- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
McEacrhan3
tag
válasz
tyst933 #3861 üzenetére
Hát egyelőre, csak olyanokat, hogy:
-Tárolókapacitás(kombájnál, permetezőnél, utánfutónál)
-Fordulatszám
-Lámpaerősség
-A szélerőműnél, napkollektorná, stb. a bevételt óránkéntEz most csak amit sikerült megnéznem, és kipróbálnom egy óra alatt
Nekem példáúl sok bajom volt azzal, hogy amikor megpermeteztem a földet, a kombájn szinte minden sor végén megtelet, igy elég sokat kellet járjak, hogy áttöltsem egy pótba, mert csak 1500l ment bele.
most 150.000-re tettem be(csak próbából) és igy másra is tudok koncentrálni, amíg a kombájnom szépen arat magában.
De még rengetek lehetőség van más beállitásokra.
Még meg kell nézzem. -
vacs
veterán
válasz
tyst933 #3845 üzenetére
Én jegyzettömb-el írom át.
Megnyitod az xml-t > Ctrl+F (ekkor megjelenik egy keresőablak) > beírod hogy Capacity és ő szépen megkeresi neked. Átírod amennyire akarod, elmented, visszamásolod a zip-be és kész.
Nekem úgy van átírva, hogy a kombájn 3x ürít és ekkor lesz teljesen tele a pótos Man teherautóm. -
apach
senior tag
válasz
tyst933 #3848 üzenetére
modokat lehet tudtommal, ha megpróbálnád esetleg a gyáriakat, akkor mindenedről másolatot csinálj, mert ha nem lesz jó, akkor megeshet hogy újra is kell telepítened. de ez nem biztos. be lehet tenni amúgy a gépeket a gyári mappákba is.
a gyári gépek közé, csak nem tudom hogyan.
Legalább is a 2011 n láttam ilyet. egy videón asszem.
-
apach
senior tag
válasz
tyst933 #3710 üzenetére
Hali!
Én ezt az oldalt jobban ajánlom, mert itt leírások is vannak a cuccokról pl.
[link]
Ez a vegyes lapja, de a Categories fülnél fel vannak sorolva a dolgok. Traktorok, Kombájnok pl külön, Név szerinti csoportokba vannak rendezve, plusz, a mapok is úgy vannak, hogy a négyszeres vagyis Big mapok külön fülön a mapoknál, és a sima alap méretűek szintén külön fül alatt. Így, pl nem kell találgatnod, hogy melyik a Nagy méretű map, és melyik normál, vagy a gépeknél pl, plusz, nem kell végignézned a kis mapokat ha csak Big mapot keresnél, vagy épp a gépeknél szintén, ha pl Claax Kombájnt akarsz nézni, vagy Traktoroknál pl John Deere-t, akkor nem kell a Fendt gépeket is nézegetned, vagy épp a Belorusz stb márkákat. Amiket nem találtam persze, azokat máshonnan, a másik hozzászóló által írt oldalról is le szoktam szedni ha más megoldás nincs.A korábban adott oldalon tudsz szintén sokat egymás után letölteni, csak van pár másodperc, aminek el kell telnie hogy letölthesd a következőt, de ki lehet várni. Több ilyen oldalt ismerek még.
-
puhoska76
tag
válasz
tyst933 #3710 üzenetére
Itt egy link ahonnan letudsz tölteni bár mit ingyen és működnek is
http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/maps-farming-simulator-2013
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest