- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Xblades #3505 üzenetére
Így van, az éremnek ez a másik oldala. A Bethesda a Morrowind óta tudatosan úgy készíti a programjait, hogy azok nagyon könnyen moddolhatók legyenek. A Fallout 3 , Oblivion, vagy a Morrowind modjait megszámlálni sem lehet már. Hogy ez mit eredményez akár egy 2002-ben kiadott játéknál, azt érdemes itt megnézni.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Xblades #3408 üzenetére
Tegnap este találtam egy alternatív megoldást. Felmentem a tetőre, lelőttem Tenpenny bácsit, aztán lent Gustavo-t meg az őröket. A többiek sikoltozva kirohantak a pusztába. Az épület kiürült, be lehetett hívni Roy Phillipst és társait. Megköszönte, odaadta a ghol maskot, és quest completed. Monjuk ez se egy ideális megoldás, de még ez a leginkább tolerálható számomra, ha nem akrja az ember félbehagyni a küldetést.
-
jolti05
őstag
válasz
Xblades #3281 üzenetére
Köszi.
Elolvastam jópár dolgot.
Most már tudom, hogy a kupakok pénzként használhatóak. Kár, hogy egyet sem vettem fel eddigAmikor a kereskedőnél vásárolok (google kép: [link] ), akkor a jobb oldalon a Caps azt jelenti, hogy annyi pénze van, tehát ha akkora értékben adsz el neki dolgokat, akkor nem tud utána fizetni?
Mod: Szedtem fel karburátort, és mindenféle alkatrészt. Gondolom vannak olyan tárgyak, amiket nem csak el lehet adni, hanem valamire jók is lesznek később. Honnan tudom, hogy ha épp egy ilyen van nálam? Továbbá, ha valahol kapok egy házikót, ott van valami, amiben a cuccaimat tárolhatom?
-
-
simron
tag
válasz
Xblades #3202 üzenetére
Köszi, hát az FPS számláló alapból 32-n áll, de a mozgások során (pláne ha ellenfél is van a közelben) 4-5 -re lemegy, ezen az sem változtat, ha teljesen leveszem a grafikát, a játék akkor borzasztóan néz ki és továbbra is lassú. Ráadásul más játékoknál (Farcry2, Cod4-5) is ugyanezt tapasztaltam, a directx (a dxdiag nem jelzett problémát) és a vga driver újra lett telepítve (a legújabbakkal), de hiába. Elképzelhető, hogy beszart a vga kártya? Vagy esetleg egy windows újratelepítés talán segíthet?
-
WD40
aktív tag
válasz
Xblades #3159 üzenetére
Kösz! Felraktam az 1.7-et, és rögtön jött is az üzenet
Még nem volt patch, volt hogy egy órát is járkáltam a semmiért.
És most mintha a grafikai fícsőrök megszaporodtak volna. VATS-ban kell 2-3 mp amíg ki tudom jelölni a testrészt... és akad ami idegesítő, megpróbálom kicsit visszavenni a látványt. -
littlemole
őstag
válasz
Xblades #3151 üzenetére
Igen olvastam némelyiknél hogy a főkönyvtárba kell bemásolni. Ennél nem találtam. Most nem rakok fel mást, talán majd később.
Elkezdtem az operational anchorige-et. Elég gáz mert csak hentelés az egész.Semmi Fallout hangulata nincs.
Ellenben a The Pitt hangulata,környezete,megint megfogott.És végre mozognak a felhők is, ha már az alapjátékban erről efeledkeztek.
-
Xblades
tag
-
GAbre
veterán
válasz
Xblades #2968 üzenetére
Nekem magyar verzió volt fenn eddig(tört),vártam a magyar verzió forgalmazójára hónapokat,h válazsoljon az emailemre,mert ki akartam cserélni az angolt magyarra(persze telefonon se lehet őket elérni....)
MInd1,a tört magyarra vhogy varázsoltam live-ot!Beírtam a kódot,elfogadta lett live-om!
Ezután felraktam az angolt(ha már angol verzióm van....)
Mindent megcsináltam dlc-k berakva,de NEM MEGY A 101ES MENEDÉKBE vissza nem tudom fogni a rádiót,csak,ha bemegyek az ajtón,de ott meg csak sistergés van,és a páncélajtó nem nyílik!
De mostmár a magyar nyelvűnél is ezt csinálja....
NEM LEHET,H SZINTKORLÁT VAN EHEZ A KÜLDIHEZ?
Ugyanis most kezdtem el újra... -
válasz
Xblades #2970 üzenetére
Nice.
Amilyen n00b vagyok FO3-ban, meg nem mondtam volna, hogy ezek ingame képek, pláne nem, hogy hol készültek.
TŐ Tower után egyébként folytattam a vándorlást NY-i irányban, így belefutottam a Dunwich Buildingbe. Na, az nagyon tetszett! elkapott a Doom3 fíling.
Ghoul-ok mindenfele, hörgés, radioaktív sugárzás, nyögések, sötét romok, nyakba ugró zombik, csak a fel-felcsapó flamer világította meg a helyiségeket. Szép volt.
Most épp a szőke csajszinak mentem el Nuka-Cola Quantum-ért a gyárba. Mondom ez olyan bemelegítős küldi, pár kólát felnyalábolok a raktárból, aztán megyek a jutalom-dugásért. Hát nem pont úgy alakul a dolog.
Nagy nehezen levergődtem a gépesített őrség között az alagsorba, és épp derékig gázolok a világító hasadóanyagban, szerintem már simán világít a karim, de egyelőre nem nagyon tudom, merre tovább, fogytán a skuló, jönnek a Nuka gépek, háááát.... meglássuk...
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hi!
Felraktam az 1.7est, de ugyanúgy lefagyogat, hol öt percenként, hol két-három órát is megy...
Ha valakinek van használható ötlete vesse ide, kérem.Ha felrakod a patchet, nem kellene az exe fájloknak is változnia? Nekem ugyanúgy 2008 decemberi dátumok maradnak mindenhol, és a 1.0.0015ös a verziószáma a játék szerint...
Egy ilyen gép nem felelne meg a követelményeknek?
[link]Nem tartom magam bénának, de ez bolondot csinál az emberből...
-
Xblades
tag
válasz
Xblades #2963 üzenetére
Hello
Várom azok jelentkezését, aki ért (vagy tudja hogy kell) a Fallout 3 Geck-ben az NPC-ék szerkesztéséhez.
Segítség kellene ahhoz hogyan lehet beállítani a javítást és az árusítást (fegyver, páncél, ruha, étel, ital) a saját készítésű Npc-hez. És a szöveg környezetében is lehessen választani.
Köszönöm
xblades@citromail.hu -
katt777
félisten
válasz
Xblades #2873 üzenetére
Baxi, végignyűttem PL-ot (hát oda nem árt az azonnali AP-visszatöltődés perk), már 2/3 úton vagyok a 37. szint felé, visszatértem Wasteland-re, és hiába van minden alapom, megint kidob WKML-nél!
Ezt a Sonora Cruz-t (Igazságosztó/Regulator) még mindig nem tudom, hol keressem, pedig ha normál megjelenése lenne a játéknak, már egy kulló kéne magam után húznom a soxáz ujjat. Na, wikin találtam helyet, kérdés, oda tudok-e menni valahogy. Zimmert azt hiszen konzolozom, ill. a WKML-es bobblehead (Robbanószerek asszem) beszúrására kéne vmi parancs, amely nem az inventory-ba teszi.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2867 üzenetére
Jó, de ez FO3-ra belső nézetből is igaz, mert ha ő úgy dobja a kockát, akkor közvetlen közelről sem találsz el senkit.
Visszatöltöttem egy jó régi mentést, és be tudtam menni WKML-be (csak így minek), szóval mint mondtam: a játék szar, hiszen minden moddal működött, amúgy meg modok/DLC-k nélkül sem tudok odamenni. Ini-ben már alapra állítottam mindent, de ha uGridset leveszem, akkor semmit nem tölt be ez a szar, szóval ha majd kikeveredtem Undyingból (Point Lookout), teszek +1 próbát (M Zeta meg Area 51, szóval nem mentek messze az ötletekért). Félúton vagyok amúgy a 36. szint felé, bár itt már rohadt lassan megy a fejlődés nehéz szinten is.
$p@rr0w: Ja, olyan bugom nekem is volt, hogy nem a játék által elvárt irányból érkeztem az emlékművek közé, és a tér legtávolabbi orkja is pontosan eltalált akár 5 betonfalon keresztül.
granini: Lásd fent. Pl. 5 (radásul szemlátomást bekapott) fejlövés közelről, és még mindig lő rád az ellen, stb. Obliviont ne szidd, az szépen ki van egyensúlyozva, így az ellen sem legyőzhetetlen, viszont fejlődik veled. A fegyverek ott is tönkremennek, persze nem könnyű szinten kell játszani.
Pont az a marhaság, amit írsz (mármint a játékokban), Forgotten Realms játékokat próbáltam, hát, még körül sem tudok nézni, nemhogy fejlődni, de máris jön valaki, aki közli, hogy meg kell ölnie, és nekem végem.
És el is találtad magad? -
katt777
félisten
válasz
Xblades #2865 üzenetére
Nem szóltam én le senkit, csak megírtam, szerintem miért jobb a belső nézet.
$p@rr0w: A belső nézet fejleszti a periférikus látást, én pl. már vettem észre majdnem teljesen a hátam mögött lévő ismerőst. Ezt mellesleg laboratóriumi körülmények között is tesztelték. Lényegében egy igazi FPS-őrültet nehezen támadnak hátba az utcán.
granini: Ezt még nem írta senki: Ha pl. magaddal visszed Charon-t, adhatsz rá olyan ruhát, mint amilyet te viselsz, és akkor mintha magadat látnád.
Amúgy engem pl. nem érdekel a karakterem kinézete, inkább a rajta lévő cumó tulajdonságai, pl. Oblivionban ha megszereztem valami jól enchant-olt cuccot, nem zavart a viselése.
Persze amikor saját magad készíthetsz már felszerelést, akkor nyilván megválogatod, de FO3-ból ezt a lehetőséget is szépen kihagyták, pedig nem volna rossz ilyen-olyan páncélokat építgetni, nem azokat a gagyi fegyvereket, amiket lehet, bár mondjuk a sínpuska kimondottan tetszik!
(Még ha gyenge is.) Odaadtam Charon-nak, az is szereti; ahogy megyünk gyakni, mintha egy gőzmozdony jönne utánam.
(És igazán képes a falra szegezni az ellenség tekintetét, illetve különféle testrészeit.) Azon kívül a kanyarba is lövő idegen robotágyú a kedvencem, amely vagy ráragad a delikvensre, és úgy robban, vagy bepattog a folyosóra, és ott; ez is jó poén.
Egyébként te nem tudod, mások inkább, hogy én rühellem az RPG-ket az eleve elcseszett harcrendszerük miatt (irreális), az Oblivion tudott rávenni a játékra, ill. a 2 KotOR-t bírom még elviselni, FO3-at csak realizáló modokkal; anno nem is sejtettem, hogy ennyire el lehet cseszni az Oblivion-motort.
Xblades: Az talán Mass Effectben meg GoW-ban volt, hogy külső nézethez célkereszt, na, az a legnagyobb baromság. Szerintem. Dedós-ovis konzolidiótáknak.
-
granini
őstag
válasz
Xblades #2857 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat. Hát akko' botrány, mert ki látott már olyant, hogy RPG-ben nem lehet megnézni kívülről a karaktert.. Oblivionban 2 kb azonos fevgyer és páncél közül mindig az döntött hogy melyikben néz ki jobban a karakter.. itt meg nincs nézegető-cserélő mód..
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2857 üzenetére
Meg lehet próbálni a monitor mögül nézni...
Én mindenesetre most Vista alá pakolom fel PL DLC-hez, aztán meglátom, hogy megint nekilát-e kidobálni WKML-nél. Tudom, ez a mániám, de piszkosul bosszant, hogy a környékére nem tudok menni, még minden modot, dlc-t lekapcsolva sem.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2813 üzenetére
Ne segítse az ellenfelet senki, mert orrbavágom. Akkor nekem is csalnom kell, az meg aztán a maradék játékélményt is hazavágja. MI-t sem segíteni kell, hanem normálisan megírni, aki erre nem képes, menjen el szenet lapátolni.
A kedvedért megnéztem modtalanítva is a játékot, sőt, még dlc-ket is kikapcsolva, azaz csak az alapjáték volt fent, de úgy is kivágott WKML-nek már a környékén is!
Mindegy, meglett a 35. szint, elmentettem, aztán letöröltem a sz.rba az egészet, azért a figuráért nem fogom én napokon át szívatni magam, a robot újjáépítéséhez meg ki tudja, mennyi fényképezőt meg szenzort kellene vinnem Rótcsájdnak.
Ja, és még Vista x64 alatt is megnéztem 6GB RAM-mal, ahol az aztán tényleg nem zavarhat be; dettó ugyanaz a probléma. No de ez legalább elindul, i7-en pl. Clear Sky meg sem nyekken, hiába tiltok le magokat, vagy nézem más patch-ekkel. Szerencsére kaptam kölcsön egy Wolfensteint!
Jhonny06: Hú, de bátor vagy!!!
Ha normális RPG-t akarsz, amely FPS-ként is remekül játszható, kizárólag az Oblivion-ra számíthatsz.
TrollBalint: Van szétgyakásra perk, ill. az Amplified Crippled Effects mod nagyon baba!!!
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2802 üzenetére
Hát nem pont azt írtam, hogy szar a program, ezért kellenek a modok? Ezt az idióta szerepjátékos beütést (nem magára a szerepjátékra, hanem erre a "sérülésmodell"-re gondolok) az ember még elfogadja papíron és dobókockával, de akkor ne mutassa már nekem a fejlövést, mert az ilyesmitől már Morrowindben is helyből legyaktam volna az összes játéktervezőt; na azt 5X kukáztam (VGA-hoz kaptam anno).
Ja, hát a honosítást főküldi meg BS végén is ki kell kapcsolni. Ezt vagy orvosolják majd a többi DLC honosításával, vagy marad a kapcsolgatós módszer. Csak azt nem szeretem, hogy launcher-ben újra be kell jelölni mindig az összes használni kívánt modot, mert nem jelzi ki, előzőleg melyeket aktiváltam. Érdekes módon az Oblivionnál ezt még tudta.
Tuco Ramirez: Nem túl könnyű lenne, hanem reális; nem mindegy. A leginkább agyamat felcsesző dolog, amikor balf.sz programozók úgy akarnak menőzni, hogy a programjuk élvezhetetlenné csalja a játékot!
(Grid, NFS, Jericho, és még 200 sorban lehetne sorolni.) Az eredeti Oblivion-engine remek ilyen szempontból, ez meg egy kupac lókaka, és akkor még azt sértem meg.
kieg: Mellen van páncél, nekem a fejemen is mindig van sisak, arról ellenfél esetében is el tudom hinni, hogy eltérít egy golyót, ha pontatlan, és le is repül a fejükről; ha én olyan hülye vagyok, hogy sisak nélkül mászkálok, valamint olyan béna, hogy hagyom magam fejbe lőni, akkor dögöljek meg. Egyébként roppant különös az is, mennyivel nagyobbat sebez a játékban az ellenfél fegyvere (még damage-moddal is), no és hogy ők 100m-ről is képesek engem megsebezni shotgun-nal (és elég súlyosan), de én őket nem.
Egyébként én legutóbb max. nehézségen toltam, csak javasolni tudom mindenkinek, damage moddal reális (Talonokat és ferral ghoul-okat leszámítva), én is nagyon durván sérültem, ha eltaláltak (de ezen a szinten a legbénább játékos is megtanul harcolni, ha végig akarja tolni), BS-ben az enklávé bázison kb. 100 gyógyinjekciót használtam el, hogy életben maradjak, pedig még Charon is velem volt, ráadásul nem egy visszatöltés is kellett, mert az is folyton meghalt, hiába adtam neki gyógyinjekciót. Végül arra állítottam be, hogy maradjon egy helyben, úgy is mindig kirohant, de legalább időről időre visszament, és nem gyalogolt bele a legnagyobb ellenséges tűzbe is (AI
).
$p@rr0w: Én Darkuther-ét használtam végig, minden patch-csel. Ja, így igaz, akit fejbe lőnek, az haljon meg, ne ugráljon, és főleg ne lőjön vissza!
Alapból mondjuk a karabély is elég gáz, még erősen markolva is.
Egyébként roppant jó edzőjátéknak is a 2 Übersoldier, az ugye fejlövésekre adja az XP-ket, és úgy belejön az ember, hogy utána pl. UT3-ban egyfolytában azt harsogta a gépem, hogy "Headshot!", még fordulásból kapáslövésnél is, ill. a többi FPS-nél is maradt a rutin.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2781 üzenetére
Vége intro?
Azt úgy híjják: outro. A videókat amúgy a játék futtatása nélkül is meg lehet nézni (Binkplay).
De, írtam.Hunosítást kikapcsolva ezúttal futott tovább a progi. Viszont kib.sztál velem, 1 órája nem tudok WKML-be bábuért bejutni. Másztam én már a talaj alatt tcl-lel, eltávolítottam disable-lel a hegyet, semmi. Max. a lejárattól 2m-re kilép a játék!
Amúgy most azzal az idióta Rótcsájddal kellene beszélnem, de hagytam a francba, mert odaküld a térképhez, aztán elmegy aludni, ha meg felkeltem, csak szól, hogy majd a térképnél. Vártam ott reggelig, akkor meg elment tanácskozni, és onnan megint visszaküldött a térképhez...
Remek, hogy megint nekiálltam, újabb és újabb bugokat fedezek föl. Ezért nem járna egy rakás XP? A 33. szint felé közeledve minden pontocska jól jönne.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2779 üzenetére
Mi mást akarhatnék folytatni a főküldi után???
A csaj oda mindig bejött velem, nálam legutóbb az egész szakasz gondolt egyet, és a hídon visszafordult a Citadellába.
Viszont ha nem zárult le a küldi, vissza tudtam menni oda, de ki már nem, és volt nagy paff, se előre, se hátra. TCL meg ugye ott hiába, unlock és disable is.
Az általánosan jellemző ezekre a bugokra, hogy random jönnek elő, csakhogy ide-oda utaztam már mindenfelé a térképen, és csak kidobált a paraszt.
Az nem jó karakter, aki átadja a vírust. Szóval én jó voltam, és nem vírusoztam. Anno próbáltam, hogy minden modot leszedtem (hu-t is), mégsem volt jó, de akkor teszek egy próbát. De ha nem, megeszed a lemezt!!!
No de akkor a magyarítást is faszán megcsinálták ám! Olyan, mintha felteszed a textúra packot, aztán attól kezdve nincs lejárat Anchorage küldihez.
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2768 üzenetére
Én tegnap letettem az egész szarságról. A 20. babáért (WKML) egyszerűen sehogy nem tudtam bejutni, sem araszolva mentéssel, sem tcl-lel (repülés végett, hogy ne akadjon a talaj), sem a térképen ugrálva, erre megnéztem a végjátékot, ahol az egész osztagom eltűnt, egyedül kellett végigmennem, a tisztítóban persze hirtelen megjelent Sarah, és hiába nem volt most egyetlen segítőm sem, megint nem zárult le a főküldetés!
Na, itt ment az egész szarság a szemétbe.
Szóval én búcsúzom a topictól; minden mazochista játékosnak erős idegeket, és további negédes önszívatást kívánok!
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2766 üzenetére
Először próbálom értelmezni ezt a mondatot.
Ja, és próbálgasd a "Válasz" gombot.
Hát, az Alvilág az Underworld, a ghoul város, az igazságosztók most nem jut eszembe, mi volt angolban, de nézd meg a leírásnál, ott van, hogy találsz egy ujjat a rossz emberek testén, amit eladhatsz pozitív karmáért és kupakokért. (Talán ilyesmi: "you will find a finger on every evil character's body to sell it to a special person for positive kharma", vagy hasonló, most én fordítottam hirtelenjében.)
De amúgy a magyart írtam, abban igazságosztók és alvilág van, szóval ha mégis magyarod van, akkor nem értelek.
-
eniak
csendes tag
válasz
Xblades #2759 üzenetére
Igen én is remélem, bár ma 2x-3x közel jártam hozzá, hogy feladjam pl.: mikor annyira fagyot hogy nem tudtam bejutni a könyvtárba, utána meg onnan kijutni, de még kitartok hiszen egy ilyen jó game megéri a szenvedést!
15 ös szintű vagyok és teljesítettem a következő küldiket:
első lépések, felnőni gyorsan, tökéletlen jövö, menekülj, atom ereje, azok!,vér kötelez, lábnyomait követve, galaxis hírádió, nagy baj a nagy városban, tudományos hajsza, nyugalom köz, relly rangerey, szuperember áldozat, álamfő, bumm a fejbe.mesterséges emberben elakadtam (a hajóorrban beszéltem pinkerton al, de nem találom a androidot, tudom hogy a szeméttelepen van de nem mutat nyíl a szemételepre így még nem találtam meg)
Három kérdésem van:
Milyen küldit és hol tudok még fel venni ami nem csökkenti a karmám és nem kell hozzá az élet vize. (ugyanis a főküldivel ott tartok hogy apámat megmentettem a nyugalom közből de rivetben még nem vettem fel tőle az élet vize küldit, és egyelőre nem is szeretném)?
Betudok jutni valahogy a fellegvárba az acél testvériséghez anélkül hogy tejesítsem az élet vize küldit (mármint doktor li nélkül), akár konzolos vagy egyéb spéci türk is érdekelne, de kéne már egy szervópáncél?
A relly rengerei küldi végén kaptam egy térképész modult hogy fedezek vele fel valami izét, azt hogy kell használni és mit kell vele csinálni?
Még 5 szint és felvehetem a felfedező adottságot, már alig várom, és csak utána jönnek a könyvek bólogatós figurák stb... (bár már 2 figurám megvan: az orvostan és az erő)
Ezidáig életembe jó ha 10 játékot végigvittem, de ez lesz szerintem az első ami annyira megfogott hogy megpróbálom 100% ki játszani!
-
katt777
félisten
válasz
Xblades #2749 üzenetére
Senki nem barátom, aki adatokat gyűjt rólam, és ezeket jó pénzért eladja, főleg, ha én ebből nem kapok semmit.
De kösz! Én körbejártam azt a rohadt épületet, de nem találtam meg a csatornát!
eniak: Az eldőlt kocsi túlsó végében kell lennie, amúgy ésszerűbb lett volna magáról a szeméttelepről képmentést készíteni. Ha tényleg nincs ott a robot, taníts a népnek fegyverhasználatot, ill. egy 3. lehetőség is van az ott maradáson kívül, de azt nem tudom. Persze ehhez több/jobb képesség kell, ezért is érdemes egy hetet unalmas gyakással tölteni, amíg eljut az ember pl. a 15. szintre, és csak utána elkezdeni játszani. Vagy konzol, onnan megadhatod magadnak a robot is.
Bug +1: Eljutottam Pittbe, és nem volt ott a hulla a matracon!
Faszikám meg kötötte az ebet a karóhoz, hogy ott van, pedig nem (az is lehet, hogy a harc hevében esett baja, mert cafatok voltak szerteszét, viszont egyről sem lehetett ruhát leszedni). Le kellett dumálnom róla a saját cuccát, ami persze negatív karmával jár.
Ja, megvan a 30. szint, és még mindig szürke pár perk, szóval sztem simán az alapjátékból (DLC-ket beleértve, modokat nem) is 30 fölé kell mennie. Egyébként frankó nehéz szinten, hogy ahol amúgy pár mutáns van kalapáccsal meg max. golyószóróval, most egy rakás overlord ténykedik tri-lézer puskákkal, amelyek, más fegyverekhez hasonlóan, a "játék" kezében ezúttal is sokkal nagyobbat sebeznek, mint az enyémben (minden jellemző 9 v. 10, és minden képesség 100 fölött). Társ nélkül (Charon v. Fawkes) ezt is nehéz lett volna végigvinni. Na, majd Pittben szívok, mint Lapchik, a magányos sasmadár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest