Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Chesterfield #10897 üzenetére
A operációs rendszer szempontjából az Intel csipszettes SNV125 a jobbik papíron. Gyakorlatilag meg nem vennél észre különbséget, ezért az olcsóbbikat vedd.
Vagy ha tutira akarsz menni Intel X25-M 80Gb. Ősembernél 50k. Ennél szerintem most nincs jobb.Gorneck23:
Nah...akkor tuti jól döntöttem.
Jó üzlet volt, mert megmaradt a különbözet a zsebemben.
Tavasszal meg veszek majd egy új 128Gb csodát.
-
Komplikato
veterán
válasz
Gorneck #10895 üzenetére
Nekem az USB-t telepítette, a HD Audio Bridge-et is meg sok mást is. Egyszer fordult elő, hogy elszabták a drivert és a USB drivereke helyett valamiért az ATI HD Audiot akarta feltenni ... de azért utána járok, mert lehet sokkal többet is kihozhatok a gépből.
Minden esetre, ha megpróbálok külön chipset drivert letölteni az AMD.COM-ról, akkor felajánlja a Catalyst 10.2-es drivercsomagot, azt hali.
-
Chesterfield
őstag
Ajánlottak 40ért SNV125-S2/128GB-ot
Vagy vehetek vertex2-t normál áron.
Akkor most melyik is lenne a jobb? -
Komplikato
veterán
Lenne egy fura kérdésem. Láttam egy 64GB MLC meghajtót, amit ilyen 7990-8490 jenért dobálnak, de típússzám az sehol sincsen. Annyi infó, hogy CFD gyártotta, 64GB, MLC, Sata2, és Initio chipes. Az egyetlen típús amit találtam keresővel, az papíron jó is lehetne, de halál nem biztos, hogy ez AZ. Másrészt se jót, se rosszat nem hallottam az INITIO cuccokról.
Valakinek van valami infója erről? Vagy vegyek 1.5x-es áron valamai szolid 40GB-os tuti motyót?
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato #10894 üzenetére
Semmit se telepít az...az a sok fittyfene fele felesleges szutyok...SB/USB és az AHCI is külön driver....nekem ezeket sose telepítette a VGA driver...
-
Komplikato
veterán
"Ez a neve: 10-9_vista64_win7_64_dd"
Ez display driver neve. Abban nincs ahci driver.Ebben mennyire vagy biztos, csak mert nekem Rs482/SB450 alaplap + valamilyen ATi kártyám van évek óta, és nekem eddig a VGA driver mindig telepített minden fityfenét a south bridge-hez külön driverek nélkül. Igaz AHCI-t nem, mert az nálam ki van kapcsolva.
-
zack
nagyúr
válasz
Chesterfield #10891 üzenetére
Marad a mostani Intel csipszettes SNV125 S2 40Gb Kingston.
-
zack
nagyúr
Majd tavasszal beruházok egy olyanra amilyen neked is van.
Alapvetően az a konklúzióm rengeteg olvasgatás után, hogy az Intel még mindig a nyerő chipset, a többiek meg igaz, hogy sokat fejlődtek de úgy veszem észre elmentek a nagy számok irányába, amik ugyan jól mutatnak, de rendszernek betéve rosszabb értékeket produkálnak 512 byte - 4Kb - 64Kb - 1Mb és random olvasásban, ami ugye az elsődlegesen fontos szempont egy gyors rendszermél. Szóval az Intel nem véletlen hogy ennyibe kerül.
-
-
zack
nagyúr
Erősítsetek meg a döntésemben. Lemondtam a cserét, mert kis méretű olvasásnál a nagyágyúk gyengébbek mint az én Intel csipszettes Kingston SSD-m. Ami jobb lenne az a 80Gb Intel X25-M, de ez meg 50k, és ennyit (+35k) most nem akarok erre áldozni.
Egy Crucial C300, Vertex 2, Mushkin természetesen összességében jobbak mint az enyém, de pont abban, ami kell egy rendszer SSD-nek abban nem. Így lényegében arra adnék ki 20k-t, hogy jobb nem lett, csak nagyobb. Erre pedig még ráérek, mert jelenleg Win7 64bit + MoH játékkal is van még 12Gb szabad helyem. nem mondom hogy sok, de elég mindenre, mert minden fent van amit használok a mindennapokban. 1 játéknál több pedig számomra felesleges. -
Colos1
őstag
válasz
C_hris #10884 üzenetére
A Prefetch/Superfetch -el kapcsolatban:
Felesleges. Én próbálkoztam vele, és 2...3 másodpercet nyertem vele BOOT -nál. A kikapcsolásával meg nyertem átlagosan 5...7% -al kevesebb memóriakihasználtságot. Talán egyes programoknál egy hangyaf@sznyival gyorsabb volt a hidegindítás, ha megvártam az 5 percet indítás után, amíg a superfetch betölt, de ezt szerintem senki sem szoktam megvárni.
Ez egy HDD esetében csodákra képes, de egy SSD esetében értelmetlen. Tény, hogy a RAM gyorsabb mint az SSD, de most arról beszélünk, hogy azonnal a rendszerindítás után 1,0, vagy 1,5 sec alatt nyílik meg valami, ami HDD-ről minimum 5 sec, superfetch -el. (tehát 5 perc után)
A Prefetch/Superfetch pont abban segíti a HDD -t, amiben az SSD erős. A programindítás gyorsítása.Viszont ha bekapcsolva marad, akkor sincs semmi gond, az élettartamot nem befolyásolja
az az indításonkénti pár MB + írás.Users mappák:
A benne lévő dokumentumok, képek, letöltések, stb-stb-stb mappákat célszerű áthelyezni, egyrészt a helyfoglalásuk miatt, másrészt pedig semmi értelme ezeket SSD -n tartani.Szerk.: Defrag - igen, jó esetben nem jelenik meg a töredezettségmentesítőben az SSD, viszont a defrag szolgáltatás kell, ha van HDD is, és akarod töredezettségmentesíteni.
-
C_hris
tag
Ezen az oldalon azt írják, hogy fölösleges kikapcsolni a defragot, mert a win7 tudja azt hogy az SSDknél nem kell töredezettségmentesíteni. Ezenkívül nem ajánlja a Prefetch kikapcsolását sem, mivel ettől gyors a Win7. Egyedül azt ajánlja, hogy a users könyvtárat tegyük át HDD-re. Most akkor mi az igazság?
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Akadt valami, ami fúrja az oldalamat. Az ez és ehhez hasonló flashek, hogy tudják mindig a pontos időt mutatni? Valami szerverre csatlakoznak? Vagy még akkor is fut, ha nincs megnyitva?
Még egy ugyanilyen -
Colos1
őstag
válasz
Matamata #10879 üzenetére
Nálam az ATTO tesztekben is csak kb. 10% -ot gyorsult tőle az SSD, ami szinte semmi.
A HDD-ken is alig mérhető, csak azért van fenn, mert a régebbi HDD -nek nem tetszik az MSAHCI, és néha felidegesített a hülyeségeivel. ()
Egyes meghajtók esetében előfordulhat, hogy az MSAHCI nem megy rendesen - pl. SAMSUNG HD321KJ -, lehet hogy azt az SSD -t sem szereti.
-
Flashcash
Közösségépítő
-
bmwsan
senior tag
-
SzlobiG
félisten
A grafikonokat elnézve azért egy Vertex 2/Crucial C300 sokkal gyorsabb lenne tőle amit már valszeg éreznél is.
-
zack
nagyúr
válasz
SzlobiG #10867 üzenetére
Az a gondom, hogy a jelenlegi Kingston is jó ebben (4k read). Na már most ha cserélek (mert már ebben sem vagyok biztos teljesen hogy megérné
), akkor csak olyanra ami tényleg gyorsabb és jobb lesz rendszernek. mert oké hogy lesz +20Gb tárhelyem, de ez a Kingston + 20k-ba fog fájni. Tehát ha nincs sokkal jobb mint a mostani az a +20k erősen elgondolkodtató amit rá fogok dobni a Kingston-ra.
-
Colos1
őstag
válasz
szepsy #10859 üzenetére
Ez így van!
Elnézésedet kérem, ezt elfelejtettem leírni, hogy ha megy a rendszer rendesen az MSAHCI -val, akkor nem kell telepítened.
Nem is érdemes, mert az AMD AHCI nem támogatja a TRIM -et. Elvileg gyorsabb vele az SSD, de azt csak az ATTO diagramjain fogod észrevenni, a rendszeren nem.De ettől függetlenűl a BIOS -ban a SATA módot még át kell állítani AHCI -ra, mert akkor az MSAHCI sem fog települni.
-
SzlobiG
félisten
Rendszernek pont a 4K olvasás/írás a lényeg szal a 300/80-al tökéletes lenne, de ha megnézed a teszteket a Vertex 2 is pl tudja majdnem ugyan azt van ahol jobb is szal azzal se jársz rosszul egyáltalán, de én a Crucialra szavazok nekem ha az Intel nem jött volna össze, akkor azt vettem volna.
-
zack
nagyúr
Van a mai meg a holnapi napom hogy a rambazar.hu kínálatából válasszak valami 64Gb SSD-t. Ha tudtok olyat, ami rendszervinyónak a legjobb lenne, akkor kérlek segítsetek a választásban. A Crucial nem fogja tudni az olvasási maximumát a lapom SATA2 vezérlője miatt. A kérdés az, hogy rendszervinyóként 285/275 a jobb vagy a 350/80 ami nálam max. 300/80 lesz de kérdés hogy a SATA3 SSD-t hogy fogja kezelni a lapom. Sajnos 4k olvasási érrtékeket még nem néztem, de ha tudnátok átfogó és alapos teszteket linkelni az biztos segítene a választásban.
-
Colos1
őstag
áááááá
Valóban...
Ez: 10-9_win7_32-64_ahci (CTRL+C + CTRL+V -vel másoltam a könyvtárnevet...
)
Erre én is gondoltam, hogy közben megváltoztatta. De ez milyen dolog már...
Akkor nevezze 10.9/1 -nek, vagy mittudomén.
De érdekes, hogy a10.10 -be miért nem ezt tette...tán jobb a régebbi?
-
szki
őstag
válasz
Colos1 #10863 üzenetére
"Ez a neve: 10-9_vista64_win7_64_dd"
Ez display driver neve. Abban nincs ahci driver.Az ahci 10.09.-et én 09.15.-én telepítettem. Most leszedtem újra, és 09.28.-i fájl is van benne, tehát frissítette az AMD a telepítőkészletet 09.15. után. Szóvval mindkettőnknek igaza volt, mert kétféle 10.09.-i ahci driver került forgalomba
-
Colos1
őstag
Ez a neve: 10-9_vista64_win7_64_dd
És az AMD holnapjáról szedtem le. -
Colos1
őstag
válasz
szepsy #10857 üzenetére
Ha a telepítésre gondolsz, akkor a legjobb, ha a win7 telepítésekor töltöd be neki ezt a drivert, ez a legbiztonságosabb. Csinálhatod úgy is, hogy amikor már fent van a win, kibontod a drivert - elindítod a telepítést, ekkor kibontja magát - , és az eszközkezelőből az AHCI drivert manuálisan frissíted a X:\10-9_win7_32-64_ahci\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\ könyvtárból. Újraindítod 2x, és ha nem halt meg a win7, akkor nincs vele probléma. Én amúgy így csináltam, nekem nem volt gond. Eddig...
Ha telepítéskor adod be, akkor is ki kell bontani előtte.Ja, FONTOS: mielőtt telepíted a win7 -et, a BIOS -ban állítsd át AHCI -re a SATA módot.
-
zack
nagyúr
válasz
Chesterfield #10741 üzenetére
Új telepítés nekem megoldotta az akadást.
Véletlenül nincs fent proci magokat optimalizáló progi?Mert ha használsz ilyet, 100% hogy attól akad, és nem az SSD-től.
Egyébként 1,5 hét múlva Crucial C300 64Gb tulaj leszek!
-
Colos1
őstag
-
james008bond
őstag
Még mindig a Google Chrome cachee áthelyezés érdekelne. A fent belinkelt oldalt követve nekem nem engedi áthelyezni a cacche mappát másik hdd-re
Az ATI oldalán ez mi???
"AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition"
4870X2 karihoz EZ kell? És mire jó???
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyiket az érdemesebb venni:
OCZ 40GB SATA2 SSD 2,5" Vertex 2 Series OCZSSD2-2VTXE40G
vagy
KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2BN/64GB
KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2BD/64GBA két Kingston között mi a különbség?
Esetleg 30K körül bármi más alternatíva ami min 40GB??
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Kiderült H a tápom volt a ludas, és nem az ssd, köszönöm mindenkinek a tippeket, kezdem is feltenni a ein7 home pro-t .
Szépnapot mindenkinek -
szki
őstag
válasz
Colos1 #10846 üzenetére
Én is megnéztem Win7x64-hez a friss ahci drivert, mert 2010.05.14.-i verzió (1.2.1.210) volt fenn nekem 10.09-es cataval. Most a 10.10.-el ez nem változott, mert a telepítő driver fájlok 2010. májusiak (C:\ATI\Support\10-10_win7_32-64_ahci\Packages\Drivers\SBDrv\SB7xx\AHCI\W764A könyvtárban).
Szóval Win7x64-hez szerintem nem volt 1.2.1.263 verzió eddig sem -
fLeSs
nagyúr
itt egy új AHCI driver AMD-hez
[link] -
Franco9
tag
[link]
Ilyen ssd jó lenne rendszerindítónak? -
kapcs-ford
őstag
válasz
Chesterfield #10799 üzenetére
én is visszaküldtem 1 SNV425-S2 mert nem tetszett a sebessége. Vertex 2-t vettem és ég és föld , még sata1 alatt is.
Milyen manuális TRIM programot ajánlotok XP alá??
Xp3 Vertex 2 -
kapcs-ford
őstag
válasz
james008bond #10803 üzenetére
nekem csak a true image van meg de megoldottam, lejegyzem hátha segít majd valakinek aki nem mezei 1 system-es user.
alapállás:
1,
HDD 1 bootmagic fat16 2xpA 3xpB 4logikai
Install Acronis true image home.2,
SSD a partícionálást (1 bootmagic fat16 2xpA 3xpB 4logikai)
a GPARTED nevű programmal csináltam meg (hirens-ről bootolva, SSD az USB-n lógott.) A Gparted automatikusan alignál tehát ha azzal rakod a partíciókat akkor nem kell az alignálással foglalkoznod.3,Visszaboot XP-re, Acronis elindít és lement partíció fájlba (fat16,xpA,xpB) Az acronis felismeri a rejtett bootmagic fat16-ot és a másik xp rendszert is tehát no problem.
4, Megvannak a mentések , recovery. Recovery célpontnak a disk2 kell megadni és a megfelelő part.-ot ahová tolni szeretnéd a mentést.. ez fontos mert alapnak azt a part.ot állítja oda ahonnan a mentés készült. Fontos: Nem kipipálni az MBR-et amikor választod ki a part-ot.
-
szasanyi
félisten
Erről van vkinek tapasztalata? Illetve a formázott kapacitás hogyan alakul az SSD-k esetében?
-
Colos1
őstag
válasz
torma1981 #10828 üzenetére
Hello
Ha nincs TRIM, akkor írásban nagyon visszaesik a teljesítmény. Az olvasást ez nem befolyásolja. Ha nincs TRIM, akkor vannak különféle progik, amikkel megcsinálhatod a GC-t, de ezt asszem támogatnia kell az SSD -nek.
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, volt egy problémám, a C1E miatt megfeleződött a 4k olvasásom-írásom. (1, 2)
A lényeg, hogy amikor sikerült rájönnöm a hiba okára, és átlag 18...26 -ról 60 -ra nőtt a 4k olvasás (minden teszt szerint nőtt), nem vettem észre különbséget a gép sebességében. (Kivéve a Win7 boot, az 2 másodperccel rövidebb lett) Ez azt is jelentheti, hogy az AMD Ahci -vel nyert + 10 teljesítményt nem biztos, hogy észrevennéd, ha nekem +50% nem tűnt fel.
Én ez esetben inkább hagynám az MSAHCI -t.
-
Colos1
őstag
válasz
torma1981 #10800 üzenetére
Szia!
"Mert az AMD AHCI driverek nem a legjobbak ahogy hallom."
De nem is a legrosszabbak, tény, hogy az Intelnél lassabb, de az MSAHCI -nál gyorsabb.De nem támogatja a TRIM -et.
Viszont ha az SSD -d tud firmware -ből GC -t végezni, akkor nincs gond.
ui.: Nekem is AMD AHCI van fennt, de az én SSD -mnek nem szükséges a TRIM.
-
LEON-T
aktív tag
hello
en csak crucialrol tudok nyilatkozni.Anno volt 2 ramom toluk
irtam levelet kuldtek rma szamot majd feladtam a cimukre(anglia). Mivel ket ramrol volt szo eleg volt ertek levelkent feladni Majd kuldtek az ujakat 1-2 het mulva ups-sel.
Ezeket kellett irni a levelbe
Name:
Email:
Batch number:
Part number:
Ship Address:De lehet gyarto valogatja.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Chesterfield #10820 üzenetére
de gondolom nem te dolgozol ott.
-
mexel
veterán
Tudja valaki hogyan lehet samsung ssd-k gariját intézni garipapír nélkül? A gyári garira gondolok. HDD-nél simán tudom ellenőrizni a samsung oldalán is, de az ssd-knél valahogy nem megy, azt írja nem valós szériaszám. (bármilyen netről leszedett ssd képe alapján sem)
-
Chesterfield
őstag
KINGSTON 2.5" SSD SATA 30GB Solid State Disk, V-Series KNG SNV125-S2/30GB
Transcend 2.5" SSD SATA 32GB Solid State Disk MLC TRA TS32GSSD25S-MD
KINGSTON 2.5" SSD SATA 64GB Solid State Disk, V-Series KNG SNV425-S2/64GB
OCZ 2.5" SSD SATA 40GB Solid State Disk VERTEX SERIES ZZZ OCZSSD2-2VTX40G
OCZ 2.5" SSD SATA 60GB Solid State Disk VERTEX SERIES ZZZ OCZSSD2-2VTXE60G
OCZ 2.5" SSD SATA 64GB Solid State Disk ONYX SERIES ZZZ OCZSSD2-1ONX64G
KINGSTON 2.5" SSD SATA 64GB Solid State Disk, V-Series, V+ KNG SNVP325-S2/64GB
OCZ 2.5" SSD SATA 50GB Solid State Disk VERTEX 2 SERIES ZZZ OCZSSD2-2VTX50G
Transcend 2.5" SSD IDE 32GB Solid State Disk SLC TRA TS32GSSD25-S
KINGSTON 2.5" SSD SATA 128GB Solid State Disk, V-Series KNG SNV425-S2/128GB
OCZ 2.5" SSD SATA 120GB Solid State Disk SOLID 2 SERIES ZZZ OCZSSD2-2SLD120G
OCZ 2.5" SSD SATA 120GB Solid State Disk VERTEX SERIES ZZZ OCZSSD2-2VTXE120G
KINGSTON 2.5" SSD SATA 128GB Solid State Disk, V-Series, V+ KNG SNVP325-S2/128GB
IBM 2.5" SSD SATA 31.4GB SFF Slim-HS (x35/x3650 M2, HS22) IBM 41Y8264 -
deicide
veterán
-
helkis
veterán
hát igen, manapság nem divat raktárkészletet tartani, a semmiből meg nehéz kölcsönadni..
nekem azt írta egy disztri, hogy ad inkább kedvezőbb árat egy mintadarabra, de csak úgy nem tud küldeni tesztelgetni SSD-t, viszont a tesztet osszam majd vissza a kedvező árért cserébe
.. ezzel nem is lenne gond, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, de pont a minipcie-nél arra lennék kiváncsi, hogy mennyire marketing a 280/275Mb/s-es adat, mennyire fogja vissza a minipcie csatoló az SSD-t.. ha nagyon, akkor meg kidobtam egy rakás lét..
a másik ami érdekelne teszt szinten, hogy egy online rádió, torrent a háttérben mennyire fogja vissza a tárolókat, valós használat mellett..
mindenesetre drukkolok, hogy legyen!
-
zack
nagyúr
Srácok! Sos kellene egy kis segítség!
Itt állok egy frissen telepített rendszerrel de nem tudom jó e így... Win7 telepítővel formáztam az SSD-t, és létrehozott egy 100Mb partíciót. A nagyobbikra rendben települt a rendszer. Viszont most látom Acronis alatt hogy az a 100Mb partíció megmaradt! Ez normális így? Valamit elqúrtam?
Mi a teendő ilyenkor? -
fLeSs
nagyúr
válasz
Chesterfield #10806 üzenetére
A CHS-sel nincs partneri viszonyunk.
-
deicide
veterán
válasz
Chesterfield #10806 üzenetére
Igen, onyxunk van, ezt megerősíthetem...
-
Cadal
őstag
válasz
Chesterfield #10799 üzenetére
Korábban ajánlották még a Corsair F60 -as (CSSD-F60GB2-BRKT) 60GB-os SSD-jét. Most egész jó áron van. És persze rendes garival, nem mint a rambazárban.
-
fLeSs
nagyúr
Itt a lista ami a tesztbe kéne vezérlőkre bontva. Egy adott vezérlőből elég egy típust beszereznünk, akkor jók vagyunk. Ahol nem írtam méretet ott a 60/64 GB-os változatra gondolok. Melléjük írtam, hogy sikerül-e szereznünk.
Indilinx Amigos
-------------------
OCZ Onyx - nincsIndilinx Barefoot
-------------------
nem kell, már teszteltemIndilinx Barefoot ECO
-------------------
Corsair Nova - nincsJMicron JMF612
-------------------
Patriot Zephyr - nincs
Corsair Reactor - nincsJMicron JMF618
-------------------
Kingston SNV425S2 - nincsMarvell
-------------------
Crucial RealSSD C300 - nincsSamsung PB22-J
-------------------
Corsair Performance (CMFSSD) - van
Patriot Torqx M28 - nincsSandforce SF-1200
-------------------
OCZ Agility 2 - nincs
OCZ Vertex 2 - nincs
Corsair Force - nincs
Patriot Inferno - nincs
G.Skill Phoenix - nincsSandforce SF-1500
-------------------
OCZ Vertex LE 50 GB - nincs
OCZ Vertex 2 Pro 50 GB - nincs
OCZ Vertex 2 EX 50 GB - nincsToshiba T6UG1XBG
-------------------
Kingston SNVP325-S2 - nincsToshiba TC58NCF602GAT
-------------------
Kingston SNV125-S2/30 GB és 64 GB - nincsGyakorlatilag nem tudjuk megcsinálni a tesztet hacsaknem valami csoda történik.
Ha ki tudjátok egészíteni a listát más itthon kapható típusokkal, akkor hajrá! -
james008bond
őstag
válasz
kapcs-ford #10797 üzenetére
Acronis Disc Director 10. Asszem ez a neve, rég használtam már, de particionálni azt tud!
Merthogy a True Image azért van, hogy rendszert, partíciót, stb mentsen, klónozzon stb.
-
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest