Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
acehawk #5683 üzenetére
Szia!
18 vagyok, tehát akkor 14 voltam, viszont én úgy tudom, hogy az anyagcsere folyamatok a kor előrehaladtával nem csökkennek annyira, tehát nem hiszem, hogy más, idősebb ezt ne tudná utánam csinálni. Egy jó 6 hónap biztos eltelt utánuk, de talán több is. Sajnos most is hízok, mint a fene (inkább nem nézek a mérlegre), de bármikor le tudok majd fogyni.
És 189 centi vagyok, és akkor is ennyi voltam.
-
Cy-clone
csendes tag
válasz
acehawk #5555 üzenetére
persze - nem titok, és máris érthető lesz miért sok ami másoknak kevés
(márcsak azért is mert nem akarom hogy azt hidd anorexiás vagyok)
152 cm és momentán - reggeli mérés - 45,6 kg. Ez így nem tűnhet vészesnek de hidd el: az
a legjobban 40 kilósan éreztem magam de hát ez a korral egyre elérhetetlenebb -
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5543 üzenetére
nem szoktam számolgatni...
napi 1500-2000kcal lehet.
Nem akarok kigyúr izmokat, kockahasat (páromnak nem az esetei az ilyen fiúk), csak leakartam adni pár kilót.....Jah és nem csak én fogytam, hanem a pénztárcám is...teljes ruhatár csere
De megérte jobban érzem magam a bőrőmbe mint 3 hónappal ezelőtt. -
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5537 üzenetére
Ébredés: 6:15
Étkezés 1: (7:00) 1 Órisá túró rudi + gyümilé vagy csak 1 csésze kakaó, vagy tojás rántotta, vagy nyers tojás
Besétálok a melóhelyre (kb 2-2,5 km)
Étkezés 2: (10:00) teljes kiörlésű kenyér (3-4 szelet) felvágottal (pl pulykamell sonka)+ paprikával vagy kígyóuborkal, vagy sovány trapista sajttal.
Étkezés 3: (12:00) Húsok: tengeri halak, csirke és pulyka mellbőlvagy sertés karajból készült husik. Köretek: durumtészta rizsa, főtkrumpli, sültkrumpli, főzelékek
(Ma Pl következő volt az ebéd: Sajtos-tejfölös csirkemell+Sültburgonya+savanyúság)
Irány haza persze gyalog
Edzés az megmaradt (30 perc bicikli 45 perc felülés+sulyzózás)
Étkezés 4: (18:30 edzés után) Fehérje turmixFolyadék: 100% gyümölcslé, bubi mentes ásványvíz.
Illetve délelőtt a melóhelyen becsusszan egy kis gyümölcs (mandarin, narancs, kiwi,banán, alma,körte)A páromat nagyon irigylem: ő akár etse 10 kor is megehet akár 3-4 szelet normál kenyeret parasztkolbásszal vagy szalonnával, nem fograjta, mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy fodrász a szakmája így egésznap rohangál napi 8 órát.
-
Cy-clone
csendes tag
válasz
acehawk #5533 üzenetére
Alapban nagyon keveset eszem - a szóban forgó időszakban reggelire kávé cukor nélkül, ebéd kis adag de főtt kaja, vacsora leginkább semmi mert általában 18:00 körül ütöttem ki magam a fitness-teremben... örültem ha fel tudtam mászni a harmadikra
Most egy kicsit többet eszem (biztosan a tél miatt is) de stagnálok... pedig egy 5-öst nem ártana ledobni.... Stressznek lehet köze a dologhoz?
-
hanee
senior tag
válasz
acehawk #5525 üzenetére
Szia!
Az elengedtem magamat azt jelenti, hogy össze-vissza ettem, amikor ami volt itthon (vizsgára készültem és volt hogy nem volt időm bevásárolni sem, néha kaját rendeltem, vagy épp azt ettem amit anyukám hozott.. és főleg tanulás közben rágcsáltam).. aztán jött a karácsony is, amikor elutaztunk anyósomékhoz.. lángos, süti hegyek, zsírban sütött húsfinomságok, stb stb.. gondolom sejted
Szóval egy időre az elveimet suttba dobtam és mindenfélét ettem.. meg nassoltam is
Igazából az én hibám, hogy felszedtem pár kilót, szóval a szervezetem tökéletesen jól működik..hanee
-
hanee
senior tag
válasz
acehawk #5520 üzenetére
Szia!
Eredetileg 88-ról indultam... 58-ra fogytam le. Sajnos egy kicsit elengedtem magamat az utóbbi időben, úgyhogy most 62-ről indultam, és már 2 kg lement (gyakorlatilag idén).
Az UD = Update, igen
160 cm magas vagyok és 27 éves.. (és kb. 55 kiló szeretnék lenni).
Én továbbra is diétázokhanee
-
Calogero
addikt
válasz
acehawk #5435 üzenetére
Én így szoktam csinálni....
Reggel: 1 db nyers tojás (házi tojás nem bolti)
Délben (11:00-12:00 óra közt) párolt zöldség esetleg párolt sovány hús, főleg halat)
Délután miután haza jöttem a munkából beveszem a Carni-X (én a megát használom 1000mg)
eltelik az 1 óra akkor jöhet az edzés (kerékpározás, felülés, súlyzózás).
Mindig úgy próbálok időzíteni hogy 18:00 óráig befejezzem, utána eszek valami gyümölcsöt, vagy sak szimplán nyers karalábét, nyers répát rágcsálok. 18:00 után már nem eszek semmit. -
ngabor2
nagyúr
válasz
acehawk #5435 üzenetére
ne csodabigyókat szedj, kajálj normálisan, és utána menj gyúrni (de hülye szó... nem szeretem. inkább konditerembe
). vagy futni. vagy bármi egyéb sport. nem a zsír a sok rajtad, hanem jó eséllyel az izom kevés.
Wallz: neked is hasonló választ tudnék adni.
mióta én is eljárok minden másnap a konditerembe, illetve ezzel párhuzamosan diétázok is, nem csak lement 6-7 kiló, de könnyebben is mozgok, illetve a nadrágszíjon is bentebb tudtam húzni 2 lyukat. nem arra kell számítani, hogy pár hónap alatt izomállat lesz bárkiből (nem lesz), hanem hogy jobban érzi magát a bőrében, és nem érzi úgy, hogy elhízott. még nekem is bőven megvan az úszógumi, amit le akarok adni, de messze vagyok még a végétől, addig még bőven lemehet. és valóban se a mérőszalag, se a mérleg nem fogja megmondani, hogy vége van-e. a tükör, és te magad fogjátok a választ megadni.
-
LOTR
addikt
válasz
acehawk #5412 üzenetére
ezt nem feltétlen tartom jó ötletnek, hogy egyen kevesebbet, mert valószínű, hogy ha elhagyja a szemetet amit meg szokott enni, akkor nem marad más amit enne és annak még a 80%-a az lehet semmire nem lenne elég
Tel Elek
1. kör: ezek gyakorlatilag a szemét semmire nem jó kaják elhagyása, ahogy te is írtad
2. lépés: próbálj csak tiszta, feldolgozatlan termékeket fogyasztani
3. egyél naponta sokszor nagyjából arányosan elosztva, nap végére legyen kevesebb ch, zsírt kerüld amennyire csak tudod
4. mozogni sem ártana valamennyitde ezek már ezerszer le lettek írva
amúgy nem értem, miért nem tudsz főttkaját enni napközben?
én rengetegszer vittem már suliba dobozokban kaját, annyi, hogy a húst célszerű előtte felszelni, hogy csak villa kelljen hozzá -
törölt tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz
acehawk #5190 üzenetére
öntet nélkül túl száraz lett volna, azért kellett rá.
31 éves vagyok, 170cm magas és 92 kilóról indultam.
LOTR: a sokszori evést nem tudom megoldani. a folyadékbevitel megvan, nyáron fog ez fentebb is menni, azzal nem lesz probléma. kenyeret alig esek, sőt, hónapokig nem is veszek. mondjuk zsemlét szoktam, az meg nem sokban különbözik...
az anyagcserét nem csak a táplálkozás gyakorisága határozza meg, hanem a minősége is. igaz, hogy sokszor kicsit enni jobb a gyomornak is, de az már igen közel áll a nassoláshoz.
nem gyúrni akarok, csak fogyni. ennél több sport-szerű mozgást már nem tudok a napirendembe iktatni, sajnos.
-
rii
nagyúr
válasz
acehawk #5135 üzenetére
nem állt még be a kajálásom.
esténként néha, plána ha túlórázás van 8-9ig, akkor egy-egy csomaja amgy 170 vagyok
a melóhelyen most már napközben csak tejmenetes vega kaját eszek, ami FITT menü név alatt fut ...
de mondjuk mr megírták itt, hogy mit is kellene enni..
mennyi ch, meg mennyi zsír meg fehérje ...
de ezt csak titkárnői pepecselős állás mellett lehet megincsálni ...
amikor ben tvan az ember reggel 9től este 9ig , akkor felejtős -
rii
nagyúr
válasz
acehawk #5117 üzenetére
én már lassan egy éve ugyanazzal a 8-10 kilommal küldök ;-(
akkor ovltam kb 75-76 ... aztán nyárra lementem 70.
aztán összre 66-68
kaárcsony: 76
január: felvillant a 68
aztán most megint 70-72 ;-(
de ***** ********** ********* *** * ******* neház lefogyni, ha reggel 1-túl bent vagyok este 10ig 11ig e hét szerdán pölö hajnal 3ig, tegnap megnt 10 ma kb este 8ig. ;-(
és amikor felrobban az agyam az idióta *******októl, akkor ne tolja be egy adag kaját ... ;-(
meg így nemtok elmenni tekenri se ...
na fürdôskurva-féle-picsogág vége :-/ -
LOTR
addikt
válasz
acehawk #4308 üzenetére
ezek szerint ettél egy kis fehérjét, némi zsírt és semmi ch-t
mivel írtad, hogy nem hc diétát csinálsz, ezért a zsír elmegy, a fehérje jó (bár elég kevés, nem lehet valami sok a mellsonkában), viszont edzés után kell enni ch-t is, mondjuk egy kevés rizst, különben csak egyre jobban összeesel, a zöldség nem tud edzés után visszatölteni
amit írsz, hogy jobb lett volna a párolt zöldség, az nem teljesen igaz, az oké, hogy nem az uborka a legjobb zöldség, de még elmegy -
harry
veterán
válasz
acehawk #4248 üzenetére
Napi ch adagok vannak belőve, namost hogy ez a nap folyamán pontosan hogyan oszlik el az szerintem lényegtelen, de nyílván egyre kevesebbet, pl utolsó 2-3 étkezés (ami ugye ~17 órától van kb) már ne nagyon együnk szénhidrátot, tehát pl rízs helyett zöldség lesz a köret.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
acehawk #4244 üzenetére
Jól értettem, hogy karfiolt párolva akár 20-30 dkg-is megehetek mondjuk vacsira?
Jól. vacsinál azt kell nézni, hogy ne legyen ch-ban gazdag az étkezés.
A másik pedig a sovány pulykasonka. Ha megéhezem mondjuk este 8-kor ebből is meg lehet enni mondjuk olyan 10-20 dkg-t?
Itt a felvágottra gondolsz vagy valami füstölt sonkára?
Még valami. 2-3 főtt keménytojás este 6-kor belefér?
bele, ha nem csinálsz nagyon drasztikus diétát, akkor a sárgáját is megeheted.
van kimondottan diétás túró (alpa túró) és sajt (cottage sajt), amivel lehet kombinálni az étrendet. mondjuk, ha tojást akarsz enni, akkor jobb a rántotta 5 fehérjéből és 1 sárgájából.
Ahogy néztem a zöldségek közül a kukorica és a burgonya tiltott.
Szerintem nem. Erről mondjuk mindenkinek más volt a véleménye, ami diétás étrended kaptam (nem blikkes meg hasonló sz@r), abban szerepelt mind2. kukoricát úgy sem tudsz nagy mennyiségben megenni, krumpli meg főve / héjában sütve fogyasztható.
Tehát mondjuk olyan párolt zöldség mehet, hogy: zöldborsó, karfiol, zöldbab, sárgarépa kombó?
mehet. én mondjuk legalább napi egy étkezésnek ajánlom a rizst.
kajálásnál pedig ne a zöldségek válogatására figyelj, sokkal fontosabb, hogy meglegyen az elegendő fehérje. -
harry
veterán
válasz
acehawk #4244 üzenetére
Elvileg zöldséget bármilyen formában ehetsz és lényegében mennyiségi korlát sincs. Előbbi pár hsz-ben vannak linkek, köztük valahol kalória táblázatok is, esetleg megnézheted miben mennyi ch van. Tojás szintén jó bár inkább a fehér rész, a sárga zsírtartalma miatt kevésbé (szintén táblázatban megnézheted).
Sovány pulyka sonka - nos ebben nem tudom pontosan mi van, én húsból inkább a csirkemell filére építenék (vagy pulykamell f.) amit reggel elkészítesz pl 3-400g-ot és ezt beosztod napi étkezésekhez. De hátha többiek tudnak még segíteni.
littlemole - oks az úgy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest