- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #5013 üzenetére
Jól van, te látom ilyen poénból kötekedő okostóbiás vagy.
Rohadtul nem vagyok viccelődő kedvemben, szóval sztem ezt inkább hagyjuk.Az meg hogy jó, ha kiszarod a fehérjét, az külön Nóbel-díjas gondolat.
És légyszi erre ne válaszolj, mert rohadtul nem vagyok vevő a poénkodásodra.
Idejön valaki, hogy segítséget kérjen, erre jössz okoskodni és kötözködni.
Én itt lezárom, ha valakinek kérdése van, akkor segítek neki, de ebből rohadtul elegem van. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #5010 üzenetére
Közel egy évig diétáztam, 30 kilót fogytam, tehát sztem van valami rálátásom a dolgokra.
Több, mint itt sokaknak.Akkor így írom, hogy egyértelmű legyen:
-Van gyorsabban és lassabban felszívódó fehérje.
Gyorsabban: fehérjeturmix, tojás
Lassabban: hús, túró
- Sehol sem állítottam, hogy a tojás gyorsabban felszívódik, mint a kifli. Nem is értem, hogy ezen miért lovagolsz. Azt viszont ki merem jelenteni, hogy a húsnál gyorsabban.
- Én is megeszek egy nap fél kiló húst, csak épp 3-4 részre elosztva.
Egyszerre megennék ennyit, sztem kikészülne a belem. Meg amúgy se lenne értelme, mert kiszarnám a felét.
-Eszek tojássárgáját, csak nem mindegy, hogy mennyit.
Reggel a rántottában bennehagyok egyet-kettőt. De ez nem egyenlő azzal, hogy diétában nem kerülöm a felesleges tojássárgáját.
-Ki mondta, hogy nem lehet zsírt enni?
Csak inkább olyan forrásokból fedezem, ami hasznos is.A somlóit pedig nem neked céloztam, hanem pl. Norbinak.
Ugyanis veled ellentétben el is olvasom amit a másik ír.
Azért nem azt írtam, hogy neked csak gratulálni tudok, hanem azt, hogy annak gratulálni tudok.Csigusz: Látom neked meg nem jött le, hogy ott van a végén egy "
" a mondatnak.
Ezt inkább a Lotr-nek írd, ő vette komolyan. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #5007 üzenetére
A Norbi se nem tudós, se nem feltaláló, egyszerűen remek üzletember.
Már M.o. 100 leggazdagabb embere között van, ahhoz meg azért kellett 1-2t füllentenie.Csiguszka: Akkor neked gratulálok, légy boldog.
LOTR: Neked meg miért kell más boldogságát elrontanod?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #5002 üzenetére
Most neked a szövegértéssel van bajod?
Csak a tojást emelt ki, hogy teljesen felesleges?
Amúgy egy tojásban kb. 5 gramm zsír van. Ez teljesen felesleges.Nem tudom hány tojás kell egy rohadt somlóihoz, de ha valaki azt mondja, hogy hasznos kaja, és lehet enni minden nap, annak csak gratulálni tudok.
MOD: már bocs, de ha te ennyire hülye vagy, az a magánügyed.
Szted ki az f*sz, aki egy étkezéssel megeszik fél kiló fehérjét.
És mi köze annak, hogy te nem eszed meg, attól nincs is?És ki mondta, hogy a ch nehezebben szívódik fel, én azt kérdeztem, hogy szted nincs gyorsan felszívódó fehérje?
Mellesleg a tojásfehérje is gyorsan felszívódik, de gondolom azt sem ehetsz, mert azt is a tyúk szarja... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #5000 üzenetére
Te mégis milyen fél kilóról beszélsz?
Egyél már meg fél kiló szénhidrátot, és mennyél le edzeni.
Arra is kíváncsi lennék.De egy fehérje turmixot lehet hamarabb megemésztek, mint te fél kiló ch-t.
Mellesleg nem kajálás után szokás edzeni járni, hanem két órával utána.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
philoxenia #4979 üzenetére
Aha, mert csak nehezen emészthető fehérje létezik. Jólvan akkor.
Hanee: A pufirizs sokkal jobb ch forrás, mint a pufibúza. Ennek bárhol utána olvashatsz.
Az meg hogy mennyi vitamin van benne ugye azt te sem gondolod komolyan. -
hanee
senior tag
válasz
philoxenia #4991 üzenetére
Igen így van!
Végül is szerintem nagyjából azonos a véleményünk -
hanee
senior tag
válasz
philoxenia #4989 üzenetére
Oké, bocsánat azt nem tudtam, hogy a zöldség fogalmát különböző képpen értelmezzük, bár abban igazad van, hogy a kukorica gabonaféle
-
hanee
senior tag
válasz
philoxenia #4987 üzenetére
Meg a hüvelyesek (bab, lencse), kukorica, sütőtök.
hanee
-
hanee
senior tag
válasz
philoxenia #4985 üzenetére
De jogos a kérdésem hidd el, mert úgy veszem észre, hogy sokan CH fogyasztás és pl. kenyér evés közé egyenlőségjelet tesznek, pedig a zöldség is CH alapú élelmiszer..
mod.: szóval én szerencsésebbnek tartanám nem dobálózni a CH-fogyasztás kifejezéssel, mert ez összességében azt jelenti - szerintem -, hogy bármilyen CH tartalmú étel fogyasztása - ami eléggé leszűkíti a lehetőségeket
hanee
-
Vandit.
addikt
válasz
philoxenia #4981 üzenetére
Ok,de ettől függetlenül nem tartom indokoltnak az esti ch fogyasztást.
A módszeremet már leírtam.Bár én este edzek és az edzés után kötelező a ch is napszaktól függetlenül,viszont pihinapon ezt csinálom. -
hanee
senior tag
válasz
philoxenia #4977 üzenetére
Egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest