- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
underdark #5987 üzenetére
Hali!
Nem nem!
Tavaj még nem is volt ilyen ugy tudom.
LS11 hez meg tuti nem.
Viszont. Multi elindult tegnap, egy Új mapon. Aki netán majd kedvet érez hogy velünk játsszon, az írjon bátran privátban. Szántás nem igen van, vagy legalább is, legtöbben olyan kultit vagy vetőgépet használunk, amihez nem is kell szántás. Valóságban IS léteznek ilyenek!!
-
fbandy72
csendes tag
válasz
underdark #5981 üzenetére
Sziasztok!
Ez mod lehetővé teszi, hogy a játék jobban hasonlítson a valósághoz. Az emelkedőkön lelassul a gép, a lejtőn felgyorsul akár fel is borul a kanyarban vagy a pótkocsik ha tele vannak nem biztos, hogy fel tuja húzni a dombra. Az ekével kapar ha nincs összkerékhajtás vagy gyenge a traktor.
[link] -
törölt tag
-
-
taurus1044
tag
válasz
underdark #2439 üzenetére
lámpát,garázst és van egy szalma erömű.le is vannak tölte és telepitve.a hagensted térképet használom.abba szeretném letenni a silokhoz és a garázsokhoz a lápákat,a szalmaerömüvet meg a szalmaleadó mögé.a garázs meg tök mindegy hogy hova csak a farm mellé.van egy progi amivel hozzáférnél.team viever a neve.editor meg az 5.0.1
-
zsolesz0803
tag
válasz
underdark #2304 üzenetére
értem akkor felejtős! Könnyűn játszom, de ott is nagyon gyorsan leszedi a munkás a bérét
! A terményt is akkor adom el mikor legtöbbet adom érte, de a terménysiló olyan rohadt lassan engedi le a terményt hogy mire 2 pótkocsival leereszt addig lemegy a termény ára
! Azon is gondolkodtam hogy megkellene valahogy csinálni a termény silót hogy gyorsabban leengedje a magot de nem találtam hogy hol lehet és végül feladtam
-
apach
senior tag
válasz
underdark #2264 üzenetére
Hali. Igen meg, a már írt daemon Tools progival kellene csinálni ISO fájlt a CD MINDEN tartalmáról. aztán meghajtót indítani benne, majd a képfájlokat csatlakoztatni. Nekem is így megy a játékom, lemez nélkül.
Más: A skines dolgot meg megoldottam, már csak apró korrigálások kellenek és végleges teszt.
Utána meg, majd a Fehér részt csinálom meg szürkére, és utána már jobban alakítgathatom.
A Te verziód viszont leírhatnád nekem mert valahogy nem stimmelt a dolog, ugyanis a Hátsó lámpa a piros és sárga is ha kék színre húztam az általad írt dolgot, akkor a piros és sárga rész zöldes színűvé vált. :S Nálad a Barna gépnél viszont, ez nincs így ahogy láttam amikor megnéztem a skint. Bocs ha nyaggatlak, de nem hagy nyugodni, hogy nem ment nekem ahogy leírtad. Nem lehet pedig nehezebb, mint az editor kezelése, vagy épp, a Daemon Toolsban ISO fájlt csinálni, stb. -
puhoska76
tag
válasz
underdark #2248 üzenetére
Szerintem nem befolyásolja a a játékélményt az ár vagy hogy esetleg pénzt irsz be pluszba.Aki már csinálta az tudja milyen baromi nehéz annyi pénzt összeszedni hogy lehessen "valóban" élvezni a játékot.Nekem nem az a jó benne hogy fúú minden valódinak tünjön nekem az benne a szórakoztató hogy bármit bárhol kipróbálni,és élvezni a gépek működését.Persze mindenki másképp gondolja de én nem kezdeném megint nullárol egyszer elég volt és őszintén megvalva sokszor volt úgy abbahagyom mert untam szenvedni vele.Inkább beírok egy nagyobb összeget és minden nap végigszemezgetem az oldalakat van e valami uj és ha megtetszik már töltöm is lefele és tesztelem.
-
apach
senior tag
válasz
underdark #2220 üzenetére
nem is. De már másképpen csinálom.
Gimp progival csinálom, el is jutottam alig 30 perc alatt max 1 óra alatt a feléig, de elnéztem és kezdhetem elölről.De nem baj. Kitartás meghozza gyümölcsét.
Persze van olyan rész, ahol nagyobb, mint 400% os nagyításban csinálom.
Kis mániákus mi? De estére meglesz addig nem nyugszom!!
Utána már nem lesz ennyi dolog vele ha más szín kell, csak fogom, és kijelölöm majd kitöltés, és kész.
Utána már kb 5 kattintás és Új szín kész is lesz.
-
apach
senior tag
válasz
underdark #2217 üzenetére
Mivel a net elment és lekéstem a módosításról így újba írom.
No. Most azt csinálgatom, hogy 300% ra nagyítom paintba a PNG képet, aztán a kis vödörrel a széleket amennyire lehet kitöltögetem, utána meg fogom, és kocka kivágásokkal kivágok részeket, majd a vödörrel kitöltöm a színnel. Hosszadalmas kicsit de max pár óra alatt meg lehet csinálni, ha nem olyan szutyok az egér mint már az enyém a jelenlegi. :S Néha elugrál a nyilacska és rosszat töltök ki színnel, akkor vissza nyilas lépés aztán ismétlés. :S De már több mint a fele kész. Igaz már a negyedét kivágós kitöltögetős teknikával megcsináltam, utána gondoltam ki ezt. :S Ha kész, utána már nem kell ennyit tökölni vele, csak színre katt, kis vödör és kitöltés az Új színnel, mentés és ennyi. Csak az eleje most lassú és aprólékosabb.
-
-
apach
senior tag
válasz
underdark #2190 üzenetére
Igen ezekre a részekre. olyan szép barna lenne az árnyékolás helyett is, mint a nagyobb karikázásod alatti oldal részen. az lenne nekem a legszuperebb.
Hoztam a másik verzióból Új képet, (amit tudok skinezni) Ez árnyékolások nélküli skin és nem ennyire szét szedett. Egy Amerikai verzió skinjét színeztem át Gimppel.
Ezt az előbb fejeztem be, vágóasztallal és vágóasztal kocsival együtt. Nagyon egyszerű skinjük van.
-
apach
senior tag
válasz
underdark #2188 üzenetére
Figyi. egy kis kérésem lehetne? Az árnyékolást levennéd skinezéskor és megcsinálnád úgy, hogy árnyék ne legyen a festésben?? Nagyon nagyon meg köszönném. Valahogy majd meghálálom ha meg tudod nekem úgy csinálni. A szín mind1. lehet ez a barna is, csak ne legyen árnyékolásos.
Egyszerűbb, mint az, hogy leírnád nekem esetleg a módszert hogyan kell megcsinálni szépre mint amiket mutattál. Plusz még én napokig próbálgatnám a leírásod alapján. Szerintem ha Te meg tudnád nekem csinálni árnyékolás nélkül, az jobb lenne. :S
Amit nem rég betettem képet hogy világoskék a gép, az nem ugyan ilyen elrendezésű szkines ezért tudtam megcsinálni szépen. De ezt a fajta képet amilyen ez is amit adtál, már 20 szorra próbáltam, nem sikerül.
-
-
őstag
őstag
válasz
underdark #2059 üzenetére
valószínűleg igen
a legtöbb moddal nekem is pont ez a bajom
már eleve a játék is helyenként irreális, hardon egy fokkal jobb a helyzet
a legtöbb mod a vicc kategóriába tartozik, gyorsulás, sebesség, űrtartalom, munkaszélesség, ár, vagy akár az általad említett mennyiség miattlehet, hogy én gondolom rosszul, de azért szimulátor, hogy minél többet visszaadjon a valóságból
így a koszolódó, poroló, szántásban billegő, a ráakasztott tehertől lelassuló, működő műszerfalú gépek élethűbbé teszik az élménytsokkal több nincs is ebben a játékban, mert valódi játékmenet vagy küldetés nélkül konkrét elérhető cél nincs csak az élmény, ettől függetlenül jó az egész csak lehetne még jobb
annyi mindent tehetnének bele, kezdetben bérelni a földet, előre leszerződni feldolgozókkal, aztán jön az aszály, a jégeső, a kártevők, a belvíz, csúszik az aratás, elromlik a gép, váltakoznak az évszakok ... és még sokáig lehetne folytatni
de ez a gazdasági oldala lenne a dolognak, itt meg inkább a gépkezelés marad, pedig a kettő együtt jól megférneén most két modot használok ezt az olcsó kis hatékonyságú mindenes takarmányozót ami nem hagyja lent kanyarban a füvet és nem kerül 400 ezer dollárba
meg egy pótkocsit ami fogad füvet is (nem értem a játékban miért nincs ilyen, értelmetlen, hogy egy pótkocsiba lehet szecskát rakni de füvet nem) -
őstag
őstag
válasz
underdark #2044 üzenetére
A Hardness és a Value értékekek csökkentésével tudod finomítani, illetve ne húzd az egeret hanem csak kattints az adott ponton. Ezzel együtt elég béna az egész az egérrel.
Én játszottam olyan pályán ahol az út egy picit meg volt emelve, és a padka végig tökéletesen egyenes volt.
Rá is csodálkoztam rendesen.
Akkor merült fel bennem a gyanú, hogy kell lennie más módszernek is, mert ilyen precízen azért talán még egy német modder sem dolgozhat szabad kézzel. -
wrox
őstag
válasz
underdark #2008 üzenetére
Nah, most 2 széna, 1 szalma, utána felnyomtam szilázzsal, és voila, így megy. 100%-on a marhák, 40 ezer liter tej is lett hipphopp.
(bár ez eléggé irreálís 200 tehéntől
Más:
Volt itt szó olyan műtrágyázóról, amit előre lehet felcsatolni a traktoron, az melyik? (marhára unom a földeken a szaladgálást, mert ha sima permetező hátul van, azt nem lehet kiadni melósnak) -
őstag
őstag
válasz
underdark #1739 üzenetére
Nem.
Van a DefaultVehicles .xml Ez írja le a gépek, eszközök típusát és pozícióját.
például: <vehicle filename="data/vehicles/steerable/lindner/lindnerGeotrac94.xml" ...
ha ide egy Kramer traktort akarsz akkor átírod az elérési útban "data/vehicles/steerable/kramer/kramerKL200.xml"... most a koordinátákkal szándékosan nem foglalkoztam, kitalálod minek a helyére melyik kerüljön és azt írod át. Ami pedig felesleges azt a sort egyszerűen kitörlöd.
Másik lehetőség, hogy indítasz egy játékot, eladod a kezdő gépeket, megveszed azokat amivel kezdeni akarsz és leparkolod oda ahol szeretnéd. Ezután elmented az állást. A savegameXX mappában a carriervehicles.xml -ben lesznek a gépeid koordinátákkal együtt. Ezeket a sorokat másolod át a DefaultVehicles .xml -be és az ott lévőket kitörlöd. Ezután természetesen a térképet visszacsomagolod, a mentést pedig kitörlöd. És ha bármikor új mentést indítasz akkor már ezek a gépek lesznek a kezdők. -
tomi613
aktív tag
válasz
underdark #1724 üzenetére
Nekem ez a kedvencem!
[BrookridgeV21.zip] -
őstag
őstag
válasz
underdark #1547 üzenetére
windmill.wav nevű hangfájlt nem tud betölteni a megadott elérési úttal, erre dob néhány errort
rövid keresgéléssel nem sikerült megtalálni melyik fájlban szerepel ez az elérési út hosszabban meg nem volt kedvem keresni
a könnyebbik megoldást választottam és a hiányzó helyre betettem egy windmill.wav -t
az eredeti szélturbina hang a...:\Program Files (x86)\Farming Simulator 2013\data\placeables\windTurbine mappában van windTurbine.wav néven
ezt egyszerűbb átmásolni a data\maps\sounds mappába és átnevezni
és akkor nincs több errorha valaki megtalálja a hibás elérési utat akkor ne tartsa magában
Fel lehet menni a szélturbinába fotózni,
jó kis map, vonat közlekedik, ki lehet ütni az út menti műanyag karókat, domborzat és az utak is átszabva -
-
őstag
őstag
válasz
underdark #1536 üzenetére
Széna készítés: levágod a füvet, forgatod, gyűjtöd, bálázod
Ezen kívül kell nekik kevert mix és szalma is
1.4 -es patctól kezdve javítottak pár dolgot az etetésen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest