- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
csabsz13 #5514 üzenetére
Pedig elvileg a manager is abba a plugins.txt fájlba dolgozik mint maga a játék. Akkor nem tudom, valójában baromi régen néztem managert, kézzel modolok, annál tutibb nincs. Skyrimnél nem kellett az indításhoz és az F3 is ugyanazzal a modolási rendszerrel dolgozik (meg az Oblivion meg a NV is). Viszont ha managerezel akkor ne nézegesd a Launcherből a Data Files-t mert csak összekutyulja a managerben beállított sorrendet.
Dobj egy képet a manageredről, hátha okosabb leszek. Vagy nem. Tippre egyébként nincs írási jogod a C:-re ahol a plugins.txt-t tárolja, és azért nem menti el a modokat véglegesen. -
genndy
addikt
Passz, nagyon régen használtam DVD-t utoljára. Az néha segített ha valami puha ronggyal végigtöröltem a lemezt. De simán meghalhatott állásában is, vagy az olvasód mondta be az unalmast.
duvi: 99% hogy nem fogja megenni a kódot. Az én dobozos magyar GOTYmhoz nincs is kód (kipeccselték belőle annak idején még a LIVE-t is, azért). De megpróbálhatja.
-
genndy
addikt
válasz
laceszgamer #5358 üzenetére
Az összes .esm-et és .esp-t, ha a textúrákat is magyarul akarod akkor a .bsa-kat is.
-
genndy
addikt
válasz
laceszgamer #5354 üzenetére
Steamesben nincs benne a magyar nyelv. Hivatalosan úgy lehet magyarrá változtatni, ha a dobozos GOTYdból (feltéve hogy megvan) kicseréled a fájlokat (én így csináltam).
-
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #5343 üzenetére
Pedig megy bármi alatt szépen, csak a többmagos procikkal van baja. Szerencsére ez egy ini-hackkel orvosolható.
-
genndy
addikt
válasz
Keeperv85 #5339 üzenetére
Akkor nem tudom milyen magyarítással játszottál, de Menedéknek lett fordítva. A GOTYban legalábbis tuti, mert nekem az van meg.
Az utolsó az pont az a bejárat, ahol a sugárzás miatt nem lehet bemenni. Bug, de nekem pl. eszembe se jutott a felderítése után visszamenni sehova, főleg nem a 87-be.
Egyébként nem véletlenül készül unoff.patch minden Bethesda játékhoz. Igaz az elcseszi a magyarítást.
A színészek kevesen vannak, de ez minden TES/Fallout játékban így van. Így is elég drága lehet a szinkron. -
genndy
addikt
válasz
Keeperv85 #5334 üzenetére
Ez viszont nem a fordítók hibája. Ha nem kapják meg a szövegek mellé a játékot, akkor nincs min tesztelni... lefordítják a pakkot és kész. Csoda ha kitalálják hogy melyik szöveg hol fog megjelenni (főleg az egyszavasoknál tud ez jó móka lenni. Aztán vagy eltalálja vagy nem).
Bugtenger? Lehet, de a 3-4 db 70-80 órás végigjátszásomban egybe sem futottam bele. -
genndy
addikt
-
genndy
addikt
válasz
adamvaradi90 #5296 üzenetére
Biztos hogy kell hozzá kulcs? Magyar dobozos GOTYhoz pl. nincs is, mert ki van belőle patchelve a Live, ami kérné.
A kézikönyvön lévőt ütögetheted, az csak a kézikönyv dísze. -
genndy
addikt
válasz
Madara-san #5227 üzenetére
Minden moddal jól megy a magyar is, csak ha a mod szöveget tartalmaz, az angol lesz. Ha a szöveg az eredeti játékban is benne volt, akkor is.
op.erik: GameBryo motoros játékoknál nem bonyolult a dolog, mert elég a szövegeket átírni (illetve magyarítottak pár textúrát is, de az nem bonyolít, csak egyszerű csere). Tehát scripteket pl. nem érint, amiatt nem romlik el.
Azt már el tudom képzelni, hogy mivel az (angol) unoff.patch javít scripthibákat is, akkor az adott mod az unoff. patchel jól megy (mert unoff.patches játékhoz csinálták, azzal tesztelték, stb.), de a sima alapjátékkal meg nem. Ennek nincs köze a nyelvhez, csak észrevehető: ha nincs unoff.patch, akkor magyar de fagy, ha van unoff.patch akkor részben angol de megy.
Abban igazad van hogy a modkészítők 99%-ban az angol játékot veszik alapul, abban csinálják a modokat (Oblivionban van olyan modom ami pár nevet németre változtat, mert a modkészítő srác német, és neki az a verzió volt meg). -
genndy
addikt
válasz
Madara-san #5225 üzenetére
Én használom, de sok textúránál fagy, igen, motor probléma. Nincs ez ilyenekre felkészítve.
Csak úgy lehetne magyar, hogy magyarítod az UOFP-t, azt GECKben lehet de bazi sok meló. -
genndy
addikt
válasz
attyspocak #5206 üzenetére
Pedig a Skeleton Key az Oblivionban és a Skyrimben is benne van.
-
genndy
addikt
válasz
attyspocak #5201 üzenetére
Biztos hogy nem, FO3-ban nincs ilyen kulcs, szerintem te kevered a TES Skeleton Key-el.
A 106-ban csak ezzel lehet kinyitni az Overseer Office-t.
-
genndy
addikt
válasz
kislaki92 #5192 üzenetére
Azt hagyhatod nyugodtan, nem az a baja, az a Broken Steel DLC, amivel tovább lehet játszani az alapjáték után is, meg megemeli a szintkorlátot. CPU-mag bajod lesz, ebben a 3. hsz-t csináld meg: gyakorikerdesek.hu
-
genndy
addikt
-
-
genndy
addikt
Nem iskola, régi rendőrörs.
SPOILER!
Próbáld ki nyugodtan, minden helyszín: tmm 1És gyorsutazz: Germantown Police HQ. Szerintem pont a térkép legközepe (Paradise Fallstól keletre, az talán jobban beazonosítható helyszín).
A másik problémás helyszín meg a Springval School lehet, Megatontól északra, a folyóparton. -
genndy
addikt
A Levéltáras helyszínt tudom, de csak annyi rémlik, hogy terminálokba kell a megfelelő sorrendben mindig a jó jelszót beírogatni. Ez lesz az.
(egyébként nem levéltár, hanem a Történelmi (vagy Technikai) Múzeum) -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5010 üzenetére
Az egyik DLC küldetése visz majd oda, de addig nem tudsz lemenni amíg az a küldi el nem jut odáig.
-
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #5003 üzenetére
Az a Steamé alapértelmezetten.
Viszont a játékban is van, tényleg, PrintScreen-el lehet képet csinálni. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #5001 üzenetére
Ha Steames a játék, azzal még könnyebben is, van ugye a beépített képlopó.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4996 üzenetére
Ha lesből akarsz öldökölni, akkor nagyon hasznos. Főleg StealthBoy-al. Meg jól is néz ki. PipBoy világítását persze ne kapcsold ilyenkor be, tuti a lebukás
Stílustól is függ, ha elejétől a sunnyogásra gyúrsz, akkor jó, ha inkább laser gatlinggal mész neki a szupermutánsoknak, és így is fejleszted a karaktert, akkor felesleges. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4994 üzenetére
Akkor a kínai lopakodót meg ott hagytad
-
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4987 üzenetére
Alapjáték max. 20, Broken Steel DLC-vel max. 30.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4984 üzenetére
Moddal kitolhatod bármeddig. XP is jöhet lassabban, arra is van.
-
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4964 üzenetére
Point Lookout, a 'műtét' után szvsz.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4961 üzenetére
Nexuson Top 100-at nyálazd végig.
F3 jó volt nekem ahogy volt, nem csesztettem. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4959 üzenetére
Hopsz, Cross dologban neked volt igazad, Wiki is kiborgnak írja. Hm, ez eddig nem tűnt fel.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4956 üzenetére
Igen, van ilyen exploit. Kell hozzá a Broken Steel DLC is. Szerintem felesleges kihasználni.
Cross nem kiborg. Csak egy nő erőpáncélban.
Szerintem csatlakozhat más, ha éppen nincs veled kísérő. De nem emlékszem olyan DLC-re, amiben lenne kísérő (vagy csak én nem használtam).Buster17 : ilyen esetben azért inkább járj még egyszer körbe, kérdezz végig újra mindenkit, próbáld végig a válaszokat, nézd meg a küldetésleírást mielőtt a fórumra rohansz. Little Lamplightnál is segített
-
genndy
addikt
válasz
Buster17 #4954 üzenetére
Nem kell visszajönnöd.
Általában az a jellemző, hogy egy helyszínen csak egy 'érdekesség' van (ami ráadásul valószínűleg küldetéstárgy), tehát nem kell többször visszatérni (kivéve városok). Persze ha fosztogatni meg gyilkolni akarsz csak úgy, akkor majdnem mindenhová vissza lehet menni többször is. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4952 üzenetére
1 kísérő + Dogmeat lehet csak veled karmától függetlenül.
A jó/rossz/semleges karmától csak az függ, hogy ki hajlandó veled jönni, de Dogmeat mindig hűséges, őt ez nem érdekli.
Én nem szeretem a kísérőket, de ha már kell valaki, akkor Fawkes a laser gatlingjával a legdurvább. Nagyon kaszál, és ha mégis közel érnek hozzá, akkor az ütéseket is jól bírja. A sugárzás sem zavarja. Nem is kell lecserélni a fegyverét, mert az alap fegyverükhöz a kísérőknek végtelen lőszere van. Ha lecseréled, akkor töltényt is folyamatosan adnod kell nekik.
Cross kimondottan közelharcos karakter, de nekem emiatt mindig gyorsan megölték (mire kalapács-távolságba került volna, agyonlőtték). -
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4930 üzenetére
Nemrég nyomtam végig a teljes Steames GOTYt, semmi problémám nem volt Point Lookoutban. Ha nagyritkán fagyott is, az mindig külső területen volt, és inkább az alapjáték nagy külső területein.
Legfrissebb patch (1.7) fent van? -
genndy
addikt
válasz
Buster17 #4914 üzenetére
Kajával/piával vigyázz is, mert mind radioaktív. WC-kben van csap, onnan ihatsz vizet (sőt WC-csészéből is
), de az is sugároz.
Jó tanács: érdemes gyűjtögetni a gyógyinjekciókat, mert annak nincs mellékhatása. Meg az összes ilyen gyógy- drog- bogyós cuccot, aminek a súlya 0, de sokat érnek. Bartereknél jól jön majd. -
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4908 üzenetére
Nem azokra gondoltam, de bólogatós figurából 20 db van amúgy... Steames játékom van (illetve az IS; mert megvan a magyar GOTY is), azon megy a Live!, és ott vannak achik. A gyűjtsd össze a bólogatós figurákat csak egy ezek közül.
Egyszerű: csináld meg a küldiket Megatonban, mielőtt fölrobbantod. Mr. Burke nem ad több küldit (annyit biztos nem mint a boltos csaj). Viszont a robbantás után érdemes visszamenni a helyszínre, lesz meglepetés"Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1A rádió előtt van az egyik Behemoth, azon kívül még van négy. Ha mind az ötöt megölöd, azért is jár achi a Live-on.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #4904 üzenetére
Nemrég vittem megint végig, az achikra koncentrálva. De csak a jó oldalon, úgyhogy a semleges meg a gonosz achik még hátravannak. Majd egyszer valami übergonosz karakterrel azokat is megcsinálom.
-
genndy
addikt
válasz
dodopek #4868 üzenetére
Hány magos procid van? Kettőnél több? Próbáld meg ezt:
Keresd meg ezt a szoveges file-t es nyisd meg: FALLOUT.ini
Ezutan keresd meg a [General] nevu csoportot.
Kijeloles, masolas a kovetkezo ket szoveges sorra:bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2Most pedig illeszd be oket az "STestFile1=Fallout3.esm" alatti uj hasabba. Mentsd el a file-t!
-
genndy
addikt
Ha sokmagos a procid, itt a megoldás (SityiSXT-től, köszi neki!):
Nyisd meg a fallout.ini fájlt (My Documents\My Games\Fallout3)
Keresd meg ezt a sort:
bUseThreadedAI=0
Cseréld ki a 0-t 1-re:
bUseThreadedAI=1
Ezután szúrd be a következő sort:
iNumHWThreads=2
Így 2 magra lesz limitálva a játék, és nem fagy le, illetve okoz problémát többet. -
genndy
addikt
Nem, teljesen beépülnek a játékba. Új játékot kezdesz, aztán majd jön az értesítés a küldikről (nem a legelején, hanem egy bizonyos ponton, csak nem akarok spoilerezni).
Akármikor elkezdheted őket, vagy félbehagyhatod, visszamehetsz mást csinálni, tehát ugyanolyanok mint bármelyik más küldetés. -
genndy
addikt
Érdemes feltenni az összeset, a játék elején kapsz is értesítést róluk, de nem muszáj rögtön nekikesni, majd megcsinálod őket ahogy kedved van. Amúgy is kicsit nehezebbek mint az alapjáték, tehát mindenképp érdemes már kicsit tapasztaltabban, felszereltebben nekikugrani. A Broken Steel kitolja a szinthatárt 30-ra, és folytathatod a főküldit, tehát ezért is érdemes rögtön feltenni.
Én amúgy tényleg úgy csináltam, alapjáték+BS, aztán utána Anchorage, Mothership (ez neked kimarad), Pitt, Point Lookout. -
genndy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dune: Awakening
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest