Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
honved4
újonc
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Lehet letölteni trágya eladó telephelyet letölteni itt lehet: http://www.modhoster.com/mods/placeable-verkauf-mist-und-guelle
Rátolatsz q gomb és el is adtad
Jó játékot! -
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
veszlek pill. no
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
privátban írom meg. de van TeamViewer8-am is az is hasonló, csak annyi különbséggel, hogy pl be tudok menni a Te gépedbe is ha engeded. ideiglenes kódokkal lehet partnert felvenni stb stb. sőőt, csoportos kommunikációra is jó.
Tessék a Deutz gép amúgy: http://www.modhoster.com/mods/deutz-fahr-series-7-agrotron-7250-ttv
Ezt már át is írtam 11 re, de még sajna nem tökéletes. az alap világítással bibi van mert nincs, meg lassan megy cseppet, meg át kell írnom valahol gombkiosztást, mert a Num 5 gombbal 2 funkció működik és az gáz. aki esetleg tud segíteni nekem írjon privin. ismétlem, 2011 be írtam át.
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
No, akkor mondok neked valamit. Találtam Tegnap este egy ilyen gépet. Még koszolódik is, és át is írtam pl 2011 játékba.
Csak a normál filágításával van gáz, mert nem igen sikerül előcsalogatni. :S Viszont mellette, Homlokrakodós is, felcsatolható karral.
Azt át színezzem neked? De adj valami szín kódot. Neten találhatsz ilyen oldalakat sokat. Csak annyit kell beírnod a google keresőbe, hogy HTML színkódok pl, de most adok.Tess.
[link]Ennél, baloldalt van az a színes nagyobb kocka, benne egy kis körrel. Arra katt és húzogasd amerre akarod.
Mellette egy függőleges cifra csík, benne kb középen egy csúszkával, ott az alap színt állíthatod.
Miután a szín megvan fent egy téglalap alakú kisebb kocka BAL felében, ugyanis a kocka el van felezve, de ha húzkodod a nagy kockában az a kört, akkor látni fogod hogy változik olyanná ahol épp áll a köröcske.
Ha megvan a szín, akkor a HEX szöveg utáni kockában egy # kezdődő számsor lesz. azt másold ki a # val együtt, és ide amikor nekem írsz pl, másold be. utána meg én a Gimp nevű progiba másolom és színezem is. De kicsit hosszabb időbe telik sajna ahogy nézem, mert mostanság nem sokat tudok gépnél lenni.
Persze ebből is válogathatsz ha nem igen értenéd a felső verziót.
Ennél még az Angol neve is ott van.

de tessék, adok még 2-3-t.

[link]
ennek a color codesosnak lejjebb van egy hasonló mint amit leírtam használatát felül, csak angol, de google chrommal nem gáz mert fordítani tudsz a böngészővel.
Tehát, lejjebb van egy nagyobb olyan kódkészítő, hatalmas betűkkel és számokkal kiírja plusz csak 1 kisebb kockában változik a szín az elsővel ellentétben.
viszont én jobban bízok a magyar nyelvűekben amiket adtam. -
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
szia, a színezésben lehet tudok én is segíteni.
-
patrik1920
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
lehet ahol az idot gyorsitod
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
igen van. legalább is a 2011 ben nekem a Fendt modhosteres pakknak.
936 és 939-s gépeken. -
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali.
nah, az Árnyékolásos szkinekkel van bajom csak. :S
-
tgumis
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali sztem sokkal egyszerűbben is àt lehet írni. Én mondjuk photoshopot hasznàlok annak van egy ingyenes nvidiàs kiegèszítője ami segìtségével a ps kezeli a dds kiterjesztést. Azutàn màr gyerekjàték az egégész csak a színcsere eszköz és kb fél perces mutatvàny. Szivesen megcsinàlom keress privàtban ha érdekel.
Gyàri gépek àtírása ügyében èn is érdeklődnèk nekem még azt sem engedi sosem, hogy màs néven mentsem az eredeti modokat. -
dafko90
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Igen át lehet írni ugyan úgy a gép xml-jében. Csak ha jól tudom alapból írásvédve vannak a fájlok,így előbb azt kell elintézni hogy legyen hozzáférésed. Tulajdonságokban át lehet írni.
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali.
Én még annyit mondok, hogy. NEM egyszerű át színezni bármit a játékban!! Én is még nyűglődök vele!
Igaz, sikerült már át színeznem pár gépet.
De több napba telt!! XnView-el át szoktam konvertálni a DDS formátumot PNG be, aztán a GIMP2 nevű progival sokszor igen aprólékosan tudtam csinálni. Utána meg mikor megvolt, visszakonvertáltam szintén XnView progival DDS fájlba. Az plusz meló, ha még koszolódós szkin (szín) is van hozzá, mert picit cikkes azt is megcsinálni. Legalább is nekem még. Ilyen pl a Lexion 780-s
Normál kerekű kombájn is. Ugyanis a szkijét elég rendesen szét darabolták, plusz még a vágóasztalok szkinjét is. Ez nem is volna cikkes nekem, csak épp elsötétülős vagy tudom is én milyen. Vagyis, nem látható több résznén a szélét az adott területnek, így csak óvatosan lehet vele szórakozni hogy ne legyen csúnya. Majd mutatok képeket holnap ok?? Hogy miről beszélek. Van itt olyan akinek jól megy a dolog, de nem hiszem hogy szkinezgetni fognak neked/nekünk. -
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
át lehet. vagy a modDesc xml-ben vagy a gép xml-ben. grainTankCapacity keres az a tartály mérete. Ami meg az át szinezést ileti azt is meg lehet csak meg kell találnod a meg felelö dds fájt és át szinezned
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
CSAK Zip formátumot érdemes beletenni játékba!!!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Köszi!
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
nincs mit
ha érdekel még ilyen, keress meg nyugodtan. priviben. -
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Nekem ez a fendt nagyon bejön igen jó kis gép full extrás nyitható ajtó ablak a vonofej is álitható jó kis gép pack ban van ugyhogy több zip fájl is bent van ki kell bontani arra figyelj de a lexion 780 is nagyon tuti szépen megszerkesztett kombájn a cat ugyan az szinte csak más szinben a jhon is jó kis gép birom a hangját jól szól a turbó rajt
megállitás után még 2-3 mp ig lehet hallani ahogy fütyül 
-
-
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Azt is küldtem meg fendt-et is nálam okésan mennek
-
tutikas
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Szia küldtem privátban 2 kombájnt nálam hibanélkül müködnek
-
Kiss70
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
A gép xml jében szerintem.
-
tgumis
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Ez 100 százalékos.
-
őstag
őstag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Nehézségi foktól függően változik
könnyű: 60 $ / óra > 1440 $ / nap - 8 $ (fenntartási költség) = 1432 $
normál: 30 $ / óra > 720 $ / nap - 8 $ = 712 $
nehéz: 15 $ / óra > 360 $ / nap - 8 $ = 352 $ -
Zsolt...
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Akkor nem értetted a közlendőmet, én csak lehetőségeket vázoltam a problémádra!
-
wrox
őstag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Igen
-
wrox
őstag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Átírhatod az economy.xml-ben, hogy ownedbyplayer=false, és már nem is a tied. Ha meg kell érte pénz, akkor annyit hozzácsapsz a számládhoz.
Az aktuális savegame mappában találod ezt az xml-t. -
Zsolt...
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Földet semmikép nem lehet eladni!
Vagy fűvel ülteted be, vagy ha olyan mapon játszol ahol nem megy tönkre a termés, ültetsz bármit, és gyönyörködsz benne... Bár, az elrohadt termés is jól néz ki, szép fehér, s' ha unod,,, fogod és beszántod!

-
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Nem hiszem, hogy el lehetne adni. Hagyd a csudába akkor.
Vesd be fűvel, és ha netán valamikor gyorsan kell siló, vagy fű takarmánynak mindig lesz kéznél. -
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Én csináltam egy permetezés/nem-permetezés kísérletet.
Szinte pont a feleannyi termés jött be, ha nem permeteztem.
Engem is érdekelne, hogy az amazon vetőgép azt csinálja-e ahogyan oda van írva. Bár akkor valahogyan gondolom fel kellene tölteni anyaggal, de nincs plusz kijelző ennek mennyiségére. Valaki kipróbálhatná egy kis földterületen, hogy ezzel permetezés nélkül, és egy másikkal permetezéssel mekkora a hozam. Nekem nincs kedvem
Most különben is marhát/juhot tenyésztek, és csak füvet ültetek, ill. nyírok. -
Kenzan_Hun
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Ha mütrágyázna azt látnod kéne mert ugymond elég látványos dolog.
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Linkeld már be őket hogy melyikek azok, nekem egy fliegl 270em van azt simán lehet terhelni nem tolja a gépet meg nem viszi sehova.
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Van egy 350.000 kapacitásúm azzal nincs baj
csak ez mégis nagyobb azért -
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Szia ez tök jó működik, de valaki tudna segíteni abban hogy hogy tudom megnövelni a kirakodás sebességét? annyira lassan adja ki magából a benne levő terményt hogy kín kivárni.
üdv.
-
alian100
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
és hova kell be másolni a játék mapában?
-
trakyka
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Meg tudnád mondani a map nevét vagy linket adni?
-
tokman6
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Kár pedig nekem tetszik az eredeti map, így hogy közel vannak az állatok is....
-
wrox
őstag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Én a mygames mappát szoktam másolni.
(Ha csak processzort cserélsz, nem kell újratelepítened a gépet, sőt, még alaplapnál sem, ha ugyanaz marad a platform)Valakinek valami ötlete, hogy ne fogyjon a műtrágya és a vetőmag bérelt munkásnál?
-
tokman6
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
dokumentumok/mygames/farming simulator 2013
vagy az egész mappát mentitek vagy csak a save1..2..3...stb mappákat. ha az egészet mentitek a modok is megmaradnak. Én egy mentést viszek pc-n is meg laptopon is ezzel a módszerrel

-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Szia, ez engem is érdekelne, ne kelljen egy újratelepítésnél az egészet előlről kezdeni!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali,hát nem tudtam kirakni a füvet a Krone BIG-L500-ból a farmon lévő fű és bálaleadóba, a marhatelepnél viszont elfogadta a nagyobbik betonsiló így oda hordom,ír vmi tömörítetteségi %-ot, mit kell még csinálni és mivel tudom etetni a marhákat? Lécci amit tudsz a marhatartásról! Köszi!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hali,asszem hogy én is felszámolom a birkatenyésztést, legalább nem kell a gyapjúval se tökölni. Még vmi, ha begyűjtöttem a kockabáláimat akkor a bálaleadó helyre rakodok, onnan csak betolom tolólappal és csá.
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Köszi,akkor nem kell a birkákat túletetni, a farmomon lévő bála,fű és szénatároló símán fogadja a kis fűnyírótraktorom füvét, ha egy Krone BIG-L500-al megyek akkor azt is????
-
beluschi
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Aratás után küldd rá a tarlóra. Ha megváltoztatja a textúrát a szokásos vetés utánira, akkor nem kell előtte kultivátorozni. Ha nem csinál semmit(marad a tarló) akkor kell kultizni.
-
puhoska76
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hát nem tudom hogy a texture mennyire fogja a vasat de lehetséges bár inkább a játék optimalizálásával vannak gondok mintha néha fps lagg lenne.(4 magos proci 4Gb ram gtx 260 vga) símán vinni kéne neki fullon.
-
puhoska76
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Én használok textúrákat legfőképp fű textúrát.De használok fa,kukorica,cumókat is szebbé lehet vele tenni a mappot.
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Igen ez így van.

-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
lány mert még csak 22-éves vagyok igen szeretem és még persze a Call of Duty Far Cry 3 és még sorolhatnám amúgy ezt azért szeretem eszt a játékot mert mező gazdásznak tanulok és van farmunk is és egy csomó állatunk.

-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
igen
letöltöttem én ezt a peccset csak az ujjat köszönöm szépen -
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
köszönöm szépen 1000 pux neked nagyon kedves vagy hogy segítesz
(L) még egy kérdésem lenne és ez az utolsó nem tudol olyan mapot ahol minden állat beleérve a juh, a tehén és a tyúkok is egy helyen vannak a farmon már mint mikor kezdődik a játék és ki írja hogy üdvölünk ez az uj farmod na és akkor ott lenne a tehán és a juhok is köszönöm szépen a sok segítséget neked örök
PUX 
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Nem arról van szó hogy legális e vagy sem igazából, hanem azzal, hogy nem fogjátok fel, hogy a törés miatt baja lehet az adott játéknak, ahogy pl, anno nekem a 2011 nél is volt... Megvettem eredetiben, és lám, 99% hiba megoldódott! Erről van szó, meg arról, hogy emiatt hogy ezt nem érti meg 1-2 tag, hogy a törés miatti hibája okozhatja, ezért tele van írva a fórum igazából feleslegesen. mellesleg, nekem IS megvan törtben, és alig kb 30 percig játszottam rajt, azóta se. Ennyi. mert tudom hogy mennyi hibát hordoz z, ha tört a játék. téma lezárva, mellesleg nem az Én reszortom a tiltás és egyebek, csak jót akarok ezzel, de ha nem tetszik sajnálom. Téma Off. Mellesleg ennek ellenére azért szoktam segíteni nem úgy, mint nekem anno. B..tak segíteni szinte mindenben. Ettől függetlenül, én ellenkezőleg vagyok ezzel! vagyis, ahogy, és amiben tudok segítek BÁRKINEK!!! De az okot leírtam az előbb miért unom már a panaszkodást.
Tört játék a törés miatt okozhatja az hibáitokat!!
Ha kell, ezután IS segíteni fogok akár neked, akár másnak!
-
toldi.makos9
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
vagy ha esetleg nem boldogulsz szívesen segítek, de látod itt nem lehet. Ha adsz elérhetőséget ott folytathatjuk!
-
apach
senior tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
egyik XML jében a játékban át kell írni valamilyen számot. tudtommal.
de sosem próbáltam 2011-n se. -
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
lehet hogy már fárasztolak a sok nyafogásommal de ehez hol lehet aktiváló kódot találni? vagy jó hozzá a régi is?
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
áááá nem értem egyszerűen nem enged semmit bele tenni csak annyi hogy vissza és kész akár hová szeretném rakni semmit sehová az nem lehet hogy azért mert nem eredeti a lemez vagy kellene hozzá egy CRAK??
-
szintia29
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
köszönöm szépen segíthetel nekem nagyon megköszönném.

-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
azt tudod, hogy szántani nem muszáj?
-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
jah hát az az egyik traktor amire nem lehet.P
de akkora gépet mire használsz?
-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
felrakod a traktor elejére a permetezőt, hátulra meg a vetőt és kész
-
Sabber
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
ezt be tudnád linkelni?? mármint a gépet, gondolom jól működik és szép is ha használod

köszi szépen
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
nekem is class seiron van 1 tonnás sujjal
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
szivesen.csak erös legyen a gép
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
akk jerj és vidd
ugy is termelem fojamatosan -
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
az igen.nekem a szerveren összesen 6gb kieg van a 2011 és a 2013hoz.gyüjtöm öket de fogok törölni mer nincs hej.a gépeknél találod meg ha márkánént rendezed
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
müködik?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
nem.az tárolo.szálitószallagal.én is használom.bárhova leteheted ha a traktorod elbirja.1 tonnás sujt javaslok hozzá
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
sajnos nem látom a foltot igy nem tudom megmondani hogy láttam e már
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
hordozhato.tessék a link koléga:http://www.modhoster.com/mods/t-conveyor-universal-1000 oda teszed ahova akarod ha van olyan géped ami elbirja
-
Zsolt...
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Próbáljátok beszántani azt a kis részt, én így szoktam megoldani!
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Szia,nálam is rendszeres először még átmentem újra rajta de már hagyom.
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
fühöz?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
120000 liter jó?
-
toldi.makos9
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Ha ez van a ZIP-ben akkor jó http://kepfeltoltes.hu/view/130325/dsaf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
tembopapa
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Zip mindkettő
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
nem eladom a higtárágyát.szétszorom én is a földeken.azért kellet a tároló hogy a még nem erjesztett füvet lehen hova tenni amig fel nem használom.egy kicsi elméretezted?nem nagyon? xd
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
a te tanácsodat is köszönöm és élek is vele.

-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
ilyen megoldás van még.... traktorral mozgatható bárhova tehető
hátránya, hogy nem tudod mennyi van benne
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
neked.igen.sajnos más oldalt nem ismerek ahol lehet silo.de ha te találsz fűsilot és belinkeled az jo lenne.mert kéne nekem
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
nekem se.de még nézek neked.annyit irt hogy v mi muszály de nem értem hogy mi.
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
erre gondoltál?http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/bunker-placeable-v-1-0-mp.html#more-8061 pont a legtetején
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
az ls honlapján nincs?ezen az oldalon mintha láttam volna:http://www.ls2013.com
-
Tibora98
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Hosszu de a végén leirom
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
sikerült megoldani a gondod?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
feltettem a patset amint mondtál és letehetö az összes tárgy.köszike mégegyszer

-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Azt mondod?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Barát adta.eredeti elvileg.van 32 bites.ha azon jo akk a 64 bit kavar.de megnèzem amit küldtél :-)
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Köszönöm.ma akk meg is nézem.a 64 bitnek lehet hozzá köze?vagy neked is 64 bites vin heted van?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Meg tudod nekem nézni hogy ami az eredeti ls honlapon van az a lámpa lerakhato e?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
Az az eredeti vagy ugy szetted le?nem egyszer lett ujratéve de hiába.a 64 bites win 7 nek lehet köze hozzá?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
van petselve a játékod?rákatt a vásárlásra és nem mutatja a tárgyat amit letennék.tök mindegy hogy hova szeretném.mindegy hogy mit csinálok.
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
az a baj hogy semmien telepitett tárgyat sem tudok letenni.v miért nem mutatja amikor letenném.
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
csak egy iránybol lehet rámenni?mindenképp beakatsz?mindegy hogy honnan mész?
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
hálás lennék ha meg tudnád csinálni
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
megnéztem.a modsba benne is van de ha rákattintok a vásárlás gombra már nem mutatja csak a 4 nyilat.petseltem de ahoz meg nincs se kod se crakck
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
van egy adott pálya amibe bele kéne tenni pár dolgot.meg tudod valahogy oldani?nekem végkép nem meg.pedig mutatták videon is
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
hali.tudsz szerkeszteni páylát?
-
Atka84
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
a szilárd trágyát is pótkocsival vidd, markolóval nem fogadja el
-
Atka84
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
A map-on bárhol elhelyezheted, én a Big European map-om használom
Van egy rácsos nyílás oda kell önteni
linkezzel viszem oda
szilárd trágyánál elég a rács elején megállni, hígtrágyánál viszont fel kell tolatni majdnem a rács végéig
-
underdark
aktív tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
-
Atka84
csendes tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
-
taurus1044
tag
válasz
toldi.makos9
üzenetére
van 25000 literes trágya tartájkocsi is.most találtam.a linkje:http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/trailers-farming-simulator-2013/page/6
Új hozzászólás Aktív témák

- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mutatok párat.
megállitás után még 2-3 mp ig lehet hallani ahogy fütyül

(L) még egy kérdésem lenne és ez az utolsó nem tudol olyan mapot ahol minden állat beleérve a juh, a tehén és a tyúkok is egy helyen vannak a farmon már mint mikor kezdődik a játék és ki írja hogy üdvölünk ez az uj farmod na és akkor ott lenne a tehán és a juhok is köszönöm szépen a sok segítséget neked örök
PUX