Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktojos
csendes tag
Sziasztok!
Vegyetek szélerőművet 15 - 20-at, aztán dől a lé.
Egy kis mellékes, erre-arra. -
Taktojos
csendes tag
válasz
Taktojos #3881 üzenetére
Szia!
Sajna a Big T Hagenstedt pályán nem mükszik továbbra sem.
Letöltöttem a pótot meg a vontatót de nem ürít bele, sőt se búzát, se árpát, semmit sem tudok bele üríteni.
Ezen a pályán úgy látszik nem működik. Vagy akad valamelyik moddal.
Azért egy próbát megért. Köszi.Az összekevert takarmányt nem lehet eladni?
-
Taktojos
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam ezt az átírást, túlzások nélkül. Majd 1 napot játszottam vele.
Úgy gondoltam, hogy elveszti a játék a varázsát, az unalmasnak tűnő ide-oda hurcibálást.
De végül is az eredmény akár termény, vagy pénz végett, az ember lelkesen hurcibált, és kereste a modokat
a jobb megoldás végett.Az átírás Nem vett el ebből semmit, Sőt inkább játszhatóbbá tette a játékot.
Köszi.
-
Taktojos
csendes tag
válasz
drunkyboy #3856 üzenetére
Szia!
Köszönöm neked a segítséget.
A trágyát elfogadja, mert látni lehet a rács alatt, hogy emelkedik a szint.
Sajnos pénz nem ad.
A híg trágyát fogalmam sincs hova és mivel kellene üríteni.
Na nem baj, egyszer csak lesz valami.
Kettő különböző Hagenstedt pályán játszom egyiken sem mükszik.
Mint ahogy a mixer épület sem, mert abba is beleteszek mindent, a végén kiírja, hogy full, aztán
nem tudom kiüríttetni semmibe sem az összekevert takarmányt.Netán valakinek ez a mixer épület működik?
-
Taktojos
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy van-e olyan mod ahol ellehetne adni a trágyát, illetve a híg trágyát,
nagy tartálykocsival olyan 200000 literessel?Van ilyen?
-
Taktojos
csendes tag
válasz
- = Zk = - #3833 üzenetére
ahogy gondolod kérlek.
-
Taktojos
csendes tag
válasz
- = Zk = - #3831 üzenetére
Szia!
Ne ballagj a kombájn mögött, hagyd hagy menjen mikor megáll akkor majd mellé állsz.
Nyomd meg az esc-t felül lesz a beszámoló, jobb nyíl kettőt, vedd ki az eszközöket csak a gépek maradnak.
Itt oda ugrálsz ahova csak akarsz, teszed amit éppen kell. Időnként menj vissza a kombájnra és állj mellé. Simán négy területen is tudsz egy időben aratni. Ha üríteni kell a kaptárba menj nyugodtan, megvárnak.
A pénzedet nem akarod, hogy fölöslegesen elvigye az aratógép, akkor rá mész kinyomod a H-t, ha pedig mehet az aratás akkor visszanyomod a H-t.Jó játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest