Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Hali!
http://www.ulozto.cz/
Én ezt használom, és 2 gigás méretű cuccot is fel lehet tölteni, plusz, korlátlan tárhelyű oldal. Van egy downloader programjuk azt kell letölteni a 2 gigás méretű feltöltésekhez. Amolyan torrent féle program.
Be lehet állítani amúgy akár azt is, hogy a keresőben megtalálható legyen e az adott mappa (neve). Plusz, azt is, hogy bárki letölthesse, vagy épp, teljesen priváttá is lehet tenni többek közt. Több féle lehetőség is van ilyesmikre. Igaz, nem magyar, de google chrommal fordíthatók a nem magyar oldalak, én ezt használom ilyenkor. Amúgy meg a Mozillát. van skydrive-om is de ott 300 megás korlátozás van, plusz, a tárhely is korlátozott ami 7 gigányi, ez ingyenes így. De aki akarja, kb 2000 forintért megnövelheti több gigányival és úgy, hogy ez az összeg 1 éves díj! De én az ulozto-t ajánlom chromeal.
Az ulozto cseh oldal amúgy alapban, de már a fordítást nem is igen használom, mert annyira hamar megjegyeztem hogy mi micsoda.
Legalább is azt, amiket használok. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Legalább is azt, amiket használok.