- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Én is másodszor játszom a New Vegast, most már végre végig...
De senki nem mondta, hogy mikor felmegyek a gáthoz, onnantól nem tudok eljönni többé... legalábbis nem találtam kiutat... ezért kis csithez folyamodtam, hogy megnézzem a DLC-ket...
Elképesztő! -
Peak
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4151 üzenetére
zsir.köszazinfot.
-
Peak
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4149 üzenetére
nem csak egy van linkből...
van pl http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki
-
Peak
addikt
én pl. sok újrakezdés után azt preferálom, hogy a bartert kimaxolom a leghamarabb, s utána minden szart eladok a vendoroknak, akinél van szabad caps(kp), becserélem cuccokra.
spoilerallert!
pl. scrap metalt gyűjtsd... megatonban darabja 10(15)caps és 6-10XP darabjaamúgy meg 1 caps szinte bárhol vendornál...
-
Peak
addikt
nem túl szerencsés véleményem szerint, mert a kereskedőknél a caps újratermelődik, és az árujuk is változik, termelődik.
a sok szirszar szemetet érdemes gyűjteni, és a vendornak eladogatni, mert sokezer caps lesz később a normális fegyver.
ha még a játék elején vagy, akkor érdemes újrakezdened, és maximalizálni a pénzforrásokat.légy "negativ" a sok raiderrel és fejvadásszal szemben, azokkal izmozz!
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
úúú tök pro vagy!
gyorsan add be a CVdet a Emergent Game Technologies, Inc. HR-osztályára, és old meg légyszi annak a pártiz-, párszázezer ember fagyási, notresponding problémáját vagy a GameByro engine-nel, vagy a kóddal, amivel tele van a net.
kkthxbai.szerk: u.i.: a New Vegas nem fagy...
-
Peak
addikt
válasz
RetepNyaraB #4118 üzenetére
igen, én ezt tenném.
-
Peak
addikt
válasz
RetepNyaraB #4113 üzenetére
a Games for Windows telepítve van rendesen?
-
Peak
addikt
nem tudom, hogy csak szerencsém van, vagy feltűnt-e másnak, de most frissen telepített játék nem fagyott vagy lépett ki egyszer sem!
Mivel ugye patchet nem tettem fel, ebből arra következtetek, hogy az nVidia végre kijavitott valamit a driverben, és igy a Fallout 3 stabillá vált. Legalábbis igy 8. szinten full max. grafikán nem volt egy crashem sem.
-
Peak
addikt
Új tapasztalat, hátha másnak is segít.
AREFU, West család háza.
Gyakorlatilag 2-5 mp-en belül kifagyott a játék, mikor beléptem a házba. 33 alkalommal próbáltam egymás után. Minden féle beállítást kipróbáltam, pl. az összes grafikát lebutitani, hangokat kikapcsolni, stb.
Utolsó a Windowed mode volt, 800x500 16:10 arány mellett, nem fagyott egyáltalán a házban, 2 percig bóklásztam, összeszedtem mindent, ugráltam, lődöztem, nem volt semmi gond.
Kimentem a házból és visszakapcsoltam a fullscreen módot. -
Peak
addikt
érdekes módon a K-Lite codec pack feltelepítése valóban csökkentette a random fagyásokat
egy próbát megér mindenkinek...
-
Peak
addikt
csak semmi pánik!!! ismétlem próbáltam alapórajelen és jelentősen alatta is a 110%-os stabilitás érdekében, akkor is produkálja képkimerevedést.
az OC meg azért van ott, mert ha orthos, superPI, OCCT és intelburntest képes 24 órán keresztül párhuzamosan futni és szétgyalázni a gép hardverét probléma nélkül, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gép ott stabil ha a fene fenét eszik is. -
Peak
addikt
válasz
Fortissimus #3469 üzenetére
Igen régi tipp, és valahol olvastam, hogy a Bethesda megmosolyogta, hogy állitólag hatástalan, mert nincs funkciója a játékmotorban ezeknek a parancsoknak..
amolyan vakszál...
-
Peak
addikt
Az OC-m atomstabil, de még a downclockot is bevállaltam, (OC 8.5x420) gyári alap 8,5x333 helyett 6x200 CPU, DDRII-400-on, VGA órajelek -10%, szűz telepítés CSAK legfrissebb driverek és a játék maga... lóf@x és estifény
Legalább arra sikerült rájönnöm, hogy a játék engine-je rohadtul nem képes rendesen kezelni a VGA drivert és a Dual-View-t együtt.
Ha aktiv a második monitorom is ( ami alap ), akkor képtelen más felbontáson elindulni teljes képernyőn, mint az elsődleges monitorom nativ felbontása, azaz 1920x1200... nevetséges...
Bethesda megtanulhatna már programozni. Az biztos én sem veszek többet bethesda szoftvert saturnban... még hogy gameoftheyear edition... pff lol -
Peak
addikt
Üdv Urak!
Érdeklődnék, hogy van-e, tudtok-e már valami használható tippet-trükköt a folyamatos véletlenszerű játékkifagyások ellen?
5 napig böngésztem a netet, az összes javasolt csodamódszert kipróbáltam, fekete kakast is áldoztam, de az a rohadék még mindig kifagy random.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest