- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #5089 üzenetére
jóvanmá csak egy kósza gondolat volt. az anaerob és az aerob ugyazaz nem? futás kardoi, anaerob és aerob az pedig az intenzív séta, úszás, bicikli
-
Anthony28
őstag
válasz
L|zsidoboz #5096 üzenetére
Az hogy mit kellett volna...mindegy, el kell felejteni, mert megtörtént.A jelenlegiekből kell kihozni a legjobbat azaz a maximumot!
-
Anthony28
őstag
válasz
L|zsidoboz #5094 üzenetére
Persze.A Pacalpörkölt nem fogyaszt.
Én is csak ritkán eszek, mert azért szeretem.
De aki 30kg fogyaszt viszonylag komoly diéta mellett, elég gyorsan...ott 2 probléma is van.Eleve nem szabad eljutni oda hogy 30kg felesleg összegyűljön.Mert ha már észreveszed hogy nő az úszógumi idejében gátat tudsz szabni a hízásnak.Van aki lexarja és amikor már elhízott akkor kezd kapkodni.
A végeredmény pedig sokszor kétséges, mert bár leadta a kitűzött zsírmennyiséget, de a bőre bizony kicsit megereszkedett.Ezen sajnos csak a műtéti beavatkozás segíthet mivel a megnyúlt bőrrel ugye nem lehet mit csinálni persze ennek a mértéke is függ az adottságoktól.Persze ez már egy véglet, 10kg feleslegnél nem kell ilyen bőrproblémáktól tartani.
-
Anthony28
őstag
válasz
L|zsidoboz #5091 üzenetére
Én nem szeretem ezt a szót hogy diéta, mert egy faszság.Bármit ehetsz, csak nem mindegy hogy mikor és mennyit.De inkább a "mennyit"en van a hangsúly.Ha már a 2-3 nagy étkezést felváltjuk 5-6 kissebbre már ezzel hatalmas változás érhető el, és úgy hogy a cukor és fehér kenyér elhagyása mellett semmiről sem kell lemondanunk.
A testépítőket meg hagyjuk, bár ez nem a te irományodra a válasz...turmixal kelnek turmixal fekszenek közbe "tic-tac"-ként napközbe bedobálnak pár amino,vitamin kapszulát.Közbe 10-15dkg normális ételt fogyasztva majdnem minden normális ételt nélkülözve...ez minden csak nem normális.
-
Anthony28
őstag
válasz
L|zsidoboz #5089 üzenetére
Ha valaki az alkalmankénti lefekvés előtti 1 szem banántól nem fog tudni lefogyni azon már csak a Norbi fog tudni segíteni.
Mivel 1 banán 105cal azaz kevesebb, mint ami fél pár virsliben található.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #5070 üzenetére
Ez igaz.
Mondjuk én ezeket már,úgy eszem,mint a csirkét.Tudom milyen,amikor nem szedem,ezért nem akarom nélkülözni. -
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #5067 üzenetére
Szerintem ezek sosem feleslegesek.
Amúgy meg nagyon izmot sem akar veszíteni,ahogy én olvastam. -
t1
veterán
válasz
L|zsidoboz #5061 üzenetére
ráérek...
de nem gondoltam volna hogy 116 vagyok
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #5056 üzenetére
Szia!
Nincs semmi gond a futással sem, csak sokan eszetlenül állnak neki, és feladják még mielőtt le tudnának futni 1 km-t. Régen én sem szerettem, aztán egyszer elhatároztam, hogy márpedig én akkor is megtanulok futni, és megtanultam.. aztán voltam 5 meg 7 km-es versenyen is nyáron. És imádok futni. Most végső soron kényszerpihenőn vagyok, mert szeptember első hete óta van valami bajom (megfáztam, elkaptam rá valami bacit a lányomtól - bölcsis lett -, aztán ételmérgezés, majd ezután 4x ráfertőződtem valamivel).. persze ha rendbe jövök, akkor megyek és folytatom
Az átlagos embereknek pont azért jó alternatíva szerintem az Update, mert széles körben ismert, hirdetett, marketingelt, reklámozott, látható magazinokban, tévében, és ez legalább tényleg egy életmódváltás, még akkor is, ha vannak hibái. Mégis, széles körben megfelelő sok embernek. Én sok emberrel beszéltem már, akik updateznek és nem sok Norbis terméket vesznek. Szóval anélkül is megy
Ki mondta, hogy aerobikoznod kell?
Különben is, ha a DVD-jére csinálod otthon, azt senki sem tudja meg! Valld be nyugodtan, hogy szoktál
Az izommegtartás jó dolog, csak ha valaki sok fehérjét eszik és szénhidrátot nem eleget (pl. kalóriában 1400 alatt), akkor ugyanúgy bontani fogja a szervezet az izmokat, megfelelő szénhidrátmennyiség nélkül a fehérje nem épül be, hanem inkább még ami megvan is leépül, csak ez az egyik veszélye az egész fehérje-diétának (pl. Atkins) az én meglátásom szerint. És azt is észrevettem, hogy az emberek könnyen átesnek a ló tulsó felére, amikor annyira betartják pl. az update-et, hogy nem éri el a napi bevitel még az 1200 kcal-t sem.. az ilyenekből inkább gond szokott lenni, mert az anyagcsere a túl alacsony bevitel során lelassul, és végső soron hosszú távon pont az ellenkező hatást éri el az ember vele. Nagyon sok embernek adtam már tanácsot, hogyan állítsák vissza a bevitelt normálisra, hogy újra fogyni tudjanak, és szinte az összes egyből fogyni kezdett, amikor megemelte a szénhidrát- kalória bevitelt egy bizonyos szint fölé. Ez általában nőknél az a bizonyos 1300-1400 kcal bűvös határán szokott lenni.
Ezt most nem tudom már miért írtam le, de mostmár ott vanhanee
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #5045 üzenetére
Szia!
Az életkor nem kifogásként, inkább szempontként merül fel diéták esetében. Egy fejlődő szervezetű 18 éves nem csinálhat olyan radikális fogyókúrát, mint egy harmincéves, bár utóbbi számára sem egészséges, de legalább az egészséges fejlődésben nem veti vissza a dolog. Hogy 120 kg-ról lefogytál, azért őszintén, minden elismerésem! Nem mindenki ilyen kitartó, sajnos.
Ahány ember, annyi féle gondolkodásmód és annyi féle dolog jön be nekik. Én gyerekkoromban kövér voltam, és leegyszerűsítve a dolgot azért, mert soha nem alakult ki bennem a mennyiségi gát. Azaz nekem hagyták otthon, hogy megegyek egy kiló banánt egyszerre, meg ilyesmi. Nagyon sok múlik ezen, hogy kisgyerekkorban mit "kap" az ember ilyen téren. Ennek köszönhetően a mai napig is odafigyelést igényel, hogy mennyit eszek. Más ember számára ez triviális, pl. te azt mondod, hogy elhatározás kérdése. De hidd el, nem csak azon múlik, nagyon sok múlik azokon a dolgokon, amik berögzülnek gyerekkortól.
Persze kipróbáltam sokfajta fogyókúrás módszert, végül elkezdtem foglalkozni a témával kicsit mélyebben, közben jött a Norbi módszer, én még akkor kezdtem, amikor a második könyvét adta csak ki (nem volt még norbi termékskála, csak egy két dolog). És ez végre működött, szenvedés nélkül. Ez felért egy csodával nekem.Na de ez csak egy dolog, csak azért írom le, hogy látsd, nagyon mások vagyunk mindannyian. És sok olyan ember van, aki nem tud, vagy nem akar szigorú diétát betartani, mert már mondjuk kipróbált 6 félét, fogyott vele, visszahízta, mert visszatért a régi étrendjére. Valahol amit te csinálsz, az is egyfajta életmód, nem csak simán diéta, ezt ne felejtsd el sosem. Szóval a végső megoldás mindig valamilyen életmód váltás kell legyen, de egy átlag embernek nem megfelelő egy testépítős étrend mondjuk, tehát véleményem szerint csínján kell vele bánni.
Bőr: ez teljesen egyéni, hogy kinek milyen a bőre. Van, akin nem lászik meg 3 szülés, de van olyan is mint én: 1 szülés és egy fogyókúra után olyan a bőröm, hogy kb. csak a szike segítene rajta..
De tudom, ha óvatosabb vagyok - pl. nem hízok annyit terhesen - és nem fogyok utána olyan gyorsan, akkor nem lenne ilyen a bőröm
Én nem írtam, hogy a búza azért terjedt el, mert sok benne a vitamin! Csak azt írtam, hogy van benne az is. Azért terjedt el, mert viszonylag igénytelen de tápláló gabonaféle, ami szélsőséges éghajlati viszonyok között is megél (sivatagi és mediterrán éghajlaton is).
A gyúrós étrendben az a nem egészséges, hogy extrém mennyiségű fehérjét visztek be. Az odáig ok, hogy ti ezt megfelelő metódussal és edzéssel csináljátok - gondolom váltogatva a súlynövelős és izomépítős szakaszokat -, de egy átlag ember ha nekikezd egy ilyen diétának és elég sokáig csinálja (elég pár hónap is), károsodhat a szervezete tőle. Ráadásul egy átlag ember nem tud az egészről semmit, hogy mi hány gramm meg mit egyen, nem úgy vannak vele mint te, hogy tudod, hogy pontosan 30 gramm zsíradékot eszel és xxx gramm fehérjét egy nap yy edzés mellé. Én sem tudom hány gramm zsíradékot eszek egy nap.. érted..
Szóval az étrend nem megfelelő használata az egészségtelen.hanee
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #5044 üzenetére
Szia!
Szerintem az a jó, ha valaki minél változatosabban próbál étkezni, hiszen mindenevők vagyunk és a különböző táplálékokból (nem értve ezalatt természetesen a "tiltott" élelmiszereket), különböző mértékben különböző fajtájú fehérjéhez, szénhidráthoz és zsírsavakhoz jutunk. A tojássárgája épp olyan fontos, mint akár az, hogy olajosmagvakat együnk, legyen az mandula, vagy dióbél. Ráadásul a tojást nem is javasolják minden napra, csak hetente 2-3 db-ot (persze ennél még én is többet eszek, mert imádom a tojást).
Azt viszont örömmel olvasom, hogy halat gyakran eszel, mert az nagyon jó!hanee
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #5014 üzenetére
Bocsi , hogy élek, máskor szólj, hogy saját a topic.
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #5017 üzenetére
Azért itt álljunk meg egy szóra, mert senki sem állította, hogy két pofára lehet enni az update 1-es ételeket! Sokan sajnos azt elfelejtik, hogy az update 1-es kód nem jelenti azt, hogy korlátlanul, inkább csak azt, hogy ha készítessz magadnak egy normál adag ebédet, abból bármennyi lehet 1-es, kb. a fele lehet kettes, és csak nagyon kevés (vagy semennyi inkább) hármas. Mármint arányaiban. És természetesen az időkorlátokat betartva (tehát hármas kódúakat csak délig - pl. banán, fehérkenyér, stb). És ha megnézed a kódtáblázatot, viszonylag okosan és logikusan van mostmár összeállítva (régebben több kétes dolog volt benne), bár a sajtok körül még mindig látok némi confusiont.. Például pufi rízs kettes, pufi búza 1-es, nem véletlenül. Norbi könyvében az is benne van, hogy azért a korlátlanság sem jelent korlátlanságot, mert a határ az ésszerűség, tehát hogy normalizáljuk az ételadagot: mondjuk a kistányér legyen tele ebédre, és ne a nagytányér. A teljes kiőrlésűből reggelire 2 szelet, és a puffasztott búzát sem lehet csomag számra enni, 2 db egy normál adag (felvágottal, akármivel) Azok, akik a mennyiséget is be tudják tartani, tudnak és tudtak mindig is úgy fogyni SOKAT, hogy nem kellett szenvedni, lemondani, éppen azért, mert fel vannak kínálva ilyen alternatívák, mint a somlói meg a csokipuding. Ezek ugyanis tökéletesek mondjuk uzsonnára. És mekkora királyság pl. uzsonnára enni egy csokipudingot + inni hozzá egy jó kis forró tejeskávét, esetleg hideg tejet, és közben arra gondolni, hogy ez nem akadályoz a fogyásban. Ráadásul pl. a csokipuding teljesen középáras, nekem ez a favorit, ezt veszem a leggyakrabban. De kóstoltam pl. a sajtostallért, az sem rossz. Nyilván az nem helyettesít egy uzsonnát (elég szürreális lenne), de pl. milyen jó, ha vendégség jön és olyat tálalsz, és te abból eszel! Nem kell szenvedned és nem kell bűnöznöd sem, mert van felkínálva alternatíva. Ezt szerintem inkább így kell nézni, és természetesen az update-re is érvényesek az alapvető szabályok, amik általában a diétákban vannak: nincs korlátlanság.
Azt amúgy nem értem, miért rettegsz ennyire a zsiradékoktól, a szervezetnek arra is szüksége van (nyilván nem a napi 10 deka szalonnára meg zsíros kenyérre fogyókúra alatt), legyen az tejből vagy húsból, oliva- vagy lenmagolajból. De kell, olyan zsírsavak vannak benne, amikre szüksége van a szervezetnek.
Azt vettem észre, hogy a legtöbb testépítő elmegy valami egészségtelen irányba, szóval könnyen átesnek a ló túlsó felére, és ez sem jó szerintem
hanee
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #5017 üzenetére
a legtöbb ember diétája azért nem sikerül, mert folyton azt keresik, hogy hogyan tudnának csalni, a Norbinak ez nagyon jó, és ahogy korábban már írta valaki, ő és a csapata ezt nagyon okosan ki is használja, eredménye pedig az, hogy a top100 leggazdagabb magyar között van
itt volt ez a tv2-s link is, elmondta cellulózból készült, sok benne a rost, de tulajdnképpen semmi nincs benne, sőt az a valami nem is somlói, csak úgy néz ki, a Jenci sem volt elragadtatva tőle
korábban láttam sok norbis interjút, mert azért az update alapja nagyon is jó ezért érdekelt, sok embernek segített lefogyni ez igaz, a legtöbbjük nagyon sok pénzt fizetett érte, viszont sok olyan is volt akiknek ingyen segített, ők a mai napig ugyan olyan kövérek, ezzel arra a következtetésre jutott, hogy a legtöbb ember nem tudja megbecsülni azt amit ingyen kap, viszont akik százezreket költöttek a fogyásukra azoknak (legtöbbjüknek) sikerült
mondjuk ez nem konkrétan neked válasz, hanem a norbis témára
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4999 üzenetére
Te láttál már Norbis somlóit? Ugye nem, csak messziről?
Dióbél: Lássuk csak.. mennyi is van benne? 1 deka reszelve a tetejére szórva?
Tejszín: az a tejszín ami ebben van meglehetősen zsírszegény. Ugye láttál már te is speciális, zsírszegény élelmiszereket? Tudod, 0%-os tej, 10% alatti tejszín.. létezik.
Cukor: Nincs benne cukor, mert édesítőszer van benne!
Tojássárgája: Hát most erre mit mondjak, egy kis tojássárgájába még senki nem halt bele, csak az elvakult testépítők szoktak úgy félni tőle, mint a tűztől, valójában elég egészséges, bár az Update 1-es somlói receptjében meglehetősen kevés lehet a tojássárgája, már amennyi tészta egy adagra jut.. max fél db-nyi..
Rum: Rumaromáról hallottál már? Sehol nem használnak igazi rumot, legfeljebb a neves cukrászdákban. A rumaromában nem sok kalória van.
Liszt: Update 1-es liszttel készül.Az egész somlóiból egy adag maximum 150 kcal lehet, súlyra sem túl nagy, 5-6 deka.
Miről is beszélünk? Amit te írsz, az egy normál cukrászdai somlói.. nem értem egyáltalán az egész hozzászólást.. cukor... az egész update arról szól, hogy NO CUKOR, NO FEHÉRLISZT, szélsőségesen kerüli!
A Norbis liszt 900 Ft (ha olcsón veszed 850), fél kg. Van belőle több féle, és mindegyiknek az a lényege, hogy proteinliszt, speciális cucc (ha gondolod nyomozd le), egy angol cég gyártja (nem a Norbi!), Norbi csak forgalmazza itthon. Magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidráttartalmú és hasonló állaga van, mint a rendes lisztnek, tehát elméletileg ugyanúgy lehet vele sütni-főzni. Nekem nincs vele jó tapasztalatom, amit csináltam piskótát és palacsintát nem lett jó belőle, de másokat ismerek, akik sikerrel használják. El lehet olvasni azt is, mik az összetevők, mert rajta van, ez nem liszt-liszt, nem úgy készül, mint a rendes búzaliszt, szóval amit anyukád 300 Ft-ért vett, az maximum valami lisztkeverék lehetett, de hogy nem Norbis az tuti.
hanee
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #5014 üzenetére
Szúúúúúúúúszáááááááá
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #5012 üzenetére
Én életemben már legalább száz kilót fogytam , de majd akkor örülj, ha tíz év alatt sem jön vissza.
Amit kisz.rsz az nem szívódik fel, tehát fogyókúra szempontjából hasznosnak minősíthető. -
ithomas
őstag
válasz
L|zsidoboz #5009 üzenetére
Látom nem jött le hogy a mondanivalóm némi iróniát is tartalmazott...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #5005 üzenetére
Főzz meg egy tojást, ha a mennyiséggel van bajod, aztán szívódjon fel gyorsan, kíváncsi vagyok rá
Szövegértésproblémád Neked lehet mert még azt a postot sem olvasod végig, amire válaszolsz, nemhogy visszaolvasnál kicsit.
"Nem tudom hány tojás kell egy rohadt somlóihoz, de ha valaki azt mondja, hogy hasznos kaja, és lehet enni minden nap, annak csak gratulálni tudok."
Az ellenkezőjét írtam.
Fél kiló sülthúst igenis meg szoktam enni, ha van mondjuk csirke, az nem sok egyáltalán. Öt dekáért nem fogok hozzá, tíz kifli is reális nálam, azt se légből kaptam. Sajnos már nem ehetem meg, de régebben reggelire tíz kiflit ha már hozzáfogtam meg is ettem.
Mondjuk dolgozik is az ember, amikor építettünk, a húsos kaják után, a melegben azért gondok voltak, szénhidráttal kellett lazítani, / sör/mod: Egy évig egyél teljesen zsírmentesen érdekesen fogsz kinézni. A tojássárgájában a zsírokkal együtt rengeteg hasznos anyag van, de nem enném meg, ha a zsírt kivonnák belőle.
-
ithomas
őstag
válasz
L|zsidoboz #5005 üzenetére
"de ha valaki azt mondja, hogy hasznos kaja, és lehet enni minden nap, annak csak gratulálni tudok."
Miért ne lenne hasznos?
Termeli a boldogsághormonokat ezerrel.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #5001 üzenetére
Én ételről beszélek, mindenféle sz.rt, nem ennék meg, de ha fél kiló fehérjéből csinálsz turmixot, elismerésem, mondjuk fél kiló csirkemell grillezve, vs. tíz kifli, nyernék hidd el.
Amit Te írtál, azzal mondjuk szembeállítok fél liter szőlőcukoroldatot, azt még vénásan is kaphatod. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #4999 üzenetére
Egy tojás szerinted hány kalória ? A somlóival alapvetően az a baj, hogy nincs benne, szinte semmi tápanyag, csak üres kalóriák.
Mondjuk próbáltam enni, bolti teljes őrlésű lisztből készült tojásmentes tésztát.....
Egye meg aki kitalálta. Akkor inkább nem eszem tésztát. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
L|zsidoboz #4993 üzenetére
A szénhidráthoz képest igen, határozottan. Egyél meg fél kiló bármilyen fehérjét, aztán láss neki edzeni, kíváncsi lennék a hatásra.
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4996 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy én az információimat Norbitól szedem.. Norbi amúgy nem nagyon nyilatkozik asszem a puffasztott dolgokról, csak azt, hogy 1-es és 2-es.
A somlói galuska miért is parasztvakítás?
A liszt pedig nem ugyanaz, mint a bolti liszt, elhiheted.. csak sajnos nem 30 Ft-al drágább, hanem 700-al kb..hanee
-
ithomas
őstag
válasz
L|zsidoboz #4996 üzenetére
Nem tudom hogy az a liszt mennyire kamu!
Lehet hogy az!
Ami még érdekes lehet(legalábbis számomra)az a panír!
Norbi azt állítja hogy pl az ezzel a panírral készült rántott hús olyannyira nem hízlaló(gyakorlatilag alig szívódik fel)hogy akár szigorú diéta alatt is fogyasztható még közvetlen lefekvés előtt is!
Az a baj hogy ez túl szép ahhoz hogy igaz legyen...!
Felüdülés lenne ha diéta alatt rántott húst is lehetne enni... -
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4993 üzenetére
És hol van az a bárhol?
Nem véletlenül írtam a puffasztott búzát, a pufi rízs jobban hízlal, ha úgy tetszik, éppen azért, mert a benne lévő szénhidrát gyorsabban felszívódik. Egy fogyókúrázónak jobb a pufi búza. Szerintem.Jelentősebb mennyiségű vitamin a teljes kiőrlésű lisztben van, elnézést, ez talán félreérthető volt..
hanee
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4973 üzenetére
Miért rossz reggel a fehérje?
Nem rossz, sőt kell is, csak sokkal kisebb mennyiségben, mint később, estefelé. Reggel sokkal szénhidrátdúsabb táplálékra van szükség, mivel este lemerülnek a test készletei és azokat pótolnia kell + kezdődik a nap, rohanás, iskola, intenzív az ember reggel általában, és biztosítani kell az energiát hozzá.
Ráadásul - bár ez már nem tudományos annyira - ha reggel rendesen eszel, akkor később napközben nem érzed úgy, hogy felzabálnád a hűtőt, tehát egy diéta/fogyókúra alatt is célszerűbb a reggelire-tízóraira hangsúlyt fektetni.Miért jó a pufi búza? Másabb búzából készül, mint a kenyér?
Igen is, meg nem is. A sima fehér kenyér teljesen tisztított, finomított búzából készül, amiben gyorsan felszívódó szénhidrát van.
A pufibúza pedig teljes szemekből készül, ami nincs megpucolva mindentől, rajta van a külső része, a rost, vitaminok nagy része benne tud maradni, ráadásul a puffasztás miatt egy szelet viszonylag kevés szem búzát tartalmaz, ergo egy szeletnek (ami helyettesíthet egy szelet kenyeret) sokkal kisebb a szénhidrát tartalma. Persze grammra nem, de sokkal laktatóbb a teljes kiőrlésű és a puffasztott, a rosttartalma miatt. Két kis szelet teljes kiőrlésű kenyér például pont annyira laktató mint súlyra 2x annyi fehérkenyér.hanee
-
t1
veterán
válasz
L|zsidoboz #4968 üzenetére
a kolbászt nem én vettem
a többit én szoktam ha van 1 kis pénzem
de tényleg vmi konckrét receptet adhatnátok vagy vmi, mert mindenki azt hajtja h hús, de abból is mennyi? pulyka? mell? halat szabad-e? pl konzerben?
az a baj nem én döntöm mit vesünk hanem a sülők és igy kicsit kiszolgáltatott helyzetben vagyok, pedig szivesen ucsinálnám ahogy írjátok
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4957 üzenetére
Igaz persze, egyelőre az is elég ha sikerül a kajálást nagyjából rendbehozni, de idővel nem árt kicsit pontosítani az étrenden.
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4935 üzenetére
Havi 1 kg az egészséges. De nagyobb súlyfeleslegnél több, 2-3 kg / hó. Persze ezt senki nem tartja be, mert imndenki azonnal le akar fogyni..
Srácok.. megtennétek, hogy azt, hogy "a Norbit én is kihagynám" megindokolnátok saját tapasztalattal? Mert ez a mondat így csak levegőbe mondott frázis.
hanee
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4932 üzenetére
Én láttam update somlói galuskát, mindeki azt egye, majd attól lefogy
-
hanee
senior tag
válasz
L|zsidoboz #4906 üzenetére
Kisebb zsírtartalom és nincs benne cukor. ~ egészségesebb --> lehet, hogy van benne némi tartósítószer, de egészségesebb, mint a sima majonéz.
hanee
-
ipavlidu!
tag
válasz
L|zsidoboz #4906 üzenetére
Na hat igen ezt szerintem en sem fogom eroltetni....
-
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4889 üzenetére
110-120 /70. De volt már 100/70 is
-
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4886 üzenetére
No jó, 192 akkor volt, mikor gyaloglásba beiktattam egy kis futást is felelé , hogy legyenek különböző értékek a tesztünkhöz (méréseket cisáltunk, és azt ábrázoltuk ), de az kb. 100-200 méter volt.
Futást egyébként nem bírom, dögledezek kifelé tőle keményen, le kell állnom, mert majd kiugrik a szívem a helyéről.
Ha van kölcsönbe ilyen szerkentyűtök szívesen kipróbálom.Tényleg szívesen álloka teszt elébe, mert szerintem ezek az értékek nagyon durvák . És nemcsak az értékek, hanem az is, hogy egy iylen olyannyira megterhel, hogy szédülök, ájuláshhatáron vagyok, stb.
-
tildy
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4884 üzenetére
Tényleg? Hegynek-dombnak felfelé? Hazudott volna az óra?
Ha megvannak még az adatok, amiket akkor gyűjtöttünk, akkor előkeresem. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4859 üzenetére
mind2.
szal, diéta van, eszek 3 gr/tskg fehérjét és mondjuk 1 gr/tskg ch-t.
vége a diétának, az edzés kis időre abbahagyom, a fehérje mennyisége marad, a ch-t meg felemelem 3-5 gr/tskg-ra = gyomorbajok. erről beszélek. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4857 üzenetére
Azért a 3 gr/tskg minimum, ha diétáról van szó, emellé meg alacsony a ch.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4854 üzenetére
mennyi volt nálad a túl sok?
-
nemi
tag
válasz
L|zsidoboz #4854 üzenetére
Én eleve refluxos vagyok
Majd ma összedobok egy kezdőétrendet.
-
nemi
tag
válasz
L|zsidoboz #4849 üzenetére
Na kettlebelles topikban ezt a választ kaptam Integrától.
"mindenkinek más és más a szervezete.
nekem pl ordenáré módon kell zabálnom.
plusz emellett 2:1 arányban szénhidrát:fehérje napi 3xtejben.
kettlebell edzéshez meg kreatin transport vízben, mert ez azonnal felszívódik, szóval a tej nem mossa ki a kreatint szerintem, még akkor is, ha sokan mondják ezt, meg hogy a tej káros.
lóf@szt. megintcsak szerintem
anno meg is kérdeztem a pavel-t még májusban.
ő csak nézett és ennyit mondott, egyél. mondom most ettem degeszre magam. mondja, most is enned kéne.. de már nem birok. de csak egyél..
megkérdi mennyi tejet iszok naponta, mondom 2 litert, mondja igyál 4et.
na, szóval nálam ez a szitu
ha olyan a genetikád hogy fogynod kell, túlsúlyos vagy, fogyni fogsz."Érdekes.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4840 üzenetére
Ja néztem. Az alap séma, amiből láthattunk kemény fél percet talán összesen, valszeg jó (tehát szar kaját kiszórni, meg a 3sec-re felvillanó tanácsok). Csak ebből az átlag ember nem lát semmit. Viszont a kiszavazós lelkizős szutyok az van vagy 20 perc a végén. Remélem lehet majd sms-t is küldeni meg nyerni (mondjuk szalonnát).
Amúgy meg szakadjon meg mind, milyen puccos helyen vannak. Simán bezártam volna őket egy lepusztult laktanyába, ott úgy is van akadálypálya meg hasonló finomságok, aztán vergődjenek ott. Nem ilyen hotel meg parkos könyék... -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4733 üzenetére
A plusos cottage sajtban honnan lehet megtudni, hogy mennyi benne a zsír/fehérje/ch?
Nem tudja vki? -
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4727 üzenetére
köszi szépen
mondjuk folyamatosan megvonom a számtól a jót.
múlt héten a lentebb írt LowCarb (LC) kaja, meg tejeskávék. meg napi 5-6 vajas kifili
ezen a héten L.C kaja, meg tejeskávék
jövő héttől jö lenne már csak L.C. kaja.
már az is nagy csoda, hogy nem kajolok este O.o
de baromnira nehéz, ezen a héten minden nap este 10 ig bent vagyok, pénteken meg haza sem megyek sztem. -
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4697 üzenetére
nincs ráírva sajna semmi ...... ):
instant sovány tejpor.... -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4704 üzenetére
azt nem is figyeltem, csak azt, hogy 8,5 hónap kellett neki ahhoz, hogy 100-ról 64kg-ra lemenjen
talán ilyen fiatalon nem nyúlott meg a bőre annyira ilyen hirtelen fogyástól -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4702 üzenetére
mi?
-
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4694 üzenetére
előtte megkérdezném még, hogy a sovány tejporral mi a helyzet ?
azt ''szabad'' tolni? -
törölt tag
válasz
L|zsidoboz #4672 üzenetére
igy van. de eleinte lesz izomnovekedese/alakulasa a mozgas miatt. es nem olyan szigoru a dieta a sajat leirasa szerint
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4580 üzenetére
nem.
de az előtte kép nem sokkal másabb, mint én 2003-ban. -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4557 üzenetére
vagy pörkölés...
-
Norbo03
őstag
válasz
L|zsidoboz #4523 üzenetére
Nkm meg a 20dkg párizsi
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
L|zsidoboz #4507 üzenetére
Én pont 80 voltam
2 hónap kellett -5 kilóhoz.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4505 üzenetére
a nagyon kövér emberek esetén arra gondoltam, hogy ott már egy kicsi életmódváltás is eredményes (és nem csak lehet, hanem az is), és egy precíz diéta mellett a fogyás is eredményesebb
a példa amit felhoztam az csak egy hülye példa volt, nem teljesen szó szerint kell venni (azért szoktam példákat mondani, mert azt gondoltam így jobban értehő amit szeretnék)
lelki dolgokkal meg nem foglalkoztam, az opcionális, csak a ''matematikai'' részével (vagy nem tudom, hogy mondjam máshogy) -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4503 üzenetére
csak egy hülye példa volt, csak mondtam valamit, hogy szerintem azt sokkal nehezebb elérni, mivel sokkal precízebb munka van mögötte, ott már nem hibázhatsz semmivel, ellenben ha sok 100kg vagy, akkor nem kell annyira 100%-osan kajálnod, és valószínű fogysz (itt természtesen nem az egészen extrém esetekről van szó)
de nyugodtan lehet vitázni, ez egy fórum, azért van, én nem fogok megsértődni
mindenki elmondhatja a véleményét, ha egyetért velem (vagy bárkivel), ha nem
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4466 üzenetére
Az semmi, minimum egy kocsit kell felemelni vagy egy szumost :p
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4472 üzenetére
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4470 üzenetére
Akkor most azonnal abbahagyok mindent és megyek megvenni az összes Norbi kazit meg kajákat
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #4468 üzenetére
Na, az pont optimális, kérdezd meg hogy diétázik
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4466 üzenetére
Szálkás a csávó?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4461 üzenetére
Úgy, hogy vki kettlebell edzésekkel diétázik a sima súlyzós edzés helyett.
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4428 üzenetére
oke oke.
Amugy most mar ertem gimi elsoben hogy fogytam, vagyis en nem vettem eszre, a volt osztalytarsaim mondtak.
Tesi oran az elso ket honapban mindig 3kor futas utan sprint kis séta sprint kis séta és foci. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4425 üzenetére
Elvileg lehet mindennap, majd kiderul. De lehet csak heti negy lesz.
Engem jobban foglalkoztat hogy most aerob vagy HIIT. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4425 üzenetére
Igen, de egy csomo ellentetes dolog van. En komolyan mar nem ertem.
Masik az hogy merleget mashova teszem a lakasba(digitalis és sima) mindig mas sulyom lesz
1szer 108.8 valamikor 103.1.
Most akkor melyik a helyes -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4384 üzenetére
az az igazság, hogy ha jól emlékszem Fermat már leírta az étrendjét, és egy olyan kajálással + azzal az edzéstervvel már nagyon kéne fogynia, de ő azt írja, hogy nem fogy
én már csak arra tudok gondolni, hogy vagy nem egészen úgy van minden, mint ahogy ő leírta, vagy nagyon durván kivételesen rossz genetikája van, de én az előbbire tippelnék inkább, szerintem az étrenddel lesznek gondok
ha jól emlékszem Fermat nem túl régi motoros ebben a topikban, tehát azt gondolom, hogy csak nemrég kezdte az egészet, tehát valószínűleg túl sokat akar túl hamar, amit nem lehet megcsinálni, sok idő, sok kitartás kell hozzá -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4363 üzenetére
erre azt tudom mondani, hogy van pár tiratlonos ismerősöm akik napi mondjuk 1,5-2 órát úsznak, meg 1,5-2 órát futnak vagy bicikliznek, heti 6 nap, a futást 200as pulzus fölött is
ha ők kb 0 ''kajaodafigyelés'' mellett képesek szálkásak maradni, akkor a napi 3 aerobtól az ég világon semmi baja nem lesz
ezt a túledzés dolgot sem nagyon értem, mert az aki -igaz, hogy más sportágban, de- napi 3-4 órát edz az nem edzi túl magát, mi meg ha heti 4nél többet edzünk akkor egyből túledzés?
szerintem ez kicsit túl van misztifikálva, bár nem igazán értek hozzá
annyit kell mindenkinek elfogadnia, hogy itt nem egyik napról a másikra jön a siker, hanem sok év munkája kell hozzá -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4356 üzenetére
Minden nap, reggel negykor kocogás dehat azt meg nem nagyon bírom folyamatosan, lehet nem eri meg aza felora szakadozva.
Minden nap mashogyan probalgatom, tegnapelott 3x90(na ez nem nagyon fog menni hosszutavon..)
Tegnap 3x40 negyedik mar nem ment.
Ma:
5-7 Séta (Palotarol elsetalok a nagy Lajos kiraly utjáig, villamosvonalon, lehet ez több is lesz.
Megnézzuk ér e a séta valamit avgy inkabb nyogvenyelos kocogas
napi 3x60 tekerés
elso szenhidratos etkezes elott, valamikor kora delutan és utolso etkezes elott.
Most csinaltam mega szobabringat, valami kegyetlen erosre alitottam alig tudom a vegefele tekerni.
3-4 naponta csinalok magamrol kepet, azt egyhonap utan levetitem mint egy diafilmet, sikerült e valami.
Ja és a napi 6x étkezés, krumpli kilöve, helyette rízs.
Amugy elég hülyén hangzik igy 110kgval(bar nem latszok annyinak masok szerint), de én szeretek sportolni, régebben kosaraztam,fociztam,floorballoztam és most harcmuveszkednék, de itt elöny lenne egy 75-80kg és akkor talán ujra versenyezhetnék.
Gimiben kicsit eleresztettem magam, az egyetemen mar nem szeretnem. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4354 üzenetére
Hát nem is érzem a lábamat, kicsit csökkentek, 4x40perc.
Ma ez jött be. -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4323 üzenetére
a zabban nincs banán, meg szárított gyümölcs, csak zab, azért zabpehely
amiről te beszélsz az a müzli, amúgy most vettem epres morning sun müzlit, jó mert ha jól emlékszem 5g zsír, 60g ch és 10g fehérje van benne, még nem kóstoltam, de a lidlis müzliben 10g a zsír, úgyhogy eddig ez a nyerőbb változat -
ToxLee
őstag
válasz
L|zsidoboz #4326 üzenetére
Bemelegités
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #4279 üzenetére
hogy lenne már tele a morning sun zabpehely csümölccsel?
most a zabról van szó, nem a müzliről, olyat még nem vettem
Harry
holnap meg fogom nézni pontosan, hogy melyik zab miből mennyit tartalmaz, most már nincs kedvem -
acehawk
tag
válasz
L|zsidoboz #4246 üzenetére
''A másik pedig a sovány pulykasonka. Ha megéhezem mondjuk este 8-kor ebből is meg lehet enni mondjuk olyan 10-20 dkg-t?
Itt a felvágottra gondolsz vagy valami füstölt sonkára?''
Felvágottra gondolok. Vegyünk pár példát.
Saga selyemsonka:
100g esetén
Energia: 104 kcal
Fehérje: 15g
Szénhidrát: 2g
Zsír: 4g
Füstölt pulykamellsonka (felvágott):
Energia: 99 kcal
Fehérje: 16g
Szénhidrát: 2g
Zsír: 3g
Vettem még valami csirke mellsonkát is, de erre nincs ráírva miből mennyi van
Ez is felvágott.
Este egyébként mennyi lehet a max bevitt szénhidrát mennyiség grammban? Napi szinten van minimalizálva? Még valami. A napi össz szénhidrátmennyiség mennyi lehet. Tudom már sokszor leírták az eloszlását %-ban, de én szeretek számolgatni.
Este mehet gyümölcs és ilyen felvágott kombó? -
Kobe
veterán
válasz
L|zsidoboz #4153 üzenetére
speciel most semmi hosszú távut nem tudok művelni (hosszútáv = nagyobb mint 15 perc) mivel multkor történt egy kis baleset futásból kifolyólag (kis híján gipszelni kellett), az alatt a negyed óra alatt amit a lábam bír, pedig minden mehet, futás, kocogás stb, csak a multkori baki miatt nem tudtam lábraállni se pár napig és a sántítós-döcögős menés vagyis a rossz terhelés kikezdte a térdem...most fokozatos sétával próbálom visszaszoktatni magam a rendszeres terheléses mozgáshoz, de addig marad a soványabb étrend amíg az nem megy, estére kevés körözött vagy kapros túró, ilyesmik
gyaloglás meg nem probléma, bnőm szereti nagy sétákat van hogy órákat lődörgünk városban vagy nyugis helyen, csak azok oylan alattomos módon mozgatják emg az embert - nem veszed észre a hosszu idő alatt azért a melegben kiizzadsz, kajálást elfelejted, stb aztán másnap nézel mégis milyen eredménye van
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
L|zsidoboz #4147 üzenetére
a gond az hogy nálam ez nem önmegtartóztató étrend, llegalábbis már most sem vagyok veszettül vészesen dagadt, mégsem tudtam visszaállni a rendes étrendre, egyszerűen és szimplán ez vette át a régi helyét....család többi tagjának még mindig kell pörköltet, töltött káposztát meg ilyesmit főzicskélni, de én akkor sem szoktam enni, mostmár nem visz rá a gusztusom a zsírosabbra
legalábbis ha eddig kibírtam és nem kívánom a régi zabálásokat akkor nem fogok félni ha a kitűzött súlyt elérem
futás meg izületgyilkos igen, multkor volt egy húzódásom-bevérzésem talpamon, egy hétig nem bírtam menni szal msot csak lightos kocogás max míg meg nem gyógyul...de perpill még így is a legtöbb leadott kilónál tartok, nem kezdtem el ingadozni a futás visszafogása miatt
legalábbis ha a napi rutin mellett hétvégente nincs késztetésem a családi ebédhez mert 1nél több fogásos, akkor nem aggódok ilyesmiken
[Szerkesztve] -
Zs.
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #4116 üzenetére
A legegyszerűbb. Légy szerelmes. Nagyon jó motiváció. Táplálkozz ésszerűen, felejtsd el az összes agyatlan diétát.
Én napjában 5x ettem. Reggel 7-kor felkelés, sonkás pirítós + egy tejes kávé, 10 óra kefir abonett, 13-óra dettó, 16-óra főétkezés rizs, csirke mell valami zöldséges szósz, aztán irány edzeni (kardió: futás, bicikli semmi más két hónapon át, heti 4 alkalom) 19-óra joghurt, müzli szelet. Ez kb 900-1000 Kca. Rohadt nehéz, főleg miután előtte benyaltam napi 4000 Kca-t, de hozzá lehet szokni. Semmi nasi, de egy harapás sem, tényleg. 8 hét alatt 18kg ment le. Utána meg fokozatosan a többi. Egyre több edzés, ami mellet már lehetett normálisan étkezni. Megmaradt a napi 4-5 étkezés, de mindig odafigyeltem, hogy ne szemetet egyek. Ez kb 4 éve volt, azóta is tartom a súlyom. Ennyi… -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4116 üzenetére
akaraterő ?
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4086 üzenetére
almat talaltam meg banant meg epret, azert reggel nem koccanok le a zoldsegeshez.
alma jolesz nasinak. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4082 üzenetére
konnyu teljesitheto de toppon kell lenni. Csak meg sosem esett lea vercukrom ezert nem tudtam mi van, sorry butasagokert. Nembaj, fejlodunk fejlodunk.
fLeSs: nekem is ez esett le
Akkor probalkozzunk massal :
esetleg teaba edesitoszer ? (cikalamat,szaharin alapu)
enerigatartalom per tabletta:
0,02kcal
0,001g CH
0,0g feherje ill. zsír.
1 tabletta=1 tskanal cukor.
vagy asvanyvizben citromle(2-3 tskanal)
vagy maradok az asvanyviznel
Szegeny rizs olyan szomoruan nezett ram a hutoben ezert osszekevertema Plusban kaphato nagyon finom zoldseg mixel, belevagdostam pulykat(so,bors fuszerezesu,ho'mmade) es mindenki boldog. Holnap kajam megvan a suliban. Hat nem fantasztikus.
reggeli rantotta adag novekszik, 3tojásfeherje-2sarga + egy egesz paprika + alma + actimell.
alakul alakul.Amugy akkor edzes utan egy pohar Canada Dry es minden cukorproblema megoldodik. -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4077 üzenetére
gondolom en rosszul voltam
gondolom azert mert nem volt eleg energia. gondolom en. ezert hamiztam a rizsemet es gondolom en nem volt semmi. ittam teat es jovolt gondolom en
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #4054 üzenetére
inkább mellette, mint helyette. a zöldség az nem CH, és ugye minden evésnél kell a CH
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
u nagyon jol. Szetdarabolom, es rizzsel egyutt gombocokat csinalok es folpak vagy alu.
amugy befigyel egy 7orai kaja majd jovohettol.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #4040 üzenetére
a zöld tea g-bombbal egész jó. de lehet keverni boleróval is.
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4013 üzenetére
Nemsokára elvalik egymastol a konnyu ut es a helyes ut.
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4004 üzenetére
osztottam szoroztam es anpia adag amit megtudok enni :
reggeli gyumi(lehet tojasrantotta kene, de az nem hízlal ?)
ebed 150gr csirke - 80-100gr rizs
vacsi gyumi -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #4002 üzenetére
Irtam kicsit lennt a kalvariat, Eurovitbol jo sokat.Utana majd multi-x.
(najo csak 130-150gr eszek meg ket turnusban. Szinfeher pipihusi)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3999 üzenetére
200g fehérje mellé nem kell semmi tápkieg fehérje
az már elég jó adag, nehezen is hiszem, hogy megeszik annyit -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3999 üzenetére
vitamint szedek, ha protein turmixra gondolsz, azt nem.
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3996 üzenetére
Megmeg. Soksok csirkehusi + rizs + meg parolt zoltseg. Minden van. Ja es gyumolcs !
Van mozgas is naponta ketszer (reggel masfel ora delutan masfel ora).
csak kellene egy kis katalizator, meg persze koffein a tanulashoz
EDZEK minden nap (2x) + Kempo -> kell egy kis kakao.
Akkor ne locsoljak a rizsre, de ugye megsuthetem ?
napi bevitel 200gr(feherje)-150gr(rizs)
Szenhidratot jo ha a rizsbol nyerem vagy inkabb parolt zoldseg ?
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3994 üzenetére
Floriol egy eletre szolo recept
-
deniro2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3959 üzenetére
Tildynek a Daily One tökéletes.
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3949 üzenetére
meg plusz mindent
Vita-X-be pl nincs Mg meg Ca se. viszont az ISS pack-ba és a Multi-X-be minden van...kivéve a Szelént, de az ha van sok E és C vitamin benne akkor már annyira nem fontos
-
Fermat
tag
válasz
L|zsidoboz #3943 üzenetére
ilyen melegben nem tudok sokat enni, probalok de nem megy. Max az ebedet es vacsorat tudom elfelezni es akkor lesz 5 etkezes. Inkabb sok vizet iszok.
Ez a 30db tabletta lemegy, utana nezek valamit.
Futas terv atdolgozva.
Zoldseges tesztara ugy ertettem hogy nem eszek hozza csirkehust es a csirkehushoz meg nem eszek tesztat( amugy a rizs alap).
koszonom a segitseget, bar az elozo cikk kicsit kiokositott.
De sajnos reggelire nagyon nem tudok enni, egyedul ilyen ivojoghurt szeresegu actimell meg gyumi csuszik le.
Reggel tejet lehet inni ?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz #3943 üzenetére
párolt zöldség sült csirkével az meg a legjobb kaja. azért emellé se ártana egy kis CH. a zöldség nem tudja betölteni a glikogén raktárakat. Janesz a diétája elején rengeteg izmot vesztett, mert csak zöldséget kajált rizs helyett. jaja igazad van. a futást is 1 óráig kell végezni, mert csak 20 perc után indul be a zsírégetés
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3917 üzenetére
ha először megfőzöd vízben, akkor a vizet szívja magába, utána már max csak tejes lesz a rizs.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3914 üzenetére
akkor amit te tejberizsnek nevezel az inkább tejes főtt rizs.
kicsit más, ugyanis a tejberizs lényege, hogy a rizs a tejet szívja magába.
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3914 üzenetére
köszi, így oké
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3911 üzenetére
nem igazán értem
ahogy Fless is írta tejberizs úgy készül, hogy tejben főzöd meg a rizst
na most a főttrizst már csak nem főzöd tovább a vaniliás fehérjeturmix-szal
vagy most hogy van ez? -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3911 üzenetére
a tejberizst kb. fél óráig kell főzni és kevergetni különben leég a tej, ezért nem szoktam csinálni. ezzel is annyit sz@rakodsz?
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3907 üzenetére
na várj, most akkor annyi az egész, hogy a főtt rizsre rászórod a fehérjeport?
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #3900 üzenetére
mennyire sűrűre csináljátok a zabbal és a rizzsel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest