?) helyen állnak... Persze felőlem aztán minden versenyen csinálhatnak hasonló húzásokat.
-
greenmukk
tag
Webbert nem tudom miért kell ba**ogatni,ő a versenyzők érdekvédelmi szövetkezetének elnöke,amikor félbeszakították a versenyt kikérte a pilóták véleményét ,ő is átgondolta a helyzetet és aztán beszélt a verseny vezetőivel hogy talán nemkéne folytatni ilyen körülmények között. kb ennyi szerintem
A pálya nagyrészén lehetett volna versenyezni de volt olyan rész ahol állt a víz. Vízátfolyások meg ilyenek,annak nemlett volna értelme hogy elengedik a mezőnyt végigdöngetnek 240el és a szar részeken 50-60nal átúszkálnak, a másik meg az hogy így a fele mezőny a sóderágyban/gumifalban végezte volna.(szerintem) A másik probléma hogy elkezdett sötétedni(a felhők miatt egyébként se volt világos), ahogy félbeszakadt a verseny mindenki plexit csrélt,ha nemszakítják félbe a versenyt mikor csrélték volna le?(vagy az olyan gyorsan megy hogy boxkiállás alatt aztis megtudják csinálni
)persze én is örültem volna ha végigmegy a verseny ,de ebben az esetben szerintem ez volt a jó döntés,én FORMA1-et szeretnék nézni nem roncsderbit

A Ferrari megint alkotott
remélem lassan magukhoz térnek. Button győzelmének örülök,csak így tovább
Ami Gyulámékat illeti,lökték a szokásos balfaszságaikat,
de Palik most csak kb20másodpercig nyomatta a Shell-es reklámait. Az új fordító tolmács maradhatna nyugodtan , eddig ő a legjobb az összes közül. 
-
iguana
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
nyilván nagyot akartak húzni.
toltak egy all-in-t, kockáztattak (nagyon) és csúnyán nem jött be.mellesleg, ha fél körön belül le szakadt volna az eső, a világon senki se mondaná azt, hogy milyen töketlen és béna volt a csapat, milyen felelőtlen döntést hoztak, hanem szenzációs, zseniális stb. jelzők röpködnének.

az, hogy az ilyen jellegű hazrdírozás mennyire fér bele, más kérdés, a nagyok majd tudják, és levonják a következtetéseket. (ferraritól függetlenül).
-
venember83
nagyúr
A Ferrari nem az a pár ember, aki jelenleg vezető pozícióban van a maranellói alakulatnál, hanem az intézmény, a múlt, a legendák stb. Ezért nem is a Ferrarit szidom, hanem a nyomorult, gondolkodásra csak rendkívüli erőfeszítések árán képes idiótákat, akik miatt tavaly elszállt az egyéni VB cím, idén pedig nagy valószínűséggel középmezőnyben, vagy lejjebb végeznek a vörösök az év végén.
-
Oliverda
félisten
Azok akik bevállalnak egy esőgumit szárazpályán szerintem hülyék. Ez most be is bizonyosodott. Nagyot akartak húzni, olyan Brawn-osat csak hát ehhez kicsit több ész kellett volna.
"Jó pozícióban voltunk az első bokszkiállás környékén, aztán hibáztunk, mivel feltettük az esőgumikat akkor, amikor még nem is esett. És ez volt az a pillanat, amikor a versenyemnek tulajdonképpen vége lett. Világos, hogy nem lehetünk boldogok amiatt, ahogyan a szezont kezdtük, hiszen Melbourne-ben én voltam az, aki hibázott, most pedig a csapat, ezeknek pedig az az eredménye, hogy pont nélkül állunk."
Ő legalább nem beszél mellé.
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
ott sem a lámpa volt a lúdas hanem aki azt müködtette, de őt épp Felipe vigasztalta a futam után (ugye-ugye: "együtt..") + előtte 1 évig pontveszteséget nem okozóan használták
venember83: lehet, de nekem az emlékek nagyon fontosak és áldom az eget amiért olyan időszakban (is) követhettem a F1-et mint 1999-2004 és én ekkor, egész pontosan a 2003-as Hockenheim futam után fogadtam meg h nem érdekel mekkorra szarban van a Ferrari én nem fogom őket szídni (akkor ha emlékszel Schumi kemény küzdelem után verekedte előre magát, /sosem felejtem el a kigyorsításását a visszaforditóból amikor feljött a 2. helyre/ h aztán egy k. defekt miatt szertefoszlon minden erőfeszítés) ha megnyerik a vb-t.. és megnyerték én meg tartom magam a fogadalmamhaz
-
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Akarod mondani Singapore.
Az addig OK, hogy mindig jól megfogadják a Ferrarinál, hogy majd jobban teljesítenek, meg ilyenek nem fordulhatnak még egyszer elő, de nem lenne már ideje személyi változásoknak? Vagy egyáltalán mi volt eddig a hülyeségekért a jutalom, egy ejnye bejnye?
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Úgy jutnának 1 -ről a 2 -re, ha végre lenne pár igazi szakember a csapatnál. Domenicali egy sz@rdarab a bandájával együtt, ő szúrta el tavaly Massa VB címét is.
én erre azt mondom, Malajzia GP 2008, ha ott nem esik ki Felipe akkor vb, tehát amit írsz, ráverni a csapat többi részére nem fair dolog és szerencsére Felipe is így van vele, tudod amit mondott "együtt vesztünk, együtt nyerünk"
-
MPowerPH
félisten
Hát figy, talán megtehette volna, mert egy rakás szar most a Ferrari. És nem hogy nem megbízható, de belassult elég rendesen. Kimi most is hozta a maxot, és akkor Melbourne -ben is. Csak ugye erőltetett tempo ezzel jár, és a Ferrari nem is egy stabil autó. Elég sokat kell korrigálni egy körön, és így kell gyorsan menni. Nem lehet egyszerű...
Úgy jutnának 1 -ről a 2 -re, ha végre lenne pár igazi szakember a csapatnál. Domenicali egy sz@rdarab a bandájával együtt, ő szúrta el tavaly Massa VB címét is.
-
gV
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nah, innen is látszik, hogy a pilóták se nagyon elégedettek a ferkánál a belső döntéseket illetően
viszont Felipe egyértelmüvé tette azt is h nem akar személyi változtatásokat
Kimi szerintem csak szolidaritásból nem pancserozta le a bandát.
előző versenyen meg őt pancserozhata volna le a csapata, nem tette egyiköük sem, mivel pl. ezzel nem jutnának 1-ről a 2-re
-
MPowerPH
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Azért, mert hülyék mint a föld.
De ez már kiderült tavaly is, eszetlen ostoba banda. Én eddig szerettem a Ferrarit, most ennek vége. Nem a gyengélkedés miatt, hanem az eszetlenség és az ostobaság miatt.
Kimi -nek fogok szurkolni továbbra is, de csak azért mert őt Ferrari nélkül is szerettem már a kezdetektől kezdve.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az a durva, hogy Kimi jó helyen volt, a többieket követve fel kellet volna tenni még egy száraz gumit. Aztán ugyanúgy a többiekkel vissza az esőst. Kb. Rubens körül végzett volna. Még jó, hogy mikor rájött az eső, nem tették vissza a száraz gumit, hátha eláll.
Ha már ilyennel akarnak próbálkozni, nem értem, miért nem a hátrább autókázó pilótával, jelen esetben Massával tették, ha bejött volna akkor 1., ha nem ugyanúgy nincs pont, mint valószínűleg szárazon sem lett volna meg a 8. hely. -
Vigneau
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A jelek szerint igen.
Csak sokat WoW-ozok és az elviszi az időm a PH!-tól.
Ahogy elnézem, a tippem sajna nem jött be, kár volt a félbeszakadt futamért... -
Amikor kijött Button az inter gumikért, és a két marha szerint csak kerékcsere volt, én ugy néztem tankoltak is neki, nem sokat, de tankoltak. Aztán mikor elkezdett szakadni az eső, és visszajött esőgumiért, megintcsak rátankoltak egy picit, ugyhogy szerintem sem jött volna már.
-
Oliverda
félisten

"Nem az én hibám volt én csak egy gyors kört akartam menni."

Ricardo: Nem 2007-ben kezdett el versenyezni...
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
"Mikor leszakadt az ég, lehetetlen volt a vezetés" – mondta Hamilton, aki a hetedik lett. "Mindenhol vízátfolyások voltak."
Az igaz hogy veszélyes volt.
"Ilyen veszélyes körülmények között még soha nem versenyeztem."
Ez is lehet, de azért vicces hogy úgy mondja mintha évtizedek óta vezetne az F1ben. -
30z.Samu
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nah igen! Ő az igazi Iceman!

-
gV
őstag
Ferrari
Felipe Massa: (9) "A verseny kaotikus volt, és ilyenkor könnyű olyan döntéseket hozni, amelyek később hibásnak bizonyulnak. Amikor feltettük az esőgumikat, arra számítottunk, hogy hamarosan nagy eső jön, és ehelyett sajnos csak egy laza zápor ért ide. Ennek következtében visszajöttem az intermediate-ekért, majd azonnal megjött a felhőszakadás. Kár érte, mert bejuthattam volna a pontszerzők közé. Nyilvánvalóan elemeznünk kell a hibáinkat, és meg kell értenünk, hogy miként tudjuk elkerülni őket, de nem hiszem, hogy forradalomra van szükségünk, amit a mindig heves nézők akarnak: ez hiba lenne, hiszen nem az a helyzet, hogy hirtelen elhülyültünk. A játéktér változott meg. Tisztában kell lennünk ezzel, és eltérő hozzáállással kezelni a helyzetet."
Kimi Räikkönen: (-) "Az első kiállás időszakában még jó helyzetben voltunk, majd elkövettünk egy hibát azzal, hogy esőgumit raktunk fel, amikor az eső még nem kezdett el esni. Ekkor az én versenyemnek nagyjából vége is lett. Amikor a futam megszakadt, a körülmények nagyon nehézzé váltak. Igen sok víz volt a pályán, és még kettes sebességi fokozatban is nehezemre esett vezetni az autót. Világos, hogy nem örülhetünk annak, ahogy kezdtük a szezont: Melbourne-ben én követtem el hibát, itt viszont a csapat, az eredmény pedig az, hogy pontok nélkül találjuk magunkat."
lesz még jobb is, hajrá
-
Male
nagyúr
Ez külön vicces volt a BMW-ben ülő Nakajima, és egyéb mai "jó" felismerései után...
Aztán az értetlenkedés, hogy milyen gyorsan feltölt a KERS... már az előző futamon se bírta ezt felfogni "Gyulám", de mostmár egy külön elmélete volt rá, amit el is magyarázott a szintén értetlenkedő Paliknak: "több cella van, és azért".
Az egy dolog, hogy fizikából ennyire sötétek mindketten, de nincs ott senki, aki elmagyarázná nekik, hogy mit jelent az a grafikon
Az esőszünetben meg értelmes kommentátorok pl elmondták volna az ide vonatkozó szabályokat, mert bizony a nézőktől ez nem elvárható, hogy pontosan tudják. Ehelyett ment a rihegés-röhögés már megint, a szomszéd rózsaszín hajáról...
Azért "Gyulám" megpróbálkozott vele, legalábbis hangoztatta, hogy milyen jó pozícióban van Heidfeld az inter gumikkal... kár, hogy gumit lehet cserélni ilyenkor
Szóval nem azért van vihogás kommentálás helyett, mert ez szórakoztató szerintük, hanem mert fogalmuk nincs a szabályokról, és nem tudták volna elmondani.Azért a Shell reklámot be tudta nyomni ma is...
Rúgják már ki ezt a két barmot!
-
Xirtam
veterán
Ferrárinál a régi csapatfőnökökkel ilyenek nem történtek meg! Lásd Massa üvöltözését....

-
hunnylander
őstag
Nekem ez ugrott be a Ferrari mai immár klasszikusaira: [link]

-
Froclee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem egy szívbajos, ezt tudtuk.

Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként meg akartam kérdezni tőled, hogy volt már valami jó taktikai húzása a Ferrarinak az utolsó két évben? Én mindig azt látom, hogy elbasszák a gumiválasztást, ha eső van sosem jön össze, hogy mikor mit tegyenek fel, a bokszutcában is mindig volt valami gond tavaly.

yon leh

)

Brawn-nak meg grat, simán kinéz nekik a VB, nem gondolom hogy a Ferrrari / McLaren "B" autók annyira ütőképesek lesznek. Illetve a szezon felétől a disznósajtokban is lesz KERS. Már ha ez eddig hátrány volt..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)