- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Intel HD Graphics nem tudom milyen, nem követtem a fejlődését de azt tudom hogy nem egy erős chip
Nekem is van egy integrált Intel GMA 3100-as VGA chip, még a Crysis is elindul rajta elvileg XD
-
PeL
addikt
BTW Unofficial F3 Patchről azt hallottam crashel 1-2 ponton itt írnak is róla:
Te tapasztaltál ilyesmit?
-
PeL
addikt
Basszus tényleg, pedig néztem is...
Szerintem már fáradt voltam
Szóval nem próbáltad az FWE-t. Nos ebben is van alapból ammo weight
WMK nálam is van. Sprint és bullet time mod is van FWE-ben. Mondom szerintem nézd meg azt a modot, nagyon komoly cucc már önmagában is, szinte minden téren változtat a játékon.
Van egy mod ajánló rész is az oldalon amik mennek a moddal garantáltan, fel is pakoltam őket mind, load order meg itt van hozzá, 100% működő:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
CRAFT.esm
CALIBR.esm
Project Beauty.esm
FO3 Wanderers Edition - Main File.esm
Mart's Mutant Mod.esm
StreetLights.esm
Xepha's Dynamic Weather.esm
DarNifiedUIF3.esp
Project Beauty- Broken Steel.esp
Project Beauty- Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - Main File.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Anchorage.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC The Pitt.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Broken Steel.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Point Lookout.esp
FO3 Wanderers Edition - DLC Mothership Zeta.esp
FO3 Wanderers Edition - Followers Enhanced (BrokenSteel).esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers.esp
FO3 Wanderers Edition - Optional Restore Tracers (automatics only).esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty.esp
FO3 Wanderers Edition - Project Beauty (Followers Enhanced).esp
FO3 Wanderers Edition - Alternate Travel.esp
WeaponModKits.esp
WeaponModKits - FWE Master Release.esp
WeaponModKits - OperationAnchorage.esp
WeaponModKits - ThePitt.esp
WeaponModKits - BrokenSteel.esp
WeaponModKits - PointLookout.esp
WeaponModKits - Zeta.esp
Mart's Mutant Mod.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Anchorage.esp
Mart's Mutant Mod - DLC The Pitt.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Broken Steel.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Point Lookout.esp
Mart's Mutant Mod - DLC Zeta.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + DLCs.esp
Mart's Mutant Mod - FWE Master Release + Project Beauty.esp
Mart's Mutant Mod - Master Menu Module.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main + DLC Merged.esp
Xepha's Dynamic Weather - Main.esp
PiPBoy Light Range x3.esp
merge_patch.espTotal active plugins: 49
Total plugins: 52 -
PeL
addikt
Szerintem ha már így az elején beállítod hogy max SPECIAL pontot oszthass szét akkor már tényleg feleslegesek a bobbleheadek hogy még arra rátoljanak +1 pontokat. Így teljesen jó hogy konvertálgatni lehet velük. De amúgy ezt is vissza lehet állítani alapra asszem bár nem biztos. Igazából nem hülyeség ez az egész cucc, így el lehet kerülni azt hogy mindenből pro legyen a karaktered. Bár 30-as szinten ugye ott az "Almost Perfect" perk, azzal nem tudom mit csinált a modder, de sztem az totál OP lett alapból, én bele se tettem volna a játékba...
-
PeL
addikt
Mit túlzok el?
Lehet nem érted miről beszélek. Mielőtt kilépnék a Vaultból ugye feljön az ablak megerősítés céljából hogy biztos jó e a karakter úgy ahogy van. Ha rámegyek a S.P.E.C.I.A.L. pontokra akkor mielőtt behozná a tényleges elosztóablakot feltesz egy kérdést. Csináltam pár képet hogy lásd miről van szó pontosan, ezt mind az FWE rakta bele:
Nagyításhoz jobb klikk a képen --> kép megjelenítése!
-
PeL
addikt
Értelek
Előre is sry ha ismétlem magam, csak leírom hogy mi nem tetszik a moddal kapcsolatban:
Én FWE 6.03a-val játszok + MMM + Weapon Mod Kits (WMK) + StreetLights (visszarakja a lámpákat a játékba így kapok némi világítást Wasteland szerte) + DarnUI + Weather mod (kiveszi a "minden sárgászöld" effektet és KOROMSÖTÉT éjszakát ad)
Túl sokat nem állítgattam rajtuk, MMM-ben beállítottam az 1-3 spawnt, kb ennyit módosítottam rajta (Ez volt az ajánlott is).
FWE-ben mindent átnéztem és 90%-ban hagytam is az FWE beállításokon, 1-2 helyen raktam át Alternative-ra. A Global damage rate 2x-esen van (alapból is), így én is könnyebben sebzek de engem is ledarálnak egy jól irányzott sorozattal. Úgyhogy asszem így marad, így is elég nehéz lett lévén hogy 1-nél több ellenfél elé már nem nagyon lehet csak úgy kiállni mert szitává lyuggatnak mire egyet leszedek belőlük. (VATS-ban is 100%-ban bekapom a sebzést, nem úgy mint Vanillában hogy lőnek de nem sebződök).
Ennek a Triage modnak ami az FWE része van több opciója:
- Teljesen bekapcsolt állapotban a Stimpakkok nem healelnek végtagot csak ilyen 1-2%-ot kb. Ha egy végtag Crippled állapotba kerül akkor azt nem lehet helyre rakni csak ha sínbe rakom vagy gumicsövekkel ha mellkas ill fej kerül ilyen állapotba.
- Ehhez tartozik két Perk is, ami egyik esetben javítja a végtagok healelésének rátáját, a másik Perk nem tudom mit csinál, meg hogy ne beszéljek hülyeséget inkább belinkelem hátha te jobban tudod értelmezni, ez a két bekezdés a lényeg:https://sites.google.com/site/fo3wanderersedition/detailed-changes/04survival#TOC-Crippled-Effects
Szóval nekem ezzel van a gondom hogy így tényleg túl sok, szinte minden tűzharcban lesérül valamim és akkor ha nincs nálam épp eszköz hogy helyrerakjam akkor a negatív módosítók miatt még lehetetlenebb lesz a harc. De amúgy megsúgom hogy az említett első kis csapat szupermutánssal való találkozásom is azzal végződött hogy kb 20x kellett nyomnom quickloadot mire le tudtam őket nyomni. Még jó hogy volt egy nagy sziklaorom a közelben így sikerült ezek körül keringőzve kihúzni nagy nehezen amíg vissza nem kaptam az AP-kat 1-1 bullet timera vagy VATS lövésre...
Erre még ha rájönne a Full Triage effektezés sose jutnék el a játék végére szerintem, előbb hagynám abba a frusztráció miatt. Így is elég nehéz lett az erősen limitált stimpakk és lőszer készletek miatt, már nem lehet 40-60 lőszereket találni 1-1 ládában hanem eddig max 10-12 volt egy készletben, így erősen a lőszer és stimpakk spórolására is vagyok kényszerülve. Sok mentőládában már nincs is stimpakk, ha van is max 1-2.
A kaja és víz healt nem kapcsolom be mert amúgy is ha túleszem magam megintcsak negatív módosítót kapok (gyomorrontás rulz) és amúgy is értelmét vesztené, így inkább ne is healeljen. Gondolom a vízzel ugyanez a helyzet, nem lehet túlinni magad.
Szóval összegezve és leszűrve a lényeget ha nincs bekapcsolva a Triage akkor pont kellő kihívást ígér a játék így
És egy kérdés is a végére: DCInteriors mod jó cucc? Érdemes feltenni? Vajon nem ütközne ezekkel a modokkal amik fent vannak nálam?
-
PeL
addikt
De alapból nem healel sem a kaja sem a víz, csak ha bekapcsolom
Te milyen beállításokat javasolsz? Mert ez így kicsit túl hardcorenak tűnik, akartam hogy nehezebb legyen a játék na de azért nem annyira hogy bekapok 2-3 golyót azt használhatatlan lesz a lábam vagy a karom... Belefutottam 3-4 Szupermutánsba a Big Town-tól nem messze, kettőnél rakétavető volt, az egyik meg valami basher, az amíg közel nem ért folyamatosan dobálta rám a gránátokat a másik kettő meg küldte a rakétákat folyamatosan, ha bekapok egyet azonnal elszáll egy végtag vagy kettő... Ez így érdekes lesz majd azokon a szűk helyeken ahol nem lehet kitérni a rakéták elől.
Ez a triage feature nekem nagyon sok így elsőre, mondhatnám hogy szenvedőssé teszi a játékot
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát igen, ahogy a vicc mondja, az optimista angolul tanul, a pesszimista héberül, a realista meg lőni.
A dícséret köszönöm (figyeled az automatikus tárgyeset?), gondolom erre a képre gondoltál. Mondjuk a galériából látszik, hogy miért szeretem a Fallout játékokat... vagy fordítva.
Fallout 4-ről egyelőre még semmi hír nincs sajnos, én abban reménykedem, hogy az Oblivion 2006, Fallout 3 2008 menetrendhez hasonlóan a Skyrim után két évvel, azaz jövőre játszhatunk új Fallout játékkal. (Már persze ha nem a majáknak volt igazuk...
)
Kicsit tartok az új Fallout-tól egyébként, nagyon kíváncsi vagyok, hogy az idén év elején eltávozott Adam Adamowicz nélkül mire fognak menni, mert az az ember egy géniusz volt.
-
Hunork
veterán
ez kész...
Apósom Zalában lakik, felvetettem, hogy lenne-e kedve egy mély-bunker építéséhez? Fémajtó, lakrész, konyha, raktár, fürdő, komplett szellőzőrendszerrel, némi fegyverkészlettel, és egy páncélruhával. Még aznap beszélt a feleségemmel, és javasolta a válást, mint lehetséges alternatívát a mérgezéssel szemben...Komolyan nem értem.
-
fiATHaLON
őstag
-
Hunork
veterán
Háát, igen, én is először azt gondoltam, hogy egy nagy bug, vagy csak így óv a Bethesda, hogy mikor kilépnék, ne hulljak mán össze holtan a nagy rádiusztól...
Igen, igen, tudom, nem mindegy, mit és mennyire fejleszt az ember, bár hihetetlen sok ajtó kitárul már előttem, mivel maxra vittem a tudományt és a zártörést. Mindegy, még oltom az ellent, már ahol találok, kezd üres lenni a térkép...
Már csak apróságok vannak hátra, könyvek, kották, meg egyéb bigyók, nem hiszem, hogy sok kedvem lesz ezeket tovább keresni. Talán a hisztis csajnak viszek pár dolgot, hogy csináljon mán nekem nukás pitét, azt még megnézem, aztán irány a Fellegvár, és a the end.
Szomorkodni fogok picit... -
GypsFulvus2
őstag
Na mi az, most lép le mindenki, amikor belelendülnék?
Tegnap este megvolt az első Talonos találkozásom nekem is. Emlékezetesre sikerült, konkrétan 1 mp alatt, 1 db lézerpuska-lövéssel leszedtek. Hiába próbálkoztam a "Nem beszélhetnénk ezt meg nyugodt körülmények között?" dumával
Épp a Ny-Seneca bejárata előtti üzletből léptem ki. Másodjára ajtónyitás előtt kissé jobban felkészültem, telenyomtam magam minden elérhető droggal, gránátok kézbe... ...ééés majdnem sikerült.Harmadjára mázlim volt, gyors egymásutánban három gránáttal sikerült megszórnom őket úgy, hogy 3 csávó egyből kifeküdt. A negyediket valahogy elintéztem. Ultrajó cuccaik vannak.
-
fiATHaLON
őstag
Sárkányhangyák készen vannak, nem öltem meg a királynőt.
Kértem a négyes ablakból az erőszurit, majd megpróbáltam
visszamenni, hogy agyonlőjem a királynőt, lévén pocséknak
véltem a befejezést. De akkorra kifagyott minden kísérletemre, hogy
visszamenjek, így hagytam a francba.
Vagy a science, vagy a karizma miatt itt is elsikkadt valami humoros
többlet a végéről, nem?Más.
Mindenkinek jó játékot, egyelőre le kell pihennem egy homokbuckán,
Megaton tövében. Hagyjatok csak magamra... Skorpió van elég, valamelyik
majd csak megszán egy kegyelemdöfésre... -
fiATHaLON
őstag
Kemény vagy, na.
Viszont félrenéztem, nem respawnolnak, csak épp őgyelgett ott 2 talon,
mikor arra jártam újfent. De mire leszedtem volna őket, elszaladtak egy
wanamingo falka elől (kisvártatva én is szaladtam előlűk, mikor
visszafordultak, tekintve, hogy hatan voltak...
Here and Now... Meguntam a szopást, kicsit élvezni akartam a játékot,
úgy mint más gyerekek! Üss meg, és szólíts Susan-nek!
4-5 szinten keresztül lehet nyomni a +1 attrib perket?
Mert akkor lehet, hogy azzal felküldöm a bicepszméretem, és kész.
Nyomjál increased-increased spawnt, az hátha lelohaszt...
Nem tudom, hogy az ironsight modtól, vagy másegyébtől, de van egy
érdekes bug (és pont egy elég jó shotgunnál). Mikor lövök vele, kirajzol
egy hatalmas piros négyzetet, benne egy fehér felkiáltójellel. Minél
többet lövök, annál több ilyet rak a földre/levegőbe, ide-oda.
Így letettem ezt a fegyvert, de jó lenne visszavenni...
Találkozott más is ilyennel? -
fiATHaLON
őstag
Most takarítottam ki a tricikligyárat.
Szerintem ez is kvesztes volt, mert nevesített ellenségek voltak a végén,
de ha már betévedtem, ellehetetlenítettem őket.
Ez a veszélye ennek az open világnak. Nem biztos, hogy megkeresi
az ember a körítést, ha már ott áll egy jó tusakodás közepén...Gyps: Combat tactics (a COD ugyanezt csinálja, sőt jobb),
100reptraders, advanced visionary nekem végül ki
lett szedve, így még ritkább lett a fagyás...
Meg a cellbuffer tisztítót manualra rakd (ha már mondtam, bocs)
és kb 10-15 percenként nyomj egyet. Nekem így 5-6 óra alatt
egyet ha fagy, kivéve, ha valami elbaszott helyre megyek, ahol
változtatni kell valamit (éjjel megyek, másfelől, stb.).Androidost megcsináltátok már?
-
fiATHaLON
őstag
Olyan o'ficere kardot még nem láttam.
Ez az első komolyabb spádé, a combat knife-okat leszámítva,
amit láttam.
Hatalmas ez a zajló élet. Tényleg néha elég csak figyelni, aztán
a legyengült győztest tovább bibisíteni.
Azt jól vettem észre, hogy ha valakibe belekötök, de elmenekül,
majd a sarkon torkon ragadja az ártány, akkor is én kapok xp-t?Riley - Ez a jó kis halálfejes sapija volt (+3 critical meg +5 AP - meg
védelme is elég jó a többi "egyszerűbb" tökfödőhöz képest...).Junik cuccokat tényleg ennyire ritkaság találni (tetszik, csak fura, hogy
még egyet nem leltem)? -
fiATHaLON
őstag
Those! még tart, most megyek csak Aranymari megállóba.
Hanemviszontkérlekalássan szopatom a fireantokat, hasonszőrűeket
rendesen! Közellopózom, aztán forgok velük egy amolyan kalotaszegit,
hogy mindig a hátukban legyek. Mivel ugye irányba kell fordulnia, lévén
más támadása nincs, ...szó szerint kipics@'zom!
Természetesen több darabnál messziről építek nekik bottlecap járólapot,
aztán köszöntök egyet BBGunnal (előszedtem apa ajándékát, töltény
rahedli van hozzá, és egyébre úgysem jó, mint invitálásra).bLaCkDoGoNe (azt hittem, az enyém a legkacifántosabb név
)
Tiéd a buberli! (Ha a buberlit is tudod, akkor felőlem
ingyen vásárolhatsz 2 hétig a teszkóban!) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát, hirtelen nem tudom melyik fegyverre gondolsz, amire én gondoltam elsőre, azt korábban te is meg fiATHaLON is említettétek már.
(#4447) Hunork: Ted-et Rivet Cityben vagy a bárban, vagy a Common Roomban tudod a legnagyobb eséllyel elcsípni. Az öreg Tenpennyt simán kinyírhatod az erkélyen, ha senki nem látja, senki nem fog tudni róla.
A Trouble on the Homefront küldetést indító rádióadást automatikusan veszi a Pip-Boy-od, ha a Vault 101 körül mászkálsz, viszont csak a Waters of Life küldetés befejezése után lesz aktív, ha ezzel a küldetéssel nem vagy még kész, addig nem kapod meg a Vault-osat sem.
(#4453) fiATHaLON: Csak nem Die Hard? (Ho-ho-ho!)
-
GypsFulvus2
őstag
Pont mint én...
Kár, hogy nem tettek oda egy wastelandert, aki röhög a standard reakción.
Ja, és Moira újra rendes ruhában pmpázik, szóval Varlaisarannak volt igaza a mentésekkel kapcsolatban. Viszont a játék nekem kb u. úgy fagy, mint moddolatlan-patcheletlen állapotában. Most is lefagyott egyszer a Vault kijáratánál, viszont most visszatöltés után nem fagyott le újra. Úgy látszik vannak olyan "mélységi" problémák, amin ez a drasztikus változatás sem segít, meg standard helyek, ahol fagy. De nem érdekes, mert ma 3 óra játék alatt egyszer fagyott, ami simán tolerálható. Az új rendszereket még szoknom kell, a stimpack működése a Triad vagy mifene alatt nem világos még. Az új szörnyek meg a frászt hozzák rám, amikor a koromsötétben melletted röfög fel egy vérdisznó...
Hanem itt a sötétséget kicsit túlzásba vitték. Olyan sötét van éjjel, mint a néger bányász segglukában éjfélkor
PeL: Ha modot nem is használsz, a FOSE és a FOMM telepítése, meg az unoff patch-ek segíthetnek stabilabbá tenni a játékot. Nekem most valamivel jobb, mint originál állapotában, pedig szarrámoddoltam. A FOSE nem engedi a live -os hülyeségeket, és megakadályozza, hogy a játék az erdeti, bugos launchert használja. A CASM segít elkerülni az alvás/várakozás/fast travel során bekövetkező fagyásokat, az achievement remover, meg a achievment gyűjtés bugjai miatti fagyásokat. Szóval ezek sztem moddolás nélkül is hasznos dolgok.
-
GypsFulvus2
őstag
Figyi, a repair skill hogyan működik a változtatások után? Nekem nem akar működni. Hiába nyomogatom a pipboyban az R-betűt a javítandó cuccokon, nem történik semmi, azt sem írja ki, hogy alacsony a skillem a javításhoz. Különben is, 39 a repair skillem. Remélem nem bug mert akkor
-
fiATHaLON
őstag
Így, így és így.
De kezd az a benyomásom lenni, hogy nem jól fejlesztettem. Távcsöves Puskinnal
rendben vagyok (Armalite .308-as smallgun egy talonos adakozótól), közelről meg
duplacsövű remingtonnal egészítem ki a mondandóm, de a töltény lassan jön
ugye az ördögi kör miatt (pénz kevés a karizma miatt, így meg ugye nemigen
jutok jó cuccokhoz...) Lehet, felteszem azt a modot, amivel lehet guberálni a
vasztelandban ásóval, és mindenféle random holmihouz jutni. Nincs kedvem
elölről kezdeni, de zsákutcába futottam.Radioactive mama, hold me tight
Radioactive mama, treat me right
Radioactive mama, we'll reach critical mass tonightWell, when we get together, clear away the crowd
There won't nothing left except a mushroom shaped cloudRefrain: Radioactive mama, treat me right
Radioactive mama, we'll reach critical mass tonightWell, your kisses do things to me in oh so many ways
I feel them going through me, all those gamma, gamma raysRefrain
Well since I kissed you baby that evening in the park
I lost my hair and eyebrows and my teeth shine in the darkÉn kis bohém, megközelítettem egy tűzhangya warriort...
260HP-t egy szusszra lefújta rólam chilis lehelettel.Most csinálom a Those!-t...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Nuka-Cola Challenge egy ritka aljas küldetés volt. Első végigjátszáskor elég sokára találtam el Gridershade-be, és addigra egy csomó Quantumot felszedtem már és el is fogyasztottam. Vért izzadtam, mire összeszedtem a küldetéshez szükséges 30 palackot.
(Most arra hajtok, hogy 59-et gyűjtsek össze, haszonmaximalizálás miatt. Természetesen Quantum Chemist perk nélkül, azzal viszonylag egyszerű lenne.)
(#4432) Hunork: Ja, hogy Fort Constantine. Az ahhoz tartozó küldetést az Underworld-ben kapod Mr. Crowley-tól.
-
GypsFulvus2
őstag
Nem akartam újratelepíteni az elejétől, mert már az alapjáték feltelepítése is macerás volt a live miatt. Gondolom nem tettszett neki, hogy nem UK régióból akarok UK-ban vett játékot telepíteni. Az ok., hogy utána a FOSE miatt ez nem jelent problémát, de amikor telepíted, akkor nem tudod kikerülni a rinyálását. Aztán ott van a 4 GB patch meg a többi... egyszóval nem akartam a 0-ról kezdeni mindent. NAGYON nem fűlik hozzá a fogam, kizárólag akkor vágok bele, ha több problémába, bugba ütközök az újonnan kezdett játék során.
Az is lehet, hogy új játékkal magától megoldódik. Ha nem, hát leszarom, az alapjátékban úgyis kinyírták előbb-utóbb a karavános kereskedőket a raiderek, Moira meg aranyos bikiniben.Ha ez lesz az egyetlen probléma, ettől nem dőlök a kardomba, és főleg nem kezdek neki az új procedúrának.
Crosshair: azt állítottam be, hogy csak akkor jelenjen meg, ha előhúzom a fegyverem. Még nem csekkoltam, nagyon sok új változás van, sok mindent kell még végigolvasnom. Tegnap este csak annyit játszottam, hogy ellenőrizzem, nem crashel meg bugzik-e.
"A játék nehezsége itt max" - azaz a setting beállításai nem is számítanak, mert felülírja a FOOK? Szóval ne is vacakoljak a setting-gel, mert úgysem számít? Tegnap este csak addig jutottam el, hogy éppen elkezdődött a Vault-ban a hacacáré, de még nem harcoltam meg az őrökkel, szóval ma este derül ki számomra, mennyire kemény. -
GypsFulvus2
őstag
Nah, megvagyok. Feltettem mindent, a quest modok kivételével. Azokat majd később. Merged patch kész (a neve természetesen fiATHaLON
) Master update kész. A játék elindul, a modulok beindulnak. CSak az a hülye karaván kereskedős gatyás hiba maradt meg. Ha új játékot indítok, remélem eltűnik. Ha nem, hát ezzel tlán együtt tudok élni. Remélem más bugok, vagy crash nem fog jelentkezni. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
Az ACE mosult milyen erősségűre állítottátok? Olvasom, hogy fia számára egyre nehezebb a játék. Nekem egyelőre a moderate a szimpatikus. A játék nehézségi fokán szted állítsak? Az most Hard-on van. Meg egy dolgot nem találok, azt hogy hol van a Sprint mode pedometer-e. Át szeretném álljtani, hogy a sprint ne a shift legyen, hanem egy másik gomb, mert azt akarom, hogy a normál kocogás maradjon a shift. Ja és azt hittem, hogy ez a Crosshair mod megváltoztatja majd a célzókát a mostani zöld bizbaszról normális szálkeresztre. De nem tette, pedig elvileg aktív. Nálad mi a helyzet ezzel?
Ja még valami. A FOMM most a következőt írja vörössel alul:
"WARNING: This plugin has the file extension .esp, but its file header marks it as an esm!"
Az összes .esp pluginnál ezt írja. Ez azért van, mert végrehajtottuk a Master update-et a Fo3Editorral? Nálad is ezt írja? A játék mindenesetre rendben elindul. -
Hunork
veterán
Nofene, tehát, mikor már a főszálon túl vagyok, akkor a ki nem nyitott ajtók berobbanthatók? Rakétavetővel megküldöm és omlik széjjel?
Vagy csak a moddolás a feltétele? (őszinte leszek, én nem merek semmit változtatni a gamén, örülök, hogy most szépen megy nappal, bár így is van pár fagyás, de ez a 2 óra alatt egy még belefér.)
Fawkes (szuper-mutáns) csak az utolsó küldetés előtt csatlakozik, már ha rendik voltunk vele, és életben hagytuk, ti. ő az, aki a FEV virológiát átadományozza nekünk. Innentől mehetünk együtt s, vagy csak alkalmanként, de ki is rúghatjuk, viszont néha jól jön, mikor a pusztában egy rakat skorpesz támad ránk, és nem akarjuk pazarolnia skulót.
A felsorolt küldikkel nincs tapasztalat senkinek? Catherine?
-
-
GypsFulvus2
őstag
Nagyon zavaros ez nekem bakker. Fenn van a FOSE, FOMM, stb stb. Elkezdtem volna a modok felrakását, kezdtem a Calibr-al. Láttam, hogy van FOMM-verziója, hurrá. Megcsináltam ahogy írta: package manager / AddFoMod ok. Activate. A package Manager Mod List -en megjelent a Calibre 1.4. Hurrá. Viszont a Load Order listán nyoma sincs. A FOSE aktív, Fomm-ból indítom az ő launcher-ével, mégis a betöltőképernyőn fényes a LIVE felirat, tehát gondolom a win live aktív (alméletileg nem kéne). E mellett hol a fenében van a DATA? A játék beltőképernyőjén nincs, a settingsben sincs. Asszem feladom.
-
HaaS
addikt
"Let’s go sunning
It’s so good for you
Let’s go sunning
Beneath the sky of blue
Greet the sun every morn
Feel as free and happy as the day you were bornLet’s go native
Sun your cares away
Be creative
Learn to live and play
Pretty flowers need the sun
This applies to everyoneLife’s worth living
When nature’s giving
Happiness to everyone
So let’s go sunningLet’s go native
Sun your cares away
Be creative
Learn to live and playPretty flowers need the sun
This applies to everyone
Life’s worth living
When nature’s giving
Happiness to everyone
So let’s go sunning" -
GypsFulvus2
őstag
Bakker, ez nem egyszerű történet. Hasonlít az Oblivion moddolásához, de annál bonyolultabb. Ráadásul mindenből van egy rakat verzió, compatibility patch stb. Remélem úgy van, ahogy gondolod. Ja igen, gondolom a FOSE-ból a régi verzit használjátok, amibe még nem lett beépítve a New Vegas-hoz való alkalmazás?
-
-
GypsFulvus2
őstag
Rossz az, aki rosszra gondol...
Én szimplán egy olyan képre gondoltam, amit a VATS használatánál lehet készíteni, amikor éppen nem az ellenfél fejének elgurulását mutatja lassítva, hanem a saját megfeszített figyelmet tükröző nemes arcélemet tanulmányozhatom a ravasz meghúzása közben.
Ruhák vannak a vanillában is, amelyek skillt növelnek, de olyanra nem emlékszem amelyik a SPECIAL statjait is megnövelte volna. Az utóbbi egy kicsinnyég erősnek hangzik.
Már hogyne lenne gőzöm miről beszélek: Te magad írod itt hogy a vanillában jóval kevesebb dolgot lehetett cipelni. Attól meg, hogy sok a zseb, még nem kéne egy fat man mellé beférnie egy rakétavetőnek is...
Amúgy meg mióta csaptál fel nyelvnácinak?? Az "o" és "i" billentyűk egymás mellett vannak ám... -
GypsFulvus2
őstag
No, holnap nekilátok a moddolásnak. Van pár dolog ami fúrja az oldalam. Pl. ez a pirszing-bíbor nyakörv téma. (Csinálhatnál portrét magadról amin jó látszik
) Ezekért milyen mod felelős? Kicsit csítnek érezném a stat módosítós pirszingeket, a szegecselt bíbor nyakörv meg inkább egy jó kis japán sadomazo pornójátékba illik.
Szóval ha lehetséges, ezeket kihagynám. Meg ha lehet, akkor kihagynám a teherbírás-növelésért felelős modot is. Meg tudnátok mondani, ezeket mi teszi fel?
Ja amúgy a sugárfertőzés gyógyításánál kihagytad a mágnest. Brahmintej és erős mágnes, ezt mondja Miora, ez a tuti recept!
-
fiATHaLON
őstag
Igen, eljutottam a dehumbugoló szállásig, néztem is, milyen ügyesen
megoldották a kérdést.Majd nézek jevelrit, hanem a geri...Az hogydemicsoda?
Más.
Minap vittük rutinvizsgálatra kisfiunkat, mikoris meglátok a rendelőben
egy műanyag dobozt, tele kupakokkal. Mire leesett, már elhűlve
bámultam másodpercek óta, földbegyökerezett lábbal, hogy: KUPAKOK!!!
(rengeteg féle kupak vooooolt...)Na, megyek, rákapcsolok. 8. szinten bohóckodom itt, azt még van 22.
Szintlépés lassítód van? -
fiATHaLON
őstag
Valami spéci dolgot művelsz, vagy én bújkálok ennyire sikeresen?
Semmi ilyesmi lénnyel nem találkoztam eddig, amiket említesz...
Tény, hogy sunyizásból rendben vagyok, pörkölt biciklitől rozsdás
villáig kúszom.
Ezt a szerelést hogy csinálod a fegyverekre? Valami perk kell, vagy workbenchnél
automatikusan tudsz szerelni, ha van képzettség/alkalmas holmi?
Se jevelrim, se gerim. Mekkorát sebeznek?Félelmetes, mekkora harcokat lehet megfigyelni, csak úgy szafariparkolás
közben...bLaCkDoGoNe: Valahogy engem elkapott a hangulat. Sci-fi a sci-fiben.
Volt már utalás a régi Falloutok valamelyikében is
az idegenek jelenlétére. Na meg, hol másutt lehet
istenesen megkéselni egy ufonauta legényt?Hunork: Olvasom a Fallout Passiód, de nem igazán értem,
miért nem próbáltad ki a javasolt stabilitás modokat/paccsokat...
Érdemes még valamelyik cell buffer tisztítót is feltenni,
realtime tudod pipboyból állítani, vagy hotkey-jel, hogy
mikor tisztíccsaja játék bufferét. Én is használok egyet,
és a rengeteg játékstruktúra+grafikai mod ellenére kb.
4x fagyott a nagyjából 50-60 óra alatt. A minimális riccenéseket
is megszünteti, amik hosszabb kóborlás, vagy nagyobb csata
után keletkeznek. Win 7 64-et használok. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Eléggé más a hangulata valóban.
A környezet sokkal fantáziátlanabb, mint a FO3-ban, viszont játékmechanikailag elég jó újításokat tartalmaz, és nekem a sztori is jobban tetszett a FO3-nál, sokkal több választási lehetőséggel.
A New Vegast az Obsidian Entertainment fejlesztette, és a Bethesda adta ki. (A FO3-at ugye a Bethesda Game Studios fejlesztette.)
-
Hunork
veterán
saját dugámba dőltem az idézetemmel...
Amúgy igen, az, itt a link, ezen a sima nem támogatott. ms-compatibility -
Hunork
veterán
Nem megy, csak pillanatnyi fellángolás volt, egyszer 48 perc, majd utána 30 perc, aztán meg már 30mp-30perc közötti random fagyások. Alaplapi hangkártya/Xonar: édes mindegy, mindig hanggal akad ki, kifagy és zörög a hangszóró. 40 éves vagyok, 386-os géppel kezdtem, még egy játék sem szívatott meg. Főleg nem az, amit megvettem, mert én megveszem, ami kell. Megyek New Vegas topikba érdeklődni, az elvileg Win7 optimalizált, és megveszem azt. Nagyon szomorú vagyok, mert gyanítom, soha nem játszok ilyen kiválóan megszerkesztett és felépített játékkal. A magyar szövegről ne is beszéljünk, az egyenesen fergeteges lett!
Leveleztem MS fórumban, a forgalmazóval, a bolttal, a Bethesda fóruma meg semmit nem ér. Ma még 1 órát rászánok és elolvasok újabb 200 leírást, aztán uninstall és a lemez kettévág egy fogóval. Ami a röhej, hogy a legtöbb hsz arról szól, hogy vagy a New game-nél, vagy pályabetöltésnél, vagy már az elején crash jön, nálam meg szépen betölt, elindulok, aztán egyszer csak asztal/zörgés. Ki tudja, lehet, hogy a Bethesda úgy gondolta, a fagyások mellé zenét is társít, hogy ne legyen oly unalmas...
Mindegy, király játék, nagyon élveztem ezt a 47 órát, és lehet, hogy hülyén hangzik, de egy ürességet érzek, és ezért fáj nagyon, hogy ráfáztam. És hogy nincs egy normális Win7 patch, ezt egészen elképesztőnek tartom egy kiadó részéről, hiszen nem egy rétegjátékról van szó, hanem egy rengeteg díjat elnyerő alkotásról.Végezetül: azért ragaszkodtam a magyar verzióhoz, mert a fiamnak is elállt a szája a játék láttán, és még azért nem vágja az angolt olyan szinten, amit a game megkövetel.
-
PeL
addikt
De amúgy kurva jó olvasni ezeket a szövegeket
Te is modokkal nyomod? Én most végeztem ki a Borderlandsot részemről (meguntam a 4. végigjátszás után) és a Fallout 3 GOTY HUN-on gondolkozom hogy meg kéne próbálkozni vele, olvasgattam a beszélgetést és meghozta a kedvem
Első nekifutásra érdemes lenne valami overhaul modot felrakni? Bár ha jól sejtem magyar verzió modolása eleve halott ötlet...
Én is Win7 64bit alatt próbálkoznék meg vele, nincs más oprendszer a gépemen és egy játék miatt nem telepítenék XP-t
-
fiATHaLON
őstag
Ghoullal egyszer találkoztam, egymásra néztünk, ő megharapott,
én meg betöltöttem a mentett állást, majd másfelé mentem.
De jelzek, ha látom, hogy megy...Acmet megtaláltam, nagyon hasznos, mert máshol nem tudom,
hol lehet megnézni, hogy egy fegyver small, vagy unsmallpl.
Flashlight is jópofa. Van éjjellátó is, de az szerintem elveszi a hangulatot,
nem COD ez...Ballagtam a napfényes Wastelandiában, dúdolom a Conelradból (fizetett
hirdetést hallottál) szóló refrént, miszerint "Glóri glóri hiz a híííróóó, glóóri glóri
hiz a híróó", mikoris robban a mellettem lévő sziklán a missile.
Hamar bekuporodtam egy kőrakás mögé, elhessegettem a "baszod,
hát király vagyok én ezen a szemétdombon! Van egy pisztolyom, meg egy
bézbólütőm, meg egy ősöreg távcsöves vadászpuskám,
hÁT MIT AKARTOOOK?!" életérzést, és megdöbbenve vettem tudomásul, hogy
vérdíj van a fejemen Taloniában. Innentől vadásznak rám? Mindegy,
szétszedem mindet. Egyszer.TRader100 nem megy nekem, 50 felett még senki nem javított,
pénzem alig, szó szerint kínkeserves minden tár töltényt megszerezni.
Egy-egy akció után guberálnom kell a flaszteren, mert nem tudok még
egy mangós szódát se lehörpölni a sarki atomjó bisztróban.De élvezem rendesen. Igazi hőscincért hozok figurában.
Egy talonos fejvadászatra elment egy stealthboy, 4-5 gránát(alma),
meg vagy 60 round 10mm-es, a játék eleje óta hordott pisztolyomba.
Szóval bitang.
A mothership zetát várom nagyon, de nem merek nekikezdeni, mert
azt külön felvadítottam. -
Hunork
veterán
Szia!
Csak egy kérdés: miközben tegnap szenvedtem, találtam egy olyat, hogy unofficial patch. Ez micsoda? Nézem és olvasom, de te biztos csípőből vágod, ha kérhetlek, röviden vázoljad! Köszönöm!
Amúgy a hivatalos álláspont tényleg az, hogy nem Win7 kompatibilis, ezt a Microsoft oldalán is ellenőriztem. Engem mindentől függetlenül egy zavar: egy ekkora cég, mint a Bethesda, miért nem volt képes egy stabil Win7 patch-etz elkészíteni? Akár legyen az 500 mega, de ennyit szerintem megér a mise. Egy rakat ismerősömnél most derült ki, hogy XP alatt tolták/tolják...Mindegy, most működik, csak nem vágom ezt a nem hivatalos patch témát... -
fiATHaLON
őstag
Mi is az az acme?
MMM maxon van, igen, Megatonozni azért is kell, mert kijönnek, meg
gyógyítani sem tudom még annyira magam.
Meg szeretem Megatont, na.
Cucc nehezítésre tegyél fel egy ammo súly modot.
Egyből lesz csodálkozás.
Talon őrszemeket végül éjszaka szedtem le
bújócska-homlokonsznájperezécske játékban. -
GypsFulvus2
őstag
Azért légyszi ne nyelj le keresztben!
Nem akarok figyelmen kívül hagyni semmit, de ilyenkor hét közben nem sok időt tudok szánni a gépre. Éppen csak le akartam tesztelni, hogyan mennek a dolgok win7 64 alatt a tökéletesen szűz vanilla rendszerel. Mivel XP alatt u.ez a DVD korong, teljesen szűz játékkal atomstabil volt. Nos, most nem az. Majd hétvégén fogok a dologgal komolyabban foglalkozni
-
fiATHaLON
őstag
Ijjjj bazmeg.
Belefutottam egy Talonban tartott helyőrségbe.
A 3 őrszemet leszedtem egy 20 perc csikicsuki árán, de
mikor benyitottam a hedkóterre, azzal a mozdulattal kapaszkodtam is
vissza a kilincsbe, hogy mindkét lábam megmaradjon földrezuhanáskor.
Végül leszedtem őket, a jó öreg paraszt megoldással.
Egy az ajtónyitás, egy a gránát, egy a Megaton - végtag helyrerak,
egy a fasttravel és elölről...Léptem is egy három szintet.
Bődület komoly így a holmi.
Triage fullon mit muzsikál?
Nem mertem, csak eggyel alacsonyabbra rakni.Örülök, hogy tetszenek a modok. Semmi nem akad semmivel, zenéket
pakold alája bátran!Etomik pááááör, etomik pááááööör,
Givin báj da májdi hend of gááád! -
Ryder62
őstag
-
Hunork
veterán
OK, ne vitázzunk. Te nyilván kétszer is megveszel egy játékot, mert téged az érdekel, engem meg az, hogy egyszer vegyem meg, és az működjön... De no para, ha ma estig nem jön válasz sem a forgalmazótól, sem az áruháztól, megyek, és download. Ennyi a sztori. Ilyenkor büszkén tekintek a konzolos barátaimra, ők nem sz@pnak soha ennyit, mint mi, PC-sek.
westcoastog: nálam nincs msn, sem semmi egyéb, kilőttem virtuális meghajtókat, a vírusirtót!!
, mert ezt is írták, próbáltam ablakban, semmi. A megbütykölt eredeti eddig bírta, most már 30mp/1perc/5perc és fagyások.
-
Hunork
veterán
Jogos...
De tudod én olyan arc vagyok, aki addig nem nyugszik, amíg valami nem működik. Így vagyok a játékokkal, egy haldokló számítógéppel, vagy éppen egy összeállított számítógéppel, az operációs rendszerekkel. Én a rendet és precizitást szoktam meg. És azt, hogy ha fizetek, kapok.Amit akkor írtam, az a különböző fórum hsz-ekre vonatkozott (magyar/külföldi), de ettől még nem értem, hogy a GOTY-ban mi a különleges, amitől működik. Mitől más? Ezért kértem személyes tapasztalatokat, hogy mielőtt kiadok újabb ezreket, legyen konkrétum is. XP-re meg nem váltok, ez is tuti. És én nem tudok röhögni, bocs, de nekem fájnak azok az ezrek, mert a fiamat is arra próbálom nevelni, hogy minden legyen eredetiben, mert az mekkora királyság, lehet nyugodtan multizni, és egyáltalán: mert ez így helyes. És mint mondtam, közel 60 játék van így meg, de most lutrinak tűnik nekem.
UI: az alaplapi hangkártya esetén is fennáll a random fagyás. És 2012-t akartam írni...a support még nem írt vissza a mai levelemre, ha meg negatív lesz a hozzáállás, akkor beletojok, és majd megszerzem más forrásból. A lemez nálam van, és innentől pont nem érdekel...hálaisten, még sosem volt hasonló szituációm, sem a hardver vagy a lemez miatt, így nekem csak ez az élmény van, de ez meghatározó.
-
GypsFulvus2
őstag
Hmmmm. Ennyire macerás ez a nehezítő modokkal? Akkor lehet, hogy ezektől eltekintek. Nincs kedvem 10 méterenként élethalálharcot vívni, permanens jelleggel. A Stalkerben is az nem tettszett, hogy a banditák 1-2 perccel a kiirtásuk után már gyakran respawnoltak egy-egy területre. Nekem ez nem fekszik. Én majd gyakran szeretnék meg-megállni a kies Wasteland fölött, a holdfényben, tücsökciripelés és halk zongorafutamok mellett a forgószelek tölcséreit figyelve elmerengeni a világ mulandósága fölött. Ha folytonosan inzultálnak, ez nem fog menni.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Csak arra akartam kilyukadni, hogy azzal lesz-e gondom a fentebb leírtak tükrében, a gépem ismeretében, illetve Win7 64 bit alatt? Már rettegek kiadni 6ezret...
Eddig egyetlen játék sem szívatott meg, talán a Rage egy picit, de ott elég volt az ini fájlt szerkeszteni. (khm...az is Bethesda kiadás...) Ja, és nem említettem, de nincsen codec-pakk a gépemen, én nem olyan vagyok...
És az F3 talán most az a játék, mely a legtöbb fórumbejegyzéssel büszkélkedhet, természetesen a külföldi oldalakkal összességében. Ami nagyon kár, tekintve, hogy a z általam igen favorizált DeusEx-et lelökte a trónról!!GypsFulvus2 : oké, csak ez olyan játék, ahol szeretek mindent jól és pontosan megérteni. Anno a DeusEx-et is végigtoltam angolul, de mekkora volt már magyarul is évekkel később, hogy minden levelet, emailt elolvastam, nem csak átfutottam...most is megy pár fagyással a játék, csak a GOTY-ban benne vannak a DLC-k, azok is magyarul, és kidibni nem szeretnék 6k-t.
Ja, és örülök, hogy megy! Ezt a pár fagyást én elviselem, elvégre 990- volt az ára akcióban, ennyit elnézek, de a GOTY más, ott már nem szeretnék szívni semmit!
-
fiATHaLON
őstag
Na, megvolt a román banda.
Mostmár nekem is lesz csicskababom.
Arefuban repair +10 bobihed van (King házában).
Vance életére esküszöm, hogy igazat mondok.
Igazán dícséretes, hogy csapda hatástalanításért is ad xp-t.
Tulajdonképp ez egy remek kis játék!Nem használom én sem a vadállat fegyvereket. Egy sima egylövetű
sósgunnal megyek, meg sledgehammerrel, ripperrel, mikor hogy.
Eddig a legkeményebb ellenfél a Super Mutant brute volt, de
meggránátoztam a szája sarkát, majd sósgunnal fejenkocogtattam,
és elunta.Addictionra doki, ja.
A berendezésekből a labor kikúrál majd, mi?
Lehet egy tisztasági meszelést is megigényelek Moiránál.Kezd átmenni ez a fallout nálam egy túrista szimulátorba.
Jövök-megyek, követem a gyíkokat kilométereken át...
(Aztán persze agyonzúzom őket, de akkor is...idilli az egész.)
Szemetet szedek, szellőztetek itt-ott.
Nézek valami veteménymodot, aztán kiházasítom a legényt.Megyek, alszom 2-3 órát.
-
fiATHaLON
őstag
Hát, remélem, amit feltakarítok, az úgy is marad.
Most, hogy mondtad, leellenőrzöm majd, aztán ha változik,
akkor ezennel véget vetek a sziszifusznak.
Kveszteket mennyire kapom a ramaty külső/modor miatt...
Nem tudom, eddig kaptam bőven, kicsit-nagyot, van vagy 20
futó, pedig csak Megatonban jártam, meg ahova onnan elküldenek
az első érkezéskor, valamint ez a Big Town jött még közbe, de ez
is csak elindult.Felcsigáztál, fel-fel. Alig várom már, hogy junik holmit leljek.
(Vagy összegyűljön annyi pénzem, hogy megjavítsam a Perforatort.
Jól példázza tempómat, hogy kb. 30-35 órát játszottam vele, és 4. szintű
vagyok. -
fiATHaLON
őstag
Elég, mára abbahagyom a villák, vécépumpák, levesestányérok
begyűjtését... A játékban szinte semmit nem haladtam, mert
beszarás sok a holmi. Minden felszedek szemenként, mint a
kendermagos.
Viszont van is pénz bőven! Addictiont beszívtam, mivel a javaslatodra
bepiáltam! Aztán rájöttem, miként lehet kigyógyulni (azt hittem, elég
lesz egy alvás). MEgvolt az első géphekkelésem. Hatalmas élmény!
A hangulat meg valami elképesztő. Jártam Big Townban, ritka nyomasztó
hely. Amit említenek (Little LAmplight talán?), hogy 16 éves korig élhetnek
ott, oda el lehet majd jutni?
Végre túljutottam azon a ponton, ahol évekkel ezelőtt megrekedtem.
Innen már akár végigjátszás is lehet belőle.
Parókám nincs, ha lesz jelzem.
Viszont megismerkedtem Moira barátjával.bLaCkDoGoNe: Hát igen, ott ha meg is jelenik valami mod portolás
(Oblivionnál megjelent), azt csak jtag/gtag xboxon
lehet élvezni. (Ez is mekkora disznóság már...) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, igazából csak azt szerettem volna, ha engem is bevesztek a játékba.
A szómagyarázatokat pedig külön köszönöm, bár ennyire extrém módon hülye azért nem vagyok.
Akárhogy is, pörgessétek a topikot, inkább ezt olvasom mint a százezredik siránkozást amiatt, hogy nem indul el vagy kifagy a játék.
-
fiATHaLON
őstag
Igen, egészen biztos, hogy az a PER növelő boblihed Arefuban.
#4263: Úgy teljes mértékében nem értem, mit monc, merhátugye bármelyik
topicot fellapozod, elő-előfordul, hogy 1-2 ember mélyebb beszélgetésbe
kezd, valami részt illetőleg, ami nekik, meg annak aki végigköveti a
felgyűlő hsz-eket, teljesen egyértelmű. Tényleg nem támadás, mert
kultúrmódon kérted, de legnagyobb igyekezetem ellenére sem tudok
rájönni, miként tudnék ennek eleget tenni, itt a Fallout topicban.
(Azt leszámítva, hogy nem felelek Haasnak.)
#4264 Értelemszerűen nem annyira...
...és a közérthető ON:
Tényleg érdemes feltenni a harcimodokat. Nem tudom, milyen csaták alakulnak
ki vaníliaszerte, de így egészen elképesztőek. Megfutamodások túlerő esetén,
sunyizás, fedezékkeresés...Egészen elképesztő. -
fiATHaLON
őstag
Osztdemegmilyen igazad is van neked!
Merhogy str vót az a per!
Kevertem az Arefuval.
Jaja, cammogva jöttem ki már a Vaultból is.
Minden szart összeszedek, mivel 1 a karizmomám, így
derága a portáka a kereskedőknél.
Viszont már kezdésnek lett 3-400 cap, mert az utolsó bögrét is
kihoztam a gödörből. -
-
fiATHaLON
őstag
Lassan haladok. Így most tényleg jól mennek a sneak-criticalok, viszont
a megmodolt harcnak hála (olyan bekerítések, hátbatámadások vannak,
hogy ihaj!), van, hogy fél óra egy 3-4 ellenfélből álló csetepaté!!!
Mivel szemtől szemben pikkpakk legyötör a radnagyi is.Eljöttem Arefuba, hogy legyen csicskababom, de nem lelem a famíliát.
(Mivel kvesztmarker sincs énnéköm.) Ezzel elleszek egy 300 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest