Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Ez sem rossz, tulajdonképpen kiegyensúlyozottan étkezel szerintem
Nálam annyi a különbség, hogy én 4-5 étkezéssel működök. 4-5, mert van, amikor eszek tízóraira egy műzli szeletet vagy egy almát, de van, amikor nem.. ez teljesen függ attól, hogy épp milyen napom van. Ha nagyon sok a meló, van hogy el is felejtem, hogy mennyi az idő és mire éhes leszek már fél 12, akkor meg már inkább kivárom az ebédet, amit amúgy szigorúan minden nap 12-13 között fogyasztok el.
Nekem van még egy nagyon fontos aranyszabályom: Akármi történik, minden nap reggel nyugodtan megreggelizek itthon úgy, hogy leülök az asztalhoz és nem rohanok, nem csak betömöm a kaját, hanem tényleg szánok rá 15 percet. Szerintem a reggeli a legfontosabb étkezés és nagyon fontos az is, hogy ne ronhanva együk, egész máshogy kezdődik így az ember napja. A vacsorát előfordul, hogy kihagyom ha épp olyanom van (vagy uzsonnára többet ettem), de olyan is van, hogy csak egy narancsot eszek vacsorára, vagy egy nyers karalábét például. De pl. nálam szokott lenni vacsorára zabkása is, nagyon szeretem.
Amúgy szerintem zabpehely-zabkása nem probléma vacsorára (nem nagy mennyiségben persze), mert annyira magas a rosttartalma, hogy viszonylag kevés szénhidrát szívódik fel belőle.hanee
-
L|zsidoboz
őstag
Ez mondjuk tömegelésre igaz, de itt diétáról van szó.
Azt viszont nem értem, hogy milyen hasznos dolog van a tejben, ami miatt érdemes meginni napi 4 litert.
Vagy a kettlebell ilyen kulák sport, és a víz már nem jó hozzá?!
Az hogy a genetikád miatt fogyni fogsz, ha zabálsz is, hááát... Érdekes felvetés.Fless: Nekem még sosem égett a hasam attól, hogy túl sok fehérjét ettem.
Ellenben a C-vitamin kikészítette nagyon, ha napi 2 grammnál többet ittam (a tiszta aszkorbinsav, nem a kapszulás változat). Pedig úgy szedtem, ahogy kell. -
fLeSs
nagyúr
ezeket ki kell kísérletezned magadnak.
kevés ch fáradt vagy, ez együtt jár vele. viszont ez nem jelenti azt, hogy ennél többet kell enned, márha fogyni akarsz.
sok fehérje gyomorégés: épp erről beszélek, nem végzel olyan súlyzós edzést, mint pl. én, ezért a szervezeted nem használja fel, megrohad benned, ettől van a gyomorégésed. talán még fingasz is egy csomót tőle. én ezt onnan tudom, hogy észrevettem amikor abbahagyom a súlyzós edzéseket pl. diéta után (mint most) 1-2 hétre, sokkal kevesebb fehérjére van szükségem, mint amikor edzek (ez az utolsó edzésnap után kb. 3-4 nappal már jelentkezik). különben gyomorégésem, sok fingás, puffadásom, diszkomfortérzésem lesz.
ezért szoktam beszólni, amikor LOTR-ék a diétához 2/3 gr/tskg fehérjét ajánlanak olyan embernek, aki nem végez súlyzós edzést, qrvára nem ugyanaz a kettő.
szóval kísérletezz. ezen át kell esni. -
fLeSs
nagyúr
A gluta-fx-et meg a no-xplode-ot gondolom az én leírásomból vetted. Nekem segített. Neked nem biztos, hogy fog, nemtom, hogy kettlebellben mennyire lényeges az erőnlét, hogy ne gyengülj. És hogy azt az edzésformát segítik-e ezek a termékek.
A kajálásod is eléggé hasonlít az enyémhez. Remélem figyelembe vetted, hogy én rendes súlyzós edzés végzek, és ahhoz kell a sok fehérje, és a felépülés miatt a több ch, a kettlebell viszont nem izmosító edzés, szóval sztem nem ilyen kajálást kéne követned. Ezért is írtam, hogy ami nálam bejött, nem biztos, hogy másnál is be fog. A bakony zsírszegény túra zsírtartalma ha jóltom 10%, ellenben az alpa túróé 0,2%, van egy kis különbség. Bakonyt nem ennék diéta alatt, az fix.
Az ébredés utáni kettlebell sztem nem jó. Ébredés után enni kell. Mellesleg ha ilyen korán edzzel, akkor neked nem kell gluta-fx meg no-xplode.
Kb. ennyit tok mondani hirtelen. -
fLeSs
nagyúr
Pedig 11 kg-t fogytam (9 hét alatt), nem gyengültem, és összesen aeroboztam 353 percet (~6 óra).
A tavalyi 11000 perchez képest asszem haladás. És ez a 353 perc is kisérleti jelleggel ment. Következő diétámban már tom, hogy 0 percet fogok aerobozni.
szerk: ja igen, kezdjük ott, hogy én nem iszok tejet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest