- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xblades
tag
válasz
GypsFulvus2 #3504 üzenetére
Sajnos ez teljesen igaz
Bár nálam a Win 7-en futnak F.3 (magyar Goty) és a New Vegas is az utóbbi sokkal stabilabb eddig, ami jó jel.
De ami teljesen pozitivum a sokkal könnyebb modolhatóság ennél a motornál, nem véletlenül van hozzá ennyi csillió mod hozzá a Nexuson. -
Xblades
tag
válasz
GypsFulvus2 #3407 üzenetére
Nem ez valószínű így lett kitalálva az ellentétek miatt.
-
Xblades
tag
válasz
GypsFulvus2 #3404 üzenetére
Igen ha nem csinálsz semmit ezzel a küldetéssel kapcsolatban.
-
Xblades
tag
válasz
remington2 #3390 üzenetére
Ha fent van a 3.dlc a Broken Steel, akkor tovább játszhatsz a játékban. Akkor folytatodik a játék és nem zárodik le.
-
Xblades
tag
Alapból csak két nagyobb rádió adás van. Abból is a legjobb a Gnr , aminek ha megcsinálod a küldetését ( a főszál egyik küldetése) akkor bárhol befoghatod.
A többi rádióadó csak egy rejtekhelyhez vezet el, minél erősebb a jel annál közelebb vagy a bejárathoz.Ezenfelül csak mod-kal bővítheted a zenét pl ezzel : [link]
-
Xblades
tag
válasz
FehérHolló #3378 üzenetére
A Vegas úgy néz ki vissza tér némileg az első két részhez, ami nem csoda hisz a Obsidian-nál dolgozik több régi Fallout fejlesztő.
És a legjobb hogy könnyen mod-olható lesz.
És ott a Hard fokozat valóban nehezítve lesz. -
Xblades
tag
válasz
FehérHolló #3373 üzenetére
És megnézted hogy amit beírtál arra mit adott be a kereső? Mert hogy te oda írtad hogy Hu attól még a Us és a Uk verziókat dobta be. A második link meg végkép nem magyar patch.
A honosított verziójú Dlc-hez ezek nem lesznek jók, csak az angol verziókhoz. De a magyar alap verzióval akkor lesznek problémák. Pl. 3.Dlc folytatás hiba -
Xblades
tag
válasz
Törzsúr #3363 üzenetére
De ha már ezt a küldetést választottad, akkor menny oda a célszemélyekhez amikor alszanak, lődd meg őket a Mesmetron-nal és rakd rájuk a rabszolga nyakörvet. Aztán mehetnek is Paradise Falls-ba, oda találnak maguktól is nem kell kísérgetni őket.
Ja és figyelj oda hogy egyszerre csak egy nyakörvet kapsz, úgy hogy mindig vissza kell menned egy újért. -
Xblades
tag
válasz
Törzsúr #3340 üzenetére
Házat venni nem lehet, csak küldetés jutalmaként megkapni.
Megatonban van lent az atom bomba. Itt két lehetőség közül választhatsz.
Ez SPOILER!
1. Jó oldal (pozitiv karma)Lucas Simms-el ( Megaton önkéntes seriffje) ha beszélsz vele megkér, ha tudod hatástalanísd a bombát.
Ehhez mindössze 25 pont kell a robbantás képeségedhez.
Miután hatástalanítottad a bombát, Lucas Simms adja neked oda jutalmul a Megatoni ház kulcsát.
Berendezéseket és témákat pedig Craterside Supply-ban vehetsz Moira Brown-tól.2. Rossz oldal (negativ karma)
Moriarty's Saloon-ban találod Mister Burke-ot aki megkér robbansd fel a bombát Megatonnal együtt.
Ehhez oda is adja a megfelelő alkatrész.
Miután elhejezted azt a bombán, már csak el kell mened Tenpenny Tower-be.
Ahhol Tenpenny úr és Mister Burke társaságábban felrobbantod Megatont.
Ezután megkapod a Tenpenny Tower lakosztály kulcsát.
Berendezéseket és témákat pedig a Boutique Le Chic-ben vehetsz Lydia Montenegro-tól. -
Xblades
tag
válasz
Fortissimus #3338 üzenetére
Kösz megtaláltam.
-
Xblades
tag
The Pitt-ben a végén hol keresem a cuccomat amit az elején elvetek tőlem?
-
Xblades
tag
Kapaszkodni kéretik minden mutáns fűszálnak megjött a kaszálógép:
[Browning M2]
500 felet sebez. -
Xblades
tag
Kicsit kihalt itt így ajánlom egy más által talált de jó kis fegyver modot.
19th and 20th century weapons a Nexuson megtalálhatjátok. -
-
Xblades
tag
válasz
jolti05 #3283 üzenetére
"Amikor a kereskedőnél vásárolok (google kép: [link] ), akkor a jobb oldalon a Caps azt jelenti, hogy annyi pénze van, tehát ha akkora értékben adsz el neki dolgokat, akkor nem tud utána fizetni?"
Igen azt de erre van egy mod ami javítja ezt. Az oldalamon a Modolás menü alatt megtalálod."Szedtem fel karburátort, és mindenféle alkatrészt."
Ezek pedig a Tervrajzok menü alatt lévő fegyverekhez kellenek."Továbbá, ha valahol kapok egy házikót, ott van valami, amiben a cuccaimat tárolhatom?"
Igen lesz több is. -
Xblades
tag
A modok működnek a magyar goty kiadáson?
-
Xblades
tag
A LIVE rendszer le van tiltva a honosítót Fallout-ban de egy frissítéssel elérhetővé válik.
-
Xblades
tag
Small Guns a játék elején csak ilyen fegyvereket használsz majd
Energia fegyverek beállitottság kérdése (nagy sebzés egy lövésböl)
Big Guns beállitottság kérdése (piszok nehezek és nem sebeznek annyival nagyobbat)
Javítás na ez fontos minél magasabb annál jobb cuccaid lesznek (a fegyver nagyobbat sebez, a páncél jobban véd és többért adhatod el őket)
Zárfeltörés 25,50,75,100 pont a nehézség határ (sok helyre csak ezzel mehetsz be, jó cuccok zárt ajtók mögöt vannak) -
Xblades
tag
válasz
The IT guy #3250 üzenetére
Örülünk neki, gyúrjad mert nemsoká itt a New Vegas.
-
Xblades
tag
válasz
The IT guy #3247 üzenetére
Valószínű valamilyen háttérben futó alkalmazás akadályozza. Vista híres a sok felesleges alkalmazás játék közben is futtatni. Kapcsold ki őket.
Vírus kereső egyéb alkalmazások a tálca jobb sarkában.
Nekem win 7-nél ezek a hibák nem jöttek elő már. -
Xblades
tag
válasz
--Disztroj-- #3245 üzenetére
"A feltörés módját nem találtam az oldalon."
Ott van az a Kódok,segítség menü alatt videón.
"bár korrekt tippek trükkök menü nincs"
Ami van az a végigjátszás első fele.
"Nekem olyan vélemény kéne hogy mit érdemes felrakni a modokból."
Ez teljesen egyéntől függ amit az oldalon kigyűjtöttem az az alap ami kell(het).
A saját igényednek megfelelő modot a Nexuson kategóriákra bontva találhatsz.
Hiába mondanak bármi modot ha az téged nem érdekkel. -
Xblades
tag
válasz
--Disztroj-- #3243 üzenetére
Hello néz körül itt : [link]
-
Xblades
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #3240 üzenetére
Yes, de azért ennél nagyobb "féle" fordítások is vannak.
-
Xblades
tag
Hát ilyennel én még nem találkoztam (szerencsére).
Elsőnek azt tudom ajánlani hogy egy Fps számláló mellet csökkents a beállításokon pl. élsimítás.
Ha ez nem változtat akkor a játék újra telepítését ajánlom.
A játék utolsó küldetésénél még jobban belassul a játék.
Xp-ét ne telepítsd újra ha más játéknál ez a probléma nem jött elő. -
Xblades
tag
válasz
Psychonaut #3170 üzenetére
A hivatalos az 1.1.035-ös de mivel az Mmh weboldala megszűnt így onnan letölteni sem tudod, és a Dlc-el se tudsz játszani.
De a 1.7-es Uk változatot telepítheted a magyar verzióra, működni fog csak a verziószám kiírását nem fogja megváltoztatni. -
Xblades
tag
-
Xblades
tag
Azt nem írtad van-e Patch a játékon 1.7-es a legutolsó érdemes azt fel tenni. Előfordulhat hogy több perc is eltelik mire bejön a rádióadás. És ajánlom az oldalamon a Modolás fül alatti Mod Manager használatát, nem kell mindig bepipálni a kiegészítőket inditás előtt.
[link] -
Xblades
tag
válasz
littlemole #3154 üzenetére
Nekem automatikusan elvette amikor bementem.
És a végén, elvileg a kinti ládában találod meg őket. -
Xblades
tag
válasz
littlemole #3150 üzenetére
Ez a modtól függ, alapból oda ahova telepiteted a játékot. De azon belül hogy kell- e neki létrehozni új mappát vagy a meglévőkbe kell tenni azt a mod készitője tudja és neki kéne leírnia vagy úgy feltölteni hogy a létrehozandó mappában teszi fel és te csak bemásolod a Data mappába.
(én az utóbbi módszer szerint töltötem fel a modjaimat a Nexusra) -
Xblades
tag
válasz
Tommi000001 #3009 üzenetére
1.7 patch és a legfrisebb rendszer driver-ek. Valamit javitanak rajta de tökéletes nem lesz.
-
Xblades
tag
-
Xblades
tag
Na tehát az alap játékban 20-as a max szint.
Amit mint írták bövithetsz moddal de az még instabilabá teszi az amúgy is bugokal teli programot.
Amit ajálani tudok tedd fel a 3.Dlc-t (Broken steel) ami plusz 10 szintet ad csak ugyan de lassabban fejlödsz, és két szintenként ad új perket is. -
Xblades
tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hello
Várom azok jelentkezését, aki ért (vagy tudja hogy kell) a Fallout 3 Geck-ben az NPC-ék szerkesztéséhez.
Segítség kellene ahhoz hogyan lehet beállítani a javítást és az árusítást (fegyver, páncél, ruha, étel, ital) a saját készítésű Npc-hez. És a szöveg környezetében is lehessen választani.
Köszönöm
xblades@citromail.hu -
Xblades
tag
válasz
GombócArtúr #2961 üzenetére
Nem zavarja a magyar patchet, tedd fel rá nyugodtan az 1.7-es angolt.
Ami még javíthat rajta a videokártya driver frissités bár a gép amit írtál még a minimum konfigurációt sem éri el. -
Xblades
tag
válasz
Fortissimus #2956 üzenetére
Kösz volt ideje kiforrni.
-
Xblades
tag
válasz
luw2win #2952 üzenetére
Ha minden probálkozást elszúrtál akkor a terminál lezár és nem tudod megnyitni ( ezért érdemes az utolsó előtt kilépni majd újra probálni) a rendszergazda csak egy kifogás nincs ilyen.
És érdemes sokszor menteni lehetőleg két külön mentésbe.Amúgy a lány Amata volt a felvigyázó lánya, na őket kell megkeresni a legfelső szinten, megszerezni a központi terem kulcsát ott elolvasni a holodiszkeket, amiből kiderül a jelszó ahoz a terminálhoz ami kinyitja a kijátathoz vezető ajtót.
De ha gondolod a weblapomon találsz végigjátszást ami segithet ilyen helyzetekben : [link] -
Xblades
tag
válasz
kovacstibor79 #2872 üzenetére
Ő az :[link]
És általában lent találod a robotnál, vagy a kajáldában. -
Xblades
tag
válasz
granini #2864 üzenetére
Nem kell magyarázkodni, van aki belsőnézetre esküszik más külsőre, nem vagyunk egyformák.
Megnézni magad máshogy nem lehet, csak külsönézetben F gombot nyomva tartva, egérrel pörgetni. Vagy tfc kód.katt777 Ezért nem kell mást leszólni, mert nem úgy látja a világot mint mi.
Külső nézetben bambulhatod a karaktered, azt ha lövöldözésre kerül a sor úgy mellé lősz hogy szép nézni, azt utána meg ledarálnak.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2845 üzenetére
" Van eredeti Fallout 3 (legalábbis asszem ,mert használtan vettem itt a PH-n) " írta pedig,
de aki nem sok eredetit látott, vagy felszínes azt valóban egy jó nyomtatottal át lehet vágni.Én ennek a híve vagyok:Harkness-nek szólsz, és azt mondod neki, hogy megtartod a titkát.Megkapod a plazmapuskát, és a jó karmát, majd elrongyolsz Zimmer-hez, és közlöd vele a helyzetet, aki ad rossz karmát (így a két karmaváltozás kiüti egymást) + a Wired Reflexes perket. Vagy ha nagyon magas a Speech skill-ed, akkor meg tudod gyõzni Harkness-t, hogy menjen el Zimmer-rel, s így is megkapod a puskát is meg a perket is.
-
Xblades
tag
válasz
Tommi000001 #2836 üzenetére
Hát ilyet akkor szokott ki írni, ha telepítve van a játék de nincs meg crack-elve.
De ha 100% eredeti akkor a blokkal reklamálhatsz a kiadónál. -
Xblades
tag
válasz
Tommi000001 #2829 üzenetére
Az többet segítene hogy mit ír a program miért nem indul el.
-
Xblades
tag
válasz
kovacstibor79 #2812 üzenetére
Talán a legkönnyebb ha elmész a Citadel-ához és átúszol szembe, majd azt a kis szakaszt gyalog teszed meg. Így egy kis sugárzáson kívül, csak kevés szupermutánssal találkozol.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2811 üzenetére
Na szerintem is egy jó pont a fejlesztőknek a Geck kiadása volt, a végtelen variálhatóság alapja.
Hány másik program ami sz .. és nem teszi lehetővé a modolást. És amilyen roham tempót diktál egy-két kiadó a fejlesztőknek (Activision,LucasArts) még a nagy nevű fejlesztő brigádokat is tönkreteszikJaj és az "isteneket" ki hagytam
(Microsoft)
Félre értés ne essék nem védeni szeretném a programozókat de amit a Blizzard-al is művel a fent említett (és sok más játékkal) az azt hozza magával hogy 1-2 évente egy nagy nevű játék folytatása kijöhet, de tele lesz bugokkal.Az hogy az ellenfél ilyen, annak az oka hogy a programozok szeretik a M.I.-t segíteni azzal hogy úgymond "mindent lát".
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2800 üzenetére
Én jártam most úgy hogy hiába volt kikapcsolva mod akkor is bekavart a játékba, csak akkor javult meg ha el is távolítottam a fájlokat.
A másik meg tök jól működött egy kis ideig, majd ugorni még engedett a térképen de ha be akartam lépni valahova kifagyott.A fejlövésről annyit, hogy a program azt számolja mennyi az alap negatív pont értéke az adott testrésznek majd azt levonja a életerő pontból. Nem veszi hogy az fejlövés, ami a valóságban egyből K.O.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2780 üzenetére
Azt nem írtad te hol akadtál el.
No nekem két hiba is volt a 3.DLC-vel.
Először lement a befejező intró majd feküdtem a tisztítóban azt a nagy semmi, nem bírtam mozdulni és nem volt Hud se.
Erre volt megoldás a jó karakter. Nem tudom pontosan mivel váltottam ki, de a gonosz karakteremmel ez volt. Nem kockáztatam.Utána meg bent voltam a Citadel-ában de az öreg nem akarta befejezetnek látni a tisztítós küldetést és nem adott újat.
Erre volt megoldás a Fallout3_Hu teljes kiemelése a Data mappából. Nem csak a pipát kivenni.
A különbség feltűnő mivel bent a menü már angolul kell hogy megjelenjen. Ja és ha közbe vissza teszed a magyar fájlt akkor a végén ugyanúgy lefagysz. A modokat nem piszkáltam pedig van fent pár.
De erről meg nem a honosítók tehetnek mivel amikor készült a fordítás még mesze volt a 3.DLC
A magyar forgalmazótól kellene a Patch ami orvosolná ezt.De volt olyan aki a Citadel-ában feküdt az ágyon és nem bírt mozdulni. Erre meg a kód ad megoldást.
-
Xblades
tag
válasz
katt777 #2780 üzenetére
Hát volt aki csak a vége introt akarta megnézni de az se jött be.
Most hogy felhoztuk amikor a Liberty Prime-ot kisérjük a tiszitó felé nekem is kifagyot néha a játék. Bár inkább a túl sok információval nem bírt megbirkozni a gépem.
A bug hiba szerintem se a pályához vagy küldetéshez kapcsolódik, hanem valami hátsó programrészhez.
A honosításhoz no coment. Lemezt meg megeszem azokat amik most a win 7
alatt nem indulnak mert nem ismeri fel a hogy eredeti pedig még regisztráltam is,
és nem kevés pénzért vetem. -
Xblades
tag
válasz
katt777 #2776 üzenetére
Hát ugye a tcl ott nem müködik ahol be kell tölteni az adott pálya szakaszt.
Hát azt a WKML-t nem értem nekem nem volt problémám vele.
A tisztítóban az utolsó terembe csak te és a csaj kelletek, bár igaz ő nekem se mindig jött be.
Innen kimenni nem lehet mert ugye ez a vége.(az ajtók zárva lesznek)Azt nem írtad hogy a 3.DLC-t akarod folytatni és azzal akadsz-e el.
Mert {Gonosz karakter ; elpusztítottam Megatont.(Raven Rockot nem)
A vége mozinál nem tölt be a két héttel később, ott vagyok a viztisztitóban és nem tudok semmit se csinálni.( nincs HUD se)Ha fönt van a magyarítás akkor nem megy a BS kieg.
A data mappából meg vedd ki a Fallout3_Hu.esp és úgy müködik angolul. Én is igy jártam,de utánna jó lett.
Ha megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már visszapipálhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.Jó karakter ; nem pusztíttom el Megatont se Raven Rockot, átadom a vírust.
A végén minden jó, két héttel később felkelek, (tudok mozogni, van HUD is) és ott az öreg, beszélek vele és kész a küldetés.
(a BS-ben van egy mellék küldi ami vissza küld Megatonba)} -
Xblades
tag
válasz
katt777 #2767 üzenetére
A "Válasz" gombot azért nem nyomtam mert két külön üzenetből vettem a kérdést.
És nem kapcsolódott semmihez szerintem.A mondat szerintem is kicsit furára sikeredet, majd igyekszem összeszedni a gondolataimat.
De a lényeget leírtad.
Az ok kicsit faramuci, ugyanis azért játszom magyarral még, mert hát mondjuk úgy nem kapnék ötöst angolból.De a térkép és a Wiki ugye angol és angolul kezdtem el a játékot is.
Úgyhogy az én játékom ilyen vegyes, angol név, leírás, csak a párbeszéd magyar. -
Xblades
tag
katt777
Megmondanád hogy az igazságosztók és az alvilág az mit jelent vagy mi ha nem a magyart írod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest