- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi- #5868 üzenetére
Az ME nem openworld, a STALKER nem RPG (bár tartalmaz ilyen jellegű elemeket). Openworld RPG-kben (Elder Scrolls játékok, Witcher 3, Starfield) én mindig azt követem, hogy az indulási helyhez közelebbi mellék küldiket kezdem tolni, közben összeszedek mindent, elolvasok mindent, szétszedek, barkácsolok, füvet szedek, viszek mindent elcserélni lőszerre, fegyverre, felszerelésre, aid kitekre. Megcsinálom a kisebb balhékat, amiket még kényelmesen el tudok vinni (ha belekezdek és láthatóan túl nehéz, majd később visszatérek szétcsapni őket), így gyűlik az XP, a tapasztalat, lehet fejleszteni a karaktert, egyre jobb fegyvereket és egyéb felszereléseket találni, használni. Küzdelmeket, ha VATS-cal tolod, akkor a perk treen arra kell ráfeküdni.
-
Ha steames verzióval játszom, akkor is fel kell patchelni, vagy a Steam automatikusan felpatcheli?
-
Az EU-s Collector's Edition-hez csak Bobblehead volt, meg képeskönyv, pedig az amcsihoz elvileg volt még póló és Nuka Cola is.
A Survival Edition-höz jár még PipBoy. Quantum szerintem nem hivatalos motyó. De jó lenne, ha lenne nekem is.
Ej, fakk, lehet, újra nekiállok FO3-zni...
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5256 üzenetére
Gondolom a GECK.
-
válasz
Buster17 #5181 üzenetére
Az egyáltalán nem kevés. Úgy számítódik a kapacitás, hogy 25+(Strength*25). Vagyis, ha 9-es a Strength, akkor 250-et tudsz vinni, ami majdnem a teteje. Amivel még tudod növelni, az a Pack Rat perk, ami 50-et ad pluszban, illetve a Strong Back perk fokozatonként 50-et.
-
válasz
GypsFulvus2 #5122 üzenetére
Majd szólok, ha odaérek, cimbora, aztán referálok. Igaz, nekem Citadelnél sosem volt sosem gond.
-
No, végül nem is volt szükség konzolra, miután megnéztem, hol is van az örs a térképen, ugyanis épp Minefield-nél kóricáltam. Örömmel jelenthetem, hogy a probléma megszűnt. Keresztbe-kasul bejártam a környéket, minden irányból megközelítettem az épületet, eltávolodtam tőle szintén minden irányon, benéztem minden kavics alá, és nem történt semmi. Je!
Mondjuk nemtom, számít-e, de nem a GOTY verziót telepítettem, hanem a simát. (Igen, a sima verzióval is kivágott az örs környékén 10-ből 10-szer, mi több a CE verzióval is, ami igazából az ajándékoktól eltekintve sima kiadás, játék tekintetében.)
-
válasz
GypsFulvus2 #5111 üzenetére
Feltoltam a gámát tegnap, végrehajtottam az ini-módosításokat, és eddig nem volt fagyás, ~9 óra játék után. Igaz, nem jártam még a grízes helyen (nem is emlékszem, merre van - van egy kicsi, elzárt település, ahonnan supermonsterek elvittek pár arcot, és el kell menni őket kiszabadítani egy régi iskolába - na, ott vágott ki 10-ből 10-szer), de kíváncsi vagyok, hogy lesz ott.
Ez meg jóféle 4 órányi gengszter-zene, sok közülük passzol a gámához.
-
válasz
GypsFulvus2 #5109 üzenetére
Jaham, NV is okés, bár a hangulata engem kevésbé fogott meg sima F3-hoz képest. Én ma este kipróbálom a javasolt megoldásokat, aztán majd beszámolok róla, hogy ne kelljen karácsonyig ezen tipródnod.
Nekem Ultimate van, akkor nyilván abban is benne van minden. -
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok évek óta. Helyesebben amikor átálltam Win7-re jött a gond, kicsit még próbálkoztam, aztán elcsomagoltam a gámát szomorú szívvel. Nekem az Iskolánál jött elő, hogy bármit csináltam, 10-ből 10-szer kivágott deskre. Előtte simán játszottam 50 órát, de ahogy odatoltam az arcom, annyi. Úgy emlékszem, nekem az ini módosítás nem segített, de megnézem majd most megint, hátha.
Aporpó, mi az az N-es vagy KN-es Win7?
-
válasz
bLaCkDoGoNe #5015 üzenetére
Ezdecsinos!
-
Volt már?
Galaxy News Radio összes.
-
A Speech kezdő értéke a Charisma-d kétszereséből és a Luck-od feléből áll össze, plusz 2. Ezen felül, ha magas a Charisma-d, kapsz bónuszt a Speech-re az egyes helyzetekben, amikor szükséges. Minderről itt olvashatsz részletesen. Ha szereted kidumálni magad a szorultabb helyzetekből ahelyett, hogy arcon lőnéd az ipsét, akkor jól jöhet (igaz, ahhoz rendszerint elég egy magas Speech is).
-
Régebbi patch-eket hol lehet elérni? Hivatalos oldalon csak az 1. van fent. Persze, ha ez tartalmazza az összes korábbit is, akkor elég.
-
válasz
remington2 #4662 üzenetére
1. Összesen 122 vault volt, és ezek közül csak néhányban végeztek kísérleteket (12-13 helyen a játék szerint), ami még természetesnek is mondható, hiszen a kipróbált technológiák (vírusok, hanghatások, virtuális valóság, viselkedés-kutatás, stb.) tudományos vagy épp hadi technológiai célokat is szolgálhattak volna. Ezt a kormányzat valszeg nem megengedte, hanem megrendelte. A mai (értsd: XX-XXI. századi) amcsi kormányból kiindulva ez több mint természetesnek tűnik, de ugye az Enklávét (ahogy a kormány nevezte magát a háborút követően) sem úgy ismerjük meg a játékból, mint egy jóságos Sam bácsit.
2. A háború óta "csak" 200 év telt el, legalábbis a cselekmény kezdetéig. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki akkor jön ki a vault-ból, amikor főhősünk. A háború (2077) után 20 évvel kezdtek kinyílni a vault-ok, tehát az emberek jó része akkor jött elő, és kezdett el a romok között bóklászni. Szal a kaják, sátrak, akármik odakint nem feltétlenül 200 éve állnak, lehet, hogy egy héttel korábban kerültek oda.
-
Nekem megvan egyszer a sima, angol verziójú, aztán megvan a magyar GOTY, meg van Collector's Edition is uzsonnás dobozzal meg mindennel. Mondjuk azt még nem próbáltam, hogy mi van, ha csak az alapjátékot teszem fel (bár akkor erősen hiányoznának a DLC-k). Az nem jött be, hogy felrakom a simát, és arra húzom fel a DLC-ket, mert úgy ugyanúgy fagy. Az emilem: jorusricking-kukac-gmail.com. Köszönöm előre is!
-
Nekem is elkezdett dobálózni a játék (még novemberben, de azóta Skyrim-oztam), szal most már fél percenként kidobál az asztalra, bárhonnan töltök vissza régebbi mentést. Próbáltam már leszedni, újra rakni, legyagyulni, újrarakni, másik meghajtóra tenni, alap és crack-elt exe.vel indítani, registry takarítás után újra rakni, de semmi, a hiba ugyanaz. Tudom, hogy Win7 nem támogatott, de mégis játszanak páran alatta, ahogy nekem sem volt gondom jó darabig... A konfig az adatlapon, a játék megvan vagy 3 eredeti verzióban, plusz az összes DLC is. Szal nincs vkinek vmi tuti tipp?
-
Most, hogy beletoltam kb. 70 órát a Skyrim-be (előtte összességében közel 600-at az Oblivion-ba), és kétszer végigjátszottam a Fallout: New Vegas-t, azt hiszem kijelenthetem, hogy hangulatban a Fallout 3 mindet űberli.
Benne van minden, amit a NV-ból hiányoltam. A kihalt puszta, a sugárzás, a tájak, utak, épületek, sivárság, az igazi posztapokaliptikus világ, és a zenék, hát igen, fantasztikus. Nincs is felemelőbb érzés, mint supermonstereket hentelni egy szupermarket omladozó falai között, ahol a letűnt korok egykor dicsőített termékei még ott sorakoznak a polcokon, meg ghoul-okat hajkurászni egy romos irodaépület vaksötét, zegzugos folyosóin, miközben a GNR-ből szól a Happy Times, az I dont wanna set the world on fire vagy épp a Civilization. Hihetetlen fíling, tegnap újra is kezdtem, félbehagyva a Skyrim-et.
-
válasz
Pitterix #4135 üzenetére
Nekem az is jó.
Mondjuk patch-eléssel nem szőröztem, úgy van fent, ahogy anno felraktam, csak közben felhúztam a DLC-ket (nem olvastam utána, ezek alapból tartalmaznak-e patch-eket, mint az Oblinál a kiegészítők).Egyébként most látom, hogy elírtam az előző postban, azt szerettem volna írni, hogy a 64 bites OS-t utálja, nem a 32-est...
Egyébként TesNexus-on írnak 64 bites W7 alatti problémákról, igaz, ott arra jutott a srác, hogy simán elfogyott a RAM, és bízik egy patch kiadásában. -
Mostanában C++-ban és PHP-ben, valamint nagyon régen természetesen Pascal-ban programoztam, de való igaz, regiszter szinten sosem mozogtam, illetve az assembly is távol áll tőlem. Ellenben, ha te mindezekben olyannyira jártas vagy, akkor még inkább mosolyogtató a tolladból olyan kifejezéseket olvasni, hogy egy adott program "utálja" a 32 bites OS-t, vagy a 4GB-nál több rendszermemóriát. Miért pont 4GB a határ? Miért pont lvl9? Ha megtennéd, hogy néhány szóban kifejtenéd mélyebb szinten, hálás lennék.
Egyébként nekem lvl30-on sem fagy a játék, az mitől lehet?
-
Ezek makacs tények?
Mi köze a játéknak ahhoz, hogy mennyi RAM van a gépben? A játékot, mint minden más kódot a CPU futtatja, a CPU kezeli a memóriavezérlőn keresztül a memóriát, így a játéknak aztán tök mindegy, hogy mennyi RAM van a gépben, azon kívül, amire neki szükséges van. Egyébként nálam is fagyogatott kezdetben, aztán feltoltam egy crack-elt .exe-t, és azóta semmi probléma nincs a játékkal, 64-es OS és 12GB RAM mellett.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #4077 üzenetére
Én is szeretem a magyarítást.
-
válasz
Ryder62 #3784 üzenetére
Kritikus sebzés szorzód alacsony? Nekem az Idegen Dezintegrátorral (50-es kritikus sebzés kétszeres valószínűséggel), lopakodásból 2 lövés kell neki, hogy megmurdeljen, de van jóféle Tűzlándzsám (minden lövése alapból 80-as, 100%-os kritikus sebzést ad), abból meg elég egy célzott lövés a fejére, és máris rózsaszín hamukupaccá olvad. Az mondjuk igaz, hogy ha szemtől-szemben, lopakodás nélkül támadom, akkor az már cinkes, mert Dezintegrátorral is kell vagy 5-6 lövés a szeme közé.
-
válasz
Ryder62 #3745 üzenetére
Érdekes, nekem pont a PL tűnik a legkönnyebb DLC-nek. Néhány szívós ghoult leszámítva kb. céllövölde az egész. Mármint, ami a harcot illeti, mert egyébként a legnagyobb fíling szinte mindenben a PL. Karakterek, hangulat, tájak, cselekmény, küldetések, sztorik, stb. Az óriás Punga-magos küldetés a legjobb, amikor össze-vissza haluzik szegény karakter mindent.
Ellenben a harcok nem túl izgalmasak, legalábbis 26. szinten, 100-as skillekkel, kínai lopakodó páncéllal, idegen dezintegátorral felszerelve.
Mondjuk amire befejezem a PL-t, simán leszek 27. szinten, és még kvázi el sem kezdtem a főszálat, arról nem is beszélve, hogy a fél világ felfedezésre vár még. No sebaj, majd idővel végigjárom, aztán jöhet az NV. -
válasz
bLaCkDoGoNe #3723 üzenetére
Aham, akkor azért nem szerepelt a küldetések között, köszi!
-
válasz
Ryder62 #3719 üzenetére
Van egy mentésem a gyerekrablás előttről, lehet megnézem, úgy mi a reakció.
A főszálat még nem nagyon hajtottam, jelenleg az Anchorage-t nyomom, Pitt megvolt, Zeta szintén. 22. szinten vagyok, sok mellékszálas küldivel végeztem, szal lenyomom még a Point Outlook-ot és a Broken Steel-t, aztán Explorer-rel végigjárom az eddig fel nem fedezett ojjektumokat, lezárom a Main Quest-et, és nekiállok az NV-nek hamarosan. -
Pitt-ben mi a jó megoldás? Lenyúltam Marie-t, és ráengedtem Haven-re a trog-okat, de valahogy nem tűnnek felhőtlenül boldognak asz arcok a downtown-ban.
-
Azért annyira nem volt eldugva.
Akkor haladsz lassan, ha 10% alá esik a HP-d, vagy konkrétan a lábas sérül meg. Szedj össze mindent, amit tudsz, kaját, vizet, döghúst, akármit, igyál a budikból, kutakból, úgy könnyen vissza tudsz szedni HP-t, igaz, emelkedik a sugárfertőzöttséged is ezzel együtt, de +25HP-ért kapsz +5RAD-ot, ha belekortyolsz a klotyóba, és a RAD elmehet simán 500-ig is, anélkül, hogy komolyabb bajod lenne, és egyébként is mindenfele találhatsz RadAwayt.
-
válasz
Runner_fxr #3532 üzenetére
Nem tudsz fejleszteni magadon semmit a viseléséhez, majd, ha elmész a vastesókhoz, ők megtanítanak rá. Addig felesleges cipelned.
-
válasz
Runner_fxr #3530 üzenetére
Asszem én is azon játszom, de valahogy nem érzek ilyen fenyegetőnek mondjuk egy kisebb csapat Radscorpiont.
-
válasz
Runner_fxr #3525 üzenetére
Milyen nehézségen tolod?
-
válasz
Interceptor #3524 üzenetére
A metróállomásokon kell pöcsörészni elég sokáig, mire oda jutsz. Egyébként a Seward Square-n vannak. Anacostia Crossing vagy az Anacostia Crossing Station megvan? Piros metró.
Vagy, ha megvolt a GNR-es quest, akkor már tudod, hogy hol van a Kapitólium (ezt így írják magyarul?), na, és, ha azon átmész, akkor is megtalálod. Mehetsz még a Pennsylvania Avenue felől is, ha az megvan már, vagy a Metro Central felől is.
Ha már a map-on vagy, akkor lesz ott minden, függő hídon Talon Companys mesterlövész, meg sok mutáns, akik egymással partyznak, aztán a hatalmas téren (ez tkp a Seward Square) mindenféle monster, meg bombák, meg egyebek, és ott teszel egy nagyobb kerülőt, és meg lesz az. Mondjuk, ha a map-on vagy már, akkor a nyíl úgyis navigál rendesen. -
Elég béna lett a magyar fordítás, olyan, mintha pár haver összeállt volna, és magyarította volna fusiban.
-
-
Újra raktam a wint, azóta nem tudom felrakni a gámát... harmadszorra fagy bele az installba.
Asszem feltolom inkább az angol verzsönt.
-
Tud vki működő nocd exe-t vagy pecst magyar GOTY-hoz? Idegbajt kapok attól, hogy csontra fagy a gép. Előző verzióval em volt ien gond, de az meg ugye angol verzsön.
-
válasz
Kareszovics #3176 üzenetére
Te meg mit keresel itt, koma?
Épp tegnap fejeztem be a játékot, olyan 80 óra lett a vége, de mindjárt visszatöltöm a Raven Rock utáni mentést, azt végigjárom a még felderítetlen helyeket (Explorer).
-
válasz
Sly Bp. #3128 üzenetére
Hehe.
Amire beállítod. Nekem speciel mindkettő az egéren van. A lényeg, hogy lopakodj, ne vegyen észre senki, és annyi. Természetesen minél magasabb a skill-ed (sneak) annál kevésbé valószínű, hogy észre veszik az enyves kezed.
Ha kiabálnak, akkor értelemszerűen lebuktál.
-
válasz
littlemole #3113 üzenetére
Én elegánsan oldottam meg a dolgot.
-
A small gun-om viszonylag magas, de sosem használom a VATS-ot, attól függetlenül számít a skill? A critical hit-emet mindig növelem szintlépésekkor, a sneak-em meg már elég régóta 100-as. Terrbile Shotgun-nal lövöm őket, de ha nem sneak attackolom, akkor kell bele vagy 3 löket, és addig pont kétszer pofán ver.
-
Deathclow ellen meik fegyó a tuti? Elég sokat szívok velük. Lassan több Stimpack-ot használok el, mint skulót...
-
-
A Pennsylvania Avenue / Metro Central pályán a levegőből beszél egy hang, az egyik sarkon kuporog egy ürge, egy kis sikátor előtt. Ha bemegyek a sikátorba, robban a fél utca. Ha beküldöm az ürgét, szintén. Az ott micsoda, mi van ott pontosan, és mi a funkciója? Kipróbáltam, hogy belépek, aktiválom a bombát kioldó mechanizmust, amiután ugye robban a fél utca, de még épp ki lehet rohanni a végén. Járt már vki arra? Van vmi infó, hogy van-e valami jelentősége a helynek, vagy kapcsolódik vmihez, vagy ki beszél ott, miért, és miért robban az utca?
-
válasz
littlemole #3050 üzenetére
Nem veszik el az ammo javításnál. Egyébként nem tudod úgy üríteni a tárat, mint FO1 és FO2-ben, hogy jobb klikk, kitáraz, és lenyúlod a skulót. Itt, ha loot-olsz egy hullát, akkor van az inventory-jában mondjuk 9 db .44-es magnum golóbis, meg egy .44-es magnum. Tehát ha csak a fegyvert veszed el, akkor a töltény marad, hiába volt nála betárazva.
Én is bele vagyok temetkezve, DC közepén járok épp. Azt mondjuk megfigyeltem, hogy akkor is hatékonyan tudok játszani, ha ittas vagyok, csak az szokott lenni a gond, hogy ha legközelebb leülök játszani, néha nem értem, hogy mi a fészkes fenét keresek éppen ott, és hogy kerültem oda.
-
válasz
Sanyi.mTs #3046 üzenetére
Nekem nem fagyott, hanem folyton kirakott desktopra. Aztán kerestem crack-elt indító file-okat, amikből a 15. bevált, azóta is azzal használom.
Nem regeltem sehol, egyébként Collector's Edition-öm van, aranyos kis lunchbox-ban van a gáma, bónusz cuccokkal, képeskönyvvel, meg Bobblehead-del. -
válasz
Mackósajt #3029 üzenetére
8GB RAM, ha nem is sok, de azért kevésnek sem nevezhető, és simán dobált kifelé desktopra.
Mondjuk egyre jobban ráálltam a játékra, kár, hogy egész héten marketing házidolgozatot kell faragnom...
MegalodonS: tavaly karácsony óta van meg a játék, elindítottam párszor még januárban, és elő sem vettem egészen szeptemberig, mert valahogy nem fogott meg. De most, mint írtam egészen beszippantott.
Szal van még remény számodra is.
-
válasz
CriticalHit #3020 üzenetére
Jaja, nekem is frankón működik mindenféle pecs nélkül, igaz, hekkelt exe-vel, mert az eredeti lemezről való indítással folyton kirakott desktopra.
-
Tapasztalta már más is, hogy Greyditch-ben, néhány területet kivéve brutál mód leesik az FPS? 1920*1080-ban játszom, konfig az adatlapomon, launcherben mind AA, mint aniso maxon. A játékban mindenhol 40-50 között tanyázik az FPS Fraps szerint, de Greyditch-ben sok helyen huzamosabb ideig 10 alá esik.
-
válasz
Xblades #2970 üzenetére
Nice.
Amilyen n00b vagyok FO3-ban, meg nem mondtam volna, hogy ezek ingame képek, pláne nem, hogy hol készültek.
TŐ Tower után egyébként folytattam a vándorlást NY-i irányban, így belefutottam a Dunwich Buildingbe. Na, az nagyon tetszett! elkapott a Doom3 fíling.
Ghoul-ok mindenfele, hörgés, radioaktív sugárzás, nyögések, sötét romok, nyakba ugró zombik, csak a fel-felcsapó flamer világította meg a helyiségeket. Szép volt.
Most épp a szőke csajszinak mentem el Nuka-Cola Quantum-ért a gyárba. Mondom ez olyan bemelegítős küldi, pár kólát felnyalábolok a raktárból, aztán megyek a jutalom-dugásért. Hát nem pont úgy alakul a dolog.
Nagy nehezen levergődtem a gépesített őrség között az alagsorba, és épp derékig gázolok a világító hasadóanyagban, szerintem már simán világít a karim, de egyelőre nem nagyon tudom, merre tovább, fogytán a skuló, jönnek a Nuka gépek, háááát.... meglássuk...
-
Egész tetszik a gáma.
Jó Obli-s szokás szerint hanyagolom az MQ szálait, és kalandozok szabadon. Gyorsban le is rendeztem a raiderek hátsóját Evergreen Mills-ben, van rendesen loot, megvan a tuti shotgun is, széthenteltem mindenkit. Aztán megoldottam a Tenpenny Tower dilemmáját is. Lementem a metróba, kifektettem Roy-t, aztán benéztem az öregúrhoz a torony tetején, és kitapétáztam az agyával a szobáját, csak úgy a rend kedvéért, mit lövöldözik ott mindenkire, nemde? Este folyt. köv., már várom.Apropó, itten nem szokás jó svádájú képeket postolni, hogy kicsit színesítsék a topicot?
-
válasz
GombócArtúr #2965 üzenetére
Én most poroltam le a játékot, anno játszottam vele pár órát, de nem fogott meg, most gondoltam megint nekimegyek. Nekem csak a sima alap játék van fent, semmi patch, és nem fagy, működik normálisan.
-
-
válasz
horvathkrisz #1718 üzenetére
Szerintem azért, mert késik.
Pitterix: jó-jó, de attól még nem életszerű, hogy nem loccsan vízharmattá a randa feje, hanem csak jön a husángjával.
Mondjuk azt szeretem, amikor kap egy kritikus sebzést, és elszalad... na oankor utána rohanok, és puszta kézzel verem agyon.
-
válasz
katt777 #1697 üzenetére
Najahh, ezért szoktam én is lefulladni 2-3 óra játék után. Elég fárasztó és lelombozó, hogy nem lehet befejezni egy küldit, mert mindig jön vmi új körülmény, amit meg kell oldani. (Pl minnyá az elején jön a csaj, hogy vigyek el egy levelet a családjának. Oké, elviszem, erre a család szét van hentelve, az öccse meg lefalcolt. Valszeg vmi banda volt. Oké, keresd meg a bandát, ki tudja merre vannak, ehh, megtalálom végre, a csákó persze sehol, és közben még vagy 15 küldit a nyakamba varrtak, ami mind hasonló.)
-
válasz
katt777 #1690 üzenetére
Erről informálhatnád a készítőket is.
Szerintük az első kiegészítő az Operation: Anchorage lesz, hozzávetőlegesen 4-5 óra játékidővel. (Aztán a The Pitt, majd a Broken Steel) Ezt azért nem lehet SI játékidejéhez hasonlítani azért, de még a harmadához sem igazán, mivel SI-re alapból 40 óra játékidőt írtak anno. Mondjuk nem mértem, de szentem sokkal tovább maszatoltam ott, mert nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest