- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi780 #8286 üzenetére
Igen, ez a trükkös rész az MR-ben. Tehenekről nem tudok nyilatkozni, de a terménnyel kapcsolatban : MR termény xls
-
-
őstag
őstag
válasz
Tomcsi780 #6460 üzenetére
Van 4 sebességfokozat a gépeken, adott fordulatszám tartozik mindegyikhez.
Az ESLimiter -rel növelni vagy csökkenteni tudod az aktuális fokozatban a sebességet. Akár te vezeted a gépet akár bérelt munkás. A másik része üzemóra számláló, semmi gyakorlati haszna nincsen, de munkagépeken a valóságban is van ilyen. -
vacs
veterán
válasz
Tomcsi780 #6295 üzenetére
Innét töltöd le a hivatalos Farming Simulator 2013 - Update 2.0-t (természetesen azt a nyelvűt, amilyen a játékod), telepíteni pedig úgy kell mint bármilyen más fájlt (kétszer rákattintasz > tovább > tovább > tovább > kész).
Sityuka80:
A zip fájlt bemásolod a Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappába (természetesen a játék NE fusson mikor bemásolod). -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi780 #6259 üzenetére
Hali!
Nekem eredeti szintén a gamem, viszont nem használok egyáltalán lemezt ahhoz hogy játszhassak. Egyszerű a megoldása.
Keress googleban rá a DAEMON Tools Lite nevű programra. Találni fogsz tuti Magyart is, Magyar oldalakon, mert nekem Is onnan van.
Telepítsd, de a frissítést sose fogadd el szerintem, sem esetlegesen a telepítéskor előugró ablakban (nekem asszem kiugrott egy ablakocska hogy frissítsem újabb verzióra) ki nyomtam, vagyis nem telepítettem frissebbet, jó az ami van. Csak magyar legyen a nyelve.Szal. Töltsd le, majd telepítsd.
Utána a Játék lemezét tedd be a meghajtódba és csinálj lemezképfájlt róla, a beállításnál arra figyelj, hogy iso formátum legyen, de mondjuk lehet más is amit tud, csak az iso a használatosabb. Nekem is ebbe van.
Ha nem tudod hogy kell lemezképfájlt csinálni írj rám, és leírom. De szerintem a többiek is tudják jórészt, így közösbe is kérdezheted.
Persze, mielőtt lemezképfájlt csinálsz, kell indtanod egy virtuális meghajtót a programon belül miután megnyitod. Nem nehéz.
De ha ez sem tudod akkor leírom/ leírjuk itt akik tudják.
-
őstag
őstag
válasz
Tomcsi780 #6257 üzenetére
a more realistic mod az egy csomag, három fő terület van, a játék motorja, a gépek és a térkép, a negyedik fájl az alternatív billentés
ha mr mod -ot akarsz használni akkor kell a játék motor, a többi nem feltétel, sima térképen is tudod használni vegyesen sima modokkal, akkor nagy változást nem fogsz látni, ki kell próbálni
ha ki akarod használni a benne rejlő összes lehetőséget akkor kellenek a gépek is és a térkép, illetve már van több térkép ami szintén mr (tehát nem muszáj a csomagban lévőt használni)
sok dolgot megváltoztat, amitől életszerűbb a játék, röviden ez a lényege -
apach
senior tag
válasz
Tomcsi780 #6185 üzenetére
Már nem azért, de nekem fent volt egy tört verzió egy kis ideig míg körbe néztem és próbálkoztam a dolgokkal,
megvettem eredeti lemezt (már egy jó ideje megvan és akarok még egyet), de ilyen gond nem volt. Pedig akkor kellett volna lennie nálam IS elvileg! Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest