- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4505 üzenetére
....jah, nekem is nagyon tetszett
, én ott akadtam el, hogy volt valami reaktor és akármerre rohantam, felrobbant az egész, velem együtt igen. Vagy tizenötször megpróbáltam pedig. Aztán néhány év után felvilágosítottak, hogy nem toltam el semmit, csak még jobban kellett volna rohanni
! Megkeresem valamelyik doboz alján van, újságmelléklet volt... jadevárjámá', azóta még sőt, ingyenes is lett. Pedigazismienfacajátékmáá...
Hunork: szerintem nem tud megdögleni, hacsak nem Disintegrate varázslatot mormolnak rá plazmával vagy lézerrel a kézben. Nos, ha a kísérő nem dobná meg a mentőt, akkor jön a képbe a szöveg, hogy:
"Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Isa pur es chomuu vogymuk. Menyi milosztben terümtevé elevé miü isemüküt, Ádámut, és adutta vola neki paradisumut házoá. Es mend paradisumben volou gyimilsiktül mundá neki élnie. Héon tilutoá üüt igy fa gyimilsétül. Gye mundoá neki, meret nüm eneik. "Isa, ki nopun emdül oz gyimilstüül, halálnek haláláal holsz.""
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4496 üzenetére
Pedig az is jó lett a végére. Már az Obli... engem az túrt fel lelkileg, amikor egy óra után összfosta magát valami kveszt. Pedig OOO-val nagyon élveztem, csak hát ja.
Ha az alienes nem az androidos, akkor nem... igazából csak mászkálok, könyveket gyűjtögetek. Eddig hatvan körül olvastam el... Wonderglue-ból - tegnap ránéztem - 250 fölött vagyok, tele van a spájz
.
Más alienes nem rémlik hirtelen... ja meg találtam vagy öt neves armort egy másik szekrényemben, junikokat... az egyik naaagyon fasza repairelni, nem is tudom, hogy hagytam ki a szórásból.Az az androidos kveszt üdítő színfolt, a rewardokkal. Elkészült? Sárkányhangyáknál mit választottál?
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4494 üzenetére
Lehet attribozni tízszer vagy hússzor, írja minden perknél, hogy mennyi az annyi!
A dögök meg mindig uannyival lesznek erősebbek, függetlenül a szintedtől, asszem tán az MMM első lapján volt a beállítás.
Nem kell nekem increased spawn, dehogy... így is láttam egy raid camp respawnt egy házból kifelé jövet. Gondolom pont bent voltam a rekalkulációnál. Elég a lövöldözés így is, van monszta bőven."Update your mods, update your Fallout 3 application with the latest patch, and make sure you installed your mods correctly. An exclamation mark usually means you have a missing texture or that there is an error in the bsa file."
Vammá autofire weap modom is, de még nem tettem bele semmibe. Találtam már scope-os sorozatlövőt (használtam egyet sokáig), jópár pisztolyt, gépfegyvert hangtompítóval, amelyek vanillában nem voltak. Szerintem egyedül ez az autofire kit az, amit még nem láttam beépítve semmibe.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4483 üzenetére
Annyit emlegetted, hogy benéztem a bázisukra, lassan megvolt a pakli a "Kill HaaS" kártyákból. Felszívtam magam, szó szerint: Psycho, Med-X, Buffout... Split Bomb a kézbe, jöjjön, aminek jönnie kell. Benyitok, a Relé éppen zárt, eldobom az elsőt... klang, üzenetek a bal felső sorban... bedobom a sűrűbe a másodikat... klang... tövábbi üzenetek végtagokról.
Mire leszállt a pernye, egy muksó ténfergett még, harmad életerővel.
A homlokán és a halántékán egyszerre kirajzolódó, illatosan füstölgő, tízforintos nagyságú lyukkal térdelt le a haverjai közé.Én meg itt állok talpig adrenalinba öltözve, és nincs hol levezetni a delejt
.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4485 üzenetére
Nekem ezek vannak fönn a fegyvermodok közül (meg persze a Calibr, mert az kell nekik):
COD Realism v6.esp
CombatEnhanced-Package v02.esp
Combat Enhanced-Tactics.espMeg feltettem azt amit Haas javasolt, a Weapon Modification Kit-et pluszban. Te meg tudod csinálni ez utóbbi nélkül is, hogy leszedsz egy távcsövet/hangtompítót valamelyik fegyverről, és átrakod egy másikra? A kutyabőrös-patkányfogas kérdésemre választ tudnátok adni? Lehet majd ezekkel alkímiázni valamit, vagy csak eladásra jók?
Androidosnál még nem tartok. Most megyek a mirelurkokhoz.
Akkor a cellbuffert így fogom kezelni ezentúl.
Azok az elátkozott helyek nálam is megvannak. Most például egyszer csak lefagyott a Northwest Seneca metróbejáratnál, és azóta akárhányszor próbálok oda belépni, ott mindig azonnal kifagy. Szerencsére a Family-t meg lehet közelíteni a Meresti-ből is. De ha valami főküldetés szempontjából fontos és megkerülhetetlen hellyel fog u. ez történni, akkor cida van. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4485 üzenetére
Tényleg, a tricikligyár... az fura hely volt. Izgalmas. Nálad is felrobbant mindennek a feje? Pedig hogy drukkoltam, hogy mind keljenek fel, de hát fej nélkül nem ment nekik. Tetszett, határozottan tetszett az a hely.
Ne izgulj a nevesített ellenség miatt, ha rád támad, jogod van megölni. Egyszerű szabály ez Posztakopaliptiában.Van belőlük elég. A felfedezés meg alap... akinek olyan játék kell, amelyben kézen fogva vezetik át egy szájbarágós interaktív filmen, az nem sandbox játékokkal tököl. Találtam egyébként (eddig egyetlen) helyet, ahol simán be tudtam lépni a fő szálba néhány lépéssel később, de teljesen meg voltam vele elégedve. Akinek malaca van, rábukkan... annak malaca van, rábukkan. Nyugalom, lehet érezni, hogy valami készül, no para
!
Androidost most még nem (csak előtte, akkor az összes befejezéssel). Ott tartok, hogy a "kvesztfelügyelő" elkolbászolt Rivet City-ből Megatonba, mert már "túl sokat tudtam"... na és még többet kérdezősködöm. Meg is lepődtem... egyedül?! Nagy túlélő lehet... szerettem volna jobban megismerni, de a beszélgetésünk után visszafordult Rivetbe. Remélem túléli a visszafelé utat is.
Majd a szerszámoslány utolsó fejezetével együtt intézem, kicsit később.szerk: kicsit haragszom rád a Here and Now miatt, csak halkan mondom... inkább tekertem volna az ikszpészűrőn, lépek egy szintet valami játékélményt javító perkkel (pölö Child at Heart)
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4483 üzenetére
Nekem a raiderek valahogy "szimpatikusabbak", jobb a kommunikáció, na meg mindig találok náluk valami érdekeset... most valami warehouse-t takarítok. Jelentkeztem regulátornak, oszt arrafele. Ez is mennyivel jobb így, mint perkkel, hejj...
Regulaaatooooors!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4480 üzenetére
Feltettem, köszi! Játszottam vele azóta 1,5 órát és valamennyit segített. E nélkül teljesen játszhatatlanná vált, most is lefagyogat, de ritkábban. Használom az összes modot amit linkeltél, kivéve a questmodokat. Követtem a leírásodat pontosan. Megvolt minden, a modok amiket írtál, FOMM, FOSE, 4GB extender, archivinvalidation invalidáló, merged patch, master update is. Sajnos ez van, win7-nél szerencsejáték a stabilitása. Gondolom hardvertől és hardvereszközök drivereitől is függ a dolog.
Jelentkezik a memóriapucoló mod felrakása után az a hiba, amit többen is írtak, hogy belső térbe be/ki lépéskor lefagy. Eddig ilyen nem volt. Viszont a mod nélkül teljesen játszhatatlan volt, míg most kb óránként egyszer fagy ki. Ez sem ideális, de legalább játszható. Csak maradjon is így (bal váll fölött hármat köp).A Hamilton Hideout-ban találtam egy ajtót, amihez kulcs kellett. Erre lesz quest, vagy csak figyelmetlen voltam, és nem találtam meg útközben a kulcsot? Te használod a Haas-által javasolt Weapon Modification Kit modot? Jó dolog lenne, de úgy látom, hogy csak az alapfegyverekhez lehet hangtonpítót, távcsövet, extra tölténytárat felszerelni. Azokhoz, amelyeket a többi mod tett fel, azt írja, hogy nem módosítható.
Ja, még azt akartam kérdezni, hogy a dögökből kinyerhető alkatrészek használhatók lesznek valamire? Pl. a radscorpion méregtövise, meg a különféle fogak, kutyabőrök stb. Mert elég nehezek, és egyelőre az eladásukon kívül más hasznukra nem jöttem rá. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4469 üzenetére
Ez a Cell buffer eddig elkerülte a figyelmemet. Végigolvastam megint a régebbi hsz.-aidat, de csak ennyit találtam a 4191-es hsz-ban:
"Ja, meg van egy memória ürítgető, amit játékból lehet konfigurálni/indítani,de ezt nem tettem fel, mert így sem akad/fagy."Akkor a Cell Buffer Purging lenne a memória ürítgető? Találtam rá egy modot, ami akkor csinálja meg ezt a Cell Buffer Purging-ot, amikor egy exterior területről belépsz egy interiorba. De többen panaszkodtak rá, hogy használata óta fagy a játékuk minden interor területre belépéskor, szóval inkább nem tettem fel. Manuálisan hogyan lehet ezt végrehajtani, a konzolból? Beírom a konzolba, hogy "yet another cell", osz' kész? Vagy esetleg ezzel a moddal ?
"Érdekesen beteges" - Igen, ez a pontos megfogalmazás ara a részre.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4473 üzenetére
El sem hiszed, mennyire értelek
. Nah, megnézem azt is.
Szóval: junkból van junk metal knife, junk metal katana, junk metal spear-em. Lehet, hogy volt sword is, csak beolvasztottam-eladtam, passz.
Junikk: ha csak a "neves" cuccokat nézem, akkor abból eddig öt darab van. Van jópár nagyon ritka (például kalózos szemlekötő patch jobb szemre
), de aminek neve van, nem típusszáma, jellemzője, az öt darab: egy sityak (ezt említettem), négy fegyver (ebből egy ugye a szerszámoslány szerszáma
).
Szóval ritkák, igen... és nem is olyan hűde cuccok. -
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4460 üzenetére
...azért a talonok is fosnak rendesen, ha úgy alakul a helyzet
! Volt egy igen érdekes harcom, egy T-elágazásban én alulról, a talonokat aprítva érkeztem, már javában tartott a zsúr: balról robotok vs. mutánsok, jobbról torz mutánsok. A talonok előbb jobb oldalon szórták az ammót, aztán ahogy fáradtak, egyszer csak elordították magukat, hogy ők ezért nincsenek megfizetve, elrohantak balra, végül robbanások, lézer- és plazmaszisszegés után kisvártatva vissza, a jobboldali ágba, utánuk meg ömlött a sok hulk-klón
!
Fura volt látni őket menekülés közben... meg tarkóra tett kézzel, guggolva.
Szerintem van junkswordom, tőröm, tán dárdám, katanám is... jobb, mint a kínai officer csillagos kardja? Na majd ránézek...
Riley nem ugrik be, passzolom
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4458 üzenetére
Helyes, ne merülj bele nagyon az antolásba... a célra törj! Magyar vándorral is próbálkoztam, néha bejött, most hogy "normálisan" lehet ugrani.
Persze volt, hogy megpörkölődött a golyszi, ami valószínűleg kritikál hitnek számít, mert mindig lefeküdtem utána, kipihenni. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4453 üzenetére
Hehe... van hátránya is, de majd észreveszed biztosan
!
A repair csodálatos dolog, itt ez is könnyebb kicsit a modolt verzióval, több a "közös rész" a cuccokban.
Those!-nak akkor vége lett?bLaCkDoGoNe: sebaj, akkor sem lövöm le, tuti bevési valaki, ha felszedi
Gyps: Naná, hogy Varlaisarannak volt igaza, gratulálok
! A triad működését is írtam már néhány háesszel előbb, biztos átugrottad véletlenül... örülök, hogy megy a játék, van felfedezni való
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4441 üzenetére
Jó kis karakter lesz az... a CHA az egy dolog, a repair meg tényleg átsegíthet az anyagi nehézségeken. Egye fene, két karton cigiért adok egy marék 0.308-ast
! Úgyse használtam el még egyet sem, teljesen rászoktam a silent scoped double ammo rifle-ömre. Imre. Na meg hát munkám van benne, szeretem.
A Remingtont én is nézegettem, de itt ha közelharc van, akkor már nagy a gond. Pláne most azon a helyen, amit pm-ben írtam. Gyilkos. Szóval a közelharc az nálam, hogy inkább odalopózok hokis álarcban - persze eszek előtte egy kis jógi meg décé húst, iszok hozzá egy kis vért - és sneakcriticalbackstabelek. van az a nagyobb darab élőhalott a ghoulok közt.. nem tudom a nevét, az a széles vállú lassabb, karmos barom. Na még azokat is tudom halálba backstabelni, de ott már kell a következő két-három ütés is, nem első csapásra fáradnak el.
Ilyenformán sokat spórolok a tölténnyel, na meg nem hallanak meg (ezért szeretem a puskámat is), tudok egy célpontra koncentrálni. Ne add fel baszki, fel ne add! Adj magadnak egy kis xp-t, tekerd vissza, aztán tizedik szint után fékezz, ha túl gyors. Mondom, a repair sokat segíthet. Nem használtam perket "cucclelés"-re, mert nem látom értelmét, nekem valszeg a kissé boostolt LCK segít, asszem 8-as most.
Mondjuk inkább nem pofázok, mert én már tudom néhány quest rewardját, meg öt main attrib bobbyheadet már megtaláltam első játszásra. Ha gondolod, súgok privátba, óvatosan.Behemoth-okat nagyon-nagyon nehezen, de le tudom győzni (magyarul nem érdemes szarakodni velük). Nem gondoltam volna azt sem, hogy Big Town questjét izzadva, kushadva teljesítem éjjel, de nem ment másképp a szöktetés. Ezt már csináltad? Érdemes.
Van azonban olyan élőlény, amit megkarcolni sem tudok. Pölö Gargantuan. Nulla. Semmi. A décék meg décék, nehezen meggyőzhetőek. Ráadásul a látásuk-hallásuk is kifinomult...
Fegyógyítottam kétféle lézerpuskát, meg kétféle pisztolyt is. A puskához még nincs elég töltényem, de a lézerpisztolyhoz van, mint a szemét, a szerszámoslány kvesztje kapcsán. Szóval ott már átálltam energy weapre, kellett is.A Triage izzik, imádom
.
Those! Helyes, koncentrálj a lényegre, nem lesz gáz! Remélem maradt néhány aknád és Stealth bobód...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4411 üzenetére
A hangyadolog... az egy quest, talán bele is futottal egy gyermekbe, aki a szupermarketnél lófrált. Már csak azért is érdekes quest, mert _komoly_ a reward. Nem fogok spojlerezni
! Érdemes vele foglalkozni. A quest neve Those!, ha jól emlékszem.
Igen, a Conelrad az tuti codec gond, de a GNR is álom, nem tudok betelni vele.. hozott egy quest is egy csatornát, az asszonyt már őrületbe kergettem vele
!
Pénz? Hááát én úgy csinálom, hogy veszek valamit olcsón (lézeres cuccok pölö) aztán scrap metallal feljavítom, majd eladom sokszor annyiért. Én sem költöttem skill pontot barterra. Mondjuk nálam tízes a CHA. Olyan 28 körül lehet a szkill.
Én egy szintet léptem, épp ma: 12 vagyok, Robot Expert.
Nem foglalkozom a rad skorpiókkal, macerásak... megy bele a rahedli töltény, meg ezaz, és mit kapok érte? 2 XP? Na neem... fölösleges. Majd valami Deathclaw levadássza
.
Én a Rippernél vettem észre, hogy túl gyorsan amortizálódik, be is raktam a szekrénybe... a Sledgehammer nekem nehéz és lassú. Inkább késelem a kicsiket (van egy nulla tömegű kiskésem), a nagyokat meg kínai kardozom még mindig. Azok jobban bírják a strapát.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4189 üzenetére
Kis segítséget kérnék tőled. Letöltöttem a hozzávalókat, de egyelőre még csak az ini változtatásokon vagyok túl. A másik hsz-od is végigolvastam, megrágtam. Elég keménynek tűnik a munkamenet, remélem nem baltázom el. Egy dolog nem világos most. A 4 GB extension ha jól látom úgy működik, hogy a vanilla exe-jét be kell másolni az alkalmazás folderébe, elindítani a folyamatot, majd a késztermék megváltoztatott exe-t visszamásolni az eredeti exe helyébe. Na most, a FOSE-nak saját exe-je van, tehát az nem világos, hogy a FOSE telepítése után, amikor a játékot az ő exe file-jával indítjuk, ez a 4 GB-os patch hogyan fog működni (ha egyáltalán fog)? Azt jól látom, hogy a FOSE-t csak a folyamat végén, a merging és a masterupdate elkészítése után kell telepíteni? Elnézést, ha láma a kérdés, de egyelőre még nem látom át, hogy ez a sok eszköz (4 GB extender, FOMM, FOSE, Archiveinvalidation fix, Fo3Editor) hogyan működik együtt.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4380 üzenetére
Próbáltam egyébként azóta, valóban, power armorosak! Hanem csoda fegyverek vannak ezeknél a mutánsoknál
!
Bemutatkozott a Triage is. Nem tudom, hogy Wasteland Doctor és Surgeon perkek nélkül pontosan mi van másképp, de tisztult a kép. Hordtam magamnál egy darabig valami surgical tools-t, de úgy néz ki, az nem kell, végtagra úgy néz ki, hogy nem. Elég egy medical brace hozzá. 60-as medical skillel felpakolja a brace-t, elhasznál egy stimpakot, a perkekkel így nálam +2-es Triage statot kap a végtag (alighanem ez a gyógyulás sebessége). Kisvártatva - tán egy fél per, perc lehet - újra használható a végtag
! Gondolom skillfüggően el lehet veszíteni a medical brace-t, ha nem ért hozzá az ember, nekem eddig mindig sikerült "visszanyerni" a cuccost
.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4380 üzenetére
Szuper! Hanem hangyásodtál már? Észnél kell lenni: beszedtem mindent, hogy csökkentsem a sérülést, sárkánymód lehelnek, búszt nélkül egy löket vagyok!
Gyps: lehet, hogy nem emlékszel, de attól még az nincs úgy. Nagyon nincs. Mint említettem vannak, szép számmal. Történet vége.
Azt írtam, hogy a tárgyak súlya lett megváltoztatva, ráadásul jó irányba. A vanilla attól nehezebb, hogy nincsenek rendesen beállítva a tömegek. Ebbe a modoltba is bele lehet kötni, de azt szerintem majd te megteszed. Sokkal jobb lett így.
Jobban pakolható öltözék: eddig egyet találtam. Baromi jó ötlet, hasznos, ha nem kell, akkor meg nem használod. Majd ha meglátod, hogy néz ki, lehet, hogy mégis tetszeni fog. Jevelri dettó.
Akkor tudod, hogy Moira, rendben!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4375 üzenetére
Á, gerit nemmondom, ahhoz túl jó. Üdítő színfolt, heherésztem rajta sokáig... meg még mindig.
Hahaa kupakok... én ha cigire nézek, akkor jön be azonnal, hogy száljának nincs tömege, csomagja 0,5, egy rúd meg 2 egység. Bevillan
!
Örülök, hogy végre rádtámadt a fauna. Majd még a Deathclaw Matriarchnál lesz pislogás szerintem, meg a lurkók is kemények. Nekem a ghoulok átmasszírozás után nem kelnek fel, pedig néztem őket. Arra gondoltam, hogy úgy működik, hogy elhagyjuk a helyszínt, és akkor ők regenerálódnak. Nem teszteltem még.
Csicskababom nekem sincs, találtam egy kínai zombihullát, volt nála egy 85%-os chinese officer sword, azzal nyomom. Az előző karakter ninja volt, oszt lélekvándorlás van. Ez már lehet, hogy nem lesz ninja - bár a huszadik szint messze van - mert csak unarmed 70-re lehet pörkölni. Majd megalakul.
XP lassító nincs, de kéne. Tényleg túl gyorsan jön a tapasz.Jamegmár egyébként véjsztlend szördzsön vagyok, odacsapok, ahol a legjobban fáj. Szeretem a kritikálokat na. Improved criticalra gyúrok megint, jól felhúzták a req-t, PER 7 LCK 7, hajajj nem volt egyszerű kisakkozni tízes INT és CHR mellett, hogy összejöjjön. Érdekes, hogy mennyire lényegtelen az erő. Csodálkozom, hogy nem tettek a fegyverek mellé erőlimitet. Például az a sima perforátor 40 lbs. Váo.
-
Hunork
veterán
válasz
fiATHaLON #4371 üzenetére
Hajaj, mindent kipróbáltam, nem olvastad az egész regényt!
Ini fájl, d3d9.dll, intro kilövése, game cache ürítése (ezt a konzolból), ini fájl további szerkesztése (itt van egy sor, ahol ki lehet kapcsolni a head-et, hát valami állati, hogy olyankor az emberek és szörnyek fej nélkül rohangálnak!!), ilyen mód, olyan kompatibilitási mód, unofficial patch, exe-k utólagos beszerzése...blabla. Mindent.
Tény: van, hogy megy, van hogy nem, ezt más fórumok is megerősítik, nincs egyetlen recept. De ami végképp nincs, az egy kiadó által generált, szavatolt, tesztelt Win7 patch. EZ, ami elvárható lenne egy ekkora cégtől. Neked szerencséd van, nem tudom, de nálam még el sem indul matatás nélkül az eredeti játék! (értsd: exe csere nélkül!) Ezt untam meg, az állandó kísérletezést, meg az egyre sűrűbb random fagyásokat, úgy, hogy koözben a fiam vígan tolja a BF3-at multiban, meg én is a Crysis 2-t. (Amúgy Doom 1 -el és DXBall-al kezdtem...azok mennek most is...)
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4371 üzenetére
Egyszerűbb: már ki merek menni nappal is a földekre, mert egész jól tudok már lopózni kérlekalássan. Oszt így látok dolgokat
!
Workbench kell, meg repair skill. Összeszerelni gondolom mindig megy, de csak így tizedik szint körül sikerült először leszerelnem a hangtompítót a pisztolyról, és rátekerni a hunting rifle-re. Ra.
Jevelri +1 karizmot sebez, van már orr-fül láncom, meg bíbor bőr nyakörvem, szögecsekkel. Ezt az utóbbit sál alatt hordom, de hát kell a párbeszédekhez a varázslat. Mondjuk ha ezt tudom, hogy ilyen egyszerűen búsztolható a karizom, tuti nem nyomom föl hetesre az elején. Mindegy, most 7+bobi+pírszing+nyakörv az már eleve 10, nem kell átöltözni szexidresszbe a hatás kedvéért.Hanem már négyen vagyunk vaz. Poénból felveszek mindenkit, aki jönne, de nem használom őket... olvastad a társak működésének leírásának sok oldalát? Rendesen belecsaptak a lecsóba, van egy gyerek a kisbuszban kilotonna mellett, az majd beavat... bár gondolom te is szólóban hallgatod a Sokolt, miközben a szél a szemedbe fújja a skorpiók szagát...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4346 üzenetére
Hát én nem találok szav... ez... ez... himmmhhh... ááh...
Kezdtem már magabiztos lenni: a hídon vagy 20 raidert tettem el láb alól, hibátlan volt az akció, hibátlan. Van új taktikám is, körülbelül fél percig csak sorolta, hogy melyik raidernek melyik testrésze tört el, sérült meg... aztán jött egy talonos harc a pajtánál. Hát azt a kavart is megnézted volna öregem, olyan realtime-VATS kombós bekerítős aknaledobós, résenátlövős menet volt, hogy csak vigyorogtam utána... baromi jól csinálták, okosan... heeeeej
. Három stimpack, öt akna bánta...
Ezért nem írnék, mert ezt ismered, de aztán másodszor futottam össze egy csapat Wanamingoval, immáron nappal. Pontosabban először a lopakodó Deathclaw Matriarch-ot láttam meg, aztán azt, hogy a 4 darab wanabee rárohan b+, és harapják, ahol érik. Én a Deathclaw mamának szurkoltam, mert egyet már kinyírtam egy jó nagy aknával. Hát kérlek nyertünk, de két rovátka maradt a mama életéből. Szinte sajnáltam meghúzni a ravaszt. De hát ezek nehéz idők. Előbb a Wanamingók fogait törtem ki, jól megnéztem őket magamnak, aztán átsétáltam a mamóhoz, megsimogattam a hatalmas fejét (direkt csak hátba ment a kritikál, hogy ne sérüljön a buksija) és lecsapoltam a vérét. DURVA hatásokkal bír, sőt a wanák húsa is finom, semleges íz, radioaktivitás nélkül, nagyon tápláló!
Na megint elértem oda, ami az eleje: figyelted a szerszámoslány szövegét? Amikor a rados kveszt után a Brahmin tejről karattyol? Nem mond ám hülyeséget... nézd csak meg jól! Esküszöm neked, mióta rászoktam a tejre, azóta azért beszélek minden parasztnak kinéző létformával, hogy az egyik tanítson már meg tehenet fejni! Mindig nálam van egy üres tejesüveg, mindig! Max intelligencia és karizom... egyszer csak sikerül megtudni a titkot! Szerintem az egész játék lényege az, hogy megtanuljunk fejni.
Csak most jöttem rá. -
HaaS
addikt
válasz
Aham, fogy a muníció rendesen. Én váltva viszem a fegyvereket, ammót, azt lövöm, amiből van elég.
Volt egy kis bar(l)angolásom mirelurkóknál, belebotlottam Firelurkóba is. Köbö 40 töltényem maradt összesen mire kimásztam a felszínre. Na meg gazdagabb lettem egy neves kesztyűvel. Hirtelen ötlettől vezérelve benéztem a szupermarketbe, hogy vajon mi is a nagy helyzet. A bejáratnál öt különböző színű hajjal megkent raider próbálta belegyömöszölni a százast a bevásárlókosárba.
Aztán kinyírtak.
Hohó - gondoltam hangosan - majd meglátjuk! Gyalog indultam hát neki, hogy ne spawnoljak rájuk, mikor kempelik a boltot. Csak egy Deathclaw jött szembe, de megigéztem. Ráfordultam a bejáratra, belelőttem az egyik pánkba hátulról, tarkón: azonnal elgurult a százasa. A többiek meg röhögve felszedegették a cuccait... biztos új bandatag volt vagy valami... aztán a CAUTION című műsor érkezett, amit én egy fa mögül hallgattam végig, a másik négy gyökér végigtaposta az aknáimat. Az utolsó bekukkantott a fa mögé, ahol épp guggolva mosolyogtam. Már ő sincs közöttünk.
Miért is mesélem ezt? Ja igen... aztán még merészebb voltam, benyitottam a közértbe. Hemzsegtek benne ezek az útonállók. Ha motorok álltak volna a bejáratnál, azt hittem volna, hogy én vagyok Mad Max. Aztán leadtam egy figyelmeztető lövést, majd letérdeltem a kedvenc HK-mmal az előtérbe. Meditálva gyűjtöttem az akciópontokat, majd elköltöttem őket fejlövésekre. Nyolc darab jött érdeklődni, de még köbö ennyien lehetnek bent. Szóval csekkold csak le te is, ismerős terep, könnyű préda. -
HaaS
addikt
válasz
Nálam is megvolt az első Talonba tett harcom. Kiléptem a metróból, mire szóba elegyedtek velem. Alig vártam, hogy végigmondja és einhundertahcis fordulattal visszameneküljek (nem volt kilincs, amibe kapaszkodtam volna). Hehh, látod, a reflexek öcsém... kis beszariak, hát elő sem tudták venni a fegyvert, már ott sem voltam! Jól megszívattam őket, mi
? Kijöttem egy másik lukon, oszt estefelére megkeresem őket, hogy befejezzük a párbeszédet... nem mertek utánam jönni a metróba, hahaha! Lúzerek... már a hármas erőmtől is be vannak tojva. Gondolj bele, ha nem lennék okosabb és szebb, mint amilyen erős... na akkor mit csinálnának? Nevetségessé tették magukat a szememben, tényleg... csak azért megyek vissza, mert... mert... mert van nálam néhány hatalmas akna. Khm
.
Én mindig azt nézem, hogy hány rovátka villog alul VATS-ban. Ha kevés villog, akkor rálegyintek, élve hagyom a szerencsétlent. Tudod mióta Háromkutya szavaira ölök, nagyvonalú is vagyok.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ez nyilván teljesen szubjektív, meg nekem csak a vanilla verzióhoz volt/van szerencsém, de a Mothership Zeta az újkori Fallout-ok történetében (ide értve a FO3-at és a FONV-t) nekem a legkevésbé bejövős DLC, én kimondottan utáltam. Bukó, hogy egy achievmentet nem csináltam meg onnan, így most tolhatom újra végig.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4338 üzenetére
Hát az a bekapcsolható fityfene a pipboyban. Ha benyomod, akkor annalizálja a kezedben lévő fegyvert (hatótáv, tűzerő). Nem annyira hűha, mint a Lexikon, amiben ugye pontos leírások vannak, modolhatósággal együtt, de jó anyag. Ott van az is a szerszámoslány pultján... vagy négy darab. Azzal a bizonyos hallótéppel egyetemben.
Te... oszt volt már ghoulos harc? Durva a 75% tápászkodás? Itt már komolyodik a helyzet, más irányt vett a karakterfejlesztés. Na és ki lehet robbantani a zárakat. Ó!
Oké, felrakom.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4330 üzenetére
Íjam.. na az még pont nincs
! Hanem Moire szerszáma egész jó fegyver, agyonb@s.. szóval érted néhány embert vele, kijavítom, oszt visszarakom az asztalára. Höhöhöh
!
Hanemám itt jóval könnyebbek a "cuccok". Vaníliában ennél jóóval kevesebbet tudtál cipelni. Meg... áh, sorolhatnám, szóval bizonyos szempontból azért könnyebb. A Market is úgy tele volt pakolva, hogy ihajj... a nehézséget még nem igazán érzem... ezek a raiderek hullanak, mint a legyek, Talon outpostot csak láttam Rivet felé menet, de teljesen jogosan akkorát kerültem, amekkorát lehetett.
Miért kell azonnal Megatonba menni? Nem tudod ott ellátni a sérülést? Vagy kijönnek, azért? A három őrszemnél nem működik a lerakom az aknákat, hájdolva lövök feléjük és hanyattlopózok metódus?Fogy azért a stimpack azért, de a kritikál az itt is kritikál. Fegyver van elég, lőszer úgyszintén, eddig nincs nagy gondom. Elég jókat ütnek rajtam, de ritkán, még minden végtagom (köszönik szépen egyébként) megvan. Szóval TRIAGE még pihenget. Te maxra tekerted az MMM-et?
Nekedisevammá pírszinged
?
Gyps: biztosan figyelmen kívül akarod hagyni az unoff. patch és FOSE ajánlásomat? Igazából nem zavar, csak gondolom játszanál is. Nem kell modolni, ha nem akarsz, én a vaníliát is a FOMM/FOSE párossal játszottam. Hátha műxik nálad is.
Hunork: örülök, hogy megoldódott végül
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4194 üzenetére
A "Na, ha érdekel valakit." című irományodra visszatérve: remélem
!
Összességében, ha most úgy átgondolok mindent, akkor nem írnék semmit, mert nem találok szavakat. Bődületes... minden elismerésem azoké az embereké, akik ezt így, nekünk, akkor és most, meg még mindig.
Szóval modoltam. Khm... ja. Úgy... egész jó.
Na de hogy valami értelme is legyen a hsz-nek: két dologban voltam biztos, az egyik, hogy nem kell semmilyen textúra-izé, meg hogy nem teszem fel a traderes modot, azt a 100%-ra repaires cuccot, mert az már trainer kategória. A legjobb dolgokból kevés van, és vaníliában sem egyszerű feljavítani őket, pláne nem tökéletesre, pláne nem az elején.
Minden más jöhet alapon fent van minden, amit találtam... a FOOK-ból csak 1.0 volt régebbről, össze is szarta magát a compatibility patch-csel, aztán felraktam az 1.2-t, ott meg nem értettem, miért nem látja a FOSE a bsa-t. Aztán persze rájöttem, hogy majd az .esm megteszi a magáét. Szóval most már klappol minden, kezdhetem tökújragondolni a karakter életútját, annyi a változás a perkek közt is. Karizomra is pörkölök, az tuti, alap attribútum lett a Lady Killerhez, aminek már párja is van. Hehehe. Pöööpec.
Egyébként max. nehézség, de MMM-ben csak az ajánlott illetve a standard nehezítések, TRIAGE-ban viszont full.Jó volt az a mamarócs is, tényleg... csak kissé hülyén volt szkriptelve: nem kellett puszilgatni, hanem messzebbről cirógatni, lefeküdt gyorsan.
Szóval:
CALIBR, azt felteszi a FOOK szerintem, nem kell vele pöcsölni.
FOOK: kábé OOO az Oblivionnál, értelmet ad. Alap az MMM-mel, tényleg.
Ironsights: ez pontosan mit csinál? Mert alapból semmi bajom nem volt azzal, hogy kábé arra lövök, amerre érzem (célkereszt). Snipert szinte csak normál módban használtam, nem VATS-ban. Majd jobban ránézek minnyá.
DCInteriors: nem találtam még mög.
CASM: nagy előnye a quicksave slotok számának beállítása (vanília sem fagyott soha travelnél, ki/belépésnél)
Áhh, nem megyek végig rajta egyenként.
A Crosshairt is valami felrakta, külön nem kell keresni.Az Ironsight-ot meg a DCIntet megnézem, a többi a listában az így hirtelen nem izgatott fel
. Szóljál, ha valami nagyon jó közülük! Maszthev vagy ilyesmi! A GNR-t felraktam, A CONELRADot még nem, az előző is plusz 100 szám, meg csomó jó változtatás... tuti nem vesznek össze?
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4282 üzenetére
Jah, lesz ahol nem csak a karizma számít az embernek, hanem a karmája is... párbeszédre gondolok, meg a következményekre.
Hát, vége szakadt. Nem rossz játék, nem mondanám rá, nem. Sőt
Fasza. Egész fasza.Úgy 200-300 órát kihagytam így a gyors finiseléssel... na jöjjenek azok a modok. Nehezedjen!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4282 üzenetére
Ja, lehet, hogy nem is olyan rossz játék. Még próbálom.
Örülök azért, hogy visszacsöppentem, mert a végefelé már nem tetszett "odaát". A szkilleket is megcsavarta, nem értem, de mindegy.
A szkillpontokkal már úgy vagyok, hogy beirányzok valami perket, amihez még ötven pont kell, aztán arra gyúrok, a lényegesek rendben vannak. A könyveket csak azért olvasom, mert kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére.Észrevetted, hogy akna hatástalanításánál hogyan számít a szkill? Az elején csak kapkodtam a lábam, manapság meg ráérős, nézem, ahogy csiporog, majd lábujjakkal felszedem
.
Igen, az fura, hogy túl hamar minden elérhetővé válik arrafelé... már a fegyverekre gondolok. Ahogy modokat néztem az elején, jó lehet szerelgetni őket
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4280 üzenetére
Amit feltakarítasz, az igen, úgy is marad. Ami ámbátor üres volt eleve, ezért ki sem nyitod... naa eeeezek szoktak varázsosan generálódni újra belépésnél!
Sziszifuszizzál csak, ha van kedved hozzá, naná
!
Rákerestem, hogy tisztán lássunk:
"There are also general Charisma checks in dialogue with some characters, in addition to Speech checks." Szóval vannak karizom csekkek, de nem általános a dolog. Ingom sincs, hogy mikor kinél mennyit számít, deee nincs sok értelme, úgy tűnik. Nálam is csak négy volt a perkek miatt, bobival 5, plusz a cuccok és a pia.Szép a perforációd, megnéztem azt is
...itt is bejött néhány hipiszupi fegyver, páncél, de inkább elraktam őket a szekreterbe... valahogy nem illenek a képbe.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
fiATHaLON #4273 üzenetére
Little Lamplight nekem nagyon tetszett, egészen különleges hangulata van. Elég nehéz szavakba önteni (meg spolierezni sem szeretnék), de nekem valahogy olyan furcsa, melankolikus szomorúság lengte körbe.
A modok hiányát annyira nem bánom, jól elvagyok én a vanilla játékkal is.
HaaS: Van még pár Xbox achievement amit még nem gyűjtöttem be (rossz ill. semleges karmával elérni bizonyos szinteket), most ezekre hajtok. Legutoljára azt hiszem egy jól sikerült üzletet ütöttem nyélbe egy hokikapussal (ennyi remélem még nem spoiler).
-
HaaS
addikt
válasz
Na, csak lesz egy harmadik háesz is... megint kimaradt ezmegaz. Nézzük a jó oldalát, a hosszúakat úgysem olvassa el senki
!
Szóval... az egyes karizmod. Szóba állt veled valaki 1000tonnában
? Nekem az az érzésem, hogy karmod ide vagy oda, megszólításnál számít, hogy milyen a stat. Nem százas, de úgy érzem, hogy igen. A benyomásom az, hogy megszólításnál simán kidob a párbeszédből, hiába közelít a kamera, ha nem vagy elég izmos. Valaki cáfol majd, ha tévedek. Ergó megoldások/kvesztek sem jönnek be.
Na meg akkor neked kimaradt a Lady Killer meg a Child at Heart is, amit megértek, mert túlélésért küzdesz, de nekem nagyon tetszettek. Ha jól tévedek, négyes karizom kellett mindkettőhöz.Addicition: te mit találtál? A doki? Akkor enyhe spojlerszaggal kijelenthetem, hogy a lakás felcicomázva újabb lehetőségeket ad. Van amit érdemes az elején megvenni, mert az hagyján, hogy segít a nehézségeken, de "dolgoztatható". Remélem így elég ködös
! Mondjuk én az összes berendezés szetet is megvettem legalább egyszer, mert érdekes dolgokkal rendezi be a lakást...
Ha annyit alszol, amennyit én, akkor szép lassan már ébredsz
!
-
HaaS
addikt
válasz
Elképzeltem az arcod, mikor rájössz, hogy ha visszamész ugyanarra a helyre, akkor az előzőleg üres (ki nem nyitott) tárolókba újragenerálja a cuccokat... húúhhuhuhuhh...
!
Szóval minden helyet legalább kétszer, de inkább háromszor kéne körbemásznod
! (Hacsak valami modulátorod nem változtatott rajta!)
-
HaaS
addikt
válasz
Én azokat gyűjtöttem csak nagyon, amikről úgy gondoltam, hogy valamelyik legó összetevői. Hiszen mondjuk a motor benzintartálya előbb kellhet, mint mondjuk egy zöld tányér. De ezeket is csak addig, amíg meg nem untam. Na jó, bevallom, mindenből van legalább 3, tányérokból is
.
Van ami erősen fogy - frag, mine alapanyagok - a többi nem izgat.
Mondjuk vannak ritkaságaim is, de arról majd később! Nem voltam még Lamplightban, de érdekes lehet... "boldog 16. születésnapot
"!
Én még mindig nem tartok ott, ahol évekkel ezelőtt
.
Moirának érdekes Bobbyheadje van, akkor lenne még durvább, ha neki is lenne külön szekrénye, hogy oda állítsa ki a begyűjtött darabokat! Lehet, hogy ez lesz az első modom... csak be kell rakni ugyanazt a pultot, ami a játékos otthonában van, oszt jól megszórni mutánsrúzsos kupakokkal.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4265 üzenetére
Már lefociztuk a bonyolultnevű kollégával, teljes a békesség... csak beszélgetni akar
! Bocs-bocs, marhulok mindig... ejj...
Na akkor. Megnyugodtam kérlekalássan, hogy nem hagytam ki a perest.Vaníliásan. Meglátom, kiszagolom, aztán vagy a háta mögé lopózok és feltolom neki a csirkebabot (=sishkebab), vagy fejbelövöm valamivel... legrosszabb esetben lerakom az aknákat, és teli torokból ordítok, hogy vegyen észre, aztán leülök nézni ahogy fut felém és szétszakad.
A főgonoszok azonban elsőre mindig meglepnek, sok a hápéjük (=életerő), meg irtó köcsögök (=agresszívabbak) is, lóbálják a hatalmas végtagjaikat, hörögnek, kiabálnak meg tüzet gyújtanak az ujjukkal, szóval azok borzasztóak, apám. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4261 üzenetére
Nyihogok!
Akkor - hajólértlek - mégse mennyek a románokhoz fölöslegesen-e? Merazaper? Megmerakkor már mégis megloptam a románt? Értem? Igen?
Nem szabad elaprozódni! Csakazarányt nézd! Legjobban akkor jársz, ha már pénzgondok, ha nukkecappos találatra, meg ammonésön találatra perkelsz. (Nulla tömeg.) Utoljára csak most nem győzöm igazán hangsúlyozni, mennyire mindegy, én sajnálom rá a perket. Meg jobb cuccokat lehet találni, mint venni. Tele van a szekrényem 10 fegyó/típus, minden armor-ból legalább egy, de inkább 5, mert már lusta vagyok elmászni vele a vásárba. Mire kell a pénz? Repairre?
Mondjuk van amit érdemes, az szentigaz. Tökazelején van egy sznájper, aztán sokáig semmi... azt érdemes kipofozni. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4259 üzenetére
Milyen érdekes lenne, ha azt mondanám, hogy igen, közbe' meg nem. Illetve részben nem. Szóval igen, de nekem strength volt, a perces hahahah, az már rééééééééééégees réééééégen mögvóóóóóóóót... szóval nem vesztettem semmit, csak egy sörnyi erőt. Mert ám érdemes magadnál tartani alkoholt a +10 teherbírás miatt, mikor viszed haza a cucct.
De már így is túl sokat mondtam. Szóval röviden:
Igen
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4257 üzenetére
Azám
!
Nem. Paladintól kezdve már minden szirszar voltam, még Orbán Legenda is. Fel is röhögtem.
Ez a karakter naon jó. Csak könyvet lopok, mert jó tudni... azt mindig. Itt nem olyan vészes a karma, elég nagy a "tehetetlensége", csak az elején figyeltem rá. Hogy a megítélésen kívül? Hát igen, vannak különbségek.
A pézzel már nem tudok mit csinálni, feladtam a tradinges beöltözésemet is, annyira mindegy. Talán számít a kereskedőnél... akikkel közelebbi (kveszt) kapcsolatba kerülsz, azoknál mindenképp alakítható az ár... de mondom, igazából tökmindegy.
Kveszteknél már más a helyzet, ott van, ami "nem megy". Egyet biztosan tudok, azt felfogtam, de nem néztem utána, miről maradok még le.Arefuban? Nem tudtam, nem próbáltam zsebelni őket, olyan szerencsétleneknek tűntek. Egy másik bóvliheadet is csak tegnap vettem fel, 1000tonnában
. Mindent kinyitottam, amit lehetett.
No majd megnézem a románokat megint...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4254 üzenetére
Ha most azt hinném, hogy ugyanarról szeretnénk beszélni, akkor azt mondanám, hogy az Rivet City, b+! Lent délkeleten. Mivel nem hiszem, ezért a román falucska (Arefu) famíliájának megtalálásához kívánok néked jó egészséget. Ősi román família, hehehe...
Közben rájöttem, hogy te nem Csicska Bobról beszélsz, ami nem káros. Akkor az gondolom megvan. A csirkés kebab (
) az fontos. Én szeretem... pláne ha piromániás is vagy, na úgy nagyon jó.
Mondjuk azt sajnálom, hogy behájdolom a lángot is a pengén... ha már meg tudták oldani, hogy pipbojjal ne legyen olyan egyszerű rejtőzködni, akkor nem értem, milyen probléma merülhetett fel egy közepes méretű fáklya esetében, pöllö csirkebab... biztos van rá mod!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4248 üzenetére
Jól van, én direkt nem néztem meg, csak elolvastam a faultos kilépésnél az összes perk leírását az első szintlépésnél, oszt kialakult a mitakarok.
Na, akkor legalább téged nem érnek úton-útfélen meglepetések... ezek a talált tárgyak/perkek kicsit felborították azért az attribútumos elképzeléseimet. Szóval ott is van pár fölösleges pont, de most valahogy annyira nem szúrja a szemem.
Próbálkoztál már roguelike játékokkal
? Az a karakterfejlesztésről, helyismeretről, meg a lootról szól, és az újrakezdés a játék szerves része. A mai felhozatalhoz képest jóval nehezebb persze, főleg az elején. Ott a szarul fejlesztett karakter halálra van ítélve, csak az időpont kérdéses. A sok újrakezdéssel pedig kialakul egy valóban életképes, jó build. Az F3 túl hosszú ehhez, de megpróbálhatod ironman módban
!
Jaa, jaaa... igen, az érdekes volt, hogy az elején nekem is befért egy intense traininges attrib növelés, mert nem volt más értelmes-vicces. Aztán persze rövidesen kiderült, hogy másikra kellett volna pakolni, de mindegy. Később nálam nem jött a képbe. Kezdenek kimaxolódni a szkillek egyébként (lvl15), rengeteg a könyv... kb 60-at olvastam el eddig, comprehensionnel.
Egyedül a karizma lehetett volna magasabb, többször volt olyan érzésem, hogy nem jön be az összes kveszt, vagy nem tudok mindenkit kidumálni, hiába hoztam be a két szövegelős perket mellé, meg hiába sexy dressben kezdem a dialógusokat, egy sör után. Persze csak a közemberek arcába lehellek alkoholgőzt... tudóstársaimhoz fontosabb a tízes intelligencia
!
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4239 üzenetére
De tényleg! Hájdoljá'! Idézek:
"Estefelé a fények már olyan nyugodtak,
az ablakot feltekerem olyan lehűlt a levegő
kiégetett leszívott ez a nap is,
csak úgy szevasztok tekergetem a rádiót,
motyognak mütty-mürütty mindenütt, kis balfasz tinók
már mióta pedig hogy 5-ösben hajtok,
sehol egy falu vagy akár egy város,
hazafelé mikor érek én?
Hirtelen fékeznék már 1 vad miatt,
s mondhatnám a k*rv* *ny*d végre,
de nincs okom rá, és semmi másra,
éjszakai suhanás egyedül, ez nagyon pazar...
Nem hiszem hogy felvennék egy stoppost,
pedig elmegyek egy mellett épp pont most,
ááááááááááááááá ez nagyon pazarr
ez nagyon pazarr háááá"Minden szava igaz: posztapokaliptikus flatoutos anyag... estefelé már a raiderek is alig vesznek észre, pedig ott guggolok előttük, ötösben. Ha megfordulnak egyből zsebelek, aztán akciópontokból kap egy sneakcriticalt a siskebabbal. A deathclaw nehéz. A mutánsok meg olyan süketek meg vakok, mint az atom. Heh, frappáns... na mindegy, szóval nyomjad a stealthet, van rá (később) perk is. Émmá a robotokat is csak úgy kezelem, hogy kikapcsolom hátulról, aztán tetszés szerinti fegyverrel szétszerelem őket. Éppen most toltam feljebb a nehézséget.
Meg mit akarok mondani, ha lesz újrajátszás belőle, modos, akkor görényasszonnyal nyomom, überbrutálnagyonnehézen, kezdek kíváncsi lenni a különbségre. Addig meg most jól megnézem, hol vannak a bobbyheadek. -
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4223 üzenetére
Hehehhe... de egy csomó mindent tanulhat belőle... "látod milyen jó, hogy a papánál van metrójegy és így a békávésrobotbácsi nem lövi szanaszét a lézerpisztolyával"
?
Hmm... az egyik legérdekesebb érzés akkor kerített hatalmába, amikor elmondattam az egyik házirobottal a halott gyermek csontvázának az esti mesét. Ott álltunk én meg a robot, a bal karomon világító pislákoló fénynél... és néztük a csontokat. Néha odasandítottam a robotra, az meg mondta, mondta, rendületlenül. Posztapokaliptikus életérzés 100%.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4209 üzenetére
Azé' kicsit összefostam magam a Behemoth belépőjétől
! Lebénultam néhány másodpercre, aztán a "Psycho-zis" (ééérteeed) után a hazai gránátok megdolgozták!
Próbáltam arrébb vonszolni, meg megfordítani: esélytelen
. Épp a kezét-lábát tudtam kicsit mozdítani, ízületnél kicsit hajlott, oszt ennyi...
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4204 üzenetére
Nekem nem tűnik könnyűnek normálon sem
!
Lehet, hogy jobb lenne killerembert fejleszteni, de engem jobban érdekel, hogy minden ládát kinyissak, minden gépbe betörjek, na meg hogy ne veszítsek skill pontot (akár PA). 23 SP, max., amilyen hamar csak lehetett, egyedül tán egy könyvet olvastam el Comprehension nélkül... még a kezdő vaultban. Szóval eddig max -1.Szóval töltögetek így is, rendesen.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4201 üzenetére
Nem, nem is fogok. Tökéletesen működik, egyszer sem fagyott (vanília). Van "microlag", de engem nem zavar. A videokártya az bírja a nyüstölést, szeretem. Na meg ez egy régi játék azért... gondolom az összes moddal már összeszarná magát a gép, de nehezen hiszem, hogy hónapokig képes lennék ugyanazzal játszani. Szóval szinte tökéletes... egyedül akkor szokott sokáig menteni, ha a pusztában olyan helyre tévedek, ahol sokezer a bandita.
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4194 üzenetére
...szuperkúl! Köszönjük!
Éppen azon gondolkodom - most hogy így kifizettem rahedli lét a kereskedők upgrade-elésére - hogy mintha az egyik neve ismerős lenne. Asszem őt találtam meg egy közepesen elfáradt Deathclaw mellett az első kvesztnél, a szupermarket bejárata előtt. Pont fegyvereket árulna... szerintem meghalt a játék legelején
.
A Kockás az mindenképp érdekel majd... ha meg nem unom addig.
A nehézség nekem így normálon elég... így is meglepődök néha. Tök Morro-fíling volt, mikor kiértem a szabadba... csak ugye itt nincs az az elqrt fejlődési rendszer... -
GypsFulvus2
őstag
válasz
fiATHaLON #4185 üzenetére
Nekem is egyre nagyobb kedvem van újra elkezdeni. Anno felraktam, de egy idő után beleuntam. Most valahogy megint megkívántam a wasteland hangulatot (mostanság aktuális is - prepare for the future...
) Leírnád itt, vagy priviben miket tettél föl? Az Obliviont meg a Morrowindet szarrámoddoltam, de Fallout-ban láma vagyok, azt sem tudom létezik-e itt Mod Manager vagy Script/Graphic extender.
-
Ryder62
őstag
válasz
fiATHaLON #4185 üzenetére
A fallout 3-at nem is kell modolni annyira. A New Vegas nah az egy álom. Oda föl kell tenni növényzet, égbolt, felhő, napsugár, random encounter stb modokat. Most annyira szétmodoltam hogy öröm volt végre játszani. Pl mikor lvl 5-ön leszállt mellém egy helikopter és megjelent 3 enclave-s katona nah az kihívás volt hard core modban.
A fallout 3 sztem nagyon rendben van modok nélkül is. Mondjuk úgy hogy bőven játszható és nagy élményt nyújt modok nélkül is, ellenben a new vegassal.
-
Ryder62
őstag
válasz
fiATHaLON #4183 üzenetére
Egyáltalán maradt még az eredeti játékból valami? Vagy minden egyes bitjét szétmodoltad?
Én a helyedben vigyáznék, rengeteg mod csak elcseszi a játékot, játékmenetet. Nézek nexuson játékosok által készített képeket és néha komolyan falnak tudok menni hogy lehet így egy játékot szétbarmolni. Pl volt olyan amin a térkép tele volt zöld fákkal, meg pálmákkal, a játékos karakter valami elf volt hegyes fülekkel, a holdnak az a uránusz vagy neptunusz volt berakva. Meg persze valami páncél egy másik játékból (talán warhammer) De láttam már fénykardot is. Bár már a PDA pipboytól is hányingerem van.
-
katt777
félisten
válasz
fiATHaLON #2698 üzenetére
Oblivionban is megvan ez (főleg QTP3-mal), rosszul használja a memóriát, vagy szimplán kevés neki. A textúrák rengeteget zabálnak (hiába a kis felbontás), ha a nagy textúra modot feltetted, akkor az a hunyó.
Nyomom most legnehezebb szinten, nagyon durva még damage moddal is. 30m-ről két shotgun lövéstől végem van, hát itt aztán lehet használni a szereket, meg szunyálni, ahol lehet, hogy spóroljon az ember az anyaggal. Zetát is feltettem, most megyek az új karival aknát szedni, majd elnézek arra. Egyelőre viszont nem merek semmilyen zűrösebb helyre benézni, mert az előző karival még átlag alatti szinten is volt, hogy alig éltem túl a rajzást (pl. Talon bázis). Majd elválik, mire jutok.
-
Xelo
addikt
válasz
fiATHaLON #2680 üzenetére
1.6 - 1.7-es patchel nekem egyszer se lépett / fagyott ki. pár kisebb in-game bug előfordult, de semmi komoly. konfigommal 1440×900-ban High beállításokon gyönyörűen fut. jah és szintén vista x64 (sp2). egyébként kivégeztem teljesen point lookout-ot, volt 1-2 érdekes sidequest.
-
Kareszovics
addikt
-
SteeWe
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1633 üzenetére
Igazad volt, Last,Best hope of humanity-ból vaut dweller lettem 21-ra lépéskor, még szerencse, hogy nem csináltam sok mindent azóta. Rárepültem a fő szálra és majd gonosz csajszival újrakezdem. Mert az egész északi régió kimaradt a felfedezésből.
SPOILER
Little laplight ban kicsit kavarogtam, de sztem a legjobb bejutási mód a terminálon keresztül, amit a J betűvel kezdődő (talán Joseph) feka srác tud áram alá helyezni -
SteeWe
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1628 üzenetére
Nah carmát azt nem néztem meg, ezzel kapcsolatban mire gondolsz? 100 feletti skill sztem nem lehet, szintlépéskor nem volt mellette nyíl.
Nordic a modhoz van egy leírás (readme), amiben le van írva, mit kell vele csinálni. Állt be kell másolni a FO3 egy adott könyvtárába.
-
válasz
fiATHaLON #1579 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. Nincs gond az angolommal, de érdekel, hogy a sok szójátékot (pl. Moriarty-nál) hogy fordítják le.
Azt írták egy kis papíron a játék kis uzsonnás dobozában, hogy ha megjelent a magyar verzió, akkor bemasírozok az eredetivel, és cserélik. Erre is kíváncsi leszek.
-
válasz
fiATHaLON #1572 üzenetére
Ezért ne rakd újra, itt egy default.ini (javasolt a jövőben módosítás előtt másolatot készíteni róla
) Megnézheted a videót is, ON topic.
Amúgy ugrid tudtommal 11-ig van értelmezve, szal a 18 az 11 volt valszeg.
Fegyvert eltenni úgy lehet, hogy hosszan nyomod a Reload-nak beállított billentyűt (nálam az egyik oldalsó egérgomb, de ez mindegy.
)
-
válasz
fiATHaLON #1567 üzenetére
Én csak az ugridstoload-ot tettem 9-re, és teljesen jól el vagyok ezzel a beállítással. Driverben mindent applic. control-ra tettem, launcherből meg megy a 8xAA, 15xAF, 1600*1280-on. Nem tudom, mien VGA-val nyomod, de nekem a 4870 húzva nagyjából elboldogul így, mellette a Yorkfield 3.6GHz-en ketyeg.
Egyébként egyre jobban tetszik a játék, bár megjegyzem az, hogy 2. szinten minigun-os Szuper Mutánsok rohannak le, egy kicsit durva.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
fiATHaLON #1537 üzenetére
Ezt a ket kommentemet kuldom minden kedves falloutosnak, hogy
csinaljon neki jokedvet az uj ev inditasara!
Ilyen allatsagot, hogy a TAB teszi el es nem az, amivel eloveszem...
Irja ezt valahol? Mert csak ugy sikerult megoldanom, hogy letettem a
sutemenyt a kezembol, es ket tenyerrel elkezdtem vegigpasztazni
a billentyuzeten... -
attyspocak
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1208 üzenetére
Nem akarok senkit megséreteni, de a körökre osztott stratégiából hiányzik a gyors döntésekre szorítkozás adta plusz izgalom. em kell hirtelen döntéseket hozni, mert az ember nyugodtan fontolgathatja a lépéseit, variálhatja a verziókat, ami ugyi a valóságban koránt sincs így.
-
mcmike
őstag
válasz
fiATHaLON #1132 üzenetére
Igazából mostanában rengeteg játék jelent meg amivel szívesen játszanék. Ha csak ez az 1 lenne, akkor azt mondom bőven ráér. De amikor már 5 olyan játék van fent a gépemen amikkel érdemes lenne játszani (COD WaW, Left4Dead, Death Space, BIA HH, Fallout3), és csak kettőről mondhatom el azt hogy egyáltalán már valamit is csináltam bennük azon kívül hogy egyszer elindítottam, akkor az egy idő után "zavaró" tud lenni...
-
mcmike
őstag
válasz
fiATHaLON #1122 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok kipörgetős játékos...Sőt!! Mindent 2x-er megnézek meg lassan csinálom hogy értsem is.
Nekem inkább időhiányom van. Minden nap reggel 8-tól este 6-7-ig meló, hazaesek akkor sem mindíg van időm rá. 7végén meg általában mennem kell vidékre, a gépemtől messze...
Nekem csak annyi kell h tudjam hol TALÁLOM a küldiket, egyszerűen nincs időm bolyongani. Hidd el heteket is el tudnék játszani vele, ha időmilliomos lennék...
szerk: off
-
Gregorius
őstag
válasz
fiATHaLON #449 üzenetére
A 7600GT az még maradt a korábbi generációkból, az az utolsó elem, amit még nem cseréltem le (a többi komponens munkából kifolyólag sürgősebb volt). Már kiszemeltem az új jövevényt, csak a nemzetközi helyzet meg a forintárfolyam hirtelen esése csöppet keresztbe tett.
Az Oblivionban meg az előző vason (2G RAM, AMD X2 4200+, az még x86-os XP-n) kizárólag a grasst vettem le (az idegesített is), minden más maxon volt, és csupán külterületen volt némi akadozás, de ennek ellenére viszonylag játszható volt. És a beetetés szerint sem lényegesen nagyobb a gépigény, mint az Oblivionnál, úgyhogy nem is siettem a beruházással. De mondom, még ultra-ultra-ultra-low beállítások mellett 1024x768-ban is diavetítőzik annyitól, hogy egy helyben megfordulok, és biztos vagyok benne, hogy nem a vas teljesítménye a gond. Teljesen analóg az egész a HL2-féle stutteringgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest