- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
genndy
addikt
Nem iskola, régi rendőrörs.
SPOILER!
Próbáld ki nyugodtan, minden helyszín: tmm 1És gyorsutazz: Germantown Police HQ. Szerintem pont a térkép legközepe (Paradise Fallstól keletre, az talán jobban beazonosítható helyszín).
A másik problémás helyszín meg a Springval School lehet, Megatontól északra, a folyóparton. -
GypsFulvus2
őstag
-
GypsFulvus2
őstag
Én hetekig próbálkoztam, anno Haas-sal oldalakon keresztül értekeztünk itt. Amikor a vanillával nem ment, akkor milló unoff patch-et csillió modot, memóriapucolót, szentszart megpróbáltam, de semmi sem segített. Néha el lehetett sunnyogni egyes ilyen "elátkozott hely" mellett, de a citadelnél végképp kudarcba fúlt minden kísérlet, így pedig a főszál játszhatatlanná vált.
N és KN-es verziók azok, amelyekben nincsenek meg a win media centeres cuccok, Media Player, DVD maker stb. Mondjuk az enyém nem ilyen, ebben benne van minden vacak. Még nem próbáltam azóta, mert nincs időm játszani mostanában; a New Vegast is elkezdtem kb fél éve, de nem fejeztem be, pedig jó játék az is. Majd Karácsony tájékán lesz szabim, és megpróbálkozok azzal, amit intr1cacy és Hunork írt, hátha összejön. -
HaaS
addikt
Élménydús játék, élménydús.
Visszaolvasgattam, csakúgy... röhögtem rendesen.
Nyomokban SPOILERt tartalmazhat!!!fíling
hájdojjá
Paladin Cross
út Rivetbe
a százas
megtanulni fejniEhh, csak fel kéne rakni erre az erőműre is...
-
bpx
őstag
-
Ryder62
őstag
Nem, épp hogy alig pár vaultban nem volt kísérlet. Szinte minden vaultban volt. A 101-esnek az volt a feladata hogy örökre bezárva maradjon. A 108-asban klónoztak, a 92-esben meg hanghullámokkal kísérleteztek és így tovább.
A nép szemében a vaultok tényleg menedékek voltak, ők ugye nem tudtak semmiről. DC és környéke tele van Vaultos reklámplakáttal is.
Valóban a kormány rendelte el a vaultok létrehozását. Így könnyen tudtak kisérletezni. Hogy mit akartak elérni? Pl szuper katonákat létrehozni, akik szuper erősek vagy minden parancsot teljesítenek.De a legtöbb vault kísérlet kudarcot vallott.
A "200 év vs minden szinte a helyén" dolgon én is gondolkoztam már. Valóban, ha jobban megfigyeljük sok sátor áll amit még katonák, orvosok állítottak, sok kaja az eredeti helyén (boltok polcai) egy rakás jármű szinte sértetlen állapotban rozsdásodik és így tovább. Valószínűleg azért mert mivel DC-re hullott bomba, vagy 100 évig lakhatatlan volt a város és környéke. Kicsit később kezdték el benépesíteni az emberek, mikor a rádioaktivitás kicsit visszább eset.
-
remington2
senior tag
Az elsővel kapcsolatban: egy nukleáris háború után a csekély számú túlélő, akik amerika életben maradásának zálogát jelentik, annyira értéktelenek lennének a kormánynak, hogy engedi, hogy kísérletezzenek rajtuk? Az OK, hogy ez így "poén" meg a játék kicsit a perverzitásba meg a bizarr horrorba hajló "humorához" illik valamennyire, csak furcsállom, hogy a kormány akarná ezt. Egyébként igazad van, rémlik is hogy a kormány engedélyével ill. megrendelésére csinálta a cég az egészet, szóval a helyzet eléggé fura. . . bár ez off de kicsit olyan a szitu, mint a resident evil filmekben az umbrella corporation, akik 4 évvel a zombiapkalipszis után még mindig a szupertitkos bázisaikon ülve kergetik a világuralmat (ROFL), miközben a populáció 99,99%-a már régen halott . . .
A második szituval kapcsolatban: ez is igaz, elfelejtettem hogy a 101-es menedék nagyon-nagyon sokára nyílt csak ki, és a legtöbben tényleg jóval korábban visszatértek a valóságba, mint "mi". Ők alapították az apró falvakat, meg megatont is.
-
GypsFulvus2
őstag
Ezt a típusú hibát nálam ez a Cell Buffer Purging mod szüntette meg (fiATHaLON javasolta). Állítsd be egy billentyűkombinációra a manuális tisztítást, és nyomj rá 10-15 percenként, illetve komolyabb csaták után.
Amúgy meg ebben a hozzászólásban van leírva a tuti. Ha a játékmódosító modokat nem is használod, a FOSE, FOMM, az unoff patch-ek, a 4 GB memóraibővítő, meg még pár fagyásmegelőző eszköz használata javallott. -
Hunork
veterán
Nálam az eredeti F3, de a DLC nélküli úgy megy, hogy a két exe két külön helyről származik. Most pontosan nem emlékszem, de nálam úgy megy most elfogadható fagyás-számmal, amelyiknél a játék Options menüjében a 7900GS szerepel...Ha küldesz email címet, akkor elküldöm neked átnevezve, próbáld meg azokkal. De nem a GOTY-hoz, ez fontos!
-
Ryder62
őstag
A Fallout 3 a szememben egy klasszikus. Ahol a technika és a hangulat találkozik
Mert részletesen kidolgozott mind a világa mind pedig grafikailag. A zenék fantasztikusak. Ez a zene mindent überel. És mikor meghallom a 1:30-nál kezdődő részt, megállok, szépen lassan körbenézek és végignézek a tájon hogy mi maradt a háború után. Nálam ez az elmúlás zenéje, hogy bizony egykor itt élet volt. Egyszerűen fantasztikus. És ahogy látom a kommentekben sokaknak ez a kedvenc zenéje és kedvenc részlete
A Fallout 3 minden idők legjobb post-apoc játéka. Hangulat, kidolgozás, világ, zenék csupa nagy 5-ös. A kedvenc játékom és nagy érvágás lesz ha majd nem fog futni win7-en
-
Peak
addikt
úúú tök pro vagy!
gyorsan add be a CVdet a Emergent Game Technologies, Inc. HR-osztályára, és old meg légyszi annak a pártiz-, párszázezer ember fagyási, notresponding problémáját vagy a GameByro engine-nel, vagy a kóddal, amivel tele van a net.
kkthxbai.szerk: u.i.: a New Vegas nem fagy...
-
Ryder62
őstag
Én most 19-es szinten mentem Point Lookoutba és kellemes volt a nehézség. Annyi hogy jóval többet kellett lőni az ellenfelekre. Bár a feral ghoul reaver utálatos ellenség még így 30-as szint környékén is. Mivel a játék egyik legerősebb lőfegyverével a Lever-action rifle-el is egy csíkot szedet le úgy hogy lopakodva mögé mentem és egy meglepetés szerű kritikus lövést adtam le rá.
-
Ryder62
őstag
Én is így csináltam, szerintem ez a jó végkifejlet (ha a hőst játszod) Mert ilyenkor a rabszolgák felszabadulnak, a trogok elszabadulnak, a pitt raiderek meg begurulnak.
És lelehet őket lődözni kezdve a vezetőjükkel. És tényleg a rabszolgák még megse köszönték, vagy valami. Legközelebb tuti hogy beállok a rabszolgatartókhoz.
Amúgy most fejeztem be a Point Lookoutot 14 órás játékidővel. Értitek 14. És ez egy nyamvadt dlc. A mai játékok közel nem érik el ezt a játékidőt. SW The Force unleashed II 5 óra. Ez egy vicc.
-
Nem vagyok egy fanatikus gamer! Utoljára a far cry idejében játszottam sokat! Egyébként lelőttem egy fazont akin volt egy elég frankó szervó páncél és sisak. De nem tudom felvenni mert valami tréninget ír ki pedig az erőm 10-es meg az állóképességem is. Nem tudja esetleg valaki mit kell ahhoz fejleszteni, hogy fel tudjam venni?
-
-
littlemole
őstag
Köszi.
Bocs hogy ennyivel később reagálok. Teljesen bele vagyok temetkezve a játékba.
Lőszerem is van már dögivel.Azóta meg már egyszer újra is kezdtem. Az első karaktert úgy csináltam hogy nem terveztem be a 30 as szintet.
Próbálok a leírások alapján játszani. A fő monitoron játszom, egy másik gépen meg olvasom a leírást, helyeket stb. Azért kell így mert az asztalra való kilápésnél nem enged vissza a játékba.3052: Igen ezzel a konfiggal nyomom. Vista van fenn 64 bites. Catalist ahogy nézem 2009 szept. Ezt valszeg nem ártana frissíteni. 1.5 ös patch van fenn a játékon.
Néha kiugrik az asztalra vagy leáll, de annyira nem vészes.Lenne egy kérdésem a tinpenny Towerrel kapcs. Ha a megcsinálom a küldetést és a ghoulok beköltöznek a toronyba akkor náluk lesz valaki akivel kereskedni lehet? A zsoldos aki a lobbyban van jól el van eresztve pénzzel meg vannak használható cuccai is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Valakivel leveleztem ezzel kapcsolatban, szóval bocsi, h csak a levelet másolom be, és nem írom át egy itteni hozzászólássá.
Hello!
Köszi a tanácsokat. Kipróbáltam őket.
A pontos konfigom, tuning mentes:
gigabyte ep35-ds3
intel e5200
2x2gb geil
sapphire 4670 512mb ultimate + thermalteke tmg sl1
samsung 320gb 16mb + 750gb 32mb
pioneer dvr-112d
corsair vx450W
aerocool masstige-a black
samsung 940bfAz ati4670 VGA-n Furmark stress tesztet, extreme burning mode 30perces futása végén a következő hőmérsékleteket voltak:
Furmark szerint: max 75 fok
ati catalyst szerint: 68 fokPróbáltam friss win alatt is a játékot:
win7 32bit RC
drivers: ati cat. 9.10 + intel INF Update Utility 9.1.1.1019
programs: Comodo firewall + avast! + firefox + games for windows live + total commanderA játék ugyan úgy fagy, mind1, h a catalyst 9.6-os vagy a 9.10-es változata van fent. 1027x768, medium + low beállítás az opciókra.
A legnagyobb érdekesség, ami a friss konfigon való teszteléskor tudatosult bennem, h a játék akkor kezd el fagyni,
amikor a játék elején kijövök vault 101-ből.
A fagyásnál a következő jelenség tapasztalható: képernyő elsötétül, de közben hallani a hangokat/zenét. Nem reagál semmire.
Csak a reset segít.Szerencsémre az egyik kollégám is nagy PC függő, így kölcsön tudtam kérni tőle egy hétre a kisebbik nvidia VGA-ját: xfx 9800gx2 xxx
Friss win7 32bit RC alatt:
drivers: nvidia 191.07 WHQL + intel INF Update Utility 9.1.1.1019
programs: Comodo firewall + avast! + firefox + games for windows live + total commanderÉs csodák csodájára ment a játék, több órán keresztül. Kb. egy hét alatt (30 játékóra alatt) 5-6szor fagyott következőképpen:
megmerevedett a kép. ctrl+alt+del és a task managerben "not responding" a játék státusza.
Kilövöm és újraindítom a játékot. Hiba jelentés a következő:---------------------------------------------------------------------------------------------
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Fallout3.exe
Application Version: 1.7.0.3
Application Timestamp: 4a40f18b
Fault Module Name: Fallout3.exe
Fault Module Version: 1.7.0.3
Fault Module Timestamp: 4a40f18b
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001878f8
OS Version: 6.1.7100.2.0.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
---------------------------------------------------------------------------------------------A gond az az, h az ati VGA-m benne van a supported listában és nem megy vele, főleg, h mivel nagyon tetszik a játék,
megvettem az eredeti Fallout3 GOTY-t (enUK)Külföldi fórum, az első hsz-ban egy nvidia kártyával nem megy a játék:
http://www.gamingnewslink.com/2008/10/29/fixing-fallout-3-crashing-freezing-and-installation-errors/ -
_bs_
tag
igazábök mindegy, csak magas legyen a sebzésed - ez meg a skilledtől függ. Ha small guns a magas accor combat shotgun, .44 magnum, Lincoln's Repeater/Lever Rifle. Ha az energy weapons skilled a magasabb akkor meg az A3-21. Igen, a F3 taktika az h minél gyorsabban felmaxolsz egy combat skillt.
Korábban normál fokozaton játszottam és az A3-21el két lövés volt 50-60 körüli skillel.
Most very hardon játszok és csak sneak attack critical-okkal operálok, így egy lövés sniperrel (90es skill, még nincs bobblehead-em). Ha viszont rámjönnek ketten-hárman egyszerre akkor jü esélyjel annyi..Van még egy taktika, hogy Dart Gunnal ellövöd a lábát és akkor nem tud ugrani csak biceg, így több időd van leamortizálni, de én sose szórakoztam ezzel.
-
_bs_
tag
pofán kell lőni... a fickó az emeleten van, egy félig szétesett szobából kiabál
http://fallout.wikia.com/wiki/The_PreacherUI: tud valaki valamit a GotY verzióról? Az 576 egy hónapja azt mondja h rövidesen kapható lesz náluk. Én hülye a guide-ot megrendeltem az amazonról, de a játékot nem, mondván mire ideér postán már rég megveszem boltbant itthon.
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy iszonyat nagy problémám van. Elakadtam a Defeat the Alien captain feladatnál a Mothership Zeta-ban, mert nem találom a The Bridge nevű ajtótEgyszerűen nem jutok fel. Követem a térképet de nem találom. Egy felső emeleti ajtót zárva találtam, és azt irja, hogy kulcs szükséges. Nem tudjátok merre lehet a kulcs? Egy alsó emeleti ajtó pedig hozzáférhetetlen, vele szemben meg erőtérrel van egy ajtó elkeritve. Hogy tudok innen tovább jutni?
Előre is köszönöm a segitségeteket! -
Pitterix
őstag
De ebből kifolyólag, akkor a Te fejed is szét kéne, hogy fröccsenjen egy lövéstől, ami a buksidon ér....az elég életszerű lenne, csak nem tudnád végigjátszani még very, heavy easy fokon sem.....
Milyen gonosz vagy, hogy kézzel agyon vered, ha elszalad, én legalább lelőni szoktam, az nem fáj annyira! -
katt777
félisten
Már nem tudom, melyik kiegészítőre olvastam, hogy komplett város lesz, de mintha Anchorage lett volna. Egyébként a játékidő meg aztán végleg nem fix, ha éppen elszöszmötölsz valahol. SI nekem szöszmötöléssel is csak kb. 1 hét játék volt, napi 1-2 órával. De majd meglátjuk.
-
katt777
félisten
Hát én viszont azt olvastam, hogy komplett térképek is lesznek, új városokkal (mint SI, hogy a hasonlatnál maradjunk). Utána kéne nézned. De a lényeg a lényeg: amit ki kell egészíteni, az nem egész.
horvathkrisz: Bizony, a nyár végéig fognak sorra megjelenni. De nagy FO3 fan vagy!
-
katt777
félisten
Eredetileg is telepíti a játék (szóval ennyiből el is adhatod dísztáskával meg miegyébbel együtt), de addig nincs gáz, amíg nem aktiválod, ill. nem netezel. Sajna amikor letöröltem, akkor kereste az XLive-ot, de igazából nem érdekel, mert úgysem netezek játék közben. A kémprogramokat illetően egyébként egyetértek veled. Még az is lehet, hogy ha egyszer kicserélik végre a VGA-mat, akkor bemásolok xlive helyére egy 0 b-os txt-fájlt átnevezve, csak hogy lássa: ott van (kipróbálhatod). Ha persze futtatni is akarja, akkor nem OK, de legalább tudod, hogy megint te fizettél azért, hogy lopják az adatokat a gépedről.
-
katt777
félisten
Miért hirdessék úgy?
Rég közismert, hogy német nyelvterületen minden játékot cenzúráznak (már RtCWolf is cenzúrázva volt
). Tehát nem csak azért fizetsz sok pénzt, hogy a hibákkal teli játékot kapj (nem csak FO3-ra értem), hanem még azért is, hogy abból kivegyenek egy csomó mindent. Ezért nem veszek még csak Ausztriában sem játékot, pedig itt van egy köpésre, és előbb meglehetne minden, mint Mo-on.
Magyarországra ált. UK vagy EU english verziók kerülnek (magyarra fordítva is), leszámítva a lewarezolt US kiadásokat, így ezek csak akkor cenzúrázottak, ha azt angol nyelvterületen is "megvágták". Übersoldier és Turning Point: Fall of Liberty is ilyen. Előbbihez szintén egy hatalmas uncut patch van, utóbbit meg DX10-ben kell játszani (már ha valaki van olyan mazochista, hogy játszani próbál vele), ott alig pár helyen van vaskereszt a szvasztika helyett. Én arra gyanaxom, hogy világ törvényhozásai tele van fasisztákkal, másképp miért akadályoznák meg, hogy a játékos nácikat irtson? Máskülönben is az a véleményem, hogy a gyerekek azért állnak neki irtani egymást, mert látják, hogy a játékban sem folyik vér, stb. Tehát a fegyverlobby áll az egész mögött, és/vagy az emberi hülyeség.
Az is lehet, hogy csak én gondolkozom túl logikusan.
-
fiATHaLON
őstag
Ezt az uGrids-et néztem, lehet küldeni bőven, csak páratlan számokkal.
Tehát a 18-as beírásomat vagy 17-nek, vagy 19-nek vette...
(Egyébiránt tudtad, hogy ha 9 fölé módosítod, akkor érdemes az
uNumDepthGrids=1-et 3-ra módosítani?
Hát azt tudod-e, hogy ez az uGrids magában foglalja az összes ilyen
fade dolgot (tree,actor,object, stb...), tehát elég csak ezt állítani, és mindent
látok távolabb, vagy azokat még külön kell buherálni?Nordic: Szerintem ne variálj vele.
Mindenféle mellékhatásai vannak, fagyások, értéktörlődések,
egyéb módosítgatások szükségesek, hogy a világ
rendesen reagáljon a nem hivatalos értékeidre,
ráadásnak ugye az így 100 fölé emelkedő skillpontok sem lesznek
kijelezve, fejben kell tartani, min mennyi van. Úgy meg elég bóvli.
Haladj lassabban (húzd fel hardra/very hardra - igencsak meglepődtem,
mikor egy kutyát 5x kellett fejbelőni, plusz végigkergetett a fél rónán...),
és várd meg az első kiegészítőt. 1-2 hét múlva jön, és emelik az elérhető
szinteket, és legalább hivatalos formában. -
-
fiATHaLON
őstag
Bevallom, én úgy elállítottam, hogy az egészet újrateszem most, mert
mindent felhúztam menüből maxra, majd az iniben minimum!!!! 4x-esére
raktam minden látványértéket, de volt, amit 10x-esre...
Ráadásnak ugye az általánosságban dupla-tripla akkora textúrák majd
mindenhol, szóval szerintem ez mindent megfogott volna.
(csak példának, az uGrids nálam 18-on volt...)
(Q6600@3.6 - 4GB - GTX280 egyébiránt...)
(Majd most kicsit visszaveszek a megalomániából...)Még egy apróság...
Hogy lehet eltenni a fegyvert teljesen fp-ben?
Tehát, hogy kéz se látszódjon?
Mert a képeiden látom, hogy így van. -
fiATHaLON
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Google Chrome
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest