Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz kline bull #3628 üzenetére

Felesleges a pénz mód. Magad is könnyen megcsinálhatod a pénzt magadnak. Leírom.

1. Kezdj el játszani pl az 1-s pályán.

2. Mentsd el egyből a játékod, de, JEGYEZD meg hogy 1-2 vagy 3 pályán mentetted!

3. Menj be a FarmerSimulator2013 mappában ott ahol írtam már tegnap vagy tegnapelőtt.

4. Keresd ezt a nevezetű mappákat: savegame1 vagy 2 vagy 3 stb.

5. Keresd meg azt, amelyiknek az a szám van a végén, mint amin a játékba a mentést csináltad!

6. Lépj bele, és keresd meg ezt a nevű XML fájlt: careerSavegame

7. Nyisd meg Notepad, de inkább, Notepad++ programmal az XML-t. (ha kell a progi, akkor adok linket letölteni).

8. Keresd meg ezt a sort: money="40221328" neked itt sokkalta kevesebb szám (érték) lesz. Ezt én írtam magamnak át ennyi Euróra. :D De NEM játszok csak megnéztem hogy milyenek a gépek a játékban alapból benne levők. Mint olvasni, money az azt jelenti hogy pénz. :) vagyis, nekem 40 millám van. :D

9. Mentsd el a módosításokat az XML ben, és folytasd a játékot. :)

De nem érdemes ennyit beírni mint amennyit én is beírtam, mert elmegy a játéklendülete az embernek hamar. :) Én nekem mondjuk nem, mert agyba főbe gépeket tesztelek 2011 verzión és ott is át van írva. De, ha nagyon muszáj, akkor elkezdek én egy alap játékot, mentem, aztán átírom a fájlt neked és felteszem letöltő oldalra neked/nektek akinek kell. Ez a módszer azért jobb, mert nem foglal helyet a gépen a mód, hanem alap helyet foglal csak. :)
    Amúgy, hogy sikerült összehoznod? :)

Új hozzászólás Aktív témák