- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Tessék:
[link]Én az FSportalt használom, mert saját szerverükről lehet letölteni és nem upload meg hasonló napi 1 letöltés.
Bár azt is ki lehet kerülni. Pl az uploaddal elindítasz 4-5 moddal idő visszaszámlálást (capcha beírása ablak megjelenik), majd egyesével letöltöd őket. -
Deer76
aktív tag
A modokról:
Én magamnak magyarítom meg beárazom és tesztelem őket.
Elég sok a hibás mod, kár, hogy a modmegosztó oldalak nem tesztelik őket, csak a mennyiség számít.
Öt féle eset van:
1. totál használhatatlan - FS2013-at is kifagyasztja - kuka
2. tele van hibával a log file, bár működik - ez is kuka
3. pár hiba (pl nem dds a textúra) - ha ez javítható, akkor megtartom
4. hibamentes, de igénytelenül megcsinált - kuka
5. teljesen hibamentes és igényes modSzerencsére az utóbbiból egyre több van. Érdemes várni, mert később megjelenik az adott típusból egy jó is.
Pl. Claas Mega 218, az előző verzió tele volt hibával, a mostani viszont teljesen hibátlan.Várok már egy jó T/25A és T150 modot is, de még nincs.
-
Deer76
aktív tag
Hát igen, de azért mégis egy elég sokat változott a kezdetek óta, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Érdekességképp én így számolom a gépek árait (nem valósághű, de érdekes, hogy a játék beépített gépeinek áraihoz hasonló eredmény születik többé kevsébé)
Traktorok: Évjárat utolsó két számjegye (2000 felett 100-tól)*Max. telj (LE)*10
Pl.: 1988 25 LE traktor: 22000 EURKombájn: Évjárat utolsó két számjegye (2000 felett 100-tól)*Max. telj (LE)*5 + Magtartály térfpgata (l)*10
Pl.: 1988 100 LE 4000 l 84000 EUR -
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem meg a játékot a Tesoban 3200Ft-ért. Meg is lepődtem, hogy olcsóbb mint máshol.
Még soká fogok vele játszani, mert most modokat szedek le, tesztelek, magyarítom őket és beárazom a saját képletem szerint.
Ezért most az LS2009-el nyomulok közben, mert ehhez anno megcsináltam már amit akartam.
Jó sok különbség van a kettő közt, tetszik a 2013-as.Én mondjuk úgy játszom, hogy a legótvarabb flottával kezdem, hogy legyen célja a pénzgyűjtésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest