- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Igen gyorsan, 11-es szinten befejeztem az alap játékot, úgy néz ki csak a főszálra koncentráltam, na majd a legközelebbi végigjátszásnál részletesebben fogom tolni. Most jönnek a DLC-k
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Most kezdtem nem rég a Fallout 3: GotY-t és érdeklődnék, h milyen sorrendben érdemes a DLC-ket megcsinálni. Vagy tökmind1? Van e valamilyen szint, amit érdemes esetleg valamelyiknél betartani, tehát egy bizonyos szint alatt valamelyik DLC túl nehéz lenne. Gondolok itt arra pl. h a New Vegas jövő hét kedden megjelenő első DLC-jéről a Dad Moneyról, azt olvastam a neten, h elég nehéz lett és 20-as szint alatt nem nagyon érdemes elkezdeni Köszi előre is
-
Scholes9
nagyúr
Régebben panaszkodtam, h crashel, meg szaggat a Steames Fallout 3: GotY-m, és egy ideig hanyagoltam is emiatt. Kivittem a New Vegast tegnap és ma felraktam a 3-at és csodák-csodájára semmi gondom vele, végre lehet vele nyomatni, azt hiszem elleszek míg a DLC-kkel együtt végigviszem. Hány óra az alap+az 5dlc míg kinyomom?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Fortissimus #3469 üzenetére
Persze, semmit sem ér és nem csak nálam nem, de azért köszi, h próbáltál segíteni
-
Scholes9
nagyúr
4 magos procival csinálja ezt, nálam is ua van. Random kifagy, h fallout 3 exe leállt...Oblivion, ami ua a motorral megy szintén ugyanúgy kifagy, nincs rá megoldás, de az tuti, h nem veszek többet Bethesda játékot, mert rohadtak egy patchet erre kiadni...ja és mind2 eredeti játék, Steamen vannak meg...qrvára megérte megvenni...
-
Scholes9
nagyúr
Eredeti, Steames Fallout 3: GoTY nálam állandóan crashel, pedig a Steam fórumon lévő változtatást is megcsináltam, ami nem segített, nem tud vki esetleg vmi használhatóbbat, ami tényleg műxik
-
Scholes9
nagyúr
Vki tudja erre a megoldást? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest