- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
Kassadin #4235 üzenetére
Nekem 60 óra után volt az első.
Goromba voltam, egy merész ugrás után 5 mp hosszú zuhanás közben pörögtem izomból a sok dpi-s egeremmel, mint a ringlispíl. Úgy gondoltam, hogy élvezni fogom. Ez be is jött, csak fagytam egyet a vízbeérés előtt.
Fehérholló: áhá, extrém nehézségen játszod!
-
Hunork
veterán
válasz
Kassadin #4218 üzenetére
Szia!
Én is szenvedtem, fentebb láthatod, de nekem meg azt csinálta, hogy elindul, képernyő elsötétül, és semmi. Daemon és vírusirtó kikapcsolva, sőt, úgy is próbáltam, hogy Avast-ban a kivételekhez adás és semmi!Órákat szenvedtem, 2szer újra raktam. De itt is olvastam és az Eredeti játék topikban is, hogy a nem GOTY-val gondok vannak. Erre jött a "jogi" megoldás. Most megy. Röhejes amúgy...még sosem jártam így dobozossal...
Már nem merek újra próbálkozni a dobozossal, mert legalább 3 óra, mire végzek. Szánalmas a Bethesda részéről ez, egy külföldi fórumon azt is olvastam, hogy a nyelvi és hangfájlokkal van a gebasz, más országokban is!, attól akad ki a sima F3.
Mindegy, azért a linket félre teszem. -
válasz
Kassadin #4123 üzenetére
Na feladtam egy darabig.
Telepitettem a Steamet ujra, Games For Windows detto,Ime a desktop foto, nem ismeri fel a lemezt.
Ha telepitem kezzel (legalabb is tegnap igy volt), akkor patch probalkozasnal azzal jön, hogy ez mar az 1,7-es, legfrissebb verzio. Ez lehet is, kb. egy/masfel eve vettem a Saturnban.
Nincs ötletem tovabbra sem.
-
-
válasz
Kassadin #4121 üzenetére
Megnézem azt is, most ez laptop.
Na de ez egy utoljára kb 2008-ban frissített program, mit akarna a legújabb update-tal...?
Illetve milyen öszefüggése van ennek a lemez-nem-felismerésével?
Most jut eszembe a Witcher2 telepítette a visualC pluszpluszt, netpontot meg talán a Crysis.
De ez így kamu, megnézem megnézem -
vhunor
őstag
-
-
Ryder62
őstag
-
adalbert1
veterán
válasz
Kassadin #3964 üzenetére
2-3 levellel később visszamentem, akkor már könnyű prédák voltak (mondjuk a soldier-ek nehezebb diók mint a workerek, ellenük a hunting rifle igencsak kevés tud lenni). Jelenleg épp a térkép jobb alsó sarkában nézelődöm, de északabbra is megoldottam pár questet.
Big guns vagy energy weapons skilleket érdemes fejleszteni? Eddig úgy tűnt hogy mindent meg lehet oldani csak az alap fegyverekre hagyatkozva, real time harcnál pedig alacsony big guns skillel is könnyedén le lehetett kaszálni minigunnal az ellent.zalman90: nem igazán szeretem a magyar nyelvű játékokat, amit csak lehet angolul játszok (legalább addig is gyakorlom a nyelvet).
-
dodopek
addikt
válasz
Kassadin #3948 üzenetére
Ha a lányt akarom beküldeni, nem tudom kinyitni a vezérlő ajtaját,oda van írva, hogy kulcsot kér.(később majd bedobok róla egy képet).
Már csak az lenne a kérdésem, hogy lehet e az, hogy 20as szint a legmagasabb, és utána már az tapasztalatp sem gyűlik. A pipboyomban az van kiírva, hogy TP max.A DLC-kkel ez is lehet magasabb?
Köszi! -
Kassadin
addikt
válasz
Kassadin #3875 üzenetére
Jah hogy nem raktár bejáratát keresed. Szövegértelmezés fail.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor azt lefele kell keresni, az egyik teremben van egy hatalmas zárt acélajtó, azt kell kinyitni egy karral, és úgy tudsz bejutni a fegyverterembe. De ha hülyeséget mondtam javítsatok ki.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Kassadin #3871 üzenetére
Látom, a lényeget leszűrted...
Ahhoz nem kell semmiféle mod. A Vault 101-től rögtön odamész pl. a Police HQ környékére, és nesze, mutkók. Útközben megölsz néhány raider-t, szerzel egy hunting rifle-t, lőszert, meg pár stimpak-ot. Ha sietsz, még 3. szintűnek se kell lenned, mire odaérsz. Mod nélkül, Hard-on szétgyalázod őket, ha okosan van összerakva a kari.
Ha a modokat felraktad, ilyen botorsággal inkább ne próbálkozz. Kb. előbb halsz éhen, minthogy odaérnél vagy mészárol le egy 4 fős raider-csapat. -
dodopek
addikt
válasz
Kassadin #3838 üzenetére
Hát,sajnos ez nem fog menni.Mindig csak gyors mentést csinálok,és elmentettem,amikor kinyitottam a kaput. Így járás. Játszom így tovább.Majdcsak van élet a semmirekellőn túl...
Vagy megpróbálok szerezni egy mentést kb 10es szinttel,tenpenny előtt.Bár az már nem az én "életem"... -
westcoastog
veterán
válasz
Kassadin #3815 üzenetére
Nekem meg virágboltos dlc-k vannak felrakva a játékhoz..
Ezért is akarom külön megvenni őket. Vehettem volna egy Goty verziót is de akkor nem volt annyim, csak egy sima f3-ra futotta. Osztályban meg én vagyok a hülye hogy minek szarom el a pénzt eredeti játékra.
Off off -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3693 üzenetére
Három településen találsz belőle nagyobb mennyiséget: Chaste Acres Dairy farm, Nuka Cola Factory, Paradise Falls, de itt is csak összesen 15 palacknyi kék csodát találsz, így a többit innen-onnan kell összegyűjtögetni. (A Super-Duper Mart-ban nézz még körül, ha esetleg nem tetted volna, ott van 3 palack, de a többit 1, max. 2 palackonként kell keresgélni. Szerintem a Quantum Chemist perk nélkül ez a küldetés kimondottan frusztráló, végigcsináltam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3689 üzenetére
Megvan, eddig kb. 85 órát tettem bele, és nagyon tetszik. A környezet jobban bejött a Fallout3-ban (sok városi rész, sok-sok gyár), viszont a New Vegas sokkal tartalmasabb, annyi tartalmat pakoltak bele, hogy elképesztő. Eget rengető újítások nincsenek benne, de azért finomítottak, csiszoltak a játékmeneten - egy szó mint száz, összességében legalább olyan jó (de talán még jobb is), mint a 3. rész volt.
-
jasszer
őstag
válasz
Kassadin #3680 üzenetére
Megvoltak, sajnos a játék bugja volt. Visszatöltöttem a pár órával korábbi elmentést és onnan végigjátszottam gond nélkül, baró volt.
Az utóbbi pár évben nem jött ki olyan játék ami le tudott volna kötni (kivétel mondjuk az Assassin's Creed sorozat), amik tetszettek korábban annak a folytatásai csalódást okoztak (Mafia, GTA), de asszem a Fallout 3 méltó az 1-hez, végre egy jól átgondolt játék. Jöhetnek a kiegészítői...
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3672 üzenetére
Ha már megcsináltad, elmondom.
Szóval Spooler!
Ha feltöröd a központi gépet és úgy jutottál el oda, hogy használtad a Stealth Boy-t akkor kb minden robot még él. A központi gépen van egy olyan lehetőség hogy 3 as program indítása ilyen vacak titokzatos neve van. Nu ha azt ha aktiválod minden robot elkezdi egymást lőni. És csak egy maradhat alapon kinyírnak mindent és mindenkit aki mozog... ésXP-t nem kapsz de a "fat lut" (olyan WOW-osan) a tied. Vagy 20 aksit szereztem én.
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3660 üzenetére
Én észrevettem így útban 26. szint felé, hogy úgy alakul a környezet, ahogy haladsz a főszállal.
Tehát most eljutottam egy darabig és most már jönnek rendesen az enclavésok nehéz hamvasztókkal meg nem egyesével hanem négyesével
Lehet előveszem Mini atomot...Humm interaktív térkép megjeleníti valahogy a questet is azt még nem találtam meg
-
Iginotus
addikt
válasz
Kassadin #3650 üzenetére
Dehogynem
én ennyire nem siettem el. jelenleg 72+ óra van a játékban és még csak most megyek vault 87 be
De én megcsináltam egy csomó mellékküldetést is.
Bár még csak 1 dlc-t csináltam meg az DLC: Operation Anchorage, ma megcsinálom, legalábbis elkezdem a kövit.. 2. DLC: The Pitt majd meglátom hogy haladok vele.
Jelenleg 22 szintű vagyok karmám az emberiség végső reményeés felvettem egy társat is "Star Paladin Cross" néven fut.
Felvettem egy kicsit a nehézséget, mert normálón nagyon leegyszerűsödött a páncéllal meg a plasmagunnal. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kassadin #3638 üzenetére
Nézegess szoftver aprókat itt vagy a Gamer365-ön, néha szoktak árulni. Az egyik legjobb gyűjtői változat, amihez szerencsém volt (bár a PipBoy3000 ébresztőórával megtolt Survival Edition-ra nagyon fáj a fogam, de a Collector's mellé azt hiszem egy kicsit luxus lenne).
-
Antonius1978
addikt
válasz
Kassadin #3632 üzenetére
Vegulis nem nez ki rosszul
En amugy sem vagyok grafikaorult...egy regi dos-os tokos jatek jobban feldobja a hangulatom, mint egy grafikailag agyonkenyeztetett semmitmondo jatek
Viszont ha a jatek jo, es grafikailag is magasabb szinvonalu, akkoris orvendek neki, usse koNos, akkor leirom hogy milyen vasam van, remelem azon csak eldocog.
Szal AMD 4000+ (2100 Mhz Dual Core);
Palit 9500 - 1gb ram,128 bit;
1 gb memoria.
Nos remelem alacsony beallitassal menni fog.
Jo lenne meg + 1-2 gb ram, de most nincs ra penzem.Lenyegeben mi a bubanat az az elsimitas ? Nem ertek az ilyesmihez...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Kassadin #3627 üzenetére
Arrol mondjatok par szot, hogy miert jobb a Vegas mint az F3 ?
Kevesebb a bug benne, jobb a tortenet, vagy a hangulat meg ilyenek ?En ezelott vagy 2-3 evvel megprobaltam jatszani az F3-al de a kartyam alaplapi volt, nem birta, most remelem mukodni fog a 9500-as 1gigas 128 bitessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Egyedi ékszerdobozka
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest