- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4045 üzenetére
Mondta valaki, hogy van lőfegyvere...?
-
Kareszovics
addikt
válasz
whiteman0524 #4030 üzenetére
Hasonló probléma nekem is... Mindegy már kezdem megszokni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #4024 üzenetére
Megoldódott.
Csináltam egy Verify Integrity of Game Cache-t és mindent rendbe hozott. Még ez ending videóm is más lett, hosszabb lett, mint volt.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő problémám lenne:
főküldi után nem adja be Broken Steel DLC-t. Eredeti GOTY-m van (Steam).
Bemegyek a chamber-be, kinyúvadok, megnézem a záróvideót és a reditset és beadja a főmenüt, hogy Continue vagy Load, de akkor visszakerülök a Chamberbe.
Mi a baj ezzel a szarral, kurvára nincs kedvem újrakezdeni, vagy ilyesmi.
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
válasz
Psychonaut #3192 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott a probléma; több óra játék után sem fagyott ki Win7 32Bit RC7100 alatt. Boldog vagyok!
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3188 üzenetére
Hátha nem lesz tuning akkor baszhatom a minőséget; hihetetlen milyen sokat jelent a rendszeremnél az a 200 MHz.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3186 üzenetére
Én most negyedik este játszottam vele és negyedik napja akkor hagyom abba, amikor a gép "akarja".
Eddig két dolog tűnt fel (bár lehet csak összeesküvés):
- még nem mértem le, de olyan mintha azonos időközönként fagyna
- autosave előtt/után fagy.Ma este feldobom Win7re, ha itt is szarkaszik akkor feladom. Mármint játszom tovább, csak együtt élek a fagyásokkal.
MOD: továbbra is fentartom a kérdést: 10%-os soft tuning is bekavahatja?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fortissimus #3184 üzenetére
Az fasza...
Mindegy tegnap pont mázlim volt, mert autosave után kb 30 mp-vel szart be az egész.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Felraktam a GOTY-t végre és bár gyönörűen megy (szebbnek találom, mint régen), de elég konkrétan fagyogat totál random.
XP 32 bitre telepítettem. Kérdés: felrakjam e W7-re? Csak, mert visszaolvastam ls nekem úgy tűnt jobban megéri újabb op. rendszerre rakni (értsd fagy,csak kevesebbet).
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
válasz
volvoguy #2625 üzenetére
"üdv. az angol verzóhoz létezik letölthető nyelvi fájl?"
"illetve érdekelne még, hogy a kijött dlc-k felmennek-e a magyar verzióra...nem is az hogy felmennek, hanem magyar lesz a dlc is?"
Már olvastam olyat is, hogy felmegy, meg olyat is, hogy nem. Ami biztos, hogy a DLC nem lesz magyar nyelvű.
-
Kareszovics
addikt
Nincs mit!
Fallout Wikipedia - minden info megtalálható, alapvető angoltudás nem árt azért.
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
Itt minden megtalálsz a Quantumról!
Nem vagyok nagy angolos, de elvileg nem nagyon olvastam olyat, hogy bárkitől venni lehetne.
Ellenben van írva fasza cheat (item code).
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Sikerült kitolni a játékot, természetesen beáldoztam magam és az FEV-t is használtam.
Szép volt, jó volt; majd kicsit később kezdek új karit.
-
Kareszovics
addikt
válasz
attyspocak #2555 üzenetére
Úgy fogom csinálni, hogy a mostani karimmal kitolom a játékot, uninstall, újrarakom BS-sel és kezdek egy teljesen új karit, teljesen újragondolt koncepcióval.
Kevésbé lesz csihi-puhi karakter, mint a mostani; kezdő skillek tuti: zárnyitás - beszéd - tudomány. És természetesen most egy csajt fogok indítani.
-
Kareszovics
addikt
válasz
attyspocak #2550 üzenetére
Nem szeretek bajlódni modokkal, meg úgy tűnik meg lesz oldva a BS kérdése.
Visszaolvasnom meg nem kell, mert nagyjából nyomon követem egy ideje a topikot.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Attól tartok, hogy valamilyen formában installálnom kell a Broken Steel-t, mert még sehol se vagyok a főküldivel, egy csomó Helyszínt még be se jártam és már 18-ik szintű vagyok.
Kell az a + 10 szint nagyon.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Az Operation Anchorage és a The Pitt DLC érdemes a főküldetés befejezése előtt tolni? (Csak mert úgy tudom, ha "kivégzed" a főküldit, akkor vége a játéknak, kivéve, ha megvan a Broken Steel DLC.)
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Felvettem a Bloody Mess nevű perket, de megbántam.
Először még mókás volt, hogy brutális módon kinyuvadnak a lények, de most már kicsit unalmas, hogy karon lövök egy Fosztogatót egy 10 milis stukkerral és olyan animációt ad le, mintha felnégyelném.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #2482 üzenetére
Szépen haladok a játékkal.
Az biztos, hogy újra fogom kezdeni 4x 5x .
Hihetetlen, hogy milyen fontosak a beszélgetések (komplett kveszteket buktam, mert "izomagyra" mentem).
Nagyon tetszik a V.A.T.S,, ha van türelmed pénzt is elég jól lehet tápolni.
Annyi viszont tuti, hogy ez csak nevében Fallout; olyan érzések kavarognak bennem, mikor Oblivionoztam.
Mind a zene, mind a karakterek viselkedése, mind a táj kialakítása arra hajaz.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Tegnap este belefogtam ebbe a nagyszerű játékba, és már a karaktergenerálásnál teljesen elvarázsolt, nagyon ötletesnek találtam.
Nyilván nem ez a karakter lesz az első; a szerzett tapasztalatok alapján úgy is több lesz generálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest