Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Ilyen megjegyzést nem találok az eredeti nyilatkozatban.
Ellenben Lewis ellenkezett a csapatnak és nem akarta elengedni Trullit.
Ha már a McLarent kamugyártónak tartja a közvélemény, Trullinál nincs semmi kétely?
Lewis nem igazán engedelmeskedett a csapatnak, és a telemetriai adatok sem mutatnak eltérést a mozgásában. Mi van ha Trulli kamuzott, arról, hogy úgy látta Lewisnak műszaki problémái vannak? Nem gondoljátok, hogy másodpercekkel később már Trulli láthatta is a visszapillantóból, hogy ennek a McLarennek kutya baja?

-
Oliverda
félisten
Erről beszéltem én is. Nevetséges bagázs. Komolytalan és felelőtlen döntésekkel. Ilyen embereken múlnak győzelmek és VB címek...

Martin Whitmarsh: "A versenybíróság úgy véli, hogy nem bocsátottunk minden információt a rendelkezésükre. Semmiféle hazugság nem hangzott el a meghallgatáson. Azért nem továbbítottuk a teljes rádiókommunikációt, mert azt gondoltuk, hogy az FIA is a birtokában van, és nem gondoltuk, hogy döntő lehet. Nem történt szándékosság, és mindenki tudja, hogy az FIA lehallgatja a rádióbeszélgetéseket. A telemetriai adatok azt mutatják, hogy Lewis nem ment másképpen abban a körben, amikor Jarno Trulli elment mellette, mint az azt követő körökben. A telemetriai adatok nem szolgálnak bizonyítékul arra, hogy Lewis arra kényszeríttette Trullit, hogy menjen el mellette. Lewis csalódott, és én is igazságosabbnak tartottam a futam utáni döntést."
-
bdav
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
azért ez egy eléggé dilettáns hozzáállásra valla a versenybíráktól. Ott van a rádiófelvétel, nyilvánvalóan hozzá tartozik az ügyhöz, mi a f****t képzelnek ezek hogy az összes bizonyíték / adat megvizsgálása nélkül hoznak egy döntést, majd kicsit később mégis megnéznek mindent aztán homlokegyenest másként határoznak. pffff....
mod: hunny hát eléggé egyszerre írtuk be majdnem ugyanazt

-
hunnylander
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
A dilettáns stewardok magukat vezették félre, aztán amikor rájöttek, hogy igazságtalanul és túl szigorúan büntettték Trullit, rákenték az egyész ügyet a McLarenre, hogy Trullit rehabitálhassák, holott ők követték el a hibát, azzal, hogy Melbourneben elhamarkodottan a rádióbeszélgetések meghallgatása nélkül döntöttek.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagyis a melbournei stewardok úgy hoztak egy szigorú döntést Trulli ellen, hogy meg se vizsgálták a rádióbeszélgetéseket, amihez hozzáférésük van, ergo a McLaren nem mondhatott vele ellentéteset mert ezzel tisztában vannak viszont nem is lehettek bőbeszédűek mert feltételezték a stewardokról, hogy ismerik, aztán újra előveszik az ügyet és kizárják a McLaren versenyzőjét mert a csapat nem rágta a szájukba Melbourneben azt, amit maguk is meghallgathattak volna, ergo nem szolgálattak elég információt és ezt vaskalaposab félrevezetésnek minősítették.

-
Motion_Blur
félisten
Index:
"Kiderült, tényleg szívathatta Trullit, a Maláj GP-n beidézték, kivágták."
LOL
-
Bibby
addikt
A kérdés az, hogy mi van ha a meki töredelmesen bevallja, igen, mi engedtük el Trullit, mert rosszul értelmeztünk egy szabályt. Akkor vajon a fia csak megdorgálja őket? Szerintem akkor is simán kaptak volna valami durvább büntetést.

-
!Overdose!
őstag
Lapaj barátunk megint alkotott valamit. Egyelőre belinkelem, de még nem döntöttem, hogy elolvasom-e.
-
Oliverda
félisten
válasz
Flashcash
üzenetére
Ez is csak azt bizonyítja hogy mekkora viccparádé az FIA és az egész race control "team". Állítólag az összes csapat összes beszélgetése nyilvános. Gondolom véletlenül felejtették el akkor meghallgatni. Ugyanmár...

A safety car sztori is nagyon átlátszó volt meg ez is az. Őket kéne büntetni inkább mert finoman fogalmazva sz@rul végzik a munkájukat. Persze ez az amit sosem fognak majd beismerni inkább másokat büntetnek.
-
hunnylander
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
Az ügyben félreértések sora húzódik, nem igazán hazugságok, hiába is egyszerűsitik sokan annak. A dolog ennél sokkal összetetebb és az igazság a részletekben rejlik, és nem is csak rejlik, hanem el is veszik.
Aki vádolná Lewist, hogy miért engedett a csapatnak; nem is akart engedni, mert a McLaren pitwallal ellentétben Lewis nem akarta visszaengedni Trullit, ez benne van a rádióbeszélgetésben is...
-
Motion_Blur
félisten
"A Vodafone McLaren-Mercedes megérti, hogy a versenybírák döntésüket az alapján hozták meg, hogy átvizsgálták a pilóta és a csapat közötti rádiós beszélgetéseket. A csapat tévesen azt hitte, hogy a rádiós beszélgetéseket az FIA már meghallgatta vasárnap, 2009. március 29-én, következésképpen az istálló nem gondolta azt, hogy szükséges azok tartalmát megvitatni a versenybírákkal abban az időpontban. Mindazonáltal a Vodafone McLaren-Mercedes most már bánja, hogy nem így tett, így elfogadja a versenybírák döntését és nem fog fellebbezni."
-
válasz
hunnylander
üzenetére
brownus írta:"az egy dolog, ez a lényeg:
"At the end of the race, Trulli fell off the track and went on the grass. Lewis had no option but to carry on and take the position. Trulli then came back on and re-took the position. The FIA is looking at it." - Martin Whitmarsh, csak azt felejtette el elmondani, hogy utasították Hamiltont, hogy álljon meg, hazugság az aláhúzott rész. Amennyiben a tárgyaláson is ugyanígy félrevezetően nyilatkoztak, mint a fenti idézetben, akkor a büntetés teljesen jogos."Mi állhat a döntés hátterében? :
Nem arról van szó ki kezdeményezte az eljárást hanem arról, hogy a tárgyaláson elfelejtették a McLaren és Hamilton részéről megemlíteni, hogy a csapat rádión leadott utasítására állt meg Hamilton, hanem csak annyit említettek mint Martin Whitmarsh az idézett interjúban.
Nem mindegy, hogy a safty car alatt "Trulli then came back on and re-took the position." vagy mi utasítottuk Hamiltont hogy álljon meg és ezután történt meg az előzés. Nem mindegy, hogy Trulli csak simán előzött a safety car alatt (ezért büntették meg), vagy megálltak előtte és rádión leadott utasításra visszaengedték.Az ítélet indoklása: "The Stewards having considered the new elements presented to them from the 2009 Australian Formula One Grand Prix, consider that driver No 1 Lewis Hamilton and the competitor Vodafone McLaren Mercedes acted in a manner prejudicial to the conduct of the event by providing evidence deliberately misleading to the Stewards at the hearing on Sunday 29th March 2009, a breach of Article 151c of the International Sporting Code."
Nézzük a McLaren reakcióját az ítéletre:
"Vodafone McLaren Mercedes understands that the Stewards made their decision on the basis of reviewing radio transmissions between the driver and the Team. (A Mclaren érti, hogy a Stewardok, a rádiós összeköttetések felülvizsgálata alapján hozták meg döntésüket.)"The Team mistakenly believed that the radio transmissions had been reviewed by the FIA on Sunday 29th March 2009, and consequently did not believe it was necessary to discuss them with the Stewards on that date. (Magyarul nem számoltak be arról, hogy rádión utasították Hamiltont, hanem azt hitték, hogy az FIA meghallgatta a rádiós beszélhgetéseket a pilóta felé.)
"Nonetheless, the Vodafone McLaren Mercedes Team now regrets that it did not do so, accepts the Stewards' decision and will not appeal." (Sajnálják hogy így történt, elfogadják a döntést és nem fellebbeznek.)
A fentieket segítségként azért idéztem be, hogy könnyebb legyen megérteni mi történhetett, ezért a reakciókat, anti mclarenes szövegeket kérlek ne nekem címezzétek. Én csak összeszedtem amit találtam az f1.comon.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"mod: valaki összeszámolná, hogy Hamiltont jó 2 éves F1-es pályafutása során hányszor büntették meg?"
nem sikerült, a pcm nem tud akkora számot ábrázolni...
mostani balhé is erősen vicckategóriás. Tényleg azt érzem h. meki tök8 micsinál akkor is megbüntetik őket.
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legfeljebb a csapatokat zárnák ki szerintem, de inkább pontlevonás.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt ugye te is tudod, hogy nem fogják kizárni őket! Megmondták, hogy mivel elsőfokon szabályosnak ítélték, ezért nem fogják elvenni a pontjaikat.
-
Eleve nem értettem Trulli büntetését. Egyszerű helycsere kellett volna.
Ebben az esetben is.
Azért látom ez az év a szabályok értelmezésén alapuló óvások éve lesz.
A mekire most megint nagyon haragszom, nem értem ilyen hülyeségekkel miért kell eltolni azt a biztos 4-ik helyet.Nem értem.
Ezek után már a diffúzor-mizérián sem lepődnék meg.
Tényleg, büntessük meg a többi csapatot, mert nem vették észre a kiskaput, és még óvtak is.
Kicsit megint olyan érzésem van, hogy ez nem jó. A meki azért engedtette el Trullit, nehogy szabálytalan előzés miatt kapjanak büntetést.
Erre pont ezért kapnak büntit. Ejj-ejj.mrlujoak
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A tiedet sem támasztja alá semmi, miszerint nem a McLaren szaladt Whitinghoz... úgyhogy le lehet rólam szakadni.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
az egy dolog, ez a lényeg:
"At the end of the race, Trulli fell off the track and went on the grass. Lewis had no option but to carry on and take the position. Trulli then came back on and re-took the position. The FIA is looking at it." - Martin Whitmarsh, csak azt felejtette el elmondani, hogy utasították Hamiltont, hogy álljon meg, hazugság az aláhúzott rész. Amennyiben a tárgyaláson is ugyanígy félrevezetően nyilatkoztak, mint a fenti idézetben, akkor a büntetés teljesen jogos.
forrás(#37274) sh4d0w, úgy van!
-
copin
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért Lewis elméletileg nem ma kezdte. Egy VB-től már elvárható lenne valamiféle önállóság a pályán. Ha a mclaren olyan félénk lenne az fia-val szemben, nyugodtan megkérdezhették volna, hogy az eset után mit tegyenek, még a verseny alatt és akkor nem lenne ez a balhé, de a mclaren legfeljebb attól fél, hogy kiderül, hogy nagy ívben tesz mindenki véleményére.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
De a hivatalos dokumentumban nem ők állnak, hanem a Race Director.
Az egész úgy indulhatott, hogy Charlie leste a pozíciókat, egyik SC-s körben Trulli negyedik, a következőben 3. Hoppá - gondolta charlie - ez nem kóser, ez hogy a fenébe lehetett, erről be kell számolnom a stewardoknak, meg is tette. A McLarent hagyjuk már ki ebből, ők örültek a 4. helynek is.
-
sh4d0w
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
eeeee, téves!
"Trulli kicsúszott a végén a Safety Car alatt, és Lewisnak nem volt más választása, mint megelőznie őt" - közölte Martin Whitmarsh, a wokingiak csapatfőnöke a BBC-vel. - "Ezután Trulli visszavette a helyét, ami tilos, és tudom, hogy az FIA jelenleg is vizsgálja az ügyet."
Tehát gerinces McLaren módra ez úgy nézett ki, hogy elébb helytelen szabályértelmezés miatt utasították Hamiltont, hogy engedje vissza Trullit maga elé, majd mivel rájöttek, hogy rosszul értelmezték a szabályt, rohantak Whitinghoz, hogy "hahó, csalt az olasz!"...
-
hunnylander
őstag
Lewison nincs mit mosdatni, maximum csak a csapata hibázott, ő azt teszi és mondja amire a csapata kéri. De a csapat rosszindulatú ármánykodással való megvádolása is hülyeség, amikor leginkább csak betegesen félnek az FIA-tól. De ezen félelmüknek jó oka van, a mai naptól méginkább.
De az szánalmas, ha egyesek a mai döntésre élvezkednek. De elfogadom, hogy Lewist többen utálják, mint Trullit és sokak szemét csípte Lewis 6 pontja, a tömegek igényét pedig ki szokták szolgálni a show businessben.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondjuk az se lenne meglepő fordulat, ha ők indították volna a vizsgálatot, hiszen az is egy életszerű mozzanat lenne, hogy a hülyeségükre (eldobták maguktól a 3. helyet) a futam után jönnek rá. De ez önmagában még nem jelentené, hogy szándékosan szabálytalanságra kényszerítették Trullit.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Heh, szép ítélet. Legalább akkor a disznósajtot kaszálták volna el, ne a McLarent. Hogy miért? Szembetűnően gyorsak voltak, szabályosan ez lehetetlen.
Úgy nézem, hogy idén is lesznek érdekes döntések. -
hunnylander
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Nem, nem, nem.
Az a5.hu most csúnyán ferdített. Nem ők idították a vizsgálatot, csak tudtak róla, amikor zajlott, Whitmarsh erről nyilatkozott. 
Itt a hivatalos dokumentum, a Race Director, Charlie Whiting indította a Trulli elleni vizsgálatot.
The Stewards, having received a report from the Race Director...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ők akkor már régen a jól megérdemelt helyükön voltak.

copin: ...hogy a marhaság manufakturáról már ne is beszéljünk.

-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Ez aztán kurv* jó.

-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Értem én, de én akkor se tudok jó szemmel a Mekire nézni, és hinni se tudok nekik. Annyi disznósággal a hátuk mögött ne csodáld. De azt továbbra is fenntartom, hogy Hamilton -t kihagytam volna az ügyből. Ő is áldozata ennek a csapatnak, majd idővel rájön milyenek is, úgy ahogy Coulthard, ahogy Montoya, ahogy Kimi, és ahogy Alonso.

-
hunnylander
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az volt, hogy a McLaren -ből megint előbújt a patkány
Höhö, szóval a McLaren csak azért dobta el a szabályos 3. helyét, hogy kelepcébe csalja Trullit akit utólag bepanaszol és azt emiatt büntetik és igy Lewisnak lesz egy papíron szerzett 3. helye.

A rosszindulatú teóriád már ott bukik, hogy a McLaren nem panaszolta be Trullit.
Értsd már meg, hogy a McLaren elővigyázatosságból utasította Lewist a pozícióvisszaadásra, nem rosszindulatból. Ők nem tudhatták, hogy Lewis teljesen szabályosan került Trulli elé. A Trulli elleni eljárást Charlie Whiting indította.
-
Markgx10
őstag
Igazságos döntés született.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lenox
veterán
válasz
deicide
üzenetére
Fogalmam sincs, egyreszt a visszaelozest se lattam, ha jol ertem nincs is rola felvetel, masreszt a radio meg a meghallgatas szoveget se ismerem, mint mondtam ezek nelkul csak sotetben lehet tapogatozni, bar gondolnam, ha azt mondtak, hogy kenyszerites, az valoszinuleg valamit jelent. Hogy mit?...
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
McLaren accuse Trulli, A McLaren megtámadta Trulli dobogós helyét
"Trulli kicsúszott a végén a Safety Car alatt, és Lewisnak nem volt más választása, mint megelőznie őt" - közölte Martin Whitmarsh, a wokingiak csapatfőnöke a BBC-vel. - "Ezután Trulli visszavette a helyét, ami tilos, és tudom, hogy az FIA jelenleg is vizsgálja az ügyet.
és utóbb derült ki, hogy utasították hamiltont, hogy... ezt írták is másik mai cikkben
a mekisek elbaszták, beleestek a trullinak ásott gödörbe... ügyetlen banda ez a mclaren

-
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Így utólag lejött am,

-
Kraptor
őstag
Itt már nem is az előzésért büntették, hanem azért mert "hazudott." Mondjuk szegény gyerek mit tudott volna mondani..ez van.
Mondjuk mai napig se értem minek kell ez a verseny utáni cécó, leintik és kész. Egyedül akkor értem meg, ha pl könnyebb kocsival ment, akkor jogos de ha nem vesznek észre pl egy ilyet mint most akkor az maradjon is úgy és kész.
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Igen ezzel egyet értek. Sajnálom, hogy nem jött le az irományomból.
Másrészről, meg Hami több botrányba volt benne 2 év alatt mint Raikönnen egész pályafutása során. Talán észhez akarják tériteni a Mekit a szigorú büntivel.
Azzal hogy Hamit büntetik, az egész csapatot büntetik, aminek Hamilton is része, attól függetlenül, hogy ki a hibás. -
MPowerPH
félisten
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Igen, ez nem elég ok?
Azt bíróságon is kemény büntetik...Miért hazudoznak.
Nem tudom, de elég sok olyan patkányságot csinált a McLaren, amiért én nem is sajnálom őket. Csak Hamilton -t, de őt is a csapat miatt.deicide: Benne van a szabálykönyvben. Trulli azért előzött vissza, mert Hamilton indokolatlanul lassan haladt előtte. Ilyenkor engedélyezve van az előzés. Hami nem hibázott, ő most 100% -osan ártatlan.
-
deicide
veterán
De mi az hogy kényszerítés, attól hogy Hamilton lassan ment és Trulli azt gondolta, hogy vissza akarja engedni, attól még nem muszáj visszaelőzni, mehet ő is lassabban...a szabályok nem ismerete továbbra sem mentesít a felelősség alól. Ezzel nem azt mondom, hogy Hami nem hibázott, mert ők sem tudták, hogy mi legyen...
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
A kizárás a hazudozásért van, hamis tanúskodásért jár a bünti.
Ha nem hazudoznak, akkor Hami 3. és Truli 4., mert Truli mégiscsak hibázott és így szabályos volt az előzés, a visszaengedés meg fölösleges, de az sem következett volna be mert FIA
akkor sem tudott volna ésszerű döntést hozni. -
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Van kulonbseg visszaengedes meg szabalytalan manoverre kenyszerites kozott, nem? Meg a meghallgatason letagadas is sportszerutlen az en nezetem szerint, csak azert is ki lehet zarni, legalabbis ha igaz. Konkretum nelkul (vagyis hogy pontosan mi hangzott el a radioban meg a meghallgatason) eleg nehez ezt megitelni.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Azért Hamilton és a McLaren nyilatkozatára kíváncsi leszek az esettel kapcsolatban. Hamilton helyében én most elküldeném melegebb éghajlatokra ezt a pofátlan bandát.
Nagyon a bögyükben van még hogy tavaly sehogy sem sikerült nekik megfosztani őt a címtől.
-
hunnylander
őstag
A határozat szerint a McLaren utasította versenyzőjét, hogy szabálytalan manőverre kényszerítse Trullit,
Na de ezt miért tették? Nem azért, hogy később bepanaszolják Trullit (ezt meg se tették), hanem azért mert nem tudhatták, hogy Trulli merre kóricált, és hogy Lewis nem e szabálytalanul előzte meg őt SC, sárga zászló alatt.
Ilyenért büntetni, mert a csapat a végletekig szabályos akar lenni és ezért még le is mond egy pontról, biztos, ami biztos.

-
Sundesz
addikt
Vicc amit a FIA művel. Inkább ne büntettek volna senkit, se Hamiltont se Trullit. Nevetséges, hogy a futam után majd egy héttel sem lehet biztosnak mondani a verseny "végeredményét". Vettelt sem kellett volna megbüntetni, ez verseny és ő is megszívta. Na mindegy, várom a Malay nagydíjat.

-
lúzer
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
A döntés után kielemezték a McLaren-Mercedes és a Toyota csapatrádiós beszélgetéseit, és a sportfelügyelők úgy ítélték meg, hogy négy nappal korábban Hamilton megtévesztően nyilatkozott a meghallgatáson. A határozat szerint a McLaren utasította versenyzőjét, hogy szabálytalan manőverre kényszerítse Trullit, Hamilton azonban azt állította, hogy nem kapott ilyen instrukciót. Trulli már a vasárnapi döntés után jelezte, hogy nem tehetett más, mint hogy megelőzze a szinte teljesen lelassuló McLarent.

-
MPowerPH
félisten
Nah, ez a Hamilton kizárás elég durva. Azért nem őt kellett volna büntetni, hanem a McLaren -t, ha már büntettek.
Vagy hagyni Trullit a 3. helyen, Hamilton -t meg a 4. -en, és kész. Még büntetni se kellett volna. Ez kicsit durva, és mivel csapat utasítás volt, nem a pilótát kellene bántani.Megint a McLaren gyökérkedett.... Meghallgatnám én azokat a rádiós beszélgetéseket, mert biztos van bennük valami olyan, amiért ilyen ítéletet hoztak.
És még egyszer hangsúlyozom, ezért Hamilton -t nem kellett volna megcsapni.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen. Ez is a ha van rajtad sapka ha nincs tipikus esete. Ott folytatják ahol tavaly abbahagyták. Remélem hogy egyszer a közeljövőben az óceánba pottyan az FIA egyik repülőgépe mózliva meg az összes vén hülyével a fedélzeten.
-
lenox
veterán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Milyen sportot? A showt teszik tonkre.
Amugy szerintem nem egyforma a 2 eset, legalabbis en ugy latom, hogy a Montoyas ugynel nem buntetendo versenybaleset volt, itt meg azert Vettel hunyo volt. Akkor siman faszsagot csinaltak, most meg tul szigoruan buntettek.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Bullshit.
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem nem lehet fellebbezni, és amúgy is felesleges.
Az állítólagos vétség: Sporting Code, 151. c)
151. Breach of rules
Any of the following offences in addition to any offences
specifically referred to previously, shall be deemed to be a breach
of these rules :
a) All bribery or attempt, directly or indirectly, to bribe any
person having official duties in relation to a competition or
being employed in any manner in connection with a
competition and the acceptance of, or offer to accept, any
bribe by such an official or employee.
b) Any action having as its object the entry or participation
in a competition of an automobile known to be ineligible
therefor.
c) Any fraudulent conduct or any act prejudicial to the
interests of any competition or to the interests of motor
sport generally. -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Na kezdődik már a boszorkány üldözés... Mostmár nem csak azért büntetik meg ha nem engedi vissza hanem azért is ha visszaengedi. Vicc...
Páros lábbal kéne kipicsázni az egész race controll bagázst mózlival egyetemben. Vén hülye sz@rkavaró banda.

Gondolom a Toyota ismét felhívta az illetékesek figyelmét azon kijelentésükre miszerint kivonulnak ha az idei év is bukta lesz...
Lehet fellebbezni?
-
deicide
veterán
Csak azt nem értem, hogy Trulli miért kapta vissza a 3. helyét, amikor szabálytalanul előzött, az hogy Hamilton csalogatta az egy dolog. Attól hogy valaki elhúzza előttem a mézesmadzagot, még nem KELL ráharapnom...arról nem beszélve, hogy a verseny alatt a pályán bírt maradni, a biztonsági autó mögött meg nem...
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
várj! nem a meki jelentette fel a toyotát a történet legelején?? hogy trulli megelőzte hamiltont sc mögött? meg utána hamilton nyilatkozta, hogy a csapata mondta neki, hogy engedje el trullit, azért fékezett le előtte hirtelen?
hmm, talán mégsem olyan durva az a kizárás... legközelebb megbeszélik a mekinél ki mikor mit mondjon a rádióba és a riportereknek:d
-
hunnylander
őstag
Mot nézem a Sporting Code-ot, hogy mi a 158-as cikkely...
Megint lehet hálálkodni Charlie Whitingnak, a McLaren nem is akart ügyet, Lewis meg csak hebegni-habogni tud dolgokról ilyen szituációkban, és a csapat is hülye, hogy mit ad a szájába.
Aki utálja Lewist az most örömködhet, jogosan lett kizárva, kivéve ha a stewardok hazudnak, ferdítenek vagy elfogultak. De az egész ügy akkor is tragikomédia, a főszerepben megint Charlie Whiting és Surinder Thatti.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát ez durva. Nagyon, de nagyon durva. Még az a jó, hogy igazságosabb, átláthatóbb, érthetőbb ítéleteket ígért az FIA. Erre kizárják, amikor legrosszabb esetben is legfeljebb a 4. helyre való visszarakás járna.

-
-=Sziszi=-
aktív tag
És magyarul:Hamiltont kizárták
Pedig annyira tetszett ahogy gyenge autóval jól versenyzett és szerencsével az élmezőnyben végezte. Már év elején kezdi a srác
Hunny meg Oliverda: Ugye nem ítéltek el minket azért, mert az ilyenek miatt utáljuk Hamit. Pedig tényleg pozitívan csalódtam benne. Erre tessék.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezt simán meg lehet támadni.
Szerintem minden pilótának elmondják SC bejövetelekor, hogy maradj x mögött és y előtt.
Amely utasítást be is tartják.
Szóval mindekit kizárhatnának
.
Ha ez tényleg igaz, akkor bár nem szeretem Hamiltont, de elismerem ez tényleg hülye egy döntés.(#37231) Pá: ha jól értelmeztem az Article 151(c) alapján csapatutasításnak minősül az "engedd vissza Trullit" mondat a csapattól.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem olvastam el egy ébként a cikket, mert rohanok, mi az indoklás?
-
hunnylander
őstag
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
lol, ez tényleg durva.
Ha tegnapi a hír, akkor még megértem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezek már viszont mai képek:

LAT Photo, 2009. április 2.
A képek kommentjei monszun vihart írnak. És ma is délután csapott le, a korábbi mai képek még napsütésesek. Ez lesz a rendszer az egész héten, az előrejelzések szerint.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Na és a McLaren nem paranoid? Nem értem miért nem lehet megérteni, hogy a McLaren már paranoid Spa után, és most is emiatt ajándékoztak vissza egy dobogós helyet a fűnyírónak.

A McLaren döntéseit csak egy mclarenes értheti meg igazán, a paranoidozással meg akkor gyere majd, ha Lewis utólagosan ki lesz zárva az ausztrál futamból.
Még szép hogy aggódunk, van miért. -
wildrain
addikt
válasz
JJános
üzenetére
A te drága Vettelkéd is nekiment volna Webbernek, ha meglökik hátulról, pedig ő pontosan tudja, hogy mekkora autóban ül, vagy nem?
Értem én, hogy nem vagy már fiatal, de talán még nem állsz az agymeszesedés olyan szintjén, hogy nem bírnád felfogni, hogy Barrichellot meglökték hátulról, és nem a saját féktávja volt ilyen hosszú. Valamiért nekem sem tűnt fel elsőre, talán mert nem arra figyeltem, de legalább a visszanézéskor látom, hogy Kova megtolta.A Kimivel való ütközése meg nem volt olyan jelentős, hogy emiatt állandóan őt kelljen szidni, így nem igazán értelek. De az a lényeg, hogy jól megy az ellendrukkerkedés.
-
DigitXT
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Már az első futamon összeesküvés a meki ellen?
Ehh.
Persze ha még a végén Hamiltont büntetnék meg, az full hülyeség lenne, de te már rögtön kongatod a vészharangot erre számítva: nem vagy kicsit paranoid?
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
nem, miért? tavaly ő kavart a meklárennel?
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Surinder Thatti, ismerős a név?

Ebből Hamilton +25mp vagy DQ is lehet.
És az egész ügy miből lett? Abból, hogy Trulli még SC alatt se tudott a pályán maradni. Bravó, ez 3. helyet érdemel, a McLaren meg úgy fosott az FIA-tól, hogy meg se merte tartani a szabályosan szerzett 3. helyét.

-
brownus
veterán
lehet már linkeltétek, de az örömhírt jobb kétszer átadni:d ez most annyit jelent, hogy trulli lehet, hogy visszakapja a 3. helyét, hamilton meg visszacsúszik a negyedikre? nekem tökéletes lenne -> Hamilton under re-investigation!
Hamilton, Trulli summoned by FIA -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oda is írtam elébe, hogy állítólagos. A blogbejegyzés egyik kommentjében volt a következőkkel: I have noticed this photo [ link ] online and been told this was the view from the circuit recently.
Úgyhogy mosom kezeimet, a sepangi vízátfolyásban.

-
Gyusz
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Így délelőtt most majdnem leestem a székről.
Ha esős verseny lesz Sepangban, akkor megint gyönyörködhetünk majd a Ferrari kapkodásában, no nem mintha egy sima versenyt képesek lennének kontroll alatt tartani.
Hamiltont viszont megnézném, hogy ebben az autóban mire képes nedves körülmények között. A legjobban viszont arra lennék kíváncsi, hogy a Red Bull hol is van valójában, mert Vettel nagyon jól ment Ausztráliában. -
Motion_Blur
félisten
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Picit gáz idő van....

-
AMD Power
titán
Tök jó ,hogy hétvégén megint lesz F1.

-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyből feltűnt a hasonlóság a Vettel-Kubica esethez. Érdekes, hogy anno Montoya-t bűntették, akkor hétvégén Kubica-t kellett volna. Hülyét csinál magából a FIA. Tényleg vicc amit művelnek. Tönkre teszik a sportot.

Truli-Hamilton ügy vicces, hogy még mindig nem lehetnek biztosak a dobogósok a helyezésükben.
-
laci666
senior tag
Olyat álmodtam az éjjel.
Tripla überdiffúzort csináltunk a Ferrkához.
Csak mielőtt kiapprobáltuk volna felébredtem
-
törölt tag
Egy ilyen fejlesztési kényszerben mindig benne van a félrefejlesztés esélye, ilyenkor jönnek jól a tapasztalt versenyzők akik meghatározzák a jó irányt. Renault áll ebból a szempontból a legjobban valszeg, a McLaren-nél én bízom Hamilton-ban de majd meglátjuk, a két Ferrari-s versenyzőről nem tiszta a kép. Kimi vlaszeg nem jó fejlesztő,..vagy ha az is lenne ez valamiért nem jut felszínre...a sok küszködés a McLaren-nel, és a tavalyi év is ezt sugallja.
Massa nem rossz, tavalyi évben is úgy látszott, hogy ő az aki inkább jól tud együtmüködni a mérnökeivel, ezért lett a szája íze szerinti autó.....de azért nem egy MS.Sajnos a tesztek hiánya ezt nem domborítja kellően, de azért a futamon tapasztaltak értékesek ilyenkor...nagyon fontos végigmenni a versneyen.
-
JJános
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Oksa. Nem bánom.
Köszi a linkeket. Sumi a 11. helyről előrejött, mint kés a vajban. A legszebb az, hogy nem volt senki, aki ez ellen tegyen valamit.
BMW01: Hát ez csak olyan szólás. Tudod, mint a "mögé kerülés", egy pont. Hát itt volt egy pár autó, aki megkapta az egy pontot.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)